Pa istu noc kad je City pobjedio Uniteda 6-1, Rooney je slavio rodjendan i pozvao neke igrace Citya poput Harta i Richardsa cini mi se. I sta onda? Znaci da im je pustio?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
evo jarane napisi ovako:Head je napisao/la:dajte tu stranicu i nek mi napise neko na italijanskom ebo vam pjanke mater italijansku zabarsku.Ebemo vam Mancinija.
Ne možeš ti porediti United-City derbi sa onim Rimskim, Roma-Lazio. Isto tako ne možeš ti porediti ništa sa otoka i čizme jer su to dva različita svijeta krenuvši od navijača i navijanja a posebno kulture. Jedni su vijekovima radili da budu gospoda i gdje su puštene duge i duboke kraljevske loze, dok s druge strane imamo totalni divlji i primitivni način razmišljanja i života. Dva svijeta različita...Cartman je napisao/la:Pa istu noc kad je City pobjedio Uniteda 6-1, Rooney je slavio rodjendan i pozvao neke igrace Citya poput Harta i Richardsa cini mi se. I sta onda? Znaci da im je pustio?
O Tottenhamu i Pjanicu se prica vec preko godinu dana.AzRimiRzA je napisao/la:Nane po selu pricaju da je Tottenham stavio ponudu za njega. Dobar, solidan klub gdje bi igrao od pocetka.
Englezi kraljevska lozaAlucard je napisao/la:Ne možeš ti porediti United-City derbi sa onim Rimskim, Roma-Lazio. Isto tako ne možeš ti porediti ništa sa otoka i čizme jer su to dva različita svijeta krenuvši od navijača i navijanja a posebno kulture. Jedni su vijekovima radili da budu gospoda i gdje su puštene duge i duboke kraljevske loze, dok s druge strane imamo totalni divlji i primitivni način razmišljanja i života. Dva svijeta različita...Cartman je napisao/la:Pa istu noc kad je City pobjedio Uniteda 6-1, Rooney je slavio rodjendan i pozvao neke igrace Citya poput Harta i Richardsa cini mi se. I sta onda? Znaci da im je pustio?
Pjanić je se za*ebao ali jbga, ne krivim ga, prvi put je se okliznuo i nije mu na pamet palo koliko bi takva izjava mogla imati na težini. Siguran sam da će i Pjana drugačije razmišljati u budućnosti i da će se stvari srediti na relaciji Pjanić-Romanisti.
Znam da se prica, ali kazu da su konacno dali novcanu ponudu. Prenosi Sky Italia.ZgemboAdislic je napisao/la:O Tottenhamu i Pjanicu se prica vec preko godinu dana.AzRimiRzA je napisao/la:Nane po selu pricaju da je Tottenham stavio ponudu za njega. Dobar, solidan klub gdje bi igrao od pocetka.
A oko njegove izjave oko Lulicevog gola, ocito je da nije htjeo da kaze ono sto mu je ispalo iz usta, to jest "Drago mi je sto je Lulic zabio gol", i to je to. Zna se dobro sta je htjeo da kaze, da kad su vec morali izgubit, da mu je drago sto je jedini drugi igrac u Seriji A koji je iz iste zemlje kao on dao odlucujuci gol. Ne znam sto malog protjeravate radi ovoga i govorite kako razumijete Romine navijace kada je jednostavno pitanje u tome sto je on jos uvjek mlad i trebao bolje da se formulise.
takticki je on to dobro odradiomuXmania je napisao/la:Nevjerovatno da je ispo tako glup I to izjavio, a zna kako stvari stoje. Ako nista bice prodan, jer teko da ce on vise zabiljeziti nastup u Rominom dresu.
Ja ovo razmisljanje ne kontam. Sta me boli k. za Modrica, on je reprezentativac druge nacije. Ja hocu da Miretu bude fino, da je zdrav i da napreduje. A o Modricu razmisljam isto toliko koliko razmisljam o Boatengu.totasef1 je napisao/la:Koliko bih volio da predje u Totenhem i prekuca Modrica samo zbog tog sto su u usporedbi mnogi rekli da je Modric bolji igrac od Pjanketa a Modric stariji 5 godina, tj u Pjanicevim godinama je on i dosao u Spurse...A i tu mu je trebala 1 sezona navikavanja i svega...
A sto pretjerujes vala.. Ma ja ba, Hrvatska i Papua Nova Gvineja, to je jedno te isto za Bosance.AzRimiRzA je napisao/la:Ja ovo razmisljanje ne kontam. Sta me boli k. za Modrica, on je reprezentativac druge nacije. Ja hocu da Miretu bude fino, da je zdrav i da napreduje. A o Modricu razmisljam isto toliko koliko razmisljam o Boatengu.totasef1 je napisao/la:Koliko bih volio da predje u Totenhem i prekuca Modrica samo zbog tog sto su u usporedbi mnogi rekli da je Modric bolji igrac od Pjanketa a Modric stariji 5 godina, tj u Pjanicevim godinama je on i dosao u Spurse...A i tu mu je trebala 1 sezona navikavanja i svega...
Treba malo manje gledati komsije...
ma zezancija covjecezizu1991 je napisao/la:To su već teorije zavjere da se razumijemo. To " taktičko odrađivanje ".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.