NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sad, ako se ne ide na titulu, zelim vidjeti da se dovede kvalitetna struka za omladince, potom bih volio vidjeti radove na Pecari, poglavito natkrivanje makar dijela iste, a onda iducu fazu omladinskog kampa, tim nekim redoslijedom.
Tako razmišljam ali ovo boldano je neophodno. Znači platiti ljude, ne moraju dovesti pojačanje. Samo da neko sa mladićima radi kako treba i da smo sigurni. Sit sam rasipanja talenata. Nije slučajnost da su ove godine najbolji igrači iz Širokog... ali ne igraju za njega. IMamo talent, samo ga ne razvijamo kako treba i to sam siguran 100%. FALI STRUKA
Tako razmišljam ali ovo boldano je neophodno. Znači platiti ljude, ne moraju dovesti pojačanje. Samo da neko sa mladićima radi kako treba i da smo sigurni. Sit sam rasipanja talenata. Nije slučajnost da su ove godine najbolji igrači iz Širokog... ali ne igraju za njega. IMamo talent, samo ga ne razvijamo kako treba i to sam siguran 100%. FALI STRUKA
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Tomecak u Sirokom???
To mi nekako nerealno izgleda...
To mi nekako nerealno izgleda...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zasto ne, leti mu vrijeme, ozlijedjivan, u svojevrsnoj nemilosti, vjerujem da ovisi o njemu iskljucivo, Dinamo bi ga dao negdje na posudbu, no tu presudnu ulogu ima rating lige i zelja igraca. Nije jedini koji je bio kontaktiran, ali kad nema nitko ambicije da igra u Premijer ligi.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 31 maj 2013, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
a Šilić ?Kevin je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
ostao mi jedna s desne nisam ga uvaljao, nemojte zamjeriti, bio sam pod gasom![]()
![]()
![]()
ovo je ono što je ostalo u klubu..
vidit ćemo koja će pojačanja doći sad u ovih 2 tjedna..najavljuju se malo zvučnija imena
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pola sezone vjerovatno starter, pola zamjena, al snaga mu je negdje za 45-60 minuta. Logicno je da ce imati svoju ulogu u klubu, kao sto i treba i sto je i pokazao dobrim dijelom sezone, ali polako se vec pripremaju zamjene.
...Život za Široki...
a Šilić ?
Ma kakav silic proslo je njegovo
kakav je onaj meksikanac u branitelju, jel ga gledao netko, cujem da nije los?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
To je naš igrač ja mislim
Miljenko Bošnjak iz GOŠK-a ,jel on dolazi na Pecaru ,ako se ne varam on je isto naš igrač ???
Tomečak bi bio odlican ,a cujem bit će još finih pojačanja ,neka valja
Miljenko Bošnjak iz GOŠK-a ,jel on dolazi na Pecaru ,ako se ne varam on je isto naš igrač ???
Miljenko Bošnjak nije niti je ikad bio igrač Širokog, neznam odakle to svima!?felix123 je napisao/la:To je naš igrač ja mislim
bosnjak ide u zvijezduKevin je napisao/la:Miljenko Bošnjak nije niti je ikad bio igrač Širokog, neznam odakle to svima!?felix123 je napisao/la:To je naš igrač ja mislim
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
svaka cast na posjeti juce,danas nisam bas skontao akdje bilo ali cestitke
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Niti ce se naigrat u Rijeci, dajem mu 5 nastupa max, niti je za Hajduka, imaju onih Zlomislica na bacanje, po posudbama .....brzi je napisao/la:Hajduk to nije mogao pratit,a željeli su Zlomislića.Kevin je napisao/la:normalno da jest..zlomislic 3 godine, bertosa 1,5 godinu..brzi je napisao/la:Jesuli bili pod ugovorom,jel se uzeo koji euro?
vjerojatno se fina lova uzela
Moguci protivnici u drugom pretkolu:
Rubin Kazan
Hapoel Tel Aviv
Sparta Praha
Standard Liege
Lech Poznan
Trabzonspor
Hajduk Split
Aalborg
Crvena Zvezda
Rosenborg
Sturm
Slask
Utrecht
Videoton
Levski
+klubovi iz prvog pretkola koji ce imati status nositelja ako prodju
Ja bih najvise volio Sturm,vrijeme je da im se osvetimo,zadnji put su nas sretno prosli
Rubin Kazan
Hapoel Tel Aviv
Sparta Praha
Standard Liege
Lech Poznan
Trabzonspor
Hajduk Split
Aalborg
Crvena Zvezda
Rosenborg
Sturm
Slask
Utrecht
Videoton
Levski
+klubovi iz prvog pretkola koji ce imati status nositelja ako prodju
Ja bih najvise volio Sturm,vrijeme je da im se osvetimo,zadnji put su nas sretno prosli

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Pa tu je tek 15 ekipa, fali jos 11 koje vec startaju od drugog pretkola.
Evo koji su sve potencijalni protivnici Širokog Brijega u drugom pretkolu, klubovi koji igraju prvo pretkolo (sto znaci da mogu ispasti, ali opet njihov koeficijent ostaje) su podvuceni. Naravno, u drugom pretkolu se vrsi odredjena regionalizacija, pa tako najvece sanse postoje da se dobije protivnik sa juga Evrope (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, San Marino, Andora, Makedonija, Albanija, Bugarska, Rumunija, Turska, Izrael, Grcka), no moze se desiti da upravo Široki prebace u neku drugu regiju radi balansa koeficijenta.
Rubin Kazan
Standard
Hapoel Tel-Aviv
Sparta Praha
Lech
Trabzonspor
Aalborg
Anorthosis
Rosenborg
Zilina
Utrecht
Maccabi Haifa
Levski
Sturm
Omonia
Chornomorets
Debreceni
Hajduk
CSKA Sofia
Crvena zvezda
Videoton
Slovan Liberec
FC Thun
Slask
Giannina
Ventspils
Tromsø IL
Aktobe
Dinamo Minsk
Saint Patrick's
Garabag
Vojvodina
Shakhtyor Soligorsk
Göteborg
Malmö
FK Sarajevo - nije moguce izvuci
Rijeka
FC Minsk
Petrolul Ploiesti
Pandurii
Evo koji su sve potencijalni protivnici Širokog Brijega u drugom pretkolu, klubovi koji igraju prvo pretkolo (sto znaci da mogu ispasti, ali opet njihov koeficijent ostaje) su podvuceni. Naravno, u drugom pretkolu se vrsi odredjena regionalizacija, pa tako najvece sanse postoje da se dobije protivnik sa juga Evrope (Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, San Marino, Andora, Makedonija, Albanija, Bugarska, Rumunija, Turska, Izrael, Grcka), no moze se desiti da upravo Široki prebace u neku drugu regiju radi balansa koeficijenta.
Rubin Kazan
Standard
Hapoel Tel-Aviv
Sparta Praha
Lech
Trabzonspor
Aalborg
Anorthosis
Rosenborg
Zilina
Utrecht
Maccabi Haifa
Levski
Sturm
Omonia
Chornomorets
Debreceni
Hajduk
CSKA Sofia
Crvena zvezda
Videoton
Slovan Liberec
FC Thun
Slask
Giannina
Ventspils
Tromsø IL
Aktobe
Dinamo Minsk
Saint Patrick's
Garabag
Vojvodina
Shakhtyor Soligorsk
Göteborg
Malmö
FK Sarajevo - nije moguce izvuci
Rijeka
FC Minsk
Petrolul Ploiesti
Pandurii
fantazija protivnici..
ja bi najradije st patrick da im se osvetimo za proslu godinu

Samo da napomenem da ekipe iznad Debrecena (ukljucujuci i njega) donose status nositelja u trecem pretkoluKevin je napisao/la:fantazija protivnici..![]()

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Takodjer. Mislim da bi ih ove godine spremni docekali i prosli.
Radi se na stadionu, radi se na pojacanjima.
Red, rad i disciplina.
Red, rad i disciplina.

...Život za Široki...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Moze li malo detaljnije o radovima na stadionu? HvalaŠB_Fidelis je napisao/la:Takodjer. Mislim da bi ih ove godine spremni docekali i prosli.
Red, rad i disciplina.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Momčad s Pecare pripreme za novu sezonu počinje 15. lipnja, dio će odraditi u Širokom, a dio na Kupresu.
Iako su igrači na odmoru Uprava kluba s Pecare neumorno radi na slaganju igračke križaljke i sređivanju stadiona za mogućnost odigravanja utakmica na Pecari i u 3.pretkolu Europske lige, naravno, ukoliko momčad Širokog prođe prvu prepreku 2. pretkola.
Široki će sa pripremama početi 15. lipnja u Širokom Brijegu, a zatim od 19. – 24. lipnja preseliti na Kupres gdje će vrlo vjerojatno odigrati i prvu pripremnu utakmicu protiv Zrinjskog, vratiti se u Široki i nakon dva dana ponovno na Kupres.
Na Pecari se nadaju prolasku u 3. pretkolo Europske lige i u skladu s tim ambicijama se slaže i igrački kadar. Klub su napustili Mateo Roskam, Mateo Bertoša, Damir Zlomislić i Ante Serdarušić, a svi ostali koji su nastupali ostaju u Širokom.
Što se tiče novih imena već smo pisali da se gotovo sigurno na Pecaru vraća Goran Zakarić, pored njega bivši igrač Širokog i Hajduka Josip Barišić, koji je prošlu polusezonu nastupao za Imotski, također je blizu povratka na Pecaru.
Osim dvojica nabrojanih Uprava Širokog pregovara sa još tri igrača iz Hrvatske, jednim desnim bočnim, veznjakom te jednim krilnim igračem. Međutim, u klubu ne žele izlaziti sa imenima dok se ne bude sigurno da je postignut dogovor između dvije strane ali je sigurno da će sve biti poznato do početka priprema.
- Zrinjski će igrati na Pecari?
Za 1.pretkolo Europske lige u kojem će nastupiti Zrinjski prijavljen je stadion Pecara jer stadion pod Bijelim Brijegom nije dobio potrebnu licencu. No, ukoliko odobri Uefina komisija za licenciranje moguće je da Zrinjski ovu utakmicu ipak odigra u Mostaru.
Što se tiče Pecare, Uprava kluba radi na sređivanju potrebnih uvjeta kako bi se i 3. pretkolo Europske lige moglo igrati na njoj. Naime, stadioni treće kategorije moraju imati dimenzije igrališta 105x68 plus 2m od linije do ograde, a na Pecari s južne strane nedostaje 25 centimetara da bi uvjeti bili ispunjeni pa će se pilati zid kako bi se to ispunilo. Iz Širokog će odmah poslati dopis Uefi da im to odobri kako bi u slučaju prolaska dalje Široki Brijeg mogao utakmice igrati kod kuće.
- Memorijal „Gojko Šušak“
Tradicionalni memorijalni turnir „Gojko Šušak“ koji NK Široki Brijeg organizira svake godine trebao bi se igrati od 5. do 7. srpnja 2013. godine. Već je poznato da će na turniru nastupiti aktualni osvajač RNK Split te domaćin Široki Brijeg dok se ostala dva sudionika još uvijek traže.
-----
Ako nije dezinformacija.
Iako su igrači na odmoru Uprava kluba s Pecare neumorno radi na slaganju igračke križaljke i sređivanju stadiona za mogućnost odigravanja utakmica na Pecari i u 3.pretkolu Europske lige, naravno, ukoliko momčad Širokog prođe prvu prepreku 2. pretkola.
Široki će sa pripremama početi 15. lipnja u Širokom Brijegu, a zatim od 19. – 24. lipnja preseliti na Kupres gdje će vrlo vjerojatno odigrati i prvu pripremnu utakmicu protiv Zrinjskog, vratiti se u Široki i nakon dva dana ponovno na Kupres.
Na Pecari se nadaju prolasku u 3. pretkolo Europske lige i u skladu s tim ambicijama se slaže i igrački kadar. Klub su napustili Mateo Roskam, Mateo Bertoša, Damir Zlomislić i Ante Serdarušić, a svi ostali koji su nastupali ostaju u Širokom.
Što se tiče novih imena već smo pisali da se gotovo sigurno na Pecaru vraća Goran Zakarić, pored njega bivši igrač Širokog i Hajduka Josip Barišić, koji je prošlu polusezonu nastupao za Imotski, također je blizu povratka na Pecaru.
Osim dvojica nabrojanih Uprava Širokog pregovara sa još tri igrača iz Hrvatske, jednim desnim bočnim, veznjakom te jednim krilnim igračem. Međutim, u klubu ne žele izlaziti sa imenima dok se ne bude sigurno da je postignut dogovor između dvije strane ali je sigurno da će sve biti poznato do početka priprema.
- Zrinjski će igrati na Pecari?
Za 1.pretkolo Europske lige u kojem će nastupiti Zrinjski prijavljen je stadion Pecara jer stadion pod Bijelim Brijegom nije dobio potrebnu licencu. No, ukoliko odobri Uefina komisija za licenciranje moguće je da Zrinjski ovu utakmicu ipak odigra u Mostaru.
Što se tiče Pecare, Uprava kluba radi na sređivanju potrebnih uvjeta kako bi se i 3. pretkolo Europske lige moglo igrati na njoj. Naime, stadioni treće kategorije moraju imati dimenzije igrališta 105x68 plus 2m od linije do ograde, a na Pecari s južne strane nedostaje 25 centimetara da bi uvjeti bili ispunjeni pa će se pilati zid kako bi se to ispunilo. Iz Širokog će odmah poslati dopis Uefi da im to odobri kako bi u slučaju prolaska dalje Široki Brijeg mogao utakmice igrati kod kuće.
- Memorijal „Gojko Šušak“
Tradicionalni memorijalni turnir „Gojko Šušak“ koji NK Široki Brijeg organizira svake godine trebao bi se igrati od 5. do 7. srpnja 2013. godine. Već je poznato da će na turniru nastupiti aktualni osvajač RNK Split te domaćin Široki Brijeg dok se ostala dva sudionika još uvijek traže.
-----
Ako nije dezinformacija.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 05 jun 2013, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Ako je samo to potrebno da bi se odigralo trece pretkolo, onda bi nakon tih radova Pecara bio stadion trece kategorije i samim time bi mogao i podrzati utakmice play-off Lige Evrope (i treceg pretkola Lige Prvaka, ali ne i play-off Lige Prvaka), dok za grupnu fazu Lige Evrope i Lige Prvaka (i play-off LP) treba stadion cetvrte kategorije. Ako je istina, svaka cast, nije mala stvar u nasoj drzavi imati stadion trece kategorije.
Trenutno korisnika/ca: laszlo, Lokomotifa, Samba71 i 72 gosta.