HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Iskren
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Iskren » 02 jun 2013, 17:48

19UM94 je napisao/la:Sastav za europu . (Miličević ne konkurira zbog reprezentacije)

Vasilj (Melher)

obrana: Stojkić (c) , Aničić , Aleksić (Vrgoč) , Gligorov ?

veza: Kantar,Đurić,Arežina,Simeunović

napad: Popović , I.Aničić :D

kad bi vratili Igora Aničića i doveli Kantara (ovi ostali su sigurno došli ) trebao bi nam desni bek , a ni sredina mi nije nešto . uglavnom samo dovodit provjerene igrače i ove debile što su sad u nas :arrow: :twisted: 8-)
U Napadu su vam neophodna dva-tri igraca tipa Handzic( Prijedor) Jusufbasic( Gosk ) ili Okic ( Velez )

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 02 jun 2013, 18:21

19UM94 je napisao/la:Sastav za europu . (Miličević ne konkurira zbog reprezentacije)

Vasilj (Melher)

obrana: Stojkić (c) , Aničić , Aleksić (Vrgoč) , Gligorov ?

veza: Kantar,Đurić,Arežina,Simeunović

napad: Popović , I.Aničić :D

kad bi vratili Igora Aničića i doveli Kantara (ovi ostali su sigurno došli ) trebao bi nam desni bek , a ni sredina mi nije nešto . uglavnom samo dovodit provjerene igrače i ove debile što su sad u nas :arrow: :twisted: 8-)
također Graovac, Šćepanović, Crnov, Muminović pa i Lazar (manje-više) zaslužuju da ostanu...
M.Aničića što prije prodat... btw. gdje ti je Anto ??? :mrgreen:
#SuningOUT

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 02 jun 2013, 18:32

Da li je Igor Žuržinov još uvijek član Zrinjskog?

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 02 jun 2013, 18:33

Kanister je napisao/la:Da li je Igor Žuržinov još uvijek član Zrinjskog?
mislim da nije...
#SuningOUT

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 02 jun 2013, 23:32

Kadeti pobijedili Olimpik danas u Mostaru 2:1 (Doči i Juričić strijelci, inače sin od Nikole Juričića bivšeg igrača Širokog), juniori također pobijedili 2:1, a strijelci (Vlaho i Klarić).

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 jun 2013, 14:39

http://hercegovi.na.info/vijesti/sport/ ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;

8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 jun 2013, 18:46

Totalno sam smetnuo na ovaj forum... pa me nije dugo bilo, uglavnom pozdrav svima, ma koliko god vas ima :D
Taman sam počeo kukat za ovu sezonu, kad Europa nam uleti žešće... sad treba fino riješit gomilu ovih polovnih igrača koje nam je Perić uvalio i lagano Karačiću štafetu prepustiti da pripremi Zrinjski za prvo pretkolo (u kojem smo nositelji) 8-) ... U kuloarima se priča o različitim imenima, pa ne bih htio nagađati... ali iskreno se nadam da će nam se vratit Igor Aničić :). Od Igora, Đurića (kad prođe pripreme) i naravno našeg kapetana Pere Stojkića očekujem da budu nositelji ove ekipe... samo nek ih zdravlje posluži :). Dovest kvalitet, a kvantitet ćemo popuniti igračima iz našeg omladinskog pogona! Imamo Odaka, Klarića, Vranjića...

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 04 jun 2013, 14:37

:D

slika

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 04 jun 2013, 15:04

Lose prekopirano s RA FB stranice na kojoj stoji 15 dana. Ali dobro kopirate boju dresova kopirate forza,jos samo fali da podjete pisat mostar u srcu zrinjski do groba :lol: :lol: :lol:opet nista novo od vas
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 04 jun 2013, 15:13

a ko nam se javlja vi sve zivo kopirate cak i pjesme koje ste pjevali na derbiju protiv zrinjskog.jos samo reci da sam negdje nesto pogresno napiso posto ti je to glavni argument u svim svadjama kad nastane rasparava

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 04 jun 2013, 15:14

moRAja je napisao/la:Lose prekopirano s RA FB stranice na kojoj stoji 15 dana. Ali dobro kopirate boju dresova kopirate forza,jos samo fali da podjete pisat mostar u srcu zrinjski do groba :lol: :lol: :lol:opet nista novo od vas
pa ovo samo kruži po FB zar je sad to bitno ko je prije stavio . ULTRAS NO FACEBOOK . vi ste najjači ... na INTERNETU ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 04 jun 2013, 18:11

ima li kakvih novosti ? Hadžić otišao , melher i vasilj golmani trenutno . vasilj neiskusan , melher nemože više . u dnevnom listu piše da se traži golman .

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 jun 2013, 18:19

19UM94 je napisao/la:ima li kakvih novosti ? Hadžić otišao , melher i vasilj golmani trenutno . vasilj neiskusan , melher nemože više . u dnevnom listu piše da se traži golman .
Mitrovic je na izlaznim vratima Dinama. Mozda da njega vratite, ja ga pamtim po dobrim obranama u Zrinjskom.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 04 jun 2013, 19:20

19UM94 je napisao/la:ima li kakvih novosti ? Hadžić otišao , melher i vasilj golmani trenutno . vasilj neiskusan , melher nemože više . u dnevnom listu piše da se traži golman .
Adis Nurković :D
#SuningOUT

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 05 jun 2013, 12:59

pregovaramo sa Zajkom Zebom 8-) u Mostaru je, viđen je jutros :D

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 05 jun 2013, 13:21

Mandrake je napisao/la:pregovaramo sa Zajkom Zebom 8-) u Mostaru je, viđen je jutros :D
svaka čast zebi ali šta će nam sada kada ga nitko ne želi ? može i sada poslužiti ali za europu nam trebaju bolji igrači od njega.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 05 jun 2013, 13:32

19UM94 je napisao/la:
Mandrake je napisao/la:pregovaramo sa Zajkom Zebom 8-) u Mostaru je, viđen je jutros :D
svaka čast zebi ali šta će nam sada kada ga nitko ne želi ? može i sada poslužiti ali za europu nam trebaju bolji igrači od njega.
Ma tko ti je bolji od njega naši juniori jeli ? a ovi ostali svi hoce prvo inozemstvo pa ako im se izjalovi onda bi kao ovde i treba ih cekati do 8 mjeseca :lol: Basara je bio i tako rekao a na kraju će završiti u Radniku opet :D

zrinjke
Kontakt:

Post Postao/la zrinjke » 05 jun 2013, 13:35

ZrinjskiMostar je napisao/la:
19UM94 je napisao/la:
Ma tko ti je bolji od njega naši juniori jeli ? a ovi ostali svi hoce prvo inozemstvo pa ako im se izjalovi onda bi kao ovde i treba ih cekati do 8 mjeseca :lol: Basara je bio i tako rekao a na kraju će završiti u Radniku opet :D
Takav je slucaj i sa Kajkutom i sa Hadzicem navodno su kontaktirani, ali svi gledaju prema inozemstvu, i ako im to propadne, kao moguc je dolazak, nama treba odmah ugirat ekipu za Europu i proci bar 1 kolo, da se nesto zaradi, a kasnije sta god bude, dobro je...

" onclick="window.open(this.href);return false; sad ugleda, fin gol Vlahe za juniore

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 05 jun 2013, 13:46

zrinjke je napisao/la:
ZrinjskiMostar je napisao/la:
19UM94 je napisao/la:
Takav je slucaj i sa Kajkutom i sa Hadzicem navodno su kontaktirani, ali svi gledaju prema inozemstvu, i ako im to propadne, kao moguc je dolazak, nama treba odmah ugirat ekipu za Europu i proci bar 1 kolo, da se nesto zaradi, a kasnije sta god bude, dobro je...

" onclick="window.open(this.href);return false; sad ugleda, fin gol Vlahe za juniore
Ma opet mislim da je za ove Muminoviće, Lazare i slične doktor bio i ostao... ja ga pamtim iz najboljih dana njegovih u Zrinji i nadam se da će opet tako biti, no o tom potom, prvo da vidimo hoće li uopće preći... :D

Ma to je i hajmo reći normalno... Basara ima 28 godina, Kajkut i Hadžić isto tako... normalno da gledaju prema inozemstvu (makar to inozemstvo bilo Tajland :D )... a Zrinjke dobro govori, nama trebaju igrači odmah... mi neki temelj momčadi moramo razraditi sada u najkraćem roku...

Ma ja sam za da se dadne prilika juniorima tim nekim... eto Vlaho, Klarić, Odak, Vranjić, itd. Ako ne možemo po sezoni 2-3 juniora izbaciti za prvu ekipu, onda trebamo ukinuti omladinsku školu!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 jun 2013, 13:48

hoćete dobiti licencu za stadion ili ćete igrati na Pecari gdje vam je i prijavljeno za 1.pretkolo?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.