GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la badblueboylivno » 29 maj 2013, 22:53

Signore je napisao/la:Nisam ja rekao da ce ti potezi donijeti ucinak, nego da je glupo da se to ismijava. Ljudi iz marketinga barem nesto pokusaju, ne uspijeva i puno vecim strucnjacima, a jako dobro znamo kakvi strucnjaci sjede u Dinamovom marketing timu.

I Cibonu sam spomenuo cisto onako, i sam navodis kako dijele ulaznice. Cudno mi da taj klub nitko ne ismijava dok se Dinamo konstantno ismijava od strane vlastitih navijaca. Ta uprava ce kad-tad otici, docekat cemo to, Hvala Bogu pa smo mladji od Mamica za 30 godina, ako nista umrijet ce prije nas, barem bi bio red :lol:
Moraš ismijavati te poteze kad se kose sa zdravim razumom. I svi bi ih drugi ismijali, samo se to ne bi dogodilo u drugim, uređenijim državam. Nema šanse.

Ismijava se i Cibonu, a to ismijavanje prema ismijavanju Dinama je proporcionalno zastupljenosti Cibone u medijima prema zastupljenosti Dinama u medijima.
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 maj 2013, 23:05

slika

:mrgreen: :mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 maj 2013, 23:40

Jesu ovi gornji od Chage braca/rođaci ? :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 30 maj 2013, 00:24

Gornji su Chagina raja, a donji Kouassijeva. Golman je iz Rijekine nigerijske škole.

Igraju viktorije, Dinamo s igračem više, kao i inače.
Hayley <3

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 30 maj 2013, 17:20

Signore je napisao/la:
Ne vjerujem ja da on moze jos dugo drzat ovaj tempo, otic ce na zivcima, iscrpit ce se i odje*at sve. Ja prognoziram da ce bit tu jos dvije sezone, odnosno, da ce osvojit tih 10 u nizu, a onda napustiti klub govoreci da je izvsio misiju, ne priznajuci da ne moze vise. Samo se bojim da ce malo prije odlaska napraviti stetu klubu, da Dinamo nebi mogao uzeti i 11 u nizu, jer sumnjam da bi on podnjeo osvajanje titule bez njegovog komandovanja.
Mislim da i navijaci Dinama nakon 10 titula zaredom ne bi bili razocarani da netko drugi osvoji prvenstvo (recimo Rijeka, samo da nije Hajduk) :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 maj 2013, 20:28

Nemoj mi ni Rijeke. Jedino sto bi podnjeo je da Belupo osvoji :mrgreen:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jun 2013, 02:18

http://sportske.jutarnji.hr/portugalci- ... -/1106040/

Mozda konacno dobijemo normalnog lijevog bocnog. Nije da je trenutno reprezentativna klasa, ali svakako da je i vise nego dobar za Dinamo, te da redovnim igrama moze i vratiti nekadasnju formu.

http://sportske.jutarnji.hr/bez-obzira- ... a/1105906/

Zanimljivo. Neka u napadu bude gusto, ali s Kramaricem bi bilo bolje da jedan od ova dva stranca nije ni dosao. Uz njih trojicu vjerujem da ce ostati i Cop. To znaci da se treba rijesiti Rukavine, Beqiraja i Krstanovica. Za zadnjeg je lako, ima ponuda, ali kako prvu dvojicu? Nece li biti puno 6 napadaca? Mozda njih dvojica ili jedan od njih preseli u Lokomotivu.

Za sad se cini kao da je napad rijesen, i golman je tu, lijevi bocni pred vratima, cini se kao da bi ove sezone u Europi moglo da bude nesto vise

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jun 2013, 03:40

Oprosti molim te, ti Pranjića smatraš bočnim igračem ?

Pa zbog njega su Vatreni ispušili mnogoo pacerskih golova dok Nane nije skontao da ovaj nije za beka.
Čovjek je ni na nebu ni na zemlji, nije neki vezista/krilo, a beka jednostavno NE ZNA da igra.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2013, 11:32

Titova-Juga je napisao/la:Oprosti molim te, ti Pranjića smatraš bočnim igračem ?

Pa zbog njega su Vatreni ispušili mnogoo pacerskih golova dok Nane nije skontao da ovaj nije za beka.
Čovjek je ni na nebu ni na zemlji, nije neki vezista/krilo, a beka jednostavno NE ZNA da igra.
Kakav god bek bio, veci panj od Pivarica i Ibaneza ne moze biti :D
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jun 2013, 13:19

Titova-Juga je napisao/la:Oprosti molim te, ti Pranjića smatraš bočnim igračem ?

Pranjic se uvijek naglasavao kao pojacanje na lijevom beku, a to je pozicija na kojoj je nebrojeno puta i igrao sto u reprezentaciji, sto u klubu. To sto je pravio greske na toj poziciji OK, i sam sam naveo da nije reprezentativna klasa. I kao sto kolega vec rece, za Ibaneza i Pivarica je izmislio nogomet. I treba uzeti u obzir da dok je igrao za reprezentaciju u Bayernu i nije bio bas standardan. U tocno tri sezone odigrao je tek 55 utakmica, a Bayern u jednoj sezoni odigra 34 u Bundesligi, 10tak u LP, te jos barem 5-6 u Kupu. To ti izadje na 50 utakmica u samo jednoj sezoni, a on je bio tri. Cak i da je podatak koji sam nasao zbog ligaskih utakmica, izadje ga 102 ligaske u 3 sezone sto znaci da je odigrao samo pola, a pitanje je koliko puta je usao, a koliko krenuo od prve? Kad bi u Dinamu konstantno igrao na toj poziciji vrlo lako bi se navikao, jer nije toliko glup kao dva vec navedena.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jun 2013, 13:34

Za Ibaneza i Pivarića sam i ja izmislio nogomet a ne reprezentativac Pranjić, prema tome...
Siguran sam da se moglo naći mnogo bolje pojačanje, jer ovaj to sigurno neće biti, barem ne u fazi defanzive, a tu će Dinamo svaka malo jača EU momčad kažnjavati.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jun 2013, 13:46

Dinamo od pamtivjeka ima problema s lijevim bocnim tako da nam greske Pranjica nece biti nista novo, ali ce nam sigurno biti novo da Pranjic ipak na tom lijevom bocnom igra nesto za razliku od Ibaneza ili Pivarica. Tek Cufre je bio dobar na toj poziciji.

I Pranjic ce doci kao slobodan igrac ili za relativno malu cifru, jer ga se Sporting zeli rijesiti buduci da ovaj ima previsoku placu, a zeleni su u financijskoj krizi. To bi za Dinamo bio dobitak kao i sa kupnjom Husejinovica za presmijesnih 50 000€, kao da su ga kupili od Vratnika, a ne Sarajeva. A mozda Mamici jednostavno nisu mogli naci nikog boljeg tko bi htio doci na Maksimir, a moze bit i da nam se uskoro ipak sprema neki fantastican lijevi bocni, jer je do kraja prijelaznog roka ostalo skoro pa puna 3 mjeseca, a do prve kvalifikacijske utakmice mjesec i pol.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 02 jun 2013, 15:54

Novi napadac na pomolu. Jeremy Bokila clan je Petrolul koji je ovu sezonu zavrsio kao treci u Rumunjskoj, te su uz to osvojili Kup svladavsi jucer u finalu CFR Cluj s 1-0 upravo golom Bokile: http://www.youtube.com/watch?v=-g75DW0-iZY .

U Dinamo bi dosao za 2 milijuna eura. Tako barem pisu novine, ali je to pretpostavka buduci da mu je cijena 2 milijuna po transfermarktu.

Ove sezone je u ligi odigrao 30 od 34 utakmice. U njih 8 je usao s klupe, dok je u 7 napustio teren. 15 je odigrao u cjelosti. Skupio je 2058 minuta i zabio 16 golova. U ligi je samo Steauin Rusescu zabio vise od njega. Pored 16 golova skupio je i 8 asistencija. U prosjeku zabija gol svakih 128 minuta.

U Kupu je igrao 4 utakmice, dvije je usao u igru, jednu je napustio teren prije kraja, a jednu u cjelosti skupivsi tako 269 minuta. Zabio je 4 gola uz 2 asistencije. U Kupu je u prosjeku puno bolji, te je zabijao gol svakih 68 minuta.

Pored njegovih golova ne treba zanemariti da za napadaca ima i vise nego solidan broj asistencija sto znaci da nije muljator i sebican tip koji nece dodati loptu suigracu kad je ovaj u izglednoj situaciji.

Ja bi volio da dodje, ali samo da nije dosao Fernandes. Misljenja sam da bi El Soudani i Bokila bili dobar napadacki tandem, te da ovaj Fernandes i nije neki igrac koji bi mogao pomoci Dinamu. U slucaju da ipak ne dodje Kramaric onda nek dovedu i ovog iz Petrolula, pa da se sa dva stvarno kvalitetna spica krene u Europu. Pored njih bi bio Leverkusenov Fernandes i vjerujem Cop koji bi cekali svoju priliku s klupe i igrali u slucaju ozljede ili povrede jednog od prvotimaca.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 02 jun 2013, 16:08

Ima dobar skok, brz je, a i statistika u ligi koja je jaca od HNL-a govori u njegovu korist, definitivno bi bio pojacanje. Samo bojim se da je cijena prevelika, a i mislim da se nece dovodit jos nekoga u napad sve dok se ne proda Beciraja i Rukavinu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 jun 2013, 21:34

Vrsaljko ode u Leverkusen ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 02 jun 2013, 22:22

I eto ga nazad za sezonu-sezonu i pol. 8-)
Hayley <3

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 02 jun 2013, 23:15

Gazda je opet pogodio s pojačanjima:

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/dinamo ... 81109.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jun 2013, 17:53

Sportfanatik je napisao/la:Gazda je opet pogodio s pojačanjima
Carrasco
Sylvestr
Callelo
Zakarić
Slepička
Dodo
Carlos
Brezovec
Palić
Suarez
Papadopoulos
Vila
Sivonjić
Mikulić
Balaban
Oscar
Guela
Tadić
Jertec
Vitor
Anderson
...

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 03 jun 2013, 17:59

Sve ove koje si ti nabrojao su se dokazali u Dinamu. Pa koji to klub nema promasaje:
Sjeti se Barce i Cigrinskog, Zlatana zatim Uniteda s Bebeom i Djemba-Djembom te Klebersonom. A tek Hajdukovi stranci
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jun 2013, 18:15

Sportfanatik je napisao/la:Gazda je opet pogodio s pojačanjima:

http://www.---" onclick="window.open(this.href);return false; SPAM ---/sport/clanak/dinamov-alzirac-zabija-pod-vodstvom-vahida-halilhodzica-/681109.aspx
Ne mozes reci da je pogodjeno ako covjek nije odigrao ni jednu utakmicu za Dinamo. To sto igra dobru za repku ne znaci nista, vidjet cemo za par mjeseci kakav je u plavom dresu, a ja se cvrsto nadam da ce biti dobar.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.