RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

samo_lijevo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la samo_lijevo » 01 jun 2013, 12:40

zizu1991 je napisao/la:Mi se ne možemo oduprijeti navali menadžera i agencija jer sa tim igračima nemamo nikakve ugovore da ih možemo vezati s nečim.
Moze li se potpisati ugovor sa maloljetnim osobama?
Osim nekog stipendijskog,citao sam kako Dinamo potpise ovaj stipendijski u kome navede da kada igrac napuni 18 godina mora potpisati i pravi ugovor.

I koliko vrijedi ovaj stipendijski?
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 01 jun 2013, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

mirzabavarac
Kontakt:

Post Postao/la mirzabavarac » 01 jun 2013, 12:40

Rodjeni pozdrav iz Sarajva nisam u toku sad vidjoh Anel Hebibovic pregovara sa nama mozeli neko nesto vise reci o ovome hvala. :P

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 01 jun 2013, 13:52

mirzabavarac je napisao/la:Rodjeni pozdrav iz Sarajva nisam u toku sad vidjoh Anel Hebibovic pregovara sa nama mozeli neko nesto vise reci o ovome hvala. :P
ma pusti to, supljak...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 01 jun 2013, 15:30

Evo nasao sam na nasoj sluzbenoj stranici da Hebibović ima ugovor do juna 2014.

Evo Vam link gdje to možete vidjeti:
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 01 jun 2013, 15:46

RodjeniiBrato je napisao/la:Evo nasao sam na nasoj sluzbenoj stranici da Hebibović ima ugovor do juna 2014.

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicno, samo da ne bude ko s Bandovicem.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 01 jun 2013, 15:57

shearer je napisao/la:
RodjeniiBrato je napisao/la:Evo nasao sam na nasoj sluzbenoj stranici da Hebibović ima ugovor do juna 2014.

Odlicno, samo da ne bude ko s Bandovicem.
Pa ako bude kao sa Bandovicem,onda svi trebamo ustati protiv ove uprave i na...at im se mame za sva vremena..
Uglavnom jos nista se ne zna,trebamo sacekati da vidimo sta ce se desiti.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 01 jun 2013, 16:00

Kad se samo sjetim starih vremena..nisi mogo stajat na dvije noge, bio sam jedan od sretnika koji su uspjeli ući na tribinu, ostali su se snalazili kako su znali, neko se peo na obližnje brdo, neko na krov utobusa..inače jedno od jačih gostovanja Red armya. Inače, usporedbe radi, sjećam se da je osim kolone privatnih automobila išlo i 19 autobusa što je danas nezamislivo.

[youtube][/youtube]

Dobar video 8-)
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 01 jun 2013, 17:10

Moj mozak haj to reci ovim nekim kvazinavijacima koji bi evrope titule i kupove sa 52 gostujuca navijaca. Dogovorite se 25.06. i napravite jak Velez da dokazemo svim dusmanima sta je RA i da im svima zacepimo usta
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 jun 2013, 18:07

@Mozak
Biće opet,vjeruj mi na riječ.
Mi po mentalitetu nismo navikli na sredinu(na letargiju) u kojoj već predugo obitavamo.Fali tek malo pozitivne vibracije,i budi siguran da će goriti.Osjećam da dolazi naše vrijeme.Dosta 20 godina,dosta.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 01 jun 2013, 18:19

Vidjet ćemo kako će skupština poći,predsjednik kluba bi trebao biti onaj ko može dovesti najviše sponzora tj.najviše donijeti novca na račun kluba!Trenera treba zadržati i omogućiti mu da ima normalne uslove za rad,jer neće biti teško dovesti dobrog igrača ako se nastavi ovako raditi.Klub je na pozitivnom glasu jer redovno se isplaćuju sve ugovorene obaveze kako prema igračima,tako i prema državi,i onda nije problem naći pojačanje jer je igrač siguran da će dobiti ono što mu stoji u ugovoru,a ne da se povlači po sudu za svoje pare.Sve ovo izgleda ide naprijed al' vidjet ćemo nakon skupštine,valjda će i navijače nešto pitati.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jun 2013, 19:05

valjda bi trebalo prije skupštine kluba napraviti prvo ozbiljne pripreme, tj. pripremiti radni materijal, u kojima će biti dat dnevni red o čemu se misli raspravljati, poslati svima koji su zainteresovani pozive (mislim na RA, potencijalnim sponorima ili ljudima koji žele ući u UO), ali je dobar datum za skupštinu kluba, iz razloga, što će biti dosta dijaspore u mostaru, koji bi također mogli prisustvovati skupštini, i da ponude neka rješenja, ali da daju svoje prijedloge za daljnje jačanje kluba, ali možda najvažnije je da se putem skupštine lobira kod dijaspore, koja bi pomogla da se možda traže neka potencijalna rješenja van države, ali otom potom, tek je nedavno završena sezona... ;)

shearer
Kontakt:

Post Postao/la shearer » 01 jun 2013, 22:47

Kadeti
Željo-Velež 2:2

Juniori
Željo -Velež 10:0

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 jun 2013, 22:49

shearer je napisao/la:Kadeti

Juniori
:twisted: :twisted: :twisted:

sramota!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 jun 2013, 23:51

shearer je napisao/la:Kadeti

Juniori
Pa sta oni treniraju,hrkljus?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 02 jun 2013, 01:50

Nisu oni krivi,Rema je kriv. Golemo je 10 komada fasovat,dok su kadeti za pohvalu. Nisam ih gledao ali kazu da je neki mali Basic dobar

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 jun 2013, 12:23

Bašić igra za kadetsku reprezentaciju ako se ne varam. Bio je jedan od najboljih prilikom nastupa sa svojim vršnjacima par mjeseci nazad.

A ti juniori kazuju da je rad sa njima daleko od idealnog. To je sramota.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 jun 2013, 14:50

Cuj 10 0 :lol: , a ljudi moji juniora i ekipe ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 jun 2013, 14:54

Pa ne znam sta ocekujes ako nemaju uvjete za igru, rad, razvoj pod okom strucnjaka. Ne mora to nuzno nikakve veze imati s potencijalom ili kvalitetom.
...Život za Široki...

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 02 jun 2013, 16:27

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa ne znam sta ocekujes ako nemaju uvjete za igru, rad, razvoj pod okom strucnjaka. Ne mora to nuzno nikakve veze imati s potencijalom ili kvalitetom.
Eto vi imate uslove i strucnjake. Hajde sibri propali listicki knjizevnice. Nemas posta ispod 500 rijeci

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 jun 2013, 16:31

Pa, sta sam ja tu kao lose napisao? Nemoj se ti brinuti za mene, ne mogu ja nikako propasti, jednostavno ''odskacem'' od vecine.
Rekoh i sam ne mora to nuzno nikakve veze imati s potencijalom i kvalitetom, jer vjerujem da imaju, ovi prostori su uvijek imali talentirane mladice, zasto bi stoga Velez bio izuzetak, ali ako nemaju uvjete za rad i kvalitetnu struku da ih oblikuje za buduce seniore (a velika je razlika izmedju ta dva segmenta), pa naravno da ce se to vidjeti u srazu sa vrsnjacima koji to sve ili vecinom imaju (a realno Zeljeznicar radi medju najboljima u ligi s mladim igracima) i stoga se po meni ne treba u toj kategoriji hvatati za taj rezultat kao nesto katastrofalno kad shvatis okolnosti, odnosno da tu treba prvo osigurati uvjete, pa onda tek gledati rezultat, on je uvijek manje bitan u tim kategorijama.
I da, mi imamo i uvjete i strucnjake u odnosu na 95 posto klubova u BiH, a to nam dokazuju i rezultati u omladinskoj kategoriji gdje su juniori proslogodisnji osvajaci duple krune, a ovogodisnji osvajaci kupa. Pa sta? I sami te uvjete koristite po potrebi, odnosno ustupi vam se kad vam treba, i omladinska skola i seniori, stoga ne pametuj.
...Život za Široki...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.