Slazem se ja s tobom, ali joj nije mjesto na stadionu. Volim ja tu himnu i prelijepa mi je, ali nije za tekme Zelje, na krjau krajeva, pjevamo je protiv timova kao sto su Borac i ostali, a ne pjevamo protiv Sarajevo, klasican dokaze koliko kome znaci, tj da je iskoristavamo za pprovokaciju ili sta vec. Ja je nikad ne pjevam, a to ne znaci da ne volim tu pjesmu.ennis je napisao/la:Himnu "jedna si jedina" navijaci "odrzavaju zivom"...
Meni je fino kad je zapjevamo,mislim da je lijepo i svima onima koji gaje simpatije prema Republici Bosni I Hercegovini.Sad zivimo u drugacijem drzavnom uredjenju i na trenutak se vratit "nazad" i otpjevati to ne bi trebalo nikome ko voli ovu drzavu smetati,uostalom mnogi koji sjede na nasim tribinama su se borili upravo za RBiH a ne za ovo sto imaju.
Ovo "po islamu odabrana" mozda ne bi bilo lose promijeniiti...
Ima sigurno starijih ljudi koji zale za Jugoslavijom i Zeljom i igracima iz tog doba i kvalitetom, pa ne pjevaju "hej Slaveni".
U biti, moramo itekako se organizovati na tribini da postanemo normalniji, kolegijalniji i nekako "odrasliji", da ne stetimo klubu.