aferim momčilukoviKK je napisao/la:aferim momčine
kad seo debituje ja ću uzet najbolje citate odavde i poslat mu momak je tenk sandžačka krv je to čovjek strpa drogbu u džep ko da lovi zeca ipak ne jede drogba sudžuku suho meso diše svjež sandžački vazduh ne može on ništa protiv rušilca ima priča da je jednom sudija pokušao da priđe golu a seo ga špicem u guzicu inače majstore , lovi li seo ovako životinje i tako to pošto čudo bi bilo da ima ovoliku glavu i tijelo a da ne lovi momak je legenda mislim na sea
Pa prije par mjeseci majstor se registrovao na forum i počeo pričati o Seadu , pa onda ja mislim Cartman rekao kolika mu je glava , pa onda majstor počeo pričati kako je momak rušilac kao i spaha , pa onda kako jede sandžačku sudžuku , pa je onda seo postao bog , legenda , pa smo onda i mi krenuli za timsoxx je napisao/la:Hocel mi ko reci kako je krenulo sa ovim svime?
Mislim na "legendu, rusilac, sudzuk," itd.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- majstorija10
- Kontakt:
reci mu u lice ako si tako pametanTweeds_10 je napisao/la:po meni sea nema kvalitet za nasu repku.
nek mu proba oborit ruku seo voli lomit nosove na sandžački način on kad se potuče s nekim napravi sudžuku od njegamajstorija10 je napisao/la:reci mu u lice ako si tako pametanTweeds_10 je napisao/la:po meni sea nema kvalitet za nasu repku.
- Amoxicillin
- Kontakt:
Što ja ne mogu ovog veličanja sandžaklija, ispadoše veći bošnjaci/bosanci (da se niko ne uvrijedi) od domicilnog stanovništva.
Sandžaklija ovo, sandžaklija ono. Ja kol'ko se sjećam kraljica Katarina, a bgm ni Husein-kapetan nisu bili sandžaklije nego porijeklom iz Bosne.
Sandžaklija ovo, sandžaklija ono. Ja kol'ko se sjećam kraljica Katarina, a bgm ni Husein-kapetan nisu bili sandžaklije nego porijeklom iz Bosne.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
ajde reci to seu u liceAmoxicillin je napisao/la:Što ja ne mogu ovog veličanja sandžaklija, ispadoše veći bošnjaci/bosanci (da se niko ne uvrijedi) od domicilnog stanovništva.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 01 jun 2013, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Reci mu to u lice ako smiješ.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- majstorija10
- Kontakt:
bolje je mu da pazi sta prica i da seu vise ne prijeti momak se cesto vraca u svoju domovinu i ide na lovu sa daidzama a to bez oruzje cisti dokaz ko je i sta je ako mora nekoga da sredi moze to on nije nemu tesko nego kad osjetis zemljotres znadi da je seo u blizini
Amoxicillin je napisao/la:Što ja ne mogu ovog veličanja sandžaklija, ispadoše veći bošnjaci/bosanci (da se niko ne uvrijedi) od domicilnog stanovništva.
Nemoj tako Seo osim što je legenda i rušilac on je i veliki patriota evo slika nek' mi ne da lagat

Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- majstorija10
- Kontakt:
da te podsjetimAmoxicillin je napisao/la:Što ja ne mogu ovog veličanja sandžaklija, ispadoše veći bošnjaci/bosanci (da se niko ne uvrijedi) od domicilnog stanovništva.

sead kolasinac
ako mislis da mu mozes oborit ruku pravim te muftijom i pozivam te na pecenje sa momkom
Majstore de reci Kolašincu da prilikom proslave gola ili nešto,podigne majicu i natpis "za moje forumaše,rušilac" 
inače legenda i rušilac

inače legenda i rušilac

Da ja tebe podsjetim da je za vrijeme katarine,tvrtka,I husejin kapetana sandzak bio dio bosne tacnije do 1848 kada berlinski kongres taj dio daje srbiji I crnoj gori...
Šta je, p1čko, ne smiješ Seu reć' u lice što misliš? Doduše i ne čudi me, momak je rušilac i živa legenda, što dokazuje i ova slika:Tweeds_10 je napisao/la:po meni sea nema kvalitet za nasu repku.
ali nemam hrabrosti to da mu kazem u lice, al inace je legenda

@ gruezi
Ti nešto pričaš, a ne znaš da je Berlinski kongres bio 1878...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
ma momak je živa legenda,mislim na Seamajstorija10 je napisao/la:bolje je mu da pazi sta prica i da seu vise ne prijeti momak se cesto vraca u svoju domovinu i ide na lovu sa daidzama a to bez oruzje cisti dokaz ko je i sta je ako mora nekoga da sredi moze to on nije nemu tesko nego kad osjetis zemljotres znadi da je seo u blizini
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Trollovi, smatrajte se upozorenim 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ova uzrečica "Seo legenda, rušilac, sudžuka" širi se ko pandemija, vrijeme je da joj neko stane u kraj.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Imam jedan prijedlog, kada bude debitovao za nas i ako ko s foruma bude u mogucnosti da napravi trans "Inace momak je legenda, mislim na Sea", mislim na Sea.
- majstorija10
- Kontakt:
monologe sta je ovo momcino banovao si pola foruma mislim nije ti to dobro svoje ljude tako da ganjas
apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim
apelujem da vratis sve legende koje si poslao u banovicima dajem ti 24 sahata da to uradis ili dolazi seo trceci prema tebe bolje ti je da se pazis momciluko momak voli jesti sudzuke a inace hobi mu je boks i hrana i cesto ide na lovu u prirodu sa daidzima to se zove u jedan rijec legenda inace na sea mislim
Momci samo podrzavaju najboljeg lijevog beka lige i buduceg zmaja, inace na Sea mislim.
@majstore, ima li kakvih informacija, trazi li ga kakav veci klub, Sea?
@majstore, ima li kakvih informacija, trazi li ga kakav veci klub, Sea?
- majstorija10
- Kontakt:
ti ocito nisi procitao njegovo ime sead kolašinac procitaj unazad i shvatices gdje mu je srceSheyi je napisao/la: @majstore, ima li kakvih informacija, trazi li ga kakav veci klub, Sea?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.