Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bordeaux(1)-Evian TG(1) 1 2.00, odg i 3+ 2.35
finale kupa, igrali su prije par dana prvenstvenu utakmicu koju je dobio Bordeaux 2-1 nešto slično očekujem i večeras
Barcelona-Gran Canaria 1.pol. 2 4.15
Gosti uopće nisu loša momčad i mogu dobiti poluvrijeme, za ovu kvotu treba pokušati
finale kupa, igrali su prije par dana prvenstvenu utakmicu koju je dobio Bordeaux 2-1 nešto slično očekujem i večeras
Barcelona-Gran Canaria 1.pol. 2 4.15
Gosti uopće nisu loša momčad i mogu dobiti poluvrijeme, za ovu kvotu treba pokušati
real m.-osasuna pg2 4.50 osasuna prva daje gol,reala sam ove sezone dosta puta pogadao da prvi prme gol,a mozda za kladionicu ovo ljeto idu u ludu kupovinu pa treba novca
barcelona.malaga gg1 1.55 malaga ga moze utrpati
deportivo-sosijedad pikx 1.50 ili ps11.50 biti ce trvda tekma,deportivo lovi opstanak a sosijedad LP
zaragoza-a.madrid 2 3.60 koliko puta zajniti na ovakav par,tipa e zaragoza mora dobiti potrbni joj bodovi za opstanak a atletiku nizasta,
a steta propustiti ovakvu kvotu na atletiku,.
jos jedan par koji mi je zapao za oci uplatit cu 1KM
21/bugarska-21/andora 2 20.0 kusati srecu

barcelona.malaga gg1 1.55 malaga ga moze utrpati

deportivo-sosijedad pikx 1.50 ili ps11.50 biti ce trvda tekma,deportivo lovi opstanak a sosijedad LP
zaragoza-a.madrid 2 3.60 koliko puta zajniti na ovakav par,tipa e zaragoza mora dobiti potrbni joj bodovi za opstanak a atletiku nizasta,

jos jedan par koji mi je zapao za oci uplatit cu 1KM
21/bugarska-21/andora 2 20.0 kusati srecu

Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
-
- Kontakt:
="Kladioholicar"]Mega Vizura - Crvena Zvezda <158.5 (under).
Igrala je Mega u toku sezone vecinu utakmica over ali ipak je ovo polufinale playoffa i sudije dozvoljavaju da se igra cvrsce u odbrani, plus Mega ovo ne sme da izgubi (igra se na dve pobede a gube u seriji 1-0) tako da ne verujem da ce se preterano zaletati u napadu. Ako Zvezda odigra odbranu kao u drugom poluvremenu prve utakmice trebao bi da dodje lagani under. Otprilike negde oko 140-150 poena.
73-71
Siroki - Igokea 2 @ 2.05
Mislim da je ovo previsoka kvota na Igokeu i da u svakom slucaju ovo vredi probati. Mada voleo bih da cujem misljenja ljudi iz BiH.
Kladioholicar je napisao/la:="Kladioholicar"]Mega Vizura - Crvena Zvezda <158.5 (under).
Igrala je Mega u toku sezone vecinu utakmica over ali ipak je ovo polufinale playoffa i sudije dozvoljavaju da se igra cvrsce u odbrani, plus Mega ovo ne sme da izgubi (igra se na dve pobede a gube u seriji 1-0) tako da ne verujem da ce se preterano zaletati u napadu. Ako Zvezda odigra odbranu kao u drugom poluvremenu prve utakmice trebao bi da dodje lagani under. Otprilike negde oko 140-150 poena.
73-71
Siroki - Igokea 2 @ 2.05
Mislim da je ovo previsoka kvota na Igokeu i da u svakom slucaju ovo vredi probati. Mada voleo bih da cujem misljenja ljudi iz BiH.
ma trpaj sve na igokeu,
140,5 z1 @1,85
igra se veoma jaka odbrana,
70,5 zd1 (zbroj domaćin ispod) 1,85
- Citizen-X
- Kontakt:
ja sam uvijek zazir'o od kladjenja na medjusobne SH HS meceve + kad su umijesani slovenci
a pogotovo ovakve kvote - uvijek to zavrsi nekim 1-2 razlike a po mnogocemu Xom...
dakle ako se igra nek se igra bez x-a ili sa Xom
po meni ubio se u singlu X
a pogotovo ovakve kvote - uvijek to zavrsi nekim 1-2 razlike a po mnogocemu Xom...
dakle ako se igra nek se igra bez x-a ili sa Xom
po meni ubio se u singlu X

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ono -trebali bi ih laganice dobiti igokea ali ima ono uvjek ali.......Kladioholicar je napisao/la:="Kladioholicar"]Mega Vizura - Crvena Zvezda <158.5 (under).
73-71
Siroki - Igokea 2 @ 2.05
Proslu su u sirokom imali sut za pobjedu iako su ocajno igrali prvo poluvreme. Realno puno su bolji a hocel se sta smuckat neznam.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
Kirilenko - Voegele(19,5) 1.6. 14:05 Manje 1,75
Stosur - Janković(21,5) 1.6. 15:20 Više 1,75
Nadal - Fognini(rez.) 1.6. 13:35 3:1 4,00
T.Haas - Isner(41,5) 1.6. 13:35 Više 1,85
Youzhny - Tipsarević 1.6. 14:05 2 2,00
kvota: 45.32
Stosur - Janković(21,5) 1.6. 15:20 Više 1,75
Nadal - Fognini(rez.) 1.6. 13:35 3:1 4,00
T.Haas - Isner(41,5) 1.6. 13:35 Više 1,85
Youzhny - Tipsarević 1.6. 14:05 2 2,00
kvota: 45.32
- Citizen-X
- Kontakt:
ja mislim da Dzejmi HAmpton ima materijala da posalje Kvitonku kuci danas
Igokea je garant neka mućka, gledajući ABA ligu, gdje je Igokea dominirala do Final Foura i Široki koji je jedva opstao u istoj, 2,05 je prevelika kvota, ali...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Ma jas hteo da igram i za kvotu oko 1.6-1.7... toliko sam ocekivao tako da me zbunila ova kvota ali ipak cu da rizikujem. Predobra je kvota za ovakav odnos snaga.anonimni je napisao/la:Igokea je garant neka mućka, gledajući ABA ligu, gdje je Igokea dominirala do Final Foura i Široki koji je jedva opstao u istoj, 2,05 je prevelika kvota, ali...
igokei odgovara i da izgube veceras jer' zadnju docekuju siroki i to ce dobit sto posto, zato je vjerovatno i kvota ovakva, jer široki moram pobjediti 

-
- Kontakt:
Bez obzira na razliku u kvalitetu mislim da nijedna ekipa ne zeli da igra utakmicu ledjima uza zid tj. da mora da pobedi. Ici ce Igokea ovde na pobedu.cixso je napisao/la:igokei odgovara i da izgube veceras jer' zadnju docekuju siroki i to ce dobit sto posto, zato je vjerovatno i kvota ovakva, jer široki moram pobjediti
Gasquet
Wawrinka
Haas
i dodao Nadala i Serenu , jer super ponuda trazi 5 parova
Ulog 35 , dobitak 81 km
Nadal - Fognini preko 27.5 gemova
Dimitrov uzima bar set
Youzhny - Tipsarevic preko 39.5 gemova
Kvitova 1
Ulog 5 , dobitak 47 km
Wawrinka
Haas
i dodao Nadala i Serenu , jer super ponuda trazi 5 parova
Ulog 35 , dobitak 81 km
Nadal - Fognini preko 27.5 gemova
Dimitrov uzima bar set
Youzhny - Tipsarevic preko 39.5 gemova
Kvitova 1
Ulog 5 , dobitak 47 km
Hlavac/Hradec - Cirstea/Morita 1.6. 12:20 1 1,20
Partizan - Barceloneta (3.mj) 1.6. 17:00 1 1,55
Hradec Kr. - Plzen 1.6. 17:00 2 1,20
Sutjeska - Lovćen 1.6. 17:30 1 1,25
Bayern - Stuttgart(s.t.) 1.6. 20:00 1 1,30
C.Zvezda - Jug (Fin) 1.6. 20:15 X2 1,32
Široki WWin - Igokea/Koš(s.t.) 1.6. 20:30 X2 1,90
Grasshoppers - Lausanne 1.6. 20:30 1 1,30
kvota: 11.83
Partizan - Barceloneta (3.mj) 1.6. 17:00 1 1,55
Hradec Kr. - Plzen 1.6. 17:00 2 1,20
Sutjeska - Lovćen 1.6. 17:30 1 1,25
Bayern - Stuttgart(s.t.) 1.6. 20:00 1 1,30
C.Zvezda - Jug (Fin) 1.6. 20:15 X2 1,32
Široki WWin - Igokea/Koš(s.t.) 1.6. 20:30 X2 1,90
Grasshoppers - Lausanne 1.6. 20:30 1 1,30
kvota: 11.83
- Hordas Doboj
- Kontakt:

9,8 kvota
Zadnja izmjena: Hordas Doboj, dana/u 02 jun 2013, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Slazem se da je Igokea odlucila da rijesi titulu pred svojom publikom tako sto ce izgubiti dole. Zasto ne bi uzela jos neke novce na ulaznicama i ujendno proslavila titulu pred svojom publikom. Ja sam igrao na siroki pa kako godKladioholicar je napisao/la:Bez obzira na razliku u kvalitetu mislim da nijedna ekipa ne zeli da igra utakmicu ledjima uza zid tj. da mora da pobedi. Ici ce Igokea ovde na pobedu.cixso je napisao/la:igokei odgovara i da izgube veceras jer' zadnju docekuju siroki i to ce dobit sto posto, zato je vjerovatno i kvota ovakva, jer široki moram pobjediti

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mattek Sands - Ormaechea - 2 - 2,90
Bez obzira sto je Mattek izbacila favorizovanu Na Li proslo kolo ja cu ovdje igrati na Argentinku. Odlicna na zemlji a Mattek takva kakva je ovo vrlo lahko moze da izgubi. Da dodam takoder da su se vec susrele na zemlji i kao pobjednica je izasla Ormaechea ali to apsolutno nista ne znaci i ne bi trebala da bude prevaga u odluci da li igrati ili ne za vas koji ste voljni ispratit.
Bez obzira sto je Mattek izbacila favorizovanu Na Li proslo kolo ja cu ovdje igrati na Argentinku. Odlicna na zemlji a Mattek takva kakva je ovo vrlo lahko moze da izgubi. Da dodam takoder da su se vec susrele na zemlji i kao pobjednica je izasla Ormaechea ali to apsolutno nista ne znaci i ne bi trebala da bude prevaga u odluci da li igrati ili ne za vas koji ste voljni ispratit.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Citizen-X
- Kontakt:
premala kvota na ormaecheu koja je jednom napatila Šiavon dobro pa ne sjecam se je l dobila i izgubila al bice to tezak mec dobro igraju obje - ja sam gledo Betani i igrala je ko zvijer10DelPiero je napisao/la:Mattek Sands - Ormaechea - 2 - 2,90
Posto nemam na racunu,odigrat cu tiket vani pa evo sta cu odigrati:
Stosur - Jankovic p.p 1,9 Jelena je zadnja tri puta dobila Stosur i mislim da je sad vrijeme da prekine to. U dobroj
formi su i jedna i druga,al stosur je znala odigrati najbolje kad je to najpotrebnije i
smatram da je favorit ovdje zato moram to uzeti na kvotu 1,9.
Wawrinka - Janowicz tr2 1,43 Dva meni licno draga tenisera,u odlicnoj formi i jedan i drugi,wawrinka pogotovo i
favorit naravno. Al janowicz ove godine igra fantasticno i cak me ne bi cudilo kad bi
mogao dobiti ovaj mec,iako tesko. Al ipak sam se odlucio na kv 1,43 igrati da nece
izgubiti 3-0 i mislim da bi to moglo cak lagano doci.
Haas - Isner 1,3 Zicer
Gasquet - Davdyenko 1,2 Isto tako
Nadal - Fognini 1 1,02 Jer ce traziti peti par zbog super ponude prvog para
Kvota je preko 4 meni se cini,a i ulog ce biti oko 40-50. Sretno ko prati!
Stosur - Jankovic p.p 1,9 Jelena je zadnja tri puta dobila Stosur i mislim da je sad vrijeme da prekine to. U dobroj
formi su i jedna i druga,al stosur je znala odigrati najbolje kad je to najpotrebnije i
smatram da je favorit ovdje zato moram to uzeti na kvotu 1,9.
Wawrinka - Janowicz tr2 1,43 Dva meni licno draga tenisera,u odlicnoj formi i jedan i drugi,wawrinka pogotovo i
favorit naravno. Al janowicz ove godine igra fantasticno i cak me ne bi cudilo kad bi
mogao dobiti ovaj mec,iako tesko. Al ipak sam se odlucio na kv 1,43 igrati da nece
izgubiti 3-0 i mislim da bi to moglo cak lagano doci.
Haas - Isner 1,3 Zicer

Gasquet - Davdyenko 1,2 Isto tako

Nadal - Fognini 1 1,02 Jer ce traziti peti par zbog super ponude prvog para

Kvota je preko 4 meni se cini,a i ulog ce biti oko 40-50. Sretno ko prati!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
STORIA DI UN GRANDE AMORE!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma da vidio sam ali ja ne smatram da je ona sposobna da odigra takva dva meca u kontinuitetu. Ocekujem dosta vise neforsiranih gresaka pa nadam se da ce ova to iskoristit.Citizen-X je napisao/la:premala kvota na ormaecheu koja je jednom napatila Šiavon dobro pa ne sjecam se je l dobila i izgubila al bice to tezak mec dobro igraju obje - ja sam gledo Betani i igrala je ko zvijer10DelPiero je napisao/la:Mattek Sands - Ormaechea - 2 - 2,90
Alessandro Del Piero !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.