Nista ja ovo ne kontam

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
 . A i Face TV najavio tekmu u 19:30
 . A i Face TV najavio tekmu u 19:30  
Svaka čast! Naježio sam se.Mirsad_LFC je napisao/la:[youtube][/youtube]

Aj sad reci da ga nisam prepozno, valjda te u petak mali razuvjerioMrMuscle je napisao/la:Ti da znas igrati kladionicu kao sto znas prepoznati talenta (Bevab) bio bi milioner....legenda reala je napisao/la:Oj dobre kvote jbt, ništa ili hendikep ili 2/2 + Džeko daje gol i pare su tu

nema sta...dobar je bio...pogotovo oni prodori..klasicni bekovski..ni mujdza ne zna bolje..legenda reala je napisao/la:Aj sad reci da ga nisam prepozno, valjda te u petak mali razuvjerioMrMuscle je napisao/la:Ti da znas igrati kladionicu kao sto znas prepoznati talenta (Bevab) bio bi milioner....legenda reala je napisao/la:Oj dobre kvote jbt, ništa ili hendikep ili 2/2 + Džeko daje gol i pare su tu

..ako nastavi ovako, bice nesto od njega...meni se pored njega svidio i kvesic...brz je na potezu...ima nekakve trzaje...
 ..ako nastavi ovako, bice nesto od njega...meni se pored njega svidio i kvesic...brz je na potezu...ima nekakve trzaje...  

seljačka poslaCartman je napisao/la:Nije tema, ali sta ovi Hrvati traze u BiH? To nemaju oni tamo terene, pa im trebaju ovi u Hercegovini? Ovo je pokusaj provokacije populiste Stimca i jeftino skupljanje bodova kod najvecih nacionalista
Teško da je tako.floyd je napisao/la:Nasa reprezentacija igra s jednim zadnjim veznim. Misimovic kao play, Pjanic kao fol na desnom krilu, Lulic na lijevom i Zahirovci na zadnjem vez.ceze je napisao/la:Definiraj kvalitet za poziciju zadnjeg veznog sa zadatkom destruktivca, pa možemo raspravljati.floyd je napisao/la:Ako se plasiramo u Brazil, od svih igarca, najvise ce profitirati zahirovic. Ni krivog ni duznog, pokupice ga neko iz liga petice.
Sto prije se mora zavrsit Kolasinac, da bi se mogao uigrat do svjestkog. Suplja kako zahir gine i slicno me ne zanima. Zanima me samo kvalitet, koji on nema.
Zahirovic bi mozda uspio u Murinjovim ekipama s tri zadnja vezna. Tad ne bi bilo vazno sto je ogranicen ofanzivno.

Ma ne zamaraj se tim stvarima previše. Teško je tom dijelu BiH ovih dana. Doživjeli su sudski i moralni poraz pa HNS poslao hrvatsku reprezentaciju da malo zaliječi rane. A i njihovu reprezentaciju niko ne gleda kad igraju na Maksimiru, izuzev kad je utakmica protiv Srbije, ali to nije zbog fudbala. Zato su došli u hercegovački kamenjar da malo vide kako je kada te posmatra čak tri hiljade navijača ili kada te u nekom hercegovačkom selu dočeka 300 navijača.Cartman je napisao/la:Nije tema, ali sta ovi Hrvati traze u BiH? To nemaju oni tamo terene, pa im trebaju ovi u Hercegovini? Ovo je pokusaj provokacije populiste Stimca i jeftino skupljanje bodova kod najvecih nacionalista. Radi njega licno bi strasno volio da Belgija uzme prvo mjesto i da onda Hrvatska ispadne u barazu.
I znam da smo i mi isli u Hrvatsku dok je bio Ciro, ali svi znamo historiju Hercegovine. To bi bilo kao da nasa repka ode u Sandzak da "trenira" ili da Srbija dodje u BL. To ni ludom Mihajlovicu nije palo na pamet, ali zato je Stimac mislio cak odigrat prijateljsku protiv velikog Zrinjskog.
Ma dobro ja sam uvijek govorio da je solidan, al' da nece biti bas neka istinska klasa..... Al' opet budimo realni Avdija Svrsajevic mu je bio protivnik na toj strani, tako da to i nije nesto aman zaman, al' opet to ne umanjuje njegovu dobru igru......legenda reala je napisao/la:Aj sad reci da ga nisam prepozno, valjda te u petak mali razuvjerioMrMuscle je napisao/la:Ti da znas igrati kladionicu kao sto znas prepoznati talenta (Bevab) bio bi milioner....legenda reala je napisao/la:Oj dobre kvote jbt, ništa ili hendikep ili 2/2 + Džeko daje gol i pare su tu

hurem je napisao/la:Rekoh da vidim ima li kakvih novosti u vezi s utakmicom..kad ono raspravljaju o svraki i zahi
i kad smo vec tu...da vam odmah kazem da su njih dvojica neuporedivi...pa svraka je u reprezentaciji vec godinu dana (?), i da je bolji od zahirovica dobio bi priliku makar jednu utakmicu dosad ispred njega...pa ako nista dobio bi makar 10 min...nego jok...nije dobio ni toliko..osim u ovim prijateljskim (koje i sluze za takve kao sto su svrake...)
to sto je dao 2 gola nista ne znaci, lulic nije daao ni1, pa eto tom vasom logikom on je bolji od lulicai od Mede...
ne brukajte se, nikad od njega igraca nece biti, a od zahirovica mozda nesto i bude (tek su mu 22g), i ne zaboravimo..njega je upravo jagodic vlado PREPORUCIO susicu...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.