Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

BigBigBang
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la BigBigBang » 31 maj 2013, 00:48

Htio sam reci nisu se branili ali su bili u podredjenom polozaju iako su otvoreno igrali, u drugoj tekmi klasican bunker-kontra napad a o nekoj ljepoti pricaju.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 31 maj 2013, 02:22

Mancini bi bio otjeran i da je osvojio FA kup. I prije finala su ljudi iz Cityja pricali sa Pellegrinijem. Navodno su prije njega kontaktirali Rijkaarda ali ovaj sad za sad nece nigdje.

City je igrao sve losije i losije, u igri znaci nikakav napredak a ljudi ulozili stotine miliona. Zato je otjeran. Ja bi ga otjerao da mi je brat rodjeni. Ne moze se reci da mu nisu dali vremena. Dali su mu nazalost i previse.

Svejedno sta ce Pellegrini uraditi, Mancini je svakako otjeran sa razlogom. Hoce li Pellegrini osvojiti Ligu Prvaka ili ispasti iz lige je sasvim svejedno kad su u pitanju razlozi zbog kojih je Mancini otjeran.

Kad je Abramovich otjerao Murinja, znali smo da je to greska. Poslije toga su i LP osvojili ali to nije promijenilo misljenje mnogih, Murinjo se nije trebao tjerati i tacka.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 maj 2013, 18:24

Nisam vidio da je netko spomenuo,pa
ovim povodom zelim pozeljeti srecu Kolo Toureu u novom klubu,Liverpolu.
Jako dobar i kvalitetan igrač ali nije imao mjesta a i bolje mu je da ide negdje gdje ce igrati.
Sretno KOLO!
Keep walking.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 maj 2013, 19:17

AS report Manchester City have an agreement in place with Sevilla to sign Jesus Navas, for around €30m
Polako se popunjava ofanzivni dio tima. Navas i Isco (mislim da ce ipak izabrati City), zajedno sa Silvom i Aguerom. 8-) A vrlo vjerovatno ce doci jos jedan napadac.

Ostaje jos stoper i mozda jedan veznjak (govorilo se da je sve zavrseno sa Fernandinhom) i to bi trebalo biti to sto se tice dolazaka. Onda valja konacno zavrsiti sa Bridgeom i Santa Cruzom. Dobro su krenuli rijesivsi se Tourea, koji je uzimao 120k sedmicno. Ova dvojica uzimaju 190k zajedno. To je ogromnih 290k sedmicno slobodnih. S tim novcem mogu privuci bar dvojicu super kvalitetnih igraca.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 maj 2013, 20:42

Ako ej ova vijest istina, izgleda da su pronasli lijek protiv one Navasove bolesti tj. one nostalgije za rodnim gradom, lijek se zove 30 miliona eura.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 31 maj 2013, 20:52

Lijepo se radi Navas i Isco su dva odlicna igraca,lako ce se uklopiti i pokazati svoju kvalitetu u PL.
Keep walking.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 31 maj 2013, 20:53

BigBigBang je napisao/la:Ako ej ova vijest istina, izgleda da su pronasli lijek protiv one Navasove bolesti tj. one nostalgije za rodnim gradom, lijek se zove 30 miliona eura.
True story.

Inače, Navas ne vrijedi centa više od 15M eura, ali Cityu izgleda svi mogu diktirati cijenu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 31 maj 2013, 20:56

ali Cityu izgleda svi mogu diktirati cijenu.
Pitajmo Wengera o tome. :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 31 maj 2013, 20:57

Ma Navas debelo precijenjen igrac, Isco je mlad i tesko ce mu se biti prilagoditi, ocekujem pravi debakl Citya slijedece sezone.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 31 maj 2013, 20:59

Španski igrači sredine terena, kao i krila se već par sezona odlično pokazuju u Premijer ligi. Uzmimo samo primjere Mate, Silve, pa i Cazorle u pojedinim utakmicama, tako da ne sumnjam da će se barem jedan od njih dvojice odlično uklopiti. Pogotovo se to na Isca odnosi, mali je genije.
Smoke Weed Everyday!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 01:07

Pogba je napisao/la:
BigBigBang je napisao/la:Ako ej ova vijest istina, izgleda da su pronasli lijek protiv one Navasove bolesti tj. one nostalgije za rodnim gradom, lijek se zove 30 miliona eura.
True story.

Inače, Navas ne vrijedi centa više od 15M eura, ali Cityu izgleda svi mogu diktirati cijenu.
Upravo, ipak mu je 27 godina ( u novembru 28 ).
30 miliona je previše, pa za Eriksena, Lewandovskog ( igrom slučaja ), Aubemeyanga, Thiaga i slične se traži manje para.
Mada čisto sumnjam da će uopće doći.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 jun 2013, 01:08

Lewandowski je već u Bayern prešao, i nije sigurno za manje od 30milki. ;)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 jun 2013, 01:20

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Lewandowski je već u Bayern prešao, i nije sigurno za manje od 30milki. ;)
Prvo nije prešao, bar ne zvanično. Drugo, na osnovu ovog prvog ne znaš cijenu još.
A treće, ovo sam karikirao, primjer igrača koji košta oko te cijene ili manje, nisu ovo prijedlozi za City.
Robert je u zadnjoj godini ugovora je, cijena mu je pala i ukoliko ode neće to biti puno više od 30 miliona.
Koliko tačno, vidjet ćemo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

FOURTHOFFICIAL
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 01 jun 2013, 11:04

SKY SPORTS - Whoever is appointed new manager at Man City has been told that he will be expected to challenge on multiple fronts. http://tinyurl.com/m2xcljk" onclick="window.open(this.href);return false;
Još jedan od razloga zašto Pellegrini meda neće moći ni s viljuške, a Boga mi ni s kašike. :D

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 jun 2013, 11:23

Navas 30 mil. :lol:

Ne vjerujem da su toliko glupi iz Citya ili možda jesu. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 jun 2013, 11:35

Navas vrijedi 30 miliona. Pogotovo ako znamo da Bary i Milner kostaju toliko . Ja tvrdim da Navas vrijedi vise od 30 miliona. On je daleko najbolji igrac Seville svake sezone,iako mozda to statistike ne pokazuju,jednostavno preko njega ide 90% napada Seville. On je taj koji pokrece svaku akciju,u toku utakmice napravi bar 10 poteza koji mogu odluciti utakmice .

Jedina mana mu je slabija zavrsnica,treba mu pet pokusaja da bi zabio neki gol . S druge strane, specijalonst mu je okomita igra, 1 na 1 i moze probiti bok bez problema ,usto posjeduje fenomenalan centarsut.
Mislim da od jednog krlinog igraca ne treba vise ni traziti . On vise ne moze da napreduje u Sevilli.
Stoji u mjestu vec dvije,tri sezone,da ne kazem da stagnira kao i kompletan klub.
Potrebna mu je promjena sredine da bi u potpunosti pokazao potencijal.   Opet...veliki je rizik za svaki klub da izdvoji veliki novac za Navasa .

Sjecam se kada je dobio prvi put poziv za repku nije otisao zbog psihickih problema . Navodno je dosta ljen fudbaler po pitanju nekih stvari,bolesno je zasticen od strane svoje familije...ako se ne ukopi u novu sredinu nema nista od njega. Ali vjerujem da bi mu Pelegrini pomogao u mngima stvarima.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 jun 2013, 11:46

Glupost je izdvojiti više od 15-ak miliona za Navasa. Pa jedan Fabregas, bog i batina za Navasa, koštao je manje (ne računajći bonuse) novca. Mislim, treba biti realan. Ok, traži te jedan od finansijski najmoćnijih klubova (City to definitivno jeste), ali treba biti krajnje realan i staviti stvari na pravo mjesto. Englezi jesu precijenjeni kao fudbaleri, ali dati za Navasa 30 miliona = dati za Downinga 20.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 jun 2013, 11:50

juznjak> je napisao/la:Navas vrijedi 30 miliona. Pogotovo ako znamo da Bary i Milner kostaju toliko . Ja tvrdim da Navas vrijedi vise od 30 miliona. On je daleko najbolji igrac Seville svake sezone,iako mozda to statistike ne pokazuju,jednostavno preko njega ide 90% napada Seville. On je taj koji pokrece svaku akciju,u toku utakmice napravi bar 10 poteza koji mogu odluciti utakmice .
Ako je City preplatio flopove poput Barrya i Milnera ne mora značiti da treba nastaviti s tom politikom i na Navasu.Njegova tržišna vrijednost je 20 mil što nije daleko od realne a to je po meni 15 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 01 jun 2013, 13:40

Ali cuj molim te ovog juznjaka kaze vrijedi i vise od 30 miliona eurao jer je eto godinama glavni igrac mrtve Seville raspalog kluba ciji je glavni domet ipadanje u pretkolima LP zadnjih sezona. Mario Gece je kostao 37 miliona eura, mlad igrac, koji je svojoj ekipi osvajao trofeje i pomogao im da dodju u finale LP i sad naspram njega matori Navas da kosta 30 miliona eura :lol: Cazorla je doveden za 17, igrac koji je i bolji od Navasa.

Barry i Milner nisu losi igraci pogotovo kad je u pitanju defanziva a precijenjeni su zato jer je svaki glupi Englez u Premiershipu precijenjen, imaju ljudi komplekse antitalenti su u fudbalu i to lijece precijenjivanjem svojih igraca. Kad poredis transfere igraca sa ovim NAvasom poredi transfere stranaca sto su dosli iz drugih liga u Premiership a ne sa Englezima iz Premiershipa za koje svaka ptica na grani zna da su debelo precijenjeni.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 01 jun 2013, 13:45, ukupno mijenjano 2 puta.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 jun 2013, 13:42

navas 10 miliona kapak
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: L-Train, Venom i 8 gostiju.