Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
sad znamo ko je slikao onu sliku.... Spaha

da je Spaha slikao mali Marin bi pobjegao 100 km od stadionaronaldo99 je napisao/la:sad znamo ko je slikao onu sliku.... Spaha![]()

dobro je sto je Spahic odigrao svih 90 minuta u zadnjem kolu,nema povreda to je najvaznije! ima da spremni docekamo Latviju..
Dobre vijesti donosiš @bosnas_, drago mi je čuti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Eh sto bi bilo dobro da Jose dodje Spahi za trenera, da mu Spaha objasni ko je The Special One

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nadam se da povreda Spahica nije strasna i da ce biti spreman za utakmicu protiv Latvije...
Stvarno smo u ovim kvalifikacijama u kljucnim utakmicama imali nesrecu sa povredama. Prvo Pjanic u oba susreta protiv Grcke, zatim izostanak Salihovica i sada Spahic u utakmici koja bi mogla prelomiti kvalifikacije u nasu korist.
Stvarno smo u ovim kvalifikacijama u kljucnim utakmicama imali nesrecu sa povredama. Prvo Pjanic u oba susreta protiv Grcke, zatim izostanak Salihovica i sada Spahic u utakmici koja bi mogla prelomiti kvalifikacije u nasu korist.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- zlatan.edvin
- Kontakt:
Ovo nije dobro (povreda Spahe).
Neka nas ne drže u neizvjesnosti i neka ga (oni koji trebaju i koji mogu) kontaktiraju da znamo o čemu se radi
Neka nas ne drže u neizvjesnosti i neka ga (oni koji trebaju i koji mogu) kontaktiraju da znamo o čemu se radi
-
- Kontakt:
Klupski doktor je izjavio:"Emir Spahić je zadobio modrice na koljenu na jutrošnjem treningu. Vjerovatno će biti spreman za subotnju utakmicu protiv CSKA." ako je vjerovat portalu sport24
Dobar je Spaha, ništa ozbiljno.
U klubu su se prepali zato što se Emir žalio na povredu, a važi za jakog i neprikosnovenog igrača
U klubu su se prepali zato što se Emir žalio na povredu, a važi za jakog i neprikosnovenog igrača

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ma hoce Spaha ranije u Sarajevo...
http://www.****/sport/fudbal/susic-c ... aspolozeno" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****/sport/fudbal/susic-c ... aspolozeno" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naumpade mi nesto, protiv koga je on ono osto lezat otprilike 5 minuta prije kraja, ono odnijeli ga na nosilima vani ili nesto slicno. I poslije utakmice pita ga reporter jel sve u redu, a on onako rutinski kaze ma nije mi nista, samo sam krao vrijeme 

http://www.marca.com/2013/06/12/futbol/ ... 29617.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Znaš , mnogi od nas ne čitamo španski , ne kontam stvarno zašto džabe postavljate link a nećete prevesti barem osnovno iz teksta 

Anzhi vjerovatno nece kupit Spahica, a Sevilla zeli da ga proda.viKK je napisao/la:Znaš , mnogi od nas ne čitamo španski , ne kontam stvarno zašto džabe postavljate link a nećete prevesti barem osnovno iz teksta
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Anzhi ne zeli otkupiti Spahica, a i Sevilla ga je stavila vec na transfer listu ... Hmmm 

Nek potpise za Monaco ako moze, a nije ni Dinamo Zagreb losa opcija. Igrat ce Ligu Prvaka, a i Maminjo bi ga kasnije uvalio sigurno nekom u Engleskoj Premier ligi kasnije sa svojih 36 godina. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma samo neka igra negdje, i odrzava formu do SP2014. Nakon Svjetskog, mislim da bi i on mogao otici u mirovinu.BIHfan je napisao/la:Nek potpise za Monaco ako moze, a nije ni Dinamo Zagreb losa opcija. Igrat ce Ligu Prvaka, a i Maminjo bi ga kasnije uvalio sigurno nekom u Engleskoj Premier ligi kasnije sa svojih 36 godina.
Goalgetter je napisao/la:Ma samo neka igra negdje, i odrzava formu do SP2014. Nakon Svjetskog, mislim da bi i on mogao otici u mirovinu.BIHfan je napisao/la:Nek potpise za Monaco ako moze, a nije ni Dinamo Zagreb losa opcija. Igrat ce Ligu Prvaka, a i Maminjo bi ga kasnije uvalio sigurno nekom u Engleskoj Premier ligi kasnije sa svojih 36 godina.

Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI
FORZA NAPOLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.