Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH
Naša Grupa:
KONGO
SLOVENIJA
BOSNA I HERCEGOVINA
ARGENTINA
JUŽNA KOREJA
MAĐARSKA
Poredak Reprezentacija iz naše grupe na posljednjem prvenstvu 2011. koje je održano u Grčkoj , Kongo nije nastupao... , a nastupilo 24 Reprezentacije ...
8. Slovenija
17. Mađarska
19. Južna Koreja
20. Argentina
Poredak Reprezentacija iz naše grupe na prvenstvu 2009. koje je održano u Egiptu .
Kongo , Južna Koreja i Mađarska 2009 nisu nastupale..., a nastupilo 24 Reprezentacije ...
3. Slovenija
6. Argentina
Poredak Reprezentacija iz naše grupe na prvenstvu 2007. koje je održano u Makedoniji , Kongo i Mađarska nisu nastupili , domaćini Makedonci zauzeli 10. mjesto , a nastupilo je 20 reprezentacija .
8. Slovenija
11. Južna Koreja
13. Argentina
KONGO
SLOVENIJA
BOSNA I HERCEGOVINA
ARGENTINA
JUŽNA KOREJA
MAĐARSKA
Poredak Reprezentacija iz naše grupe na posljednjem prvenstvu 2011. koje je održano u Grčkoj , Kongo nije nastupao... , a nastupilo 24 Reprezentacije ...
8. Slovenija
17. Mađarska
19. Južna Koreja
20. Argentina
Poredak Reprezentacija iz naše grupe na prvenstvu 2009. koje je održano u Egiptu .
Kongo , Južna Koreja i Mađarska 2009 nisu nastupale..., a nastupilo 24 Reprezentacije ...
3. Slovenija
6. Argentina
Poredak Reprezentacija iz naše grupe na prvenstvu 2007. koje je održano u Makedoniji , Kongo i Mađarska nisu nastupili , domaćini Makedonci zauzeli 10. mjesto , a nastupilo je 20 reprezentacija .
8. Slovenija
11. Južna Koreja
13. Argentina
eto sad, jako je bitno kako je šta izvučeno...pa ljudi muljaju na još većem nivou, štimaju se kuglice u LP i na SP-u, Qatar kupuje domaćinstvo SP-a, itd...
a mi se digli kako je nešto neregularno, kako nije OK
a mi se digli kako je nešto neregularno, kako nije OK
Undici stelle - ACM 1899
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ekipa, nije baš rijetka praksa da organizator odluči u kojem će mjestu igrati pojedine ekipe... SP 2009. u Hrvatskoj, Mađari su igrali u Osijeku, Srbi u Puli. EP u Srbiji, Mađari igrali u Novom Sadu. Naravno da će poslati Hrvatsku i Srbiju u gradove u koje su ih poslali, napunit će dvorane i napuniti kasu, valjda neće biti ciganjenja s ulaskom bez plaćanja.
A mogu mislit kako bi pojedinci zaželjeli da BiH igra u mjestima u kojima u očima mnogih (nažalost) žitelja nije poželjna.
Što se tiče skupine koju je BiH izabrala, očekujem prolazak, a možda se dohvati drugo mjesto jer je moguće da se iznenadi neku od preostale dvije europske ekipe, a obje - jaaako teško.
A mogu mislit kako bi pojedinci zaželjeli da BiH igra u mjestima u kojima u očima mnogih (nažalost) žitelja nije poželjna.
Što se tiče skupine koju je BiH izabrala, očekujem prolazak, a možda se dohvati drugo mjesto jer je moguće da se iznenadi neku od preostale dvije europske ekipe, a obje - jaaako teško.
Hayley <3
% се " " $ """ % је $ ?/?, ? " су ", / је ?-& ' " / &. ? " ? & $ се ", паре су $, $ %, ? не ' $ - ¥ " $.
То је то % је $ " " вјероватно - " $ за тај " ?.
Ја ' " $ - Савјет " " " " спорта ? & $ $ за " ', ?, ' " ?, ¥, расвјету $, ? за $ не $ " $ тога. А & $ то " " & ? ?.
$ се $ - " % $ тога... & & " " ", & " јер ' $ је ген.& ' " & & -...
То је то % је $ " " вјероватно - " $ за тај " ?.
Ја ' " $ - Савјет " " " " спорта ? & $ $ за " ', ?, ' " ?, ¥, расвјету $, ? за $ не $ " $ тога. А & $ то " " & ? ?.

? своје, % туђе!
? " су " на " $

&, / је " ? у " $, " ове ' ? /. ? су ? ", $ су - "...

&, / је " ? у " $, " ове ' ? /. ? су ? ", $ су - "...

? своје, % туђе!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bitno je da nema golubova. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
' &, ? су % " &
? $ - " & & " готов, ? је - готов, па " - " ?. У ", то " " & захват, $ ' $ " $ "...
Све у ', " " ' за првенство, а ' & то ?!

? $ - " & & " готов, ? је - готов, па " - " ?. У ", то " " & захват, $ ' $ " $ "...
Све у ', " " ' за првенство, а ' & то ?!
? своје, % туђе!
a rasvjeta,ozvučenje....svlačionice nisu ni pipnute (samo okrečene)....i naravno optički kabal koji treba da poveže sve nove instalacije ? Biće guravo ...
Зато ' " " у ' горе посту " ? " " - ? ? ? $ " " у " те '?
$, % ' ¥ $ - $ " " ". Нпр. ¥, '.
Наравно, све је то ? - ?, па ' затто " права "...
$, % ' ¥ $ - $ " " ". Нпр. ¥, '.
Наравно, све је то ? - ?, па ' затто " права "...
? своје, % туђе!
Ja bih zamolio da vise ne pisete cirilicom , ne zato sto mi smeta nego neznam je citati(vjerujem da ima jos koji ne znaju)>Ili ako bas zelite pisati cirilicom , napisite ispod latinicom da i ja mogu procitati.
- gradacac10
- Kontakt:
Ja sam je i presto citat, ne mozes ljudima dokazat, sta fali latinicon, svjetskim pismom, zamislite eto da pisem arapskim slovima ovdje, bil ko cito? Ne bi, isto ja tako ne citam tu cirilicu vise, dzaba vrijeme gubim, oci naprezem a nista pametno...mirzaaaaa je napisao/la:Ja bih zamolio da vise ne pisete cirilicom , ne zato sto mi smeta nego neznam je citati(vjerujem da ima jos koji ne znaju)>Ili ako bas zelite pisati cirilicom , napisite ispod latinicom da i ja mogu procitati.
Koji ste vi sljam, nepostujeti nikoga pa nemojte ocekivati da i vas neko postuje. Sta vas briga za cirilicom, i nemojte se praviti pametni. Pravis ste nacijonalisti i degenerici, vi nemate veze sa sportom.
- gradacac10
- Kontakt:
Nisam vala nacionalista, kakve veze ima to sto ne volim cirilicu, ne volim ni kinesko pismo ni arapsko, a pogotovo ne volim citat... A ti si nepismen..aaaaa je napisao/la:Koji ste vi sljam, nepostujeti nikoga pa nemojte ocekivati da i vas neko postuje. Sta vas briga za cirilicom, i nemojte se praviti pametni. Pravis ste nacijonalisti i degenerici, vi nemate veze sa sportom.
gradacac10 je napisao/la:Ja sam je i presto citat, ne mozes ljudima dokazat, sta fali latinicon, svjetskim pismom, zamislite eto da pisem arapskim slovima ovdje, bil ko cito? Ne bi, isto ja tako ne citam tu cirilicu vise, dzaba vrijeme gubim, oci naprezem a nista pametno...mirzaaaaa je napisao/la:Ja bih zamolio da vise ne pisete cirilicom , ne zato sto mi smeta nego neznam je citati(vjerujem da ima jos koji ne znaju)>Ili ako bas zelite pisati cirilicom , napisite ispod latinicom da i ja mogu procitati.

$ & " $ " у ", " $ " $...
Опет по & зна " пут & са ', то " се ? " ' ...
? своје, % туђе!
pa imate brate google translate , ja sam trebao malo veći tekst copy/paste , ali je bio na ćirilici , pa sam ga protjerao kroz google transleter , malo ispravio i et'
- Što se tiče Juniorskog Svjetskog prvenstva da napomenem da se naši Reprezentativci okupljaju u subotu na Vlašiću gdje će boraviti do 21.06 , nadam se da će biti reportaža sa pripema na sportsport.ba

- Što se tiče Juniorskog Svjetskog prvenstva da napomenem da se naši Reprezentativci okupljaju u subotu na Vlašiću gdje će boraviti do 21.06 , nadam se da će biti reportaža sa pripema na sportsport.ba

Golmani: Filip Ivić (CO Zagreb), Luka Prezelj (Karlovac), Matej Ašanin (Ademar Leon) - Ivan Bačić (Karlovac), Marko Težak (Vidovec Bios) - Teo Čorić (Poreč), Dominik Smojver (Karlovac) - Leon Šušnja (Moslavina), Ante Tokić (Medveščak), Marko Buvinić (Poreč), Filip Ćelić (CO Zagreb), Stipe Mandalinić (CO Zagreb), Mirko Herceg (Zrinski), Domagoj Pavlović (Dubrava), David Miličević (Poreč), Ante Kaleb (Dubrava/CO Zagreb), Sandro Obranović (Nexe), Luka Cindrić (Karlovac), Ivan Horvat (Bjelovar), Šime Ivić (Nexe), Tim Thoss (Poreč), Mario Vuglač (Ballingen).
Hrvatska reprezentacija za juniorsko SP.
Prilicno jak sastav, Teo Coric najjaci pivot svijeta u ovoj generaciji (proglasen sluzbeno proslo i pretproslo ljeto na kadetskom EP i SP) inace novi igrac Zagreba nije vise u Porecu, zatim Ante Kaleb takodje sluzbeno proglasavan najjacim srednjim bekom Europe i svijeta u ovoj generaciji, Mandalinic MVP proslogodisnjeg EP-a, Fico Ivic jedan od najboljih golmana svijeta u ovoj generaciji, Luka Cindric jedan od najboljih igraca hrvatske lige ove sezone i po meni veliki rukometas u buducnosti, cuce se jos za njega.
Hrvatska reprezentacija za juniorsko SP.
Prilicno jak sastav, Teo Coric najjaci pivot svijeta u ovoj generaciji (proglasen sluzbeno proslo i pretproslo ljeto na kadetskom EP i SP) inace novi igrac Zagreba nije vise u Porecu, zatim Ante Kaleb takodje sluzbeno proglasavan najjacim srednjim bekom Europe i svijeta u ovoj generaciji, Mandalinic MVP proslogodisnjeg EP-a, Fico Ivic jedan od najboljih golmana svijeta u ovoj generaciji, Luka Cindric jedan od najboljih igraca hrvatske lige ove sezone i po meni veliki rukometas u buducnosti, cuce se jos za njega.
$ ? " ?, тј. $ " 8 " се 4 ? & - " све ? за ? ". & " " $ "-$ ". $ - $ ? $ $ савеза у трајно ?, " то је то... ? $ - " " за " првенства јер ' пара $ га ". ¥ - вјероватно " ".
?, опет је $ ' $ $ $(& 180 000 &), јер су паре за ? ? & " & " " $, ? по & зна " пут, $ ' ' $ " %.
& је ? " $ " $, ? су $ сјеверне " јужне ". ПА $ је $ $ сјеверну, $ су се " " ? за јужну... Наравно, $ те " - " " ...
Све у ', $ је % - " " &. ? је $, $ - " &, & " ?...
?, опет је $ ' $ $ $(& 180 000 &), јер су паре за ? ? & " & " " $, ? по & зна " пут, $ ' ' $ " %.
& је ? " $ " $, ? су $ сјеверне " јужне ". ПА $ је $ $ сјеверну, $ су се " " ? за јужну... Наравно, $ те " - " " ...
Све у ', $ је % - " " &. ? је $, $ - " &, & " ?...

? своје, % туђе!
Par stranica posvećeno SP za juniore, u prvom broju magazina Rukomet ekskluziv.
http://rukomet-ekskluziv.com/Magazini/M ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://rukomet-ekskluziv.com/Magazini/M ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I think I'm a pussy one.
Sve spremno za Svjetsko Juniorsko Prvnstvo
Sve je spremno za Svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu, izjavio je u petak Dušan Popović, predsjednik Organizacionog odbora planetarne smotre, koja će biti održana od 14. do 28. jula u BiH.
"Ima još nekih sitnih poslova koje moramo da obavimo, ali već sada mogu da kažem da smo potpuno spremni za Svjetsko prvenstvo.
Siguran sam da će prvenstvo proteći bez problema i da ćemo biti dobri domaćini najboljim juniorima planete", rekao je Popović.
Utakmice grupne faze igraće se u banjalučkom "Boriku" (Grupa A), Gradskoj dvorani u Ljubuškom (Grupa B), sarajevskoj "Skenderiji" (Grupa C), te zeničkoj "Areni" (Grupa D).
Domaćin završnice biće Olimpijska dvorana "Huan Antonio Samaran - Zetra" u Sarajevu, čiji je kapacitet 12.000 sjedećih mjesta.
U Grupi A igraće: Srbija, Francuska, Rusija, Danska, Tunis i Angola.
Grupu B čine: Hrvatska, Njemačka, Švajcarska, Katar, Holandija i Alžir,
dok će u Grupi C nastupiti: BiH, Kongo, Slovenija, Argentina, Južna Koreja i Mađarska.
U Grupi D su: Španija, Švedska, Brazil, Egipat, Čile i Kuvajt.
Ambasadori SP su Jasna Merdan-Kolar, Zdravko Rađenović, Abas Arslanagić i Milorad Karalić, velikani rukometa na našim prostorima i osvajači olimpijskih medalja.
Sve je spremno za Svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu, izjavio je u petak Dušan Popović, predsjednik Organizacionog odbora planetarne smotre, koja će biti održana od 14. do 28. jula u BiH.
"Ima još nekih sitnih poslova koje moramo da obavimo, ali već sada mogu da kažem da smo potpuno spremni za Svjetsko prvenstvo.
Siguran sam da će prvenstvo proteći bez problema i da ćemo biti dobri domaćini najboljim juniorima planete", rekao je Popović.
Utakmice grupne faze igraće se u banjalučkom "Boriku" (Grupa A), Gradskoj dvorani u Ljubuškom (Grupa B), sarajevskoj "Skenderiji" (Grupa C), te zeničkoj "Areni" (Grupa D).
Domaćin završnice biće Olimpijska dvorana "Huan Antonio Samaran - Zetra" u Sarajevu, čiji je kapacitet 12.000 sjedećih mjesta.
U Grupi A igraće: Srbija, Francuska, Rusija, Danska, Tunis i Angola.
Grupu B čine: Hrvatska, Njemačka, Švajcarska, Katar, Holandija i Alžir,
dok će u Grupi C nastupiti: BiH, Kongo, Slovenija, Argentina, Južna Koreja i Mađarska.
U Grupi D su: Španija, Švedska, Brazil, Egipat, Čile i Kuvajt.
Ambasadori SP su Jasna Merdan-Kolar, Zdravko Rađenović, Abas Arslanagić i Milorad Karalić, velikani rukometa na našim prostorima i osvajači olimpijskih medalja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.