Chicago Bulls
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
http://www.nbaserbia.com/vesti/3786/nej ... se-u-nikse" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Knicksima nije dosta sto imaju vec JR Smitha, jos sad Robinsona.Titova-Juga je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/3786/nej ... se-u-nikse

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Knicksima nije dosta sto imaju vec JR Smitha, jos sad Robinsona.Titova-Juga je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/3786/nej ... se-u-nikse
I meni je to prvo palo na pamet... Zamisli ih uvest obojicu s klupe u isto vrijeme da igraju... where nerezonski šutevi happens ROFL
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
prvo bolje mu je kod nas..sad ima sansu igrati bez obzira sto Rose se vraca..nekad mogu skupa biti tu da Rose bude na SG i samo ce ga sateretiti to..ja se nadm da ce ostati, jer covjek je igrao odlicno hvala mu..on i Marco volio bi da ostanu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Treće, nigdje nisam pročitao da se Nate vraća u Knickse, ovo je čista bomba nbasrbije. Četvrto, bilo bi mi drago da dođe u Knickse.Titova-Juga je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Knicksima nije dosta sto imaju vec JR Smitha, jos sad Robinsona.Titova-Juga je napisao/la:http://www.nbaserbia.com/vesti/3786/nej ... se-u-nikse
I meni je to prvo palo na pamet... Zamisli ih uvest obojicu s klupe u isto vrijeme da igraju... where nerezonski šutevi happens ROFL
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakav bi to mocni defanzivni dvojac bio Robinson-Rose.Tacno ono sto Thibs voli!SaltCityAttack je napisao/la:prvo bolje mu je kod nas..sad ima sansu igrati bez obzira sto Rose se vraca..nekad mogu skupa biti tu da Rose bude na SG i samo ce ga sateretiti to..ja se nadm da ce ostati, jer covjek je igrao odlicno hvala mu..on i Marco volio bi da ostanu

Pa sigurno ne bi njih dvojica bili na parketu zajedno da brane npr Parkera i Ginobilija. Bili bi perfektni protiv ovih ekipa koje na bekovskim pozicijama imaju jednog scorera i jednog defanzivca.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav bi to mocni defanzivni dvojac bio Robinson-Rose.Tacno ono sto Thibs voli!SaltCityAttack je napisao/la:prvo bolje mu je kod nas..sad ima sansu igrati bez obzira sto Rose se vraca..nekad mogu skupa biti tu da Rose bude na SG i samo ce ga sateretiti to..ja se nadm da ce ostati, jer covjek je igrao odlicno hvala mu..on i Marco volio bi da ostanu
Nate ocito zeli malo vise šuški za sledecu sezone, ne vjerujem da ce postpisat za Knickse, valjda nisu toliko ludi. Mislim da ce on za Bucke potpisat, jer odlazi Jennings. Kad bude preko TV-e gledao kako Bullsi razvaljuju u PO, zalit ce sto nije ostao i slusao svoje srce a ne agenta koji mu puni glavu da ide iz Bullsa. Volio bi da ostane (eto Salt iz srca ovo kazem), ali kako stvari stoje nema od toga nista.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ako cemo realno taj backcourt ne moze braniti niti jedan backcourt iole ozbiljnije ekipe,jer su previse niski ,a nijedan nije poznat kao narocito dobar odbrambeni igrac.Ako je tako,onda ne vidim razlog npr startanja takvog dvojca da bi bio nadmocniji protiv ostalih prosjecnih i slabijih ekipa,jer si protiv njih ionako bolji...BIHfan je napisao/la:Pa sigurno ne bi njih dvojica bili na parketu zajedno da brane npr Parkera i Ginobilija. Bili bi perfektni protiv ovih ekipa koje na bekovskim pozicijama imaju jednog scorera i jednog defanzivca.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakav bi to mocni defanzivni dvojac bio Robinson-Rose.Tacno ono sto Thibs voli!SaltCityAttack je napisao/la:prvo bolje mu je kod nas..sad ima sansu igrati bez obzira sto Rose se vraca..nekad mogu skupa biti tu da Rose bude na SG i samo ce ga sateretiti to..ja se nadm da ce ostati, jer covjek je igrao odlicno hvala mu..on i Marco volio bi da ostanu
Nate ocito zeli malo vise šuški za sledecu sezone, ne vjerujem da ce postpisat za Knickse, valjda nisu toliko ludi. Mislim da ce on za Bucke potpisat, jer odlazi Jennings. Kad bude preko TV-e gledao kako Bullsi razvaljuju u PO, zalit ce sto nije ostao i slusao svoje srce a ne agenta koji mu puni glavu da ide iz Bullsa. Volio bi da ostane (eto Salt iz srca ovo kazem), ali kako stvari stoje nema od toga nista.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Rose je uveliko napredovao u odbrani od svoje prve sezone, čak postao više nego solidan odbrambeni igrač.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bez obzira,SG ozbiljnih ekipa ne moze cuvati sigurno...Titova-Juga je napisao/la:Rose je uveliko napredovao u odbrani od svoje prve sezone, čak postao više nego solidan odbrambeni igrač.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma sta ce u Bucksima ba tamo nebi igro nea para..vidis da svi odose svi hoce d aidu..brate dosadno gore zivjet vjeruj mi...valjda ostane kod nas..pa dobro logicno da nece igrati zajedno na terenu Rose i Nate, ali brate kad nam treba ofanzivno sta onako pri kraju teme onda zasto ne
...Rose je jako dobar u odbrani n uopste nije kritican po tom pitanju..ebiga nije Hinrich to je logicno, ali za nas je igrao dosta dobru odbranu
nego st aje sa ovim forumom sve nesto izbacuje ...haman su nam dohakali ovaj forum

nego st aje sa ovim forumom sve nesto izbacuje ...haman su nam dohakali ovaj forum

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne bi se bas slozio da Rose nije dobar odbranbeni igrac. On je jedan od boljih PG sto se tice odbrane, drugo sad sto nema tu reputaciju. Ali statistika kaze da PG-ovi protiv njega daju malo poena, tj. niko se nije naigrao protiv njega. Jako dobar bloker za svoju visinu, nema puno ukradenih jer ne igra odbranu na granici rizika (zato nema puni ni licnih po utakmici).
Sto se tice tog drugog, da ne mogu ni protiv jednog backcourta tu se ne slazem. Evo primjer Netsa, Watson i Deron zajedno na parketu, Nate moze ganjat Watsona, Rose cuva Derona.
Sto se tice tog drugog, da ne mogu ni protiv jednog backcourta tu se ne slazem. Evo primjer Netsa, Watson i Deron zajedno na parketu, Nate moze ganjat Watsona, Rose cuva Derona.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Wade-a je nekoliko puta nadmudrio u odbrani i fantasticno ga cuvao, dok je Korver trcao kroz blokove a njega cuvao Chalmers.NEZALAGANJE je napisao/la:Bez obzira,SG ozbiljnih ekipa ne moze cuvati sigurno...Titova-Juga je napisao/la:Rose je uveliko napredovao u odbrani od svoje prve sezone, čak postao više nego solidan odbrambeni igrač.

Normalno da nece cuvat bekove preko 6-6, ali ovako Allena, Wade, Beala itd itekako moze.
@Salt ma svima zeza forum, admin je rekao da rjesavaju taj problem.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Spominje sa da postoji mogucnost da Rose bude igrao Summer League. Dal se vi slazete sa tim? Ne znam ja bi i volio i ne bi. Prvenstveno sto tu ligu igraju mladici koji se bore za ugovor i koji se dokazuju tako da nedaj Boze moze Rosea nekog povrijedit na takvoj utakmici bez znacaja. Imat ce preseason da ubaci se u ritam, nema potrebe da tokom ljeta se trosi.
A mogu mislit da bi utakmice Bullsa u SL bile najgledanije u historiji.
A mogu mislit da bi utakmice Bullsa u SL bile najgledanije u historiji.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja njega nebivolio vidjet orije prve utakmice sezone..ni predsezonu neka odlozi..sta cemi na pred sezonu debitovat nije tu emotivno
.. hocu brate ono prva utakmica sezone i najava ono standardno kad kazu FROMMMMMMMMM CHICAGOOOOOOOOOOOO brate da skocim s dvorane 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hhahahaha koji si ti meni car, al brate jbga bolje da uhvati ritam neki nego da ga ganja tokom sezone. Joj koja ce ludnica biti kad se vrati, mogu mislit one predsezonske utakmice ce biti medju najgledanijim.SaltCityAttack je napisao/la:ja njega nebivolio vidjet orije prve utakmice sezone..ni predsezonu neka odlozi..sta cemi na pred sezonu debitovat nije tu emotivno.. hocu brate ono prva utakmica sezone i najava ono standardno kad kazu FROMMMMMMMMM CHICAGOOOOOOOOOOOO brate da skocim s dvorane

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Neka navrati i na čevape u Bosnu
(nema on pojma šta su čevapi)
Nikako nema novosti u vezi Bullsa. Sam Smith odgovara na neka pitanja neke omladine i to je to. Rose kupuje sve vrste čokolade, kažu da će i Jadro keks probati.
Makar nam hokejaši deru sve redom

Nikako nema novosti u vezi Bullsa. Sam Smith odgovara na neka pitanja neke omladine i to je to. Rose kupuje sve vrste čokolade, kažu da će i Jadro keks probati.
Makar nam hokejaši deru sve redom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.