da nema ljudi kojima je do tog kluba stalo,navijaca, davno bi hajduk dozivio sudbinu varteksazeljooooo je napisao/la:Hajduk propo ko žeton plaćajući skupe igrače velike plate itd doveli se u dubiozu sad će otpuštati igrače jer ne mogu to plaćat sve.
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
Jao ko nama igra u repci, pa dijete(Bevab) ga siluje

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Bevab vec sada bolji od njega 100 Puta. Ej moj Avdija... 

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
donese tebi Isner pare.Head je napisao/la:Kakav si ti kloc Avdija.

on topic. avdija mrš iz repke
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
K'o da gledam da ide i u Brazil ako se plasiramo.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:donese tebi Isner pare.Head je napisao/la:Kakav si ti kloc Avdija.
![]()
![]()
on topic. avdija mrš iz repke

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bio bi dobar narko dealer, ne bi murija nikad uhvatila speed demona.Head je napisao/la:Mozda se gdje izgubi u kakoj faveli.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- adriano_leite
- Kontakt:
Ovaj Bevab za godinu dana maksimalno ce biti nezamjenjiv u A reprezentaciji. Strasan igrac, svaka mu cast. Ima potencijala u mladoj reprezentaciji nenormalno. Vec 2 ili 3 igraca mogu komotno igrati u A timu, tako da buducnost repke ne bi trebala doci u pitanje, iako se mnogo pise o tome na forumu.gringobih je napisao/la:Jao ko nama igra u repci, pa dijete(Bevab) ga siluje![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Koliko pacenika hebote,pa nije ni Bevab konobar pa da se sad pravi drama oko jednog prodora..
Vrsa u drugih 45.minuta dvije zicer pozicije namjesti Svraki al je.biga kad kloc ne zna zabit
Vrsa u drugih 45.minuta dvije zicer pozicije namjesti Svraki al je.biga kad kloc ne zna zabit

- Goalgetter
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Bio bi dobar narko dealer, ne bi murija nikad uhvatila speed demona.Head je napisao/la:Mozda se gdje izgubi u kakoj faveli.

Jesu ovo oni isti koji su pljuvali Ibricica i postavljali njegove slike iz kafana,tjerali ga iz repke... sta je misevi,postidio vas covjek pa ste sad ovdje dosli da kenjate
Citajuci vase komentare reklo bi se da ga dvojica cuvaju dok trci da ne padne,stvarno pretjerujete sa tim klubskim prepucavanjima,ponekad se pitam jesu li neki ovdje normalni uopste,kad vam je toliko stalo do repke sto niste otisli na utakmicu,nego sjedite u kuci i pametujete.
Pametan covjek je veceras vidio mnogo pozitivnog,Vrsajevicu svaka cast na kondiciji koju ima,istina da nije u najboljoj formi,ali isto tako da je Svraka bio na nivou,mogli su obojica profitirat kod one prilike.

Citajuci vase komentare reklo bi se da ga dvojica cuvaju dok trci da ne padne,stvarno pretjerujete sa tim klubskim prepucavanjima,ponekad se pitam jesu li neki ovdje normalni uopste,kad vam je toliko stalo do repke sto niste otisli na utakmicu,nego sjedite u kuci i pametujete.
Pametan covjek je veceras vidio mnogo pozitivnog,Vrsajevicu svaka cast na kondiciji koju ima,istina da nije u najboljoj formi,ali isto tako da je Svraka bio na nivou,mogli su obojica profitirat kod one prilike.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ocigledna razlika u igri kad je bek i kad je krilo. Kao krilo moze upasti kao neka zadnja zamjena, kao bek, treba nam novi igrac. Mislim imamo ga, samo je povrijedjen.
Celik!3,2,2.
Samo vi tracajte, speed demon ide u Brazil akbd. 

dobar je Avdija, može pomoći ekipi u to sam siguran .
-
- Kontakt:
nije mi jasno kako ovog malog nije jaci klub pokupio,znaci dugo nisam gledao eksplozivnijeg,cvrsceg,brzeg i prodornijeg igracaadriano_leite je napisao/la:Ovaj Bevab za godinu dana maksimalno ce biti nezamjenjiv u A reprezentaciji. Strasan igrac, svaka mu cast. Ima potencijala u mladoj reprezentaciji nenormalno. Vec 2 ili 3 igraca mogu komotno igrati u A timu, tako da buducnost repke ne bi trebala doci u pitanje, iako se mnogo pise o tome na forumu.gringobih je napisao/la:Jao ko nama igra u repci, pa dijete(Bevab) ga siluje![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
speed demon solidno odigrao. Lepog Muamera 2x u obrvu pogodio 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
I u rikverc je tako brzjbmilan je napisao/la:
![]()
![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Vrsajevica ni na klupi Hajduka danas. Povreda ? Transfer?