FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fsdghdsfs
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fsdghdsfs » 02 jun 2013, 15:08

Sta je ovo bilo sa Svrakom ?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 02 jun 2013, 15:09

CARSON je napisao/la:Evo da i ja kazem nesto moje misljenje je da smo svi nekako pretjerali od Amara pa do navijaca ovo je sve dobro doslo nasim dusmanima a ima ih fala bogu ali i to je dobar znak znaci na dobrom smo putu ali treba spustiti lopticu niko nije zadovoljan posjetom ali sta je klub uradio po tom pitanju osim sto smo bili sampioni znaci nista tribina se jedna srusila pa ide izjava pametnog bukija i zuje na Jug prvo moras skociti da bi dosao na tu tribinu ulazi su katastrofa pa svaki normalan covjek poslije derbija vise nece doci jer te ljudi zgaze na kraju kad sve to prodjes vidis patnju ali bukvalno sve jedna osim protiv slavije u KUP-u je bila patnja ziva
Borac sa igrace manje patnja ziva ,siroki penal 93 minuta, rudar prijedor 90 minuta ,radnik 1-1 , patnja protiv zvijezde ,zrinjski 0-0, celik 1-1, protiv kitara 0-0 protiv sirokog u kup-u 1-1 ,protiv svinjskog u kup-u 0-0 stim da nikad nismo imali najavu neke utakmice osim na ****.ba znaci vece posjete nece biti sve dok se stadio ne renovira i to mora biti svima jasno pa i AMARU.
+1
lisander je napisao/la:
CARSON je napisao/la:najvise sto me je zabrinulo u Amarovoj izjavi da nece biti puno odlazaka kao ni dolazaka ja mislim da je doslo vrijeme da se ekipa promjeni doslo je do zasicenja kako samih igraca tako i nas navijaca ja vise ne bi volio gledati Vasilica,Bogicevica,Jamaka ,E,colica,CUTUKA ni na treningu,yoshidu ni u gradu,smajica,Stanica na neprirodnoj poziciji itd
Burazeru potpisujem tvoju izjavu samo ne bih ove sve igrace restjero, al ako ovo ovako ostane, predvidjam iduce godine 1 500 navijaca na Grbavici, patnju protiv Prijedora i Viteza, ako se nesto radikalno ne promjeni, a u evropi o tome ni ne razmisljam, ako cemo sa ovakvom ekipom ici onda bolje da ne idemo, jer se Siroki isprda s nama zamislite sta ce nam neki Nefci uradit.
+1
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 02 jun 2013, 15:33

Ocito moje postove niste dobro shvatili , mi ne trazimo od kluba da nam placa koreografije i gostovanje! Sto se tice koreografija sve sto smo uradili , uradili smo iz svog dzepa.Gostovanja nam klub nikada nije organizovao niti smo to trazili...Guvo i ostali pljuvaci koliko vi imate odradjeni gostovanja? Posto vjerovatno nemate niti jedno onda i ne znate koliko treba para za isto to gostovanje a vecina nas na jugu je nezaposlena , studenti , skolarci. Kontamo pare na razne nacine , gladujemo i sta sve ne samo da bi bili podrska Zelji! Baklje necu da komentarisem , samo cu reci da ce se one uvijek paliti mozda ne na svakoj utakmici ali npr. derby da prodje bez baklji ? Kome te **** baklje smetaju ? Na kraju krajeva , pitajte igrace , a slobodno i Osima koliko puta smo bili kljucni faktor pobjeda....Dvanesti igrac = JUZNA ARMIJA....Ultra danas, ultra sutra , ko prezivi opet ultra...SMRT PLJUVACIMA ;)

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 jun 2013, 16:05

BlueTigers1987 je napisao/la:Ocito moje postove niste dobro shvatili , mi ne trazimo od kluba da nam placa koreografije i gostovanje! Sto se tice koreografija sve sto smo uradili , uradili smo iz svog dzepa.Gostovanja nam klub nikada nije organizovao niti smo to trazili...Guvo i ostali pljuvaci koliko vi imate odradjeni gostovanja? Posto vjerovatno nemate niti jedno onda i ne znate koliko treba para za isto to gostovanje a vecina nas na jugu je nezaposlena , studenti , skolarci. Kontamo pare na razne nacine , gladujemo i sta sve ne samo da bi bili podrska Zelji! Baklje necu da komentarisem , samo cu reci da ce se one uvijek paliti mozda ne na svakoj utakmici ali npr. derby da prodje bez baklji ? Kome te **** baklje smetaju ? Na kraju krajeva , pitajte igrace , a slobodno i Osima koliko puta smo bili kljucni faktor pobjeda....Dvanesti igrac = JUZNA ARMIJA....Ultra danas, ultra sutra , ko prezivi opet ultra...SMRT PLJUVACIMA ;)
Cuj smrt pljuvacima :D pretjera ga ti jarane,danas,sutra,prekosutra...Lacoste,perry,ovo ono...cuj kome smetaju baklje,pa nikome,samo placa klub grdnu lovu za to...al vi ultra ste to rijesili,idu dvojica golobradih djecaka sa dvije kartonske kutije na kojima pise "kazne!",i idu od penzionera do penzionera...vrlo efikasno rijesenje.
Amare hvala ti...

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 02 jun 2013, 16:14

zeljo4life je napisao/la:
BlueTigers1987 je napisao/la:Ocito moje postove niste dobro shvatili , mi ne trazimo od kluba da nam placa koreografije i gostovanje! Sto se tice koreografija sve sto smo uradili , uradili smo iz svog dzepa.Gostovanja nam klub nikada nije organizovao niti smo to trazili...Guvo i ostali pljuvaci koliko vi imate odradjeni gostovanja? Posto vjerovatno nemate niti jedno onda i ne znate koliko treba para za isto to gostovanje a vecina nas na jugu je nezaposlena , studenti , skolarci. Kontamo pare na razne nacine , gladujemo i sta sve ne samo da bi bili podrska Zelji! Baklje necu da komentarisem , samo cu reci da ce se one uvijek paliti mozda ne na svakoj utakmici ali npr. derby da prodje bez baklji ? Kome te **** baklje smetaju ? Na kraju krajeva , pitajte igrace , a slobodno i Osima koliko puta smo bili kljucni faktor pobjeda....Dvanesti igrac = JUZNA ARMIJA....Ultra danas, ultra sutra , ko prezivi opet ultra...SMRT PLJUVACIMA ;)
Cuj smrt pljuvacima :D pretjera ga ti jarane,danas,sutra,prekosutra...Lacoste,perry,ovo ono...cuj kome smetaju baklje,pa nikome,samo placa klub grdnu lovu za to...al vi ultra ste to rijesili,idu dvojica golobradih djecaka sa dvije kartonske kutije na kojima pise "kazne!",i idu od penzionera do penzionera...vrlo efikasno rijesenje.
Ma znam da sam pretjerao ali ne mogu da vjerujem kakvi sve navijaca ima isto kao da mi na jugu navijamo za neki drugi klub tako se neki ponasaju i stalno pljuju po nama ono kao mi smo olos , alkosi , narkomni i sta sve ne a nisu svjesni da nama plava krv tece venama...Budi iskren i reci kome smetaju baklje na jugu s obzirom da se ne ubacuju u teren rijetko neka uleti ? Prije par mjeseci navijaca Basela u EL su napravili takvu bakljadu i kome je sta bilo ? :roll:

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 02 jun 2013, 16:18

Dok ne budu kamere instalirali da snimaju tribinu pa kad te zumira i uhvati da držiš baklju pa stavi na ulazu tvoju sliku da ti zabrane ulazak na svaki stadion dok ne dođeš pameti primitivci sa bakljama, kako niste tražili pa dobili ste 3000 od kluba vi nazovi navijači ultra da ne palite baklje i ne pravite sranja u evropskim utakmicama jelde.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 02 jun 2013, 16:24

zeljo4life je napisao/la:
To sam bas sad vidio protiv Leotara ide neki momak iz udruzenja nosi kutiju na njoj pise KAZNE. Da ja dajem pare njemu koji je to isto radio i zbog koga su i kazne dosle, zamisli te pameti ? HAHA :lol:
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 02 jun 2013, 16:26

zeljooooo je napisao/la:Dok ne budu kamere instalirali da snimaju tribinu pa kad te zumira i uhvati da držiš baklju pa stavi na ulazu tvoju sliku da ti zabrane ulazak na svaki stadion dok ne dođeš pameti primitivci sa bakljama, kako niste tražili pa dobili ste 3000 od kluba vi nazovi navijači ultra da ne palite baklje i ne pravite sranja u evropskim utakmicama jelde.
Pasa moj sta ce ti instalirati kamere kad svaku tekmu ispred juga na stadionu imas jednog iz MUP-a koji snima citav jug 90 minuta. Slabo si ti upucen..

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 jun 2013, 16:28

Cuj smrt pljuvacima :D pretjera ga ti jarane,danas,sutra,prekosutra...Lacoste,perry,ovo ono...cuj kome smetaju baklje,pa nikome,samo placa klub grdnu lovu za to...al vi ultra ste to rijesili,idu dvojica golobradih djecaka sa dvije kartonske kutije na kojima pise "kazne!",i idu od penzionera do penzionera...vrlo efikasno rijesenje.[/quote]

Ma znam da sam pretjerao ali ne mogu da vjerujem kakvi sve navijaca ima isto kao da mi na jugu navijamo za neki drugi klub tako se neki ponasaju i stalno pljuju po nama ono kao mi smo olos , alkosi , narkomni i sta sve ne a nisu svjesni da nama plava krv tece venama...Budi iskren i reci kome smetaju baklje na jugu s obzirom da se ne ubacuju u teren rijetko neka uleti ? Prije par mjeseci navijaca Basela u EL su napravili takvu bakljadu i kome je sta bilo ? :roll:[/quote]

smetaju savezu,smetaju nasem klubu,takva su pravila,mozemo qrcu pjevat...bakljada ima svuda,kada skontas koliko je snimaka sada bilo bakljada i proslava titula,nasi se novinari divili tome svemu,al kada se ovdje napravi bakljada krece lavina pljuvanja od strane tih istih novinara,tako isto i nasa raja,ovdje si seljak ako preskocis ogradu na proslavi,a grobari na jna odnjeli sve,ostala ebena stativa,al to je ok i "super",al opet ti kazem,mi nemamo novaca da trpimo te baklje,ako vama "tece plava krv u venama"kao sto kazes,vi morate da se kontrolisete,bar sto se toga tice...radite u interesu kluba,a ne biti lafo "ultra" i blamirat se...
Amare hvala ti...

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 02 jun 2013, 16:35

BlueTigers1987 je napisao/la:Heh idioti jedni , necu vise da se raspravljam sa vama nabijem i vas i MUP i kamere...Drago mi je samo sto su takvi kao vi manjina....Ciaoooooo
Brate mozda ti nisi los momak, ali ti nemas blage veze sta pises. Ako se gleda koje manjina onda ste to vi jer sve manje raje ima na jugu ako se skupi hiljada to je uspjeh a deremo citavu ligu. Skontaj se dosta raja nece da dolazi zbog isfrustriranih balavaca, ultra sranja.

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 02 jun 2013, 16:35

BlueTigers1987 je napisao/la:Heh idioti jedni , necu vise da se raspravljam sa vama nabijem i vas i MUP i kamere...Drago mi je samo sto su takvi kao vi manjina....Ciaoooooo
svaka ti je na mjestu,samo sto se tice baklji,ne smeta meni baklja,tebi...al za te baklje klub je grdnu lovu dao ..
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 jun 2013, 16:45

zeljooooo je napisao/la:Dok ne budu kamere instalirali da snimaju tribinu pa kad te zumira i uhvati da držiš baklju pa stavi na ulazu tvoju sliku da ti zabrane ulazak na svaki stadion dok ne dođeš pameti primitivci sa bakljama, kako niste tražili pa dobili ste 3000 od kluba vi nazovi navijači ultra da ne palite baklje i ne pravite sranja u evropskim utakmicama jelde.
Jesi li skenirao ?
NO PYRO NO PARTY

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 02 jun 2013, 16:50

Buu je napisao/la:
Jesi li skenirao ?
Ima 10 listova presude,a neću da blamiram klub njihovom nepismenošću ajd progutat ću to jbga.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 jun 2013, 16:51

zeljooooo je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Jesi li skenirao ?
Ima 10 listova presude,a neću da blamiram klub njihovom nepismenošću ajd progutat ću to jbga.
A da prestanes sebe blamirati ?
NO PYRO NO PARTY

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 02 jun 2013, 16:55

zeljooooo da ti nisi slucajno Jasmin Karic?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 02 jun 2013, 17:01

S obzirom da ne znaš odgovor, ja ću ti pomoći. Te **** baklje smetaju Želji. Smetaju mu za 200 000,00KM za nepunu godinu dana.

Imam i rješenje. Ako posjeduješ kuću ili stan u toj vrijednosti, prodaj isti/e i plati tih pišljivih 200 000,00KM. Vjeruj mi da tada ni meni, a ni Želji te baklje neće smetati.

Sve ono što dobro uradi grupa, ta ista grupa to i usere, ali višestruko. Nadam se da ti je odgovor, na jasno postavljeno pitanje ponuđen kao na tacni, uzmi ili ostavi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 02 jun 2013, 17:11

zeljooooo je napisao/la:
Buu je napisao/la:
Jesi li skenirao ?
:lol: :lol:
Amare hvala ti...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 jun 2013, 17:18

Mislim da je suvišno trošiti riječi na temu oko baklji. Svi su svjesni da svaka bakljada opali po kasi FK Željezničar. Možda sve to izgleda "užareno" kada gore baklje, ali i cijene kazni su prava "žara".

Dakle Hoćemo li da Željo dobro igra i da kupuje dobre igrače? Hoćemo!
Hoćemo li da palimo baklje dok navijamo za Želju? Hoćemo!

Eh pa moramo jedno od to dvoje izabrati, ne može oboje...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 02 jun 2013, 17:27

@blue tiger
Ja te razumijem i tu vasu ljubav jer je svi imamo...Pricas za gostovanja,ko da nikad nismo odradili neko izvan SA(bio od Bihaca do Trebinja)...al hajd nije bitno..
Sad dolazim na sjever(sto vise pomoci klubu jer je skuplja karta ali i bolji pogled i pregled igre)...
E sad ako klub toliko volite kako mozete toj istoj ljubavi direktno stetiti i usporavati njegovo razvijanje...
Pa kasnije kad Amar ode protiv Zvijezde ce nas biti 500 na stadionu jer cemo biti u k*rcu pravom...
AKO OVE GODINE BUDU PALILI U EVROPI ONDA FKT CU PRESTATI PRATITI SVOJ VOLJENI KLUB ZBOG PAR IDIOTA..
I sad ovu polusezonu kad je jug skandirao hajmo sjever nisam ustao nikad nego nastavio pratiti tekmu baš zbog tih baklji i ultra *ebenih fazona...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 02 jun 2013, 17:28

avlami97 je napisao/la:
S obzirom da ne znaš odgovor, ja ću ti pomoći. Te **** baklje smetaju Želji. Smetaju mu za 200 000,00KM za nepunu godinu dana.

Imam i rješenje. Ako posjeduješ kuću ili stan u toj vrijednosti, prodaj isti/e i plati tih pišljivih 200 000,00KM. Vjeruj mi da tada ni meni, a ni Želji te baklje neće smetati.

Sve ono što dobro uradi grupa, ta ista grupa to i usere, ali višestruko. Nadam se da ti je odgovor, na jasno postavljeno pitanje ponuđen kao na tacni, uzmi ili ostavi.
Objasnio covjek!
Za cudo je da nije pogledao ovu 80tu epizodu Zeljo TV i samo bi mu se objasnilo.Ammar crpi posljednje atome zivaca i snage i lijepo sve rekao a on kao padobranac uskace i postavlja pitanje kome smetaju baklje?

Isto tako je zanimljiv fenomen koji Ammar napominje a to je da vecina navijaca koji se kunu u Zelju svjesno stete klubu i nemaju osjecaja za klub. Stvarno je nevjerovatno za vidjeti da ce se vecina navijaca Zelje udarati za cast svog tima(ako to vec predstavljaju ove ugovorene sutke),po forumima napadati satima navijace drugih klubova koji kazu nesto lose za Zelju i stete mu(robijase,pitare i tak),proklinjati i pljuvati nacelnika opstine sto ne gradi stadion a na drugoj strani novcanice svake sezone klubu iz dzepa izbiju po 200 000 hiljada maraka. I jos se jave i pitaju kome to smetaju baklje?Jezgo grupe manijaka bi kao to "najvjernije" trebalo da izadje sa saopstenjem da nema vise paljenja baklji(eventualno derby) i da na taj nacin pokazu svoju najvecu ljubav prema klubu,ali je sve poremeceno do te mjere da oni simpatizeri koji navrate tu i tamo moraju govoriti jezgru kojem je "najvise stalo" da ne stete klubu.Ako ovaj posljednji apel Ammara ne ispostuju,znat ce se definitivno ko je odgovoran u slucaju eventualnog Ammarovog odlaska.Prvi put su manijaci krivili pljuvace za odlazak Ammara a sad ce vjerovatno ti isti pljuvaci kriviti manijake za Ammarov drugi odlazak.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Pact1921 i 44 gosta.