FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da sam ranije napisao to cu i ponoviti,ni jedan igrac koji se povezuje s nama odnosno kojeg vi ovdje povezujete nece doci u Zelju,ne znam sto je raja zapela za Kajkuta toliko.Covjek je u ozbiljnim igrackim godinama,imao je jednu dobru sezonu pa sta,ko nam garantuje da ce to kod nas ponoviti.Mozda je bolje nekog mladjeg istrpiti...
Sto se tice "kopa",svaka cast momcima koji pjevaju 90 minuta,a pogotovo momcima koji idu na gostovanja puno to znaci igracima kad vide da su momci na tribini s njima,vise i nego sto zamisljamo,i zato nemojte ni to paljenje baklji generalizovati.Nisu samo "to" manijaci,sta je sa dobrim stranama.Koliko ti momci pomazu klubu i igracima,na neki nacin..
A uvjeren sam da ce nakon ovih Amarovih izjava i paljenje baklji biti bar smanjenno ako nista drugo.
Sto se tice "kopa",svaka cast momcima koji pjevaju 90 minuta,a pogotovo momcima koji idu na gostovanja puno to znaci igracima kad vide da su momci na tribini s njima,vise i nego sto zamisljamo,i zato nemojte ni to paljenje baklji generalizovati.Nisu samo "to" manijaci,sta je sa dobrim stranama.Koliko ti momci pomazu klubu i igracima,na neki nacin..
A uvjeren sam da ce nakon ovih Amarovih izjava i paljenje baklji biti bar smanjenno ako nista drugo.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Gradina?CARSON je napisao/la:sve jedna osim protiv slavije u KUP-u je bila patnja ziva
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
i veliki GOSK iz gabele 2-0anonimni je napisao/la:Gradina?CARSON je napisao/la:sve jedna osim protiv slavije u KUP-u je bila patnja ziva
najvise sto me je zabrinulo u Amarovoj izjavi da nece biti puno odlazaka kao ni dolazaka ja mislim da je doslo vrijeme da se ekipa promjeni doslo je do zasicenja kako samih igraca tako i nas navijaca ja vise ne bi volio gledati Vasilica,Bogicevica,Jamaka ,E,colica,CUTUKA ni na treningu,yoshidu ni u gradu,smajica,Stanica na neprirodnoj poziciji itd
CARSON je napisao/la:najvise sto me je zabrinulo u Amarovoj izjavi da nece biti puno odlazaka kao ni dolazaka ja mislim da je doslo vrijeme da se ekipa promjeni doslo je do zasicenja kako samih igraca tako i nas navijaca ja vise ne bi volio gledati Vasilica,Bogicevica,Jamaka ,E,colica,CUTUKA ni na treningu,yoshidu ni u gradu,smajica,Stanica na neprirodnoj poziciji itd
Sve je to uredu, i to svima koji gledaju smeta htjeli to priznati ili ne. Ali neki puno pametniji ljudi su rekli da se ekipa koja pobjedjuje ne mijenja. To je vjerovatno i jedini bitan parametar, ako cemo mi kao sampioni pravit neke velike rezove, sta bi ostali trebali. Najbolje bi bilo kad bi ovih 20 igraca promijenili i doveli 20 boljih, ali kad imas ovakvu situaciju tesko je ocekivat neka velika pojacanja, nikom se ne igra za dzaba. Ja kad procitam da bi se Cocalic i Sehic mogli vratit prvo se obradujem i sve to, a onda shvatim da je to gotovo nemoguce. Ko bi se vracao iz Turske i Izraela da igra ovdje, a toliko molili Boga da odu odavde da nesto zarade. Samim tim ocekivat neke igrace iz inostranstva je gotovo nemoguce, a slazemo se sigurno da u ovoj nasoj ligi nema bas previse igraca koji bi za nas bili pojacanja, prinova da, pojacanje tesko. A i takvi igraci su svijesni svoje kvalitete i samo cekaju da odu u Azerbejdzan i Kazahstan ako nista drugo, samo da ne bi igrali za klikere ko sto je ovdje slucaj.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pa daj nam posudi koji par stotina hiljada eurica i svi cemo biti sretni..Amar ce ih sigurno znati u korisno potrositi....pametnjakovici.CARSON je napisao/la:najvise sto me je zabrinulo u Amarovoj izjavi da nece biti puno odlazaka kao ni dolazaka ja mislim da je doslo vrijeme da se ekipa promjeni doslo je do zasicenja kako samih igraca tako i nas navijaca ja vise ne bi volio gledati Vasilica,Bogicevica,Jamaka ,E,colica,CUTUKA ni na treningu,yoshidu ni u gradu,smajica,Stanica na neprirodnoj poziciji itd
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
exbabilon je napisao/la:CARSON je napisao/la:najvise sto me je zabrinulo u Amarovoj izjavi da nece biti puno odlazaka kao ni dolazaka ja mislim da je doslo vrijeme da se ekipa promjeni doslo je do zasicenja kako samih igraca tako i nas navijaca ja vise ne bi volio gledati Vasilica,Bogicevica,Jamaka ,E,colica,CUTUKA ni na treningu,yoshidu ni u gradu,smajica,Stanica na neprirodnoj poziciji itd
Sve je to uredu, i to svima koji gledaju smeta htjeli to priznati ili ne. Ali neki puno pametniji ljudi su rekli da se ekipa koja pobjedjuje ne mijenja. To je vjerovatno i jedini bitan parametar, ako cemo mi kao sampioni pravit neke velike rezove, sta bi ostali trebali. Najbolje bi bilo kad bi ovih 20 igraca promijenili i doveli 20 boljih, ali kad imas ovakvu situaciju tesko je ocekivat neka velika pojacanja, nikom se ne igra za dzaba. Ja kad procitam da bi se Cocalic i Sehic mogli vratit prvo se obradujem i sve to, a onda shvatim da je to gotovo nemoguce. Ko bi se vracao iz Turske i Izraela da igra ovdje, a toliko molili Boga da odu odavde da nesto zarade. Samim tim ocekivat neke igrace iz inostranstva je gotovo nemoguce, a slazemo se sigurno da u ovoj nasoj ligi nema bas previse igraca koji bi za nas bili pojacanja, prinova da, pojacanje tesko. A i takvi igraci su svijesni svoje kvalitete i samo cekaju da odu u Azerbejdzan i Kazahstan ako nista drugo, samo da ne bi igrali za klikere ko sto je ovdje slucaj.
slazem se ja razabu sa tobom ali je isto tako tacno da ova ekipa nije odigrala utakmicu kako treba godinu dana stim da smo ostali bez beslije,zebe,zolotica,kvesica znaci da to vise nije ista ekipa kao i da nas tri remija sa celikom ,zrinjskim i sarajevom treba zabrinuti
@carson
Amar je u jednoj emisiji govorio o tome, ti remiji nisu nikakvo iznenadjenje nego su posljedica poboljsanja sudjenja, smanjenog pritiska na goste, nasih povreda i nekih drugih faktora. Ako pogledas i top lige Evrope vidis da i najbolji klubovi kiksaju i da to nadoknade u nekim drugim utakmicama kao sto smo i mi radili. Ja ne vidim nista lose u rezultatima, mozda se moglo zabit malo vise golova i popravit realizacija, ali nista pretjerano. Malo sto kazes igra koci i to je evidentno, mucili smo se, trazili igru i formu, ali bar je sve na kraju doslo na svoje rezultatski. Gledajuci ovu sezonu i poredeci je sa Amarovom prvom povratnickom, tad smo bili dosta bolji, uigraniji, spremniji.. sad se i mi utapamo u prosjek, a tezimo da se iz njega izvucemo. Medjutim i sve to je opet dovoljno za titulu i kad skontam kolika je tuga u redovima ostalih klubova zbog godina i godina suse i prasine u klubskim vitrinama onda budem zahvalan i na ovom. Neke male kozmeticke promjene ne bi puno donijele na nekom globalnom planu(Evropa), za nesto vise nama su potrebne vece promjene i velika ulaganja u tim, infrastrukturu.. kako je sve to iz ove perspektive nemoguce ocekivat, onda je ovo sto imamo trenutno odlicno!
Amar je u jednoj emisiji govorio o tome, ti remiji nisu nikakvo iznenadjenje nego su posljedica poboljsanja sudjenja, smanjenog pritiska na goste, nasih povreda i nekih drugih faktora. Ako pogledas i top lige Evrope vidis da i najbolji klubovi kiksaju i da to nadoknade u nekim drugim utakmicama kao sto smo i mi radili. Ja ne vidim nista lose u rezultatima, mozda se moglo zabit malo vise golova i popravit realizacija, ali nista pretjerano. Malo sto kazes igra koci i to je evidentno, mucili smo se, trazili igru i formu, ali bar je sve na kraju doslo na svoje rezultatski. Gledajuci ovu sezonu i poredeci je sa Amarovom prvom povratnickom, tad smo bili dosta bolji, uigraniji, spremniji.. sad se i mi utapamo u prosjek, a tezimo da se iz njega izvucemo. Medjutim i sve to je opet dovoljno za titulu i kad skontam kolika je tuga u redovima ostalih klubova zbog godina i godina suse i prasine u klubskim vitrinama onda budem zahvalan i na ovom. Neke male kozmeticke promjene ne bi puno donijele na nekom globalnom planu(Evropa), za nesto vise nama su potrebne vece promjene i velika ulaganja u tim, infrastrukturu.. kako je sve to iz ove perspektive nemoguce ocekivat, onda je ovo sto imamo trenutno odlicno!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
tek sam sada uspio pogledati 80-tu epizodu i ono sto sam primjetio je, da zadnjih dana nema price o ovome sto je ispricao A.O. ...
ocigledno je svima bitno (meni prvom dok nisam pregledao sta sam pregledao) da se pise o odlascima/dolascima igraca za europske utakmice, a bitne stvari o koje treba 0/24 spominjati niko nista
ukoliko ne stvorimo pozitivnu atmosferu (kao sto je bila prve godine u drugom mandatu A.O.), odosmo mi opet u "super profesionalnu" elitu BiH fudbala, koje idu na pripreme u Njemacku...
samo treba cuti sta covjek kaze i sve je jasno
svaka cast momcima koji su svaku utakmicu tu, njih 2000 (neka ih jos 100 god i ja zajedno sa njima:)) i upravo oni treba da budu primjer svima, a ne da "guraju" ove frustrirane svirace
mora se taj segment dici na visi nivo, a za takvo nesto ne trebaju novci, nego mozak
slijedeca sezona nam je zadnja sezona da se pokusamo izdici iznad tih negativnih svari i dati svoj doprinos svojim dolaskom i trpljenjem (u sebi) svakavih igraca, odnosno njihovih poteza
MI SMO ZELJINI ZELJO JE NAS
ocigledno je svima bitno (meni prvom dok nisam pregledao sta sam pregledao) da se pise o odlascima/dolascima igraca za europske utakmice, a bitne stvari o koje treba 0/24 spominjati niko nista
ukoliko ne stvorimo pozitivnu atmosferu (kao sto je bila prve godine u drugom mandatu A.O.), odosmo mi opet u "super profesionalnu" elitu BiH fudbala, koje idu na pripreme u Njemacku...
svaka cast momcima koji su svaku utakmicu tu, njih 2000 (neka ih jos 100 god i ja zajedno sa njima:)) i upravo oni treba da budu primjer svima, a ne da "guraju" ove frustrirane svirace
mora se taj segment dici na visi nivo, a za takvo nesto ne trebaju novci, nego mozak
slijedeca sezona nam je zadnja sezona da se pokusamo izdici iznad tih negativnih svari i dati svoj doprinos svojim dolaskom i trpljenjem (u sebi) svakavih igraca, odnosno njihovih poteza
opet ti kazem da se slazem sa tobom ali drug nema veze sudenje stim ako za citavu godinu ekipa ne odigra utakmicu kako treba znaci da nesto nestima kaze Amar poslije slavije mi kad se otkocimo niko nas nemoze zaustaviti i onda prodje godinu dana i mi nikad vise se nismo otkocili ne ocekujem ja nista spektakularnoexbabilon je napisao/la:@carson
ali brate ako ti dodje ekipa sa 5 juniora i tebi treba titula ocekujem da je pobijedis
Kadeti
Željo-Velež 2:2
Juniori
Željo -Velež 10:0
Juniori

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
jest al zato juniori protiv Sarajevo katastrofaceze je napisao/la:Kadeti
Juniori
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Ne možeš reći da je bila patnja, bar tu utakmicu, 90% njih jesu bile tegobne i ja nisam bio toliko sretan igrom koliko rezultatom, al' ako Slavija nije bila problem (a dobro se sjećam te utakmice, smrznuo sam se na drugom poluvremenuCARSON je napisao/la:i veliki GOSK iz gabele 2-0anonimni je napisao/la:Gradina?CARSON je napisao/la:sve jedna osim protiv slavije u KUP-u je bila patnja ziva

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MinjonKocka
- Kontakt:
!!!!!!!!!kb80 je napisao/la:tek sam sada uspio pogledati 80-tu epizodu i ono sto sam primjetio je, da zadnjih dana nema price o ovome sto je ispricao A.O. ...
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Ja sam za Zelju i bit cu tu dok neriknem za svoj klub ali ko je zadovoljan i ko kaze da nemoze bolje meni nije tako jer ja volim Zelju a gledam igrace koji igraju u njemu i vidim da imamo samo 3 igraca koja vrjede od ta 3 dva su povrjedjena a jedan je golman.Da se nebi desila katastrofa u ligi sampiona mi moramo dovest par igraca dobrih ako hocemo da nas zajebavaju nakon nekih 7 ili 8 -0 a mi se pravdamo pa **** nema se para onda se nemojmo zalit sto nema raje.Colica,Stanica,Vasilica,Jamaka mozes trpit sezonu dvije ali vise ne,ako nema boljih ima istih ali bar ces psihicki kontat mozda je ovaj bolji.Upozoravam ako se ne pojacamo a izvucemo neke poput Seltika dozivjecemo nevidjenu blamazu.
gollum je napisao/la:Ne znam zašto se ti buniš protiv baklji kad je tvoja logika: "alo sta ti je te baklje su se uvjek palile i palit ce se!!! kome smeta nek ne pali i aj zdravo".patoo je napisao/la:alo sta vam je te pjesme su se uvjek pjevale i pjevat ce se!!! kome smeta nek ne pjeva i aj zdravo
bolje vam je pobrini te se da se nekako izbace baklje sa tribine jel i sami ste culi koliko dajemo godisnje na kaznei poslije se cudite sto nemozemo da napredujemo u evropi
I kako mislite "zbog naših prijatelja kojima nije po Islamu odabrana"? Nije nikom tako odabrana i ne treba da bude, glup je ko je smislio stih i ko danas zapocinje njegovo "pjevanje".
svati da kazne ne dobijamo zbog pjesmi nego zbog baklji tako da to pod hitno treba izbacit

Zbog pjevanja i skandiranja "ubi srbina" mi smo dobili dvije tekme bez gledalaca, dvije tekme po neke 3 500 ljudi x 2, projecna karta 6 maraka je otprilike 40 000 maraka. To je previse, to je plata za pola godine nekog Bekirca, Adilovica, ako ne i vise. Pored baklji i pjesme su problem. Ako idemo gledati i navijati za Zelju, trebamo pjevati pjesme o Zelji, a ne o drugima i vrijedjati nekoga.patoo je napisao/la:gollum je napisao/la:Ne znam zašto se ti buniš protiv baklji kad je tvoja logika: "alo sta ti je te baklje su se uvjek palile i palit ce se!!! kome smeta nek ne pali i aj zdravo".patoo je napisao/la:alo sta vam je te pjesme su se uvjek pjevale i pjevat ce se!!! kome smeta nek ne pjeva i aj zdravo
bolje vam je pobrini te se da se nekako izbace baklje sa tribine jel i sami ste culi koliko dajemo godisnje na kaznei poslije se cudite sto nemozemo da napredujemo u evropi
I kako mislite "zbog naših prijatelja kojima nije po Islamu odabrana"? Nije nikom tako odabrana i ne treba da bude, glup je ko je smislio stih i ko danas zapocinje njegovo "pjevanje".
svati da kazne ne dobijamo zbog pjesmi nego zbog baklji tako da to pod hitno treba izbacit
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Burazeru potpisujem tvoju izjavu samo ne bih ove sve igrace restjero, al ako ovo ovako ostane, predvidjam iduce godine 1 500 navijaca na Grbavici, patnju protiv Prijedora i Viteza, ako se nesto radikalno ne promjeni, a u evropi o tome ni ne razmisljam, ako cemo sa ovakvom ekipom ici onda bolje da ne idemo, jer se Siroki isprda s nama zamislite sta ce nam neki Nefci uradit.CARSON je napisao/la:najvise sto me je zabrinulo u Amarovoj izjavi da nece biti puno odlazaka kao ni dolazaka ja mislim da je doslo vrijeme da se ekipa promjeni doslo je do zasicenja kako samih igraca tako i nas navijaca ja vise ne bi volio gledati Vasilica,Bogicevica,Jamaka ,E,colica,CUTUKA ni na treningu,yoshidu ni u gradu,smajica,Stanica na neprirodnoj poziciji itd