FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
I kasnile su HZ jer su prosli 1001 kontrolu i nismo nacionalisti znam da neke to boli al je tako
BORAC UOPŠTE NIJE BIO SLABIJI NAPROTIV BIO JE BOLJI, JEDNOSTAVNO DANAS BORAC NIJE IMAO SREĆE I TO JE TO NIŠTA DRUGO GLEDAJTE VEČERAS PREGLED KOLA PA ĆETE VIDJETI DA SAM U PRAVU.
Zadnja izmjena: lešinar, dana/u 29 nov 2009, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Zaboravi jarane , ucinilo mi se nesto .tatamata je napisao/la:Izvini nisam shvatio sta hoces reci?Sto se mene tice ne moraju nikad osvojiti titulu!Samo nek uvijek izlaze u Evropu.nexoze je napisao/la: Ne treba brdzama
"My lands are where my dead lie buried" Chief Crazy Horse
hahah HZ primitivci sta ste onda vi! A sto da ne proguramo zastavu sa ljiljanima zastavu nase drzave BIH to nam se nece nit moze zabraniti u nasoj zemlji! Stacemo vam vazda haha i vi ste Manijacima stali kod BL i u Sarajevu sad haha za vas smo uvijek bili i ostali Ultrasi muslimani su vam organizovali te Vultrase sjetite se Bobara haha al necemo sad o tome jer ste nekad ucili od nas
' $ јаране " " % $ ". Па " " ? везног $. $ ? " ове сезоне. & & % ' ? ?, ? ' ? ", ? " то је ? & ' $ ?.lešinar je napisao/la:BORAC UOPŠTE NIJE BIO SLABIJI NAPROTIV BIO JE BOLJI , JEDNOSTAVNO DANAS BORAC NIJE IMAO SREĆE I TO JE TO NIŠTA DRUGO GLEDAJTE VEČERAS PREGLED KOLA PA ĆETE VIDJETI DA SAM U PRAVU.
"" ПУТ ""
& " & ", ? се па %. оно % " " је % - " са " на /
" " ? ?, & " " ? све ? $ ?. " опет ' " ?
" " ? ?, & " " ? све ? $ ?. " опет ' " ?

"" ПУТ ""
- TheManiacs
- Kontakt:
Mislio sam da cete razvaliti sarajevo ko qrac
ali prevario sam se..
Nemoze te na titulu ovako..
ali prevario sam se..
Nemoze te na titulu ovako..

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- Република Српска
- Kontakt:
Borac je bio malo bolji od sarajeva. zasluzena pobjeda gostiju nema sta. mozda bi najrealnije bio x, ali jbg sta se moze.
borac je drugi na tabeli, polufinale kupa.... pa ko je to ocekivao pije sezone. ekstra.
nego , sta cemo mi na proljece: i ja sam misljenja kao ovaj gore kolega forumas, a to da je vranjesu ovo bila zadnja utakmica u borcevom dresu (bar za sada).
imamo 35-ogodisnjake kao organizatore igre u napadu, pitanje je sta ce biti sa bilbiju, a vidimo u kakvoj formi je kakjut odigrao ovaj dio sezone (daleko ispod nivoa prosle)
i za kraj , ako mi neko moze potvrditi da Sinisa Gagula i Leonid Coric nisu Srbi.cisto iz radoznalosti. procitao sam to neki dan na drugoj temi
borac je drugi na tabeli, polufinale kupa.... pa ko je to ocekivao pije sezone. ekstra.
nego , sta cemo mi na proljece: i ja sam misljenja kao ovaj gore kolega forumas, a to da je vranjesu ovo bila zadnja utakmica u borcevom dresu (bar za sada).
imamo 35-ogodisnjake kao organizatore igre u napadu, pitanje je sta ce biti sa bilbiju, a vidimo u kakvoj formi je kakjut odigrao ovaj dio sezone (daleko ispod nivoa prosle)
i za kraj , ako mi neko moze potvrditi da Sinisa Gagula i Leonid Coric nisu Srbi.cisto iz radoznalosti. procitao sam to neki dan na drugoj temi
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
TATAMATA mozemo se i upoznati da vidis ko je instant navijac sine ako oces i ako imas muda mozemo se i pobiti nije frka
- rob do bagro
- Kontakt:
Kolko je otprilike bilo gledalaca na Gradskom stadionu?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
" ' " то. $ је " пун, " $ " ? $ ", а ? ' ' $ са ' $ ' " " " " је $ & па пун...rob do bagro je napisao/la:Kolko je otprilike bilo gledalaca na Gradskom stadionu?
"" ПУТ ""
- bistrikboy
- Kontakt:
Bice banana!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bilo buraz 16 hiljada ko brat braturob do bagro je napisao/la:Kolko je otprilike bilo gledalaca na Gradskom stadionu?

- rob do bagro
- Kontakt:
Ok...nisam ni sumnjo da ce biti pun stadion...jer je to duel starih rivala.Veceras je emisija BHT Sport pa cemo cuti koliko je bilo prisutnih na toj tekmi
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
eto kad budes sljedeci put dolazio u laktase ili banja luku,poslovno ili privatno javi se da odemo na piČE!anonimus je napisao/la:Pa kazem ti mani se price ajde da se nadjemo junacino lako ces sa pubertetlijom haha

Treci put castimo
HAHA pa niste vi Kosovo da se odcjepite hahaha
pa nemogu da vjerujem sta se sve ovdje pise i koja je to mrznja
al vam je vatra sto smo vas drmnuli pucate od muke
al vam je vatra sto smo vas drmnuli pucate od muke

HZSA87
Ma nije im krivo ovo nije njihova drzava sta ce im titula nek istupe iz lige i igraju u ligi RS-A
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako nastavite ovako moracu zakljucati temu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nek su nas uzeli,mi cemo njih u odlucujucoj na kosevu,opaliti po usima,i ovjeriti vizu za EVROPU! 

Treci put castimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.