FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jun 2013, 21:27

Slobodanpad1945 je napisao/la:Evo jedan interesantan igrač, mlađi brat poznatijeg igrača Diabanga Boubacara Dialibe :)
Momak odlično igra, što je još važnije nema nikakav ugovor te može doći u Želju kao slobodan igrač :D

http://www.transfermarkt.co.uk/en/mouss ... 19087.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen:
davno je on bio na probi u želji, hodat nije znao
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

BlueTigers1987
Kontakt:

Post Postao/la BlueTigers1987 » 01 jun 2013, 21:56

Guvo je napisao/la:
BlueTigers1987 je napisao/la:Vozdra masvi

Znam da je ova tema namjenja samo klubu i njegovim desavanjima , a ne tribini i Manijacima ( sto je okej u svakom slucaju ) ali moram ovo da napisem. Zaista nisam mogao da vjerujem kada sam prije par dana citao neke postove u kojima se Manijaci pominju u veoma losem kontekstu pa dokle je to doslo da su cak neki pisali da smo placenici SDA. Ostao sam zatecen kakvi sve ljudi prate Zelju i dan danas ne mogu da vjerujem. Pa ljudi dragi kako vas nije stid tako nesto i pomislit , a ne napisat na forumu ? Gdje god Zeljo igra ima nasu podrsku od kluba nista ne dobivamo za uzvrat jer to i ne trazimo , tezimo ka tom famoznom "ultra pokretu" koji zagovara da klub placa koreografije , gostovanja i slicno. Kakavi crni placenici , svi smo spremni umrijet za klub i godinama dajemo bezuvjetnu podrsku i ljubav ;)

MI SMO ZELJINI , ZELJO JE NAS!

Adio
Jasta radi 200.000KM klub je platio, a ultra stila i go.vana. De ba manite se te djecije price, gostovanja su nam 50 ljudi od toga 40 ide da pravi belaj. Mani toga sviju ti.
Bice vama ultra kad ode Osim pa ce te furati to da neko placa gostovanja i koreografije :lol: kad Ahmedbegovic dodje. :lol:
E budalastina Boze dragi :lol: :lol: Volim Osima sto ih ne benda pet posto.
Kako te nije stid da takve gluposti da govoris? Zasto ti ne ides gostovanja da pruzis klubu podrsku ? Na koliko utakmica domaci odes ? Ti si sigurno jedan od onih pljuvaca sa sjevera i vas treba otjerati...Isti ti MANIJACI su pratili Zelju kada sezonama nije znao za pobjedu u gostima i bruku drugih stvari, gdje si ti tada bio i slicni tebi? :roll:

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 01 jun 2013, 22:03

Decko, vi ultrasi kad niste ni bili na tekmama kad je nas po 500 bilo na Grbavici. Niti ste dolazili na domace, a niti ste isli na gostovanja. Tako tisu...
A to sto vi furate nekakav stil Amaru puca neka stvar. Samo vi palite, marke necete dobiti, ako ne prestanete covjek ce ici i to je to.
Ovdje nije mjesto za pricu o tribini, ali eto vuces ljude za jezik. Najgora tribina od kad je Zelje. Vi ste jedna obicna sramota i stidite se svi kolektivno. Od navijanja, izbora pjesma i svega ostalog. Autoritet imate nad djecom ispred vas ostali dio juga vas ne benda pet posto... samo vi, a kad bi se napravio istok tamo bi presao da ne gledam brukanje.
Zivio.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 jun 2013, 22:06

BlueTigers1987@

Pusti Guvu ba , nije dobar frajer.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2013, 22:07

Guvo je napisao/la:Decko, vi ultrasi kad niste ni bili na tekmama kad je nas po 500 bilo na Grbavici. Niti ste dolazili na domace, a niti ste isli na gostovanja. Tako tisu...
A to sto vi furate nekakav stil Amaru puca neka stvar. Samo vi palite, marke necete dobiti, ako ne prestanete covjek ce ici i to je to.
Ovdje nije mjesto za pricu o tribini, ali eto vuces ljude za jezik. Najgora tribina od kad je Zelje. Vi ste jedna obicna sramota i stidite se svi kolektivno. Od navijanja, izbora pjesma i svega ostalog. Autoritet imate nad djecom ispred vas ostali dio juga vas ne benda pet posto... samo vi, a kad bi se napravio istok tamo bi presao da ne gledam brukanje.
Zivio.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 01 jun 2013, 22:32

Kajkut i Nyema vrlo blizu dogovora da potpisu ugovor !!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2013, 22:35

Guvo je napisao/la:Kajkut i Nyema vrlo blizu dogovora da potpisu ugovor !!
Samo da mi je znati s kim se dogovaraju, Amar je vac par dana u Francuskoj :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 01 jun 2013, 22:37

pile87 je napisao/la:
Samo da mi je znati s kim se dogovaraju, Amar je vac par dana u Francuskoj :lol:
lutvo osto na pregovorima
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 01 jun 2013, 22:38

pile87 je napisao/la:
Vjeruj ti meni, a nigdje nisam napisao gdje je Amar i gdje su pregovori bili :D ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 jun 2013, 22:43

Guvo je napisao/la:
Vjeruj ti meni, a nigdje nisam napisao gdje je Amar i gdje su pregovori bili :D ;)
Volio bi ja da si ti u pravu ...ali ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 01 jun 2013, 22:45

pile87 je napisao/la:
Guvo je napisao/la:
Vrlo blizu. ;) iako sam ja skeptik za Kajkuta, ali et...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 jun 2013, 22:45

ti fakat nisi u dure sa glavom paša
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 jun 2013, 22:47

Pjanić viđen juče na Grbavici, 90 % je naš, stavljen je na transfer listu u Romi, vjerujte mi ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 01 jun 2013, 22:47

Guvo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Guvo je napisao/la:
Opasno bacas na Aldinn-a :mrgreen:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 01 jun 2013, 22:53

bagrcavi je napisao/la:Pjanić viđen juče na Grbavici, 90 % je naš, stavljen je na transfer listu u Romi, vjerujte mi ;)
Prica se za Dzeku isto,suska se nesta 90% je nas! :lol:
Ma vi stvarno niste normalni !!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 01 jun 2013, 23:06

zeljooooo je napisao/la:Tu smo znači znao sam ja odavno da ovi nazovi ultra manijaci to namjerno rade ucjenjuju klub sa bakljama da im nešto plaća gostovanja, đabne ulaze i koreografije, e pa neće moći što se ne ponašate korektno i ljudski ako volite klub ne ko posljednji papci i divljaci, i odete na gostovanje navijate tako što **** neki klub i grad protivnika, umjesto da podržavate svoj klub.
sve je urdeu dati neku kritiku na igrace,na upravu,na trenera,pa i navijace,ali biti ovako odron od covjeka to ne moze nikako biti, niti pricati ovo ko ima Želju u srcu. Moras shvatiti da su Manijaci dio Željinog srca,svi cemo mi proci jednog dana,ali ce ostati ta pruga da gazi i dalje,da prolazi kroz teska vremena sa svojim Manijacima,genracije se mijenjaju samo Željo ostaje, Željo je vjecan drug,saputnik,prva ljubav,porodica,ne mozes tako pricati o momcima sa kojima dijelis tribinu,nikada ni kf-a od uprave nismo imali,a znas li zasto jer se zagovara ultra pokret,to ti nesto dode kao modernizacija tribine ako mogu tako reci,nismo mi kamenjari iz banjaluke da nam uprava sve placa,oni momci koji idu na gostovanja od svojih usta odvajaju da bi taj dan bili sa svojom rajom i zajedno isli Želju bodriti..ta prica ti je skroz bezveze,odron
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 01 jun 2013, 23:09

@BlueTigers
Spominjes ultra pokret.Pitacu te kakve koristi ima taj tzv pokret za Zelju?Vi ste samo skupina djece koja dodje na utakmicu da srola dzoint,a na gostovanja da pravite belaj.Kazes klub bi trebao davati pare za koreografiju i slicno.O cemu pricas? Bas ti ultra balavci su krivi sto je Zeljo laksi za 200.000 od baklji,koje su ne znam zbog cega ubacivane na teren. Ova cifra je ogromna,i amarov trud i trud ljudi iz uprave nije zasluzio to.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 01 jun 2013, 23:10

Guvo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Guvo je napisao/la:
Opasno bacas na Aldinn-a :mrgreen:[/quote]

Ma jedna osoba pod dva nicka:
@guvo i @zeljooo ;)

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 01 jun 2013, 23:14

aleksandar_veliki je napisao/la:
Guvo naredni put ces biti banovan. Nemoj me pitati zasto.
Dobro sefe! ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 jun 2013, 23:17

Evo da i ja kazem nesto moje misljenje je da smo svi nekako pretjerali od Amara pa do navijaca ovo je sve dobro doslo nasim dusmanima a ima ih fala bogu ali i to je dobar znak znaci na dobrom smo putu ali treba spustiti lopticu niko nije zadovoljan posjetom ali sta je klub uradio po tom pitanju osim sto smo bili sampioni znaci nista tribina se jedna srusila pa ide izjava pametnog bukija i zuje na Jug prvo moras skociti da bi dosao na tu tribinu ulazi su katastrofa pa svaki normalan covjek poslije derbija vise nece doci jer te ljudi zgaze na kraju kad sve to prodjes vidis patnju ali bukvalno sve jedna osim protiv slavije u KUP-u je bila patnja ziva
Borac sa igrace manje patnja ziva ,siroki penal 93 minuta, rudar prijedor 90 minuta ,radnik 1-1 , patnja protiv zvijezde ,zrinjski 0-0, celik 1-1, protiv kitara 0-0 protiv sirokog u kup-u 1-1 ,protiv svinjskog u kup-u 0-0 stim da nikad nismo imali najavu neke utakmice osim na ****.ba znaci vece posjete nece biti sve dok se stadio ne renovira i to mora biti svima jasno pa i AMARU.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bvsic, Orvel i 118 gostiju.