Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ko ne slusa, Seo ufati Bevandu za uho.
**** bezobrazluk vise.
**** bezobrazluk vise.
Bevanda se igra sa zivotom. Nek mu kaze u lice da treba cekati za nas pasos ako je faca 

Badava ti pasos, kad se male bebe ne mogu registrovati "da postoje", tek se rodilo ne moze dobiti JMBG i biti registrovano.Sakuragi je napisao/la:Bevanda se igra sa zivotom. Nek mu kaze u lice da treba cekati za nas pasos ako je faca
Gdje mi zivimo i u kakvoj drzavi.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa sta je s tim JMBG-ovima, zar to nije krenulo. Sta sad koci?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- majstorija10
- Kontakt:
e aferim momci, pozivam vas svija na pecenje sa kolasincem
inace dobar ovaj dilaver fali mu poziv a neznam zasto nije husejinovic dobio poziv kad je miske povrijedjen inace legenda je mislim na sea
inace dobar ovaj dilaver fali mu poziv a neznam zasto nije husejinovic dobio poziv kad je miske povrijedjen inace legenda je mislim na sea
-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
hahahaahhahah evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wahahhaahahahahinace legenda je mislim na sea

Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
- majstorija10
- Kontakt:
dobar ti je avatar aferim momcino to je kad mu se drao howedes bezveze nezna jos njemac ko je i sta je momak i sa kim ima kontakt uhvatice ga strah kad bude saznao odakle poticu dedovi rusilca bice tu malo batine a znate na koji nacinFOURTHOFFICIAL je napisao/la:hahahaahhahah evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
wahahhaahahahahinace legenda je mislim na sea![]()
![]()
inace jedem kolac pijem kahvu i citam malo novine uz prirode ma napolje je ljepota podsjeca me na moje selo u sandzaku,, nista cuo sam da je seo dobio ne jednu nego dvije nagrade od strane sportsporta za idol nacije a potvrdio kakva je to legenda kad se nije ni pojavio na ceremoniju momak nije imao ni intervju jedini on to je sve nebitan stvar za sea momak odradi ono sto treba a to je da rusi sve pred sobom a koje nagrade i od koga ga dobija nije bitno bitno je da se covjek najede i naspava za novi dan kad ponovo razbija i lomi kicme
inace momak je legenda za nezaborav

Zadnja izmjena: majstorija10, dana/u 31 maj 2013, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
too majstore dobrodosao ponovo na forum!majstorija10 je napisao/la:e aferim momci, pozivam vas svija na pecenje sa kolasincem

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
e pa bratemajstorija10 je napisao/la:
inace jedem kolac pijem kahvu i citam malo novine uz prirode ma napolje je ljepota podsjeca me na moje selo u sandzaku,, nista cuo sam da je seo dobio ne jednu nego dvije nagrade od strane sportsporta za idol nacije a potvrdio kakva je to legenda kad se nije ni pojavio na ceremoniju momak nije imao ni intervju jedini on to je sve nebitan stvar za sea momak odradi ono sto treba a to je da rusi sve pred sobom a koje nagrade i od koga ga dobija nije bitno bitno je da se covjek najede i naspava za novi dan kad ponovo razbija i lomi kicme

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- majstorija10
- Kontakt:
ako me ne banujete necu vise mnogo o sea, momak je ionako u situaciju gdje njegove partije pricaju za sebe
majstorija10 je napisao/la:dobar ti je avatar aferim momcino to je kad mu se drao howedes bezveze nezna jos njemac ko je i sta je momak i sa kim ima kontakt uhvatice ga strah kad bude saznao odakle poticu dedovi rusilca bice tu malo batine a znate na koji nacinFOURTHOFFICIAL je napisao/la:hahahaahhahah evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
wahahhaahahahahinace legenda je mislim na sea![]()
![]()
inace momak je legenda za nezaborav

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Begovic Dilaver Sudic Bicakcic Kolasinac Zola Besic Stevanovic Pjanic I Hajrovic Dzeko Hodzic za par godina
Ajmo se malo uozbiljiti, moze? Ne pravite od ove teme chat, znate kako to onda zavrsava.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
haj mu to reci u facu ako smijes:_dreamer_ je napisao/la:Ajmo se malo uozbiljiti, moze? Ne pravite od ove teme chat, znate kako to onda zavrsava.

Al što je najgore mi pričamo o jednom zaboravljenom i potencijalnom fudbaleru u reprezentaciji BiH .. 

Sta ces kad je momak inace legenda.viKK je napisao/la:Al što je najgore mi pričamo o jednom zaboravljenom i potencijalnom fudbaleru u reprezentaciji BiH ..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Aferim momcinoCartman je napisao/la:Sta ces kad je momak inace legenda.viKK je napisao/la:Al što je najgore mi pričamo o jednom zaboravljenom i potencijalnom fudbaleru u reprezentaciji BiH ..

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ne druze, pisalo se o majstoru, forumasu...viKK je napisao/la:Al što je najgore mi pričamo o jednom zaboravljenom i potencijalnom fudbaleru u reprezentaciji BiH ..
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
pa eto sad se vratio nemojte ga vise banirati, covjek nam pravi izvjestaje o potencijalnom reprezentativcu Sead Seo Kolasinac._dreamer_ je napisao/la:Ne druze, pisalo se o majstoru, forumasu...viKK je napisao/la:Al što je najgore mi pričamo o jednom zaboravljenom i potencijalnom fudbaleru u reprezentaciji BiH ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.