Bolje da tu referencu ne spominjemo, s obzirom da se Željo svaki put propisno osramoti na međunarodnoj sceni.DukeOfWellington je napisao/la:hurem je napisao/la:Rekoh da vidim ima li kakvih novosti u vezi s utakmicom..kad ono raspravljaju o svraki i zahi
i kad smo vec tu...da vam odmah kazem da su njih dvojica neuporedivi...pa svraka je u reprezentaciji vec godinu dana (?), i da je bolji od zahirovica dobio bi priliku makar jednu utakmicu dosad ispred njega...pa ako nista dobio bi makar 10 min...nego jok...nije dobio ni toliko..osim u ovim prijateljskim (koje i sluze za takve kao sto su svrake...)
to sto je dao 2 gola nista ne znaci, lulic nije daao ni1, pa eto tom vasom logikom on je bolji od lulicai od Mede...
ne brukajte se, nikad od njega igraca nece biti, a od zahirovica mozda nesto i bude (tek su mu 22g), i ne zaboravimo..njega je upravo jagodic vlado PREPORUCIO susicu...

Eno vidim s tobom se slaže i sportsport, dva dana visi na naslovnoj, a i u odjelu "reprezentacija" već neko vrijeme nam se smiješi njegov lik. Valjda ga prodate u nešto bolje od osrednjeg bjeloruskog kluba kojem je jedina referenca ta što igra istu ligu sa BATE-om, isto kao što je Čeliku jedina referenca ta da igra sa Željom u ligi.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
						- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A jest se ovaj navalio na Celik i na Zelju, covjek uopste ne vidi da se ne prica o Celiku i  Zelji vec o reprezentaciji. Svraka nije kvalitet za reprezentaciju, Zahirovic jeste. To pokazuju igre, odabir selektora sve. Imamo nikad bolju odbranu u svojoj historiji, i onda se neko nadje zamjeriti defanzivnom veznom. I to jos igramo bez pravog lijevog beka. Cudno ili ne, nas nis (ne)primanja golova pocinje bas sa Zahom. I Begovicem naravno. Svi ostali su tu bili i ranije. 
Bas me zanima sta bi jedan prosjecan Izraelac ili Slovenac rekao na ime Zeljo? Kad se toliko spominje to da je njemu referenca sto igra u Zelji.

Bas me zanima sta bi jedan prosjecan Izraelac ili Slovenac rekao na ime Zeljo? Kad se toliko spominje to da je njemu referenca sto igra u Zelji.
Celik!3,2,2.
Kakva je ovo grupa  PESIMISTA   ko su ovi...
    ko su ovi...   

ko su ovi...
    ko su ovi...   

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
						FORZA NAPOLI
Cijena ulaznice u Latviji 2 eura, a siguran sam da ce vecinom nasi navijaci ispuniti taj mali stadion.   

Kad samo vidim onaj snimka sa tribina u Chikagu protiv Meksika, 50.000 nasih u AMERICI, pa gdje ces dalje.

Kad samo vidim onaj snimka sa tribina u Chikagu protiv Meksika, 50.000 nasih u AMERICI, pa gdje ces dalje.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
a zamisli tek kako ce biti u Brazilu.Finale SP-a,Stadion Maracana :Brazil-BiH,30 0000 Brazilaca,naspram 70 000 Bosanaca i HercegovacaElegant je napisao/la:Cijena ulaznice u Latviji 2 eura, a siguran sam da ce vecinom nasi navijaci ispuniti taj mali stadion.

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
FliX je napisao/la:Munireta, Pidzameta, Peskireta, Salaveta i Cigareta..Rikardo je napisao/la:Izgleda da je ovo prvi put da nema hejtera i pametnica da nesto prigovore na pozvane igrace i sastav.
Generalno u timu je atmosfera extra, igraci zdravi i idemo lagano po nova tri boda.
P.S. Kojih je ovo 5 pametnica glasalo da cemo izgubiti ?
iii... LimetaMravnjak je napisao/la:Kakva je ovo grupa PESIMISTAko su ovi...

Kad osvane transaparent "Latvija RS".  

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Najavljuje se da ce nasih biti oko 6000, a ulaznica u prodaji ce biti pusteno tek nesto iznad 8000..Elegant je napisao/la:Cijena ulaznice u Latviji 2 eura, a siguran sam da ce vecinom nasi navijaci ispuniti taj mali stadion.
Rezime igramo na domacem terenu

Ovih 5 pacijenata koji zele da izgubimo su garant oni koji vole Bosnu a ni sami ne znaju... Siguran sam da ce biti bar dva gola razlike... Naprijed Zmajevi uz vas smo...

mujdza je napisao/la:Ovih 5 pacijenata koji zele da izgubimo su garant oni koji vole Bosnu a ni sami ne znaju... Siguran sam da ce biti bar dva gola razlike... Naprijed Zmajevi uz vas smo...
 ja sam jedan od njih, naravno gresko klinem na poraz
  ja sam jedan od njih, naravno gresko klinem na poraz  ostalih 5 ne znam... steta sto mjenjam firmu pa nsita od godisnjeg
 ostalih 5 ne znam... steta sto mjenjam firmu pa nsita od godisnjeg  a htio sam ici gore,.. koja ce to ludnica biti cijeli stadion naših navijača ... perverzija
 a htio sam ici gore,.. koja ce to ludnica biti cijeli stadion naših navijača ... perverzija31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
						kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
ja sam glasao za poraz jer volim kontriratmujdza je napisao/la:Ovih 5 pacijenata koji zele da izgubimo su garant oni koji vole Bosnu a ni sami ne znaju... Siguran sam da ce biti bar dva gola razlike... Naprijed Zmajevi uz vas smo...

Jarane, kad bi znao 100% da bi izgubili nebi lajkovao protiv nasih jer sam onda protiv samog sebe... Mislim da su to ne ukusne sale uz svo uvazavanje jarane...

http://surveys.valicon.net/CAWI/jaznam-ba_recruite" onclick="window.open(this.href);return false;
ako imate vremena molim vas da se prijavite

ako imate vremena molim vas da se prijavite
Izvini sto nisam ozbiljan kao ti i sto se ne smijem tu i tamo ponekad zjbavati. Inace virtualno druzenje je serious business.mujdza je napisao/la:Ovih 5 pacijenata koji zele da izgubimo su garant oni koji vole Bosnu a ni sami ne znaju... Siguran sam da ce biti bar dva gola razlike... Naprijed Zmajevi uz vas smo...
Unico amore sei!
❤️🖤
						❤️🖤
Repka je u pitanju, ne privatna sala. A na racun svoje repke se nikad nebi salio pogotovo ne u negativnom smislu... Pozzzz

Skonto Stadium Riga Latvia 
(drago mi je da ima krov jer ce nasi navijaci biti 2xglasniji )
 )
[youtube][/youtube]

(drago mi je da ima krov jer ce nasi navijaci biti 2xglasniji
 )
 )[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
						- Papastathopoulos
- Kontakt:
Covjece, sad gledam spisak hrvatske i stimac pozove 5 napadaca kalinic, jelavic, eduardo, olic, mandzukic, a mi 2 napadaca na spisku imamo  to je sramota za susica, odlicno nas vodi prema SP, al ned'o Bog povrijedi se dzeko il vedo, mi imamo jednog napadaca za igru
 to je sramota za susica, odlicno nas vodi prema SP, al ned'o Bog povrijedi se dzeko il vedo, mi imamo jednog napadaca za igru  a i ako budu zdravi, nemamo rezervnog napadaca na klupi
 a i ako budu zdravi, nemamo rezervnog napadaca na klupi 

to je sramota za susica, odlicno nas vodi prema SP, al ned'o Bog povrijedi se dzeko il vedo, mi imamo jednog napadaca za igru
 to je sramota za susica, odlicno nas vodi prema SP, al ned'o Bog povrijedi se dzeko il vedo, mi imamo jednog napadaca za igru  a i ako budu zdravi, nemamo rezervnog napadaca na klupi
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ma nema pape pojmaPapastathopoulos je napisao/la:Covjece, sad gledam spisak hrvatske i stimac pozove 5 napadaca kalinic, jelavic, eduardo, olic, mandzukic, a mi 2 napadaca na spisku imamoto je sramota za susica, odlicno nas vodi prema SP, al ned'o Bog povrijedi se dzeko il vedo, mi imamo jednog napadaca za igru
 dzeko je dao golova mozda malo manje neg citava njihova repka za citav ciklus XD a kamoli njihovih 5 napadaca . I ovakav komentar je plod samo frustracije na nezahvalne ljude cuj sramota za susica ? Pa koga covjek da zovne muslimovica ? Covjek nije dao gola vec mj dana u kini , Zec vise i ne igra spica igra iza i po krilu gola nije dao ima i godina... Ja ama bas nikog pa da je upola kvalitetan ko ibisevic ne znam ? Koga da pozove ? Nas jedino vadi to sto nasi veznjaci su izuzetno ofanzivni i svi mogu dat gol ... Za SP je prijeko potreban jedan napadac tj 2 al cisto sumnjam da ce nac 2 igraca koja moze pozvat to ce biti eventualno jedan. Ja ne vidim sta je tu sramota sto covjek nece da pozove nekog ko apsolutno ne zasluzuje da bude tu. A ni Zec ni muslimovic ne zasluzuju trenutno ...
 dzeko je dao golova mozda malo manje neg citava njihova repka za citav ciklus XD a kamoli njihovih 5 napadaca . I ovakav komentar je plod samo frustracije na nezahvalne ljude cuj sramota za susica ? Pa koga covjek da zovne muslimovica ? Covjek nije dao gola vec mj dana u kini , Zec vise i ne igra spica igra iza i po krilu gola nije dao ima i godina... Ja ama bas nikog pa da je upola kvalitetan ko ibisevic ne znam ? Koga da pozove ? Nas jedino vadi to sto nasi veznjaci su izuzetno ofanzivni i svi mogu dat gol ... Za SP je prijeko potreban jedan napadac tj 2 al cisto sumnjam da ce nac 2 igraca koja moze pozvat to ce biti eventualno jedan. Ja ne vidim sta je tu sramota sto covjek nece da pozove nekog ko apsolutno ne zasluzuje da bude tu. A ni Zec ni muslimovic ne zasluzuju trenutno ...
					Zadnja izmjena: grgr, dana/u 02 jun 2013, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Joj koji post kunem ti se 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Odpisuj Kalinica, Jelavica, Eduarda, Olica.  

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.