FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 30 maj 2013, 18:04

Mah ajde ili Sloboda ili Bosna svejedno je.Ionako momci koji su došli iz Kalesije budu sa nama na tribini ;) Samo su protiv nas bili lokal patriotizam :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 maj 2013, 18:10

Poštovanje momcima iz Kalesije koji su dolazili na Sjever sa nama i koji su bili jucer. Ovi sto provociraju nemaju drugog posla nego spavaju na forumu, a bolje bi vam bilo da bacate drk lakse ce vam biti, ne sakupljte spermu u sebi :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 maj 2013, 18:28

TzBulevar87 je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Hajmo prec na crveno-crni forum, hajde uozbiljite se :)
Džaba je to govorit brate 3 mjeseca.. predjite tamo, barem neće bit padobranaca poput ovog Đeriz82. Momci iz udruženja se svojski trude al izgleda da sad zasad to malo ko primjećuje i poštuje :roll:
brate ja ne mogu nesto da otvorim :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 maj 2013, 18:33

SaltCityAttack je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Hajmo prec na crveno-crni forum, hajde uozbiljite se :)
Džaba je to govorit brate 3 mjeseca.. predjite tamo, barem neće bit padobranaca poput ovog Đeriz82. Momci iz udruženja se svojski trude al izgleda da sad zasad to malo ko primjećuje i poštuje :roll:
brate ja ne mogu nesto da otvorim :)
Brate ja mogu, ne daju ti masoni američki da otvoriš :lol:
075

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 30 maj 2013, 18:35

brate ona stranica sto smo je imali ja iz USA nea sanse da otvorim :).. daj ti meni to svoje sto imas proslijedi na pv ziv bio :)..ja kontam ba sve jos nije proradilo satra se danima, a vi pricate o forumu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 maj 2013, 19:27

fukara87 je napisao/la:Poštovanje momcima iz Kalesije koji su dolazili na Sjever sa nama i koji su bili jucer. Ovi sto provociraju nemaju drugog posla nego spavaju na forumu, a bolje bi vam bilo da bacate drk lakse ce vam biti, ne sakupljte spermu u sebi :D
Jel treba ic postovanje i onom momku (da ga ne imenujem) "iz vrha grupe" sto otjera onog jednog momka sa tribine ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 30 maj 2013, 21:04

Posto se blizi kraj sezone, treba razmisljat o ekipi za sljedecu. Ko je po vasem misljenju zasluzio ostat u Slobodi i sljedece sezone?

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 30 maj 2013, 22:25

klasik je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Poštovanje momcima iz Kalesije koji su dolazili na Sjever sa nama i koji su bili jucer. Ovi sto provociraju nemaju drugog posla nego spavaju na forumu, a bolje bi vam bilo da bacate drk lakse ce vam biti, ne sakupljte spermu u sebi :D
Jel treba ic postovanje i onom momku (da ga ne imenujem) "iz vrha grupe" sto otjera onog jednog momka sa tribine ?

Stvarnoo sramotno i jadnoo to sto se desilo,tako ce i bit dokle god neki ljudi budu dolazili do izrazaja,nazalost :roll:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 maj 2013, 23:47

sva sreca pa postoji udruzenje i sad ima 1001 nacin da se radi za klub i pomogne klubu mimo grupe...inace na tribini kod nas vazda isti cirkus. Cast pojedincima koji se bore i trude i svi mi znamo ko su oni, ali ima brate i onih za koje mi samopostovanje ne dozovljava da oni meni budu "vodje" u necem..stotine ljudi zbog tog nisu na tribini, ali jbg tako je skoro svugdje a ne kod nas. Ne mozes ti puno ni njima prigovorit jer ljudi su stalno tu, idu po raznim vukoje.binama, niko ni nama ne brani da nas se skupi opet 50-100 "starih" i "preuzme" tribinu, al kad je nama mrsko sve , zbog tog ne mozes puno ni prigovarat. Al da ima krkanluka-ima, i da smo zbog tog na 15% realne brojnosti- jesmo.
solar je napisao/la:Posto se blizi kraj sezone, treba razmisljat o ekipi za sljedecu. Ko je po vasem misljenju zasluzio ostat u Slobodi i sljedece sezone?
sto se tice ekipe za narednu sezonu zadrzao bih za prvu postavu: Renata, Gradu, Omu i malog Mirnesa...za klupe Tinu, Cejvanovica, Salihovica, Mehidica, Prsesa, Musica i Ribu napadaca...ostalo svima noga.

dovesti golmana (probati sa malim Piricem iz gradine ili Denisa vratit), dva bocna (Pantic, Efendic), vratit Borgija, dovest centralnog veznog, dva krila ( ako mogne Bekic i Trumic iz Lukavca) i spica ( Tosunovic)....to je najmanje 7-8 igraca i to igraca koji prave razliku
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 31 maj 2013, 00:14

ne bi puno da trkeljam o tribini ali ako imate neke ideje i prijedloge bujrum na sjever i to iznesete..sto se tice ponasanja pojedinaca prema momcima koji dolaze sa kantona i navijaju za SLOBODU..tome ce se stati u kraj i to veoma brzo...ima tu dosta momaka iz kalesije,lukavca,brckog,banovica,doboj istoka id ane nabrajam dalje...SVI SU ONI VISE NEGO DOBRODOSLI NA SJEVER....nikad se vise niko nece tjerat sa tribine zato sto nije eto tuzlak..to vam garantujem..nama trebaju ljudi i ponasanje pojedinaca je neprihvatljivo...
sto se tice ekipe za sljedecu sezonu..pa to je bar lako..od trenera do napadaca...bez 7 DOBRIH,KVALITETNIH I PROVJERENIH IMENA ponovo cemo gledat mucenje i nabijanje lopte u zrak..djeci VELIKO HVALA al od iduce sezone nek ulaze na 3 0....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 31 maj 2013, 08:17

staragarda je napisao/la:ne bi puno da trkeljam o tribini ali ako imate neke ideje i prijedloge bujrum na sjever i to iznesete..sto se tice ponasanja pojedinaca prema momcima koji dolaze sa kantona i navijaju za SLOBODU..tome ce se stati u kraj i to veoma brzo...ima tu dosta momaka iz kalesije,lukavca,brckog,banovica,doboj istoka id ane nabrajam dalje...SVI SU ONI VISE NEGO DOBRODOSLI NA SJEVER....nikad se vise niko nece tjerat sa tribine zato sto nije eto tuzlak..to vam garantujem..nama trebaju ljudi i ponasanje pojedinaca je neprihvatljivo...
sto se tice ekipe za sljedecu sezonu..pa to je bar lako..od trenera do napadaca...bez 7 DOBRIH,KVALITETNIH I PROVJERENIH IMENA ponovo cemo gledat mucenje i nabijanje lopte u zrak..djeci VELIKO HVALA al od iduce sezone nek ulaze na 3 0....
Dobro receno! Ne smije biti ugnjetavanja na tribini i tjeranja!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

redblack
Kontakt:

Post Postao/la redblack » 31 maj 2013, 10:16

Može li neko objasniti ko je koga otjerao,nisam bio na utakmici?? može i na pp

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 31 maj 2013, 10:54

I meni isto neko na pp.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 31 maj 2013, 11:04

Takodjer.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 31 maj 2013, 11:27

KUP TK 1/4 finale, stadion Tušanj Tuzla, 05.06. 2013 od 17:30h

Sloboda - Radnički:

Glavni sudija: Osmanović Mustafa (Gradačac)
Prvi asistent: Sejdić Enir (Gradačac)
Drugi asistent: Hasić Emir (Gračanica)
Delegat: Sinanović Fahrudin (Kalesija)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 31 maj 2013, 13:57

samolukavac je napisao/la:KUP TK 1/4 finale, stadion Tušanj Tuzla, 05.06. 2013 od 17:30h

Sloboda - Radnički:

Glavni sudija: Osmanović Mustafa (Gradačac)
Prvi asistent: Sejdić Enir (Gradačac)
Drugi asistent: Hasić Emir (Gračanica)
Delegat: Sinanović Fahrudin (Kalesija)

Mogući protivnici u 1/2 su: NK Mramor ili FK Sloga Tojšići.
Pobjeda je bolja od orgazma!

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 31 maj 2013, 14:48

Kapellen je napisao/la:
klasik je napisao/la:

Stvarnoo sramotno i jadnoo to sto se desilo,tako ce i bit dokle god neki ljudi budu dolazili do izrazaja,nazalost :roll:
sta ba koji **** raspravljate o tome ??? trazite samo neke sitnice da blatite sve dosad uradjeno...... ispravljeno je odma i dovidjenja koji **** se ima o tome raspravljat na ovom forumu ????
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 31 maj 2013, 14:58

[quote="nusmir"
sta ba koji **** raspravljate o tome ??? trazite samo neke sitnice da blatite sve dosad uradjeno...... ispravljeno je odma i dovidjenja koji **** se ima o tome raspravljat na ovom forumu ????[/quote]
sto nebi raspravljo, juce bio taj momak, sutra cu mozda ja bit ako ne bude po njegovom...

niko ovde nikog ne blati al imam pravo da kazem sto mi se ne svidja, i dok god OZBILJNI LJUDI ne stanu u prvi red ovakve stvari ce se desavat, i pola godine se trudite da se sto vise ljudi skupi da se organizujemo i onda jedan nafurani balavac koji dodje sa elektrosokom na tribinu to sve sjbe

i znamo mi koji smo bili tu jel ispravljeno il nije, ja kolko sam vidio nije
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 31 maj 2013, 15:48

Nisi dobro vidio.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 31 maj 2013, 15:49

nista nije kasnije ispravljeno! momci iz Banovica su dobili batine jer se nisu svidjeli jednom momku iz vrha grupe! tako da smo ostali bez tri navijaca i nije to nista novo, takve stvari se desavaju zadnjih 20 godina! razni primitivci su u ratu doselili u Tuzlu i nazivaju seljacima sve koji nisu iz Tuzle a nema vecih seljaka od njih! to isto vazi i za aktera ovog dogadjaja!!! i momci na kraju govore: jel to hvala sto smo dosli navijati za Slobodu? zalosno ljudi zalosno
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.