Adnan Zahirović

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Monolog » 30 maj 2013, 15:14

Ne znam, ja sam i dalje skeptičan po pitanju ovoga. Volio bih da je ovo tačna informacija i da dogodine gledamo Adnana u jačem klubu, ali sumnjam da će se to desiti. U svakom slučaju, lijepo je što se piše o njemu u stranim medijima, što valjda dovoljno govori da su ga "tu i tamo" upratili. 8-)

Zahi želim sve najbolje i da jednom za svagda ušutka kritičare koji ga gledaju kroz prizmu desnog bočnog kontra Portugala. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 maj 2013, 15:17

čuj Petko da pogura :D pa nije ovo BH Šaban liga :lol: mislim, neka on ide gdje hoće, daleko mu lijepa kuća od Lazija .. uostalom, imamo Gonza, kao i Onazija koji će biti odličan igrač i njega treba forsirati

al' evo, da ne mislite da sam hejter, želim mu dobar transfer, al' u neki drugi klub
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 maj 2013, 15:20

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne vjerujem previse ss.ba, ali ako Italijanski mediji to prenose onda moze biti i istine. A sto se tice toga kako on nije za Lazia, samo cu reci, nije ni Lulic prema strucnjacima sa ss.ba foruma bio, eno standardni clan prvih 11. Ovaj momak ima 23 godine, klasicni ili ti ga pravi defanzivni vezni, borben, pametan. U repki nikad nije podbacio, ali eto ljudi ga ne vole jer ne zna driblati, nema tehniku, a to mu nije posao, medjutim bitno je nekako popljuvati covjeka.
Lulic je igrao odlicno za Svicarskog prvaka, ukljucujuci i u utakmicama protiv Tottenhama u kvalifikacijama za LP. Ovaj nije standardan ni u Dinamu iz yebenog Minska.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 30 maj 2013, 15:22

ako smo navikli medju ansim klubovima da se igraci gruaju po nekim rodbinskim,prijateljskim,nacionalnim vezama, bogami nefercera tako fudbal u europi ;) pouceni ranijim tekstovima o nasim igracima gdje su ih sve selili pa u mjesto u mancester u krasnodar,da nebude umejsto lazia,levadia, jedina realna opcija za transfer je ibricic al i to je neizvjesno .al makar igrom zasluzje to,ovo ostalo da bogda
puno klubova u ligama 5 imaju kao skaute ljude sa nasim prostora i dosta bosanaca to radi,ali ljudi cuvaju obraz koji se u europi tesko stice ,pa vodili bi ove igrace iz nase lige sto ih se na silu hoce prodat

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 30 maj 2013, 15:38

Lulic u Juve,Zaha u Lazio 8-) .To bi bilo idealno :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2013, 15:39

Adi_Zepce je napisao/la:Lulic u Juve,Zaha u Lazio 8-) .To bi bilo idealno :mrgreen:
I Vranjes u Manchester United :lol:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 maj 2013, 15:39

Goalgetter je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Lulic u Juve,Zaha u Lazio 8-) .To bi bilo idealno :mrgreen:
I sVršajević u Inter :lol:

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 30 maj 2013, 15:50

Nemojte se sprdati ovdje nije ovo pisao neki smijesni portal iz nase zemljem nego talijanski i sigurno je da ima neke istine u ovome. Zahirovic je vecinu utakmica u reprezentaciji odigrao dobro, a znamo da reprezentacija prodaje igrace, tako da bi moglo biti ovdje nesto jos kad se uzme u obzir da mu cijena nije visoka neki milione eura
Limvo Likce

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 maj 2013, 16:00

jarane, talijanski portali svaki drugi dan nađu neko novo ime, tako da .. a čak i ovi portali vezani za Lazio to rade, mogu sad ovdje napisati 15-ak igrača koji su se povezivali sa nama za ovo ljeto :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 30 maj 2013, 16:04

JTS je napisao/la:jarane, talijanski portali svaki drugi dan nađu neko novo ime, tako da .. a čak i ovi portali vezani za Lazio to rade, mogu sad ovdje napisati 15-ak igrača koji su se povezivali sa nama za ovo ljeto :D
Uredu ali samo zanimanje ovako jednog velikog kluba i spominjanje naseg igraca je opet nesto
Limvo Likce

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 maj 2013, 19:12

Ja se ne bih iznenadio da Adnan pređe u Lazio.
Doduše ne očekujem startnu postavu :D
Svaku tekmu u reprezentativnom dresu je odigrao u najmanju ruku korektno. Igra standardno više manje, cijena mu je više nego prihvatljiva (850.000 €), a svakako da trener Patković ima posebnu vezu sa igračima sa ovih prostora.
Još samo kad bi mi neko ko prati Lazio odgovorio na to kakva je situacija sa igračima koji igraju na Zahirovićevoj poziciji u Laziju :mrgreen:
Zadnja izmjena: ceze, dana/u 30 maj 2013, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 30 maj 2013, 19:14

viKK je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
I sVršajević u Inter :lol:
Postoje jake indicije da ce i Sušić sjesti na celo Juventusa, zamjenice Contea koji zeli preuzeti neki manji klub kako bi se dokazao.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 maj 2013, 19:26

Ne znam bas, mozda je to preveliki zalogaj za njeg.
Draze bi mi bilo da ode negdje gdje ce biti standardan, po mogucnosti Liga Petice.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 maj 2013, 19:29

bagra je napisao/la:Nemojte se sprdati ovdje nije ovo pisao neki smijesni portal iz nase zemljem nego talijanski i sigurno je da ima neke istine u ovome. Zahirovic je vecinu utakmica u reprezentaciji odigrao dobro, a znamo da reprezentacija prodaje igrace, tako da bi moglo biti ovdje nesto jos kad se uzme u obzir da mu cijena nije visoka neki milione eura
Bilo je i na Machesterovoj sluzbenoj stranici da ce Vranjes u United. :lol:
Ja bih volio da je ovo istina, ali na vjerujem.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 maj 2013, 19:39

ASD je napisao/la:
bagra je napisao/la:Nemojte se sprdati ovdje nije ovo pisao neki smijesni portal iz nase zemljem nego talijanski i sigurno je da ima neke istine u ovome. Zahirovic je vecinu utakmica u reprezentaciji odigrao dobro, a znamo da reprezentacija prodaje igrace, tako da bi moglo biti ovdje nesto jos kad se uzme u obzir da mu cijena nije visoka neki milione eura
Nije nikad bilo na Manchesterovoj službenoj stranici ništa o Vranješu , nego na nekom fan-transfer blogu nešto o Vranješu lafo..

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 maj 2013, 19:42

viKK je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Nije nikad bilo na Manchesterovoj službenoj stranici ništa o Vranješu , nego na nekom fan-transfer blogu nešto o Vranješu lafo..
Ne znam gdje je to bilo, ali znam da su neki likovi ovdje postavljali.
Jedino ovo izguglah.

slika

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 maj 2013, 19:46

pa to je upravo bilo na nekoj neslužbenoj transfer stranici , ništa posebno ozbiljno , mislim , vidiš i sam kakva se sve imena pojavljuju na spisku :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 maj 2013, 22:32

Cartman je napisao/la:Cuj Lazio, lik nije standardan ni u Minsku. U zadnjih 5 utakmica je odigrao dvije i to je oba puta izveden na poluvremenu...
Zato je fakat standardan u repci i to onoj koja vrlo dobro stoji u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo u Brazilu.
Za nesto oko milion eura sasvim dobro razmisljanje kluba kao sto je Lazio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 maj 2013, 22:45

Adnan Zahirovic je igrac koji se bori na terenu, pozrtvovan je, ali to je sve..kvalitetom je za nekog BH premijerligasa, kakav Lazio i supljaci!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 30 maj 2013, 22:47

Istina, standardan je u repci, ali iz razloga sto nemamo boljeg na toj poziciji.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.