FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 02 jun 2013, 17:36

slika

NO PYRO NO PARTY

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 jun 2013, 17:43

BlueTigers1987 je napisao/la:Ocito moje postove niste dobro shvatili , mi ne trazimo od kluba da nam placa koreografije i gostovanje! Sto se tice koreografija sve sto smo uradili , uradili smo iz svog dzepa.Gostovanja nam klub nikada nije organizovao niti smo to trazili...Guvo i ostali pljuvaci koliko vi imate odradjeni gostovanja? Posto vjerovatno nemate niti jedno onda i ne znate koliko treba para za isto to gostovanje a vecina nas na jugu je nezaposlena , studenti , skolarci. Kontamo pare na razne nacine , gladujemo i sta sve ne samo da bi bili podrska Zelji! Baklje necu da komentarisem , samo cu reci da ce se one uvijek paliti mozda ne na svakoj utakmici ali npr. derby da prodje bez baklji ? Kome te **** baklje smetaju ? Na kraju krajeva , pitajte igrace , a slobodno i Osima koliko puta smo bili kljucni faktor pobjeda....Dvanesti igrac = JUZNA ARMIJA....Ultra danas, ultra sutra , ko prezivi opet ultra...SMRT PLJUVACIMA ;)
Jel tebi stvarno treba reci da nikom NE SMETAJU BAKLJE NEGO KAZNE KOJE SAVEZ IZRICE KLUBU ZBOG BAKLJI???
Kome normalnom ce smetat navijaci,majke ti? Navijaci i navijanje su super,ali PALJENJE BAKLJI SE KAZNJAVA, bez obzira bacajul se u teren ili ne. Zbog tih istih baklji sad ne gledas boljeg napadaca ili veznog igraca na grbavici. Kolko ti imas godina? 15? 16?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 02 jun 2013, 18:49

Neki ovdje pisu da baklje treba paliti eventualno samo na derbiju protiv komšija. Mislim da baš na toj utakmici ne treba navijački dekor ukrašavati bakljama (naravno da se to podrazumijeva i na ostalim utakmicama) jer bi tada pokazali da smo sazreli i dokazali svoju ljubav prema klubu. Na ovim aktivnostima oko provođenja zabrane paljenja baklji najviše bi trebali doprinjeti "ultra" momci i svoje aktivnosti usmjeriti na stvaranju što ugodnije atmosfere za one umjerene navijače koji bi u njihovom performansu uživali zajedno sa svojom porodicom (zar to nebi bio "ultra" fazon da budu drugačiji od ostalih). Na derbiju pokušati napraviti dekor nešto slično što rade navijači Galate i Dortmunda (u skladu sa mogučnostima i uz određenu pomoć kluba).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 jun 2013, 18:50

I oni pale baklje.
DRUG NEBI TI PUNCA

Devotion
Kontakt:

Post Postao/la Devotion » 02 jun 2013, 18:52

Naravno mislio sam na 3D dekor

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 jun 2013, 18:54

Devotion je napisao/la:Naravno mislio sam na 3D dekor
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E svasta
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

adillovic
Kontakt:

Post Postao/la adillovic » 02 jun 2013, 18:56

kad se vec drzi hudba zbog baklji jesmo li nakon tekme u lukavici kaznjeni??????
znam da je bila jedna(sto me tako nazivciralo)i ko fol smijesno griju se ....
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 jun 2013, 18:58

Uhvatili ste se stvari na koje apsolutno ne možete uticati piskaranjem na ovom forumu.Dosta ste gluposti napisali što se tiče navijača, bolje vam je pričajte o pojačanjima i sličnim stvarima, jer je to i bit ove teme.
DRUG NEBI TI PUNCA

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 02 jun 2013, 19:00

i ja sam mišljenja kao i dosta vas na ovom forumu, da baklje jednostavno NE SMIJU biti dio navijačkog repertoara, jer su realno govoreći donijele samo kazne. koliko smo samo plata izbili šefu i igračima sa ovim bakljama,...
pored svega, posjeta bi bila sigurno puno bolja i nabio bi se neki prosjek od 5 milja po tekmi, jer niko neće da kad ode na tekmu da ga baklja pogodi ili da izbije međusobna tuča i da glavu zijani. ;)
Odlazi Safete.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 jun 2013, 19:10

bagrcavi je napisao/la:Uhvatili ste se stvari na koje apsolutno ne možete uticati piskaranjem na ovom forumu.Dosta ste gluposti napisali što se tiče navijača, bolje vam je pričajte o pojačanjima i sličnim stvarima, jer je to i bit ove teme.
Ova prica ce piciti jos dva mjeseca,dok ne pocne liga,ili do evropskih tekmi...je pznajuci Sefa nebi rekao da ce biti nekih pojacanja i transfera,nazalost...
Amare hvala ti...

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 jun 2013, 19:35

Cuo sam za ideju za pskupljenje godisnjih za sjever...ne bih bas rekao da bi to bio dobar potez...
Amare hvala ti...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2013, 19:46

zeljo4life je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Uhvatili ste se stvari na koje apsolutno ne možete uticati piskaranjem na ovom forumu.Dosta ste gluposti napisali što se tiče navijača, bolje vam je pričajte o pojačanjima i sličnim stvarima, jer je to i bit ove teme.
Ova prica ce piciti jos dva mjeseca,dok ne pocne liga,ili do evropskih tekmi...je pznajuci Sefa nebi rekao da ce biti nekih pojacanja i transfera,nazalost...
Pa nije to bas tako kako ti mislis, vidi, sve i jedna ekipa koja je uzela nase prvenstvo je dozivila sunavrat takav da i danas osjecaju posljedice toga.Modrica, Leotar, Borac pa i maleni se nisu opravlili od titule a ni oni se vise ne sjecaju kad su je uzeli.Titula u ovoj ligi kosta puno para, igraci moraju imati dobre ugovore i moraju redovno biti placani a da ne spominjem tekuce troskove i dugove koji sve i jednoj ekipi u naspoj ligi stizu kao produkt nekih ljudi prije u klubu.
A mi uzimamo redovno ligu, neuspjeh nam je kad neuzmemo duplu a ne raspadnemo se zbog finasija ili sta ti ja znam.
Zahvaljujuci jednoj stavari rezonu koji ima Amar Osim i onoj ekipi koju on pravi.Moze biti cjepidlaka ko hoce i mozda tudje **** nece smrditi kao nase i mozda su tudji igraci bolji a nisu ali jednu stvar mora svako od navijaca imati na umu prije nego s+bilos ta bude kritikovano MI SMO KOSTANTA BiH FUDBALA I BICEMO JOS DUGO GODINA!Jednog dana ce se steci uslovi za nesto vise i to treba iskoristiti i za dusmane: najteze se podnosi prvih 10 godina Zeljine dominacije!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 02 jun 2013, 19:48

zeljo4life je napisao/la:Cuo sam za ideju za pskupljenje godisnjih za sjever...ne bih bas rekao da bi to bio dobar potez...
80KM je bilo do sada? Ako vrijedi samo za ligu to je popust od 33%, ne vidim zasto poskupiti kada je ovo idealan popust. Cak sta vise, postoje li one penzionerske godisnje za jug od 30 KM jos uvijek? Jer to smatram da trebaju ukinuti i prebaciti na sjever pa da kostaju za sjever 50 KM te penzionerske godisnje karte, a za jug ostaviti samo ove klasicne godisnje od 50 KM.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 jun 2013, 19:53

Najgore je Pile sto izgleda i nasi navijaci tesko pdnose prvih 10 god. Zeljine dominaci...sto se moglo vidjeti...zato je mozda potrebno igracko osvjezenje,zbog igraca i navijaca...
Amare hvala ti...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2013, 20:00

zeljo4life je napisao/la:Najgore je Pile sto izgleda i nasi navijaci tesko pdnose prvih 10 god. Zeljine dominaci...sto se moglo vidjeti...zato je mozda potrebno igracko osvjezenje,zbog igraca i navijaca...
**** ga nasi navijaci ocekuju da Zeljo od toga da nema za kifle za par godina postane Real.Isti ti navijaci nemaju bas predstavu kako izgleda situacija u klubu i kako stvari funkcionisu a jos manje imaju predstavu kako je u drugim klubovima.Jednostavno imaju prevelika ocekivanja, vidi bolje je imati solidnog igraca koji je kod tebe 3 godine pod ugovrom i platom koju mu mozes placati nego da imas vanseriskog igraca za nase uslove a on moze otici kad hoce, jer sa takvim igracem neces nista osvojiti a sa ovima hoces i Amar to zna!
Vidi pitari imali Saida i otisao dzaba a imao jos ugovora kad bi se desilo kod nas pisalo bi se o tome 15 dana i bili bi najgori na svijetu i razapeli bi Amara na sred Grbavice. Nista nama ne fali a i siguran sam da u slijedecu sezenu ulazimo jaci.
Evo pogledaj:
slika

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 jun 2013, 20:06

AnelZ je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:Cuo sam za ideju za pskupljenje godisnjih za sjever...ne bih bas rekao da bi to bio dobar potez...
80KM je bilo do sada? Ako vrijedi samo za ligu to je popust od 33%, ne vidim zasto poskupiti kada je ovo idealan popust. Cak sta vise, postoje li one penzionerske godisnje za jug od 30 KM jos uvijek? Jer to smatram da trebaju ukinuti i prebaciti na sjever pa da kostaju za sjever 50 KM te penzionerske godisnje karte, a za jug ostaviti samo ove klasicne godisnje od 50 KM.
vrijedile su i za kup...pa vjerovatno kontaju kako uzeti jos love,al po meni glup prijedlog,cijena predlozena cak 120 km...
Amare hvala ti...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 02 jun 2013, 20:27

...Nekima je ovdje suvisno objasnjavati kako baklje uticu na klub,tj. na sljed dogadjaja koji se desi nakon paljenja jedne jeb.ene baklje,znaci tacno je nekima vrh odraditi gostovanje i zapaliti baklju...

Nakon nekoliko bas finih postova u kojem se onako ko djetetu svom objasnjava sta je uzrok ,a sta posljedica necega,pojedinci jednostavno ne kontaju,glupi su il im noge smrde.Ja nemam namjeru ispravljati krivu drinu i objasnjavati djecurliji,vec samo da svima nama postavim rjesenje i pitanje:

RJEŠENJE!!!
slika

PITANJE: OSIM STO ONI ZASTITARI STOJE DA VIZUELNO IZGLEDA NESTO ""OBEZBJEDJENO",NJIHOVA FUNKCIJA JE U SUSTINI SLICNA KAO I KOROV ISPOD JUZNE TRIBINE,A TO JE DA OBAVJESTE LJUDE DA NE SJEDE DOLE ILI DA SE SKLONE AKO IH NEKO SPREMI U MATERINU

GDJE JE OVAJ DZIP NA NASIM UTAKMICAMA GDJE SE MASNO PLACA ISTOJ TOJ AGENCIJI?
ZASTO SE NE KORISTI NA NASIM TEKMAMA???

Pa bi bar imali koristi,bar neke od onih,kako rece moj drug koji inace slabo ide na tekme "PORTIRA"...
da ne odoh da gledam mlade i A repku ne bi ni znao da ga imaju,a tako su ga fino smjestili pored reklame da se vidi na tv,smetljari jedni!!!

EDIT:Na dzipu se nalazi preko 20 kamera i moze snimati kompletan stadion

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 jun 2013, 20:40

E pa fakat ima nas previse razlicitih misljenja.Lako je nekom ko prati Zelju zadnjih 10-0 kuka pa kaze tako je nemoze bolje mane se rapa a sta mislis kako je meni i slicnim koji pamte zlatnu generaciju Zelje gledat Elvira Colica znas kako nikako **** stresno tako da nemogu da hvatimda nema boljih.Pa i Mesa,Fico Zvaka i mnogi drugi su nasa djeca bila lopta i tad bila okrugla pa bolji za 10 klasa od ovih kako je to moguce nek mi neko objasni.Profesionalizam a manit se amaterstva.Ko pusi pije odma suspendija nisi ti sportista.A o bakljama pa davno nije bilo baklji pa se navijalo i bili puni stadioni.Neznam ali ako ovi ostanu obrukacemo se ko nikad u ligi sampiona.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 jun 2013, 20:50

plus 1
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 jun 2013, 20:54

Alipasino je napisao/la:E pa fakat ima nas previse razlicitih misljenja.Lako je nekom ko prati Zelju zadnjih 10-0 kuka pa kaze tako je nemoze bolje mane se rapa a sta mislis kako je meni i slicnim koji pamte zlatnu generaciju Zelje gledat Elvira Colica znas kako nikako **** stresno tako da nemogu da hvatimda nema boljih.Pa i Mesa,Fico Zvaka i mnogi drugi su nasa djeca bila lopta i tad bila okrugla pa bolji za 10 klasa od ovih kako je to moguce nek mi neko objasni.Profesionalizam a manit se amaterstva.Ko pusi pije odma suspendija nisi ti sportista.A o bakljama pa davno nije bilo baklji pa se navijalo i bili puni stadioni.Neznam ali ako ovi ostanu obrukacemo se ko nikad u ligi sampiona.
Pratim Zelju od prije agresije, nagledao se i gorih igraca od ovih koje prozva raja sad.Maloprije obijasnih u cemu je stvar, recimo Faruk Telebecirevic dovede Sanela Jahica u Zelju super igrac ali ima kluzulu u ugovoru da moze otici kad hoce za 15 000 dolara i naravno otisao je za te pare :lol: i to kao najbolji strijelac i igrac ove lige.E tako se nemoze nista osvojiti ili ako hoces jos bolji primjer prodali smo Dijalibu i njegovom maticnom klubu smo morali nkon toga uplatiti identican iznos kao obestecenje za treniranje u mladjim kategorijama.Znaci ni od njega nikakvog haira, jedino ovo sto Amar radi ima smisla ovako moze imati stabilan igracki kadar i klub na duze staze, svake godine po dva igraca iz omladinskog pogona kad vec imas ekipu onda kupis jednog dva igraca i probas nesto napraviti u evropi.Drugacije i nemoze jer nema para.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.