Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moramo biti realni. I trece mjesto, eventualno, bi bilo veliki uspjeh. 

- *D-i-N-O-V-i-Ć*
- Kontakt:
Nikad nesmiješ da budeš zadovoljan sa 3. ili 2. mijestu.....
Ali hajde sad neka mi neko objsani šta Ćiro ima protiv Štilića i Jahića i zašto ih ignoriše
Štilić već sad u januaru može završit u Britanskom fudbalu (Celtic,Fulham) a Ćiro ga nije ni pozdravio

Ali hajde sad neka mi neko objsani šta Ćiro ima protiv Štilića i Jahića i zašto ih ignoriše

Štilić već sad u januaru može završit u Britanskom fudbalu (Celtic,Fulham) a Ćiro ga nije ni pozdravio

*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
JER MI SMO FUKARE IZ GRADA SOLI
k**** NAS BOLI, TUZLA NAS VOLI*
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
Ma zvat ce on njih ako Bog da ja se nadam da ih jos nije otpisao jer nema razloga za to pogotovo u ovom momentu kada su nam potrebni takvi igraci.*D-i-N-O-V-i-Ć* je napisao/la:Nikad nesmiješ da budeš zadovoljan sa 3. ili 2. mijestu.....![]()
![]()
Ali hajde sad neka mi neko objsani šta Ćiro ima protiv Štilića i Jahića i zašto ih ignoriše![]()
![]()
Štilić već sad u januaru može završit u Britanskom fudbalu (Celtic,Fulham) a Ćiro ga nije ni pozdravio![]()
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
uskoro će i oni dobiti priliku, važno je da imamo što više kvalitetnih mladih igrača, a štilić bi trebao otići u jaču ligu,veći klub
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Samo da hoče svi biti zdravi i spremni za Belgiju... U tome mislim i na Zlatana Bajramovića, Nadarevića ( međusobni konflikti sa Ćirom ) i da se hoče Papac vratiti...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Evo jedan clanak gdje i sam Stilic kaze da se neljuti na selektora jer je svjestan da na njegovoj poziciji ima boljih igraca*D-i-N-O-V-i-Ć* je napisao/la:Nikad nesmiješ da budeš zadovoljan sa 3. ili 2. mijestu.....![]()
![]()
Ali hajde sad neka mi neko objsani šta Ćiro ima protiv Štilića i Jahića i zašto ih ignoriše![]()
![]()
Štilić već sad u januaru može završit u Britanskom fudbalu (Celtic,Fulham) a Ćiro ga nije ni pozdravio![]()
http://www.san.ba/index.php?id=4183
belgija-bih3-4
bih-belgija5-1
bih-belgija5-1
e **** sad treba tog stilica odma u a tim.
da par golova u nekom ljevom klubu i odma u a tim eno mu mlade reprezentacije pa nek igra ima vremena za njega jos je to djete.
njegova je buducnost isto vazi i za pjanica njihovo vrjeme tek dolazi nemogu svi u a tim 11 igraca igra utakmicu nije 22
da par golova u nekom ljevom klubu i odma u a tim eno mu mlade reprezentacije pa nek igra ima vremena za njega jos je to djete.
njegova je buducnost isto vazi i za pjanica njihovo vrjeme tek dolazi nemogu svi u a tim 11 igraca igra utakmicu nije 22
Majstore veze ti nemas o cemu pricas,izvini ali moram ti to bas ovako reci.velez je napisao/la:e **** sad treba tog stilica odma u a tim.
AMAR OSIM!!!
Pa naravno,stila je prije svega odlican decko i fino odgojeno dijete,svjestan je svojih kvaliteta i zna da ce njegovo vrijeme doci.travnik je napisao/la:Evo jedan clanak gdje i sam Stilic kaze da se neljuti na selektora jer je svjestan da na njegovoj poziciji ima boljih igraca*D-i-N-O-V-i-Ć* je napisao/la:Nikad nesmiješ da budeš zadovoljan sa 3. ili 2. mijestu.....![]()
![]()
![]()
http://www.san.ba/index.php?id=4183
AMAR OSIM!!!
Fino-............ribery je napisao/la:sukisp je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Ma pogledo sam ja na web stranici FIF-E ali mi nije jasno.![]()
Recimo da drugo plasirane ekipe u grupama bude Svedska, Izrael, Ceska Republika, Finska, BIH, Francuska, Ukrajina i Irska. E sad kako cemo znati protiv koga ce da igra BIH u barazu?
hrvatska,srbija ili francuska,irska,skotska,rusija,svedska ili danska to nas ceka u barazu ako dodjemo kakva finska ,ukrajina ili ceska
- CheGuevara
- Kontakt:
Upravu si..koji ce nam vrag stilic..on igra u nekom ljevom klubu i do sad je samo zabio 5-6 golova i ima jedno 10 assistencija..pojma on nema..treba zvati jake igrace koji igraju u jakim klubovima..ja bi predlozio Mikelinija (Sloboda Tuzla) i Vasilica (Zvjezda Gradacac)...treba se i vise obratiti paznja na druge dragulje koji non stop pruzaju dobre igre..sta kazes da pozovemo Sabahudina Simsirpasica..trenutno najbolji igrac u svojim klubu!?!!!velez je napisao/la:e **** sad treba tog stilica odma u a tim.
- *D-i-N-O-V-i-Ć*
- Kontakt:
Nadam se, da si bio ironičan..
Čuj Štilić igra u lijevom klubu
Ja koliko znam Lech Poznan igra u, UEFA kupu a Štilić je zabio 2 od 3 gola... Lech je takođe lider u Poljskoj ligi, koja je sigruno bolja od Austijske i Hrvatske a ovdje posebno mislim na Ibričića i Muratovića!
N
emoj te me pogrešno shvatit... Oni su dobri igrači ali ipak mislim da nije fer pa ni pozvat ga za tekmu protiv Slovenije gdje ih je samo bilo 14 na okopu... Tu naravno nije ni bilo ni Saida Husejinovića..
Ćiro plače kako nema stopera a ima Vule Trivunovića, kapiten u nekom Ruskom klubu a onda i Jahića koji igra u Arisu
Mada mislim da se i Mikeliniju treba oprostit za one greške protiv Slovenije i opet ga pozvat... 

Čuj Štilić igra u lijevom klubu

Ja koliko znam Lech Poznan igra u, UEFA kupu a Štilić je zabio 2 od 3 gola... Lech je takođe lider u Poljskoj ligi, koja je sigruno bolja od Austijske i Hrvatske a ovdje posebno mislim na Ibričića i Muratovića!

emoj te me pogrešno shvatit... Oni su dobri igrači ali ipak mislim da nije fer pa ni pozvat ga za tekmu protiv Slovenije gdje ih je samo bilo 14 na okopu... Tu naravno nije ni bilo ni Saida Husejinovića..

Ćiro plače kako nema stopera a ima Vule Trivunovića, kapiten u nekom Ruskom klubu a onda i Jahića koji igra u Arisu

*I OCA, I MATER, I KRV SVOJU,
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
DAĆU ZA CRVENO-CRNU BOJU
- CheGuevara
- Kontakt:
Ja nisam za to da se zove Husejinovic..on nije igrao mjesecima..kad bude bio standardan i pruzao igre onda se moze sigurno zvati..sto se tice Mikelinija*D-i-N-O-V-i-Ć* je napisao/la:Nadam se, da si bio ironičan..![]()
Čuj Štilić igra u lijevom klubu![]()
![]()
Ja koliko znam Lech Poznan igra u, UEFA kupu a Štilić je zabio 2 od 3 gola... Lech je takođe lider u Poljskoj ligi, koja je sigruno bolja od Austijske i Hrvatske a ovdje posebno mislim na Ibričića i Muratovića!N
emoj te me pogrešno shvatit... Oni su dobri igrači ali ipak mislim da nije fer pa ni pozvat ga za tekmu protiv Slovenije gdje ih je samo bilo 14 na okopu... Tu naravno nije ni bilo ni Saida Husejinovića..![]()
Ćiro plače kako nema stopera a ima Vule Trivunovića, kapiten u nekom Ruskom klubu a onda i Jahića koji igra u ArisuMada mislim da se i Mikeliniju treba oprostit za one greške protiv Slovenije i opet ga pozvat...

Mislim svaka cast njima, za nasu Premijer Ligu sigurno da nisu losi igraci, ali nasa Premijer liga nema ni 50% kvaliteta koji se trazi i treba traziti za repku, koja nece non stop da gleda velika takmicenja na tv-u nego da ucestvuje

to sto je ciro pozvo ove igrace iz nase lige je zato sto ti isti igraci igraju u odbrani i mi trebamo tih igraca .
da stilic igra u odbrani siguran sam da bi bio pozvan cak bi i bio medu prvi 11.
na svu srecu na poziciji koju igra stilic imamo kvalitetne igrace .
nemoj te me pogresno shvatit kao sto sam vec reko njegovo tek dolazi i siguran sam da ce ako bog da za koju godinu biti glavna karika naseg tima
da stilic igra u odbrani siguran sam da bi bio pozvan cak bi i bio medu prvi 11.
na svu srecu na poziciji koju igra stilic imamo kvalitetne igrace .
nemoj te me pogresno shvatit kao sto sam vec reko njegovo tek dolazi i siguran sam da ce ako bog da za koju godinu biti glavna karika naseg tima
- Cincinnatus
- Kontakt:
I sta mislimo momci, kako prolazimo u Belgiji?
Belgija je veoma jaka reprezentacija, i imaju slavnu istoriju. Ipak, nisu nista veliko pobjedili, ali su dosli blizu, puno puta. Trenutna repka je malo nestabilna sa rezulatatima ali mislim da ce nam ipak biti tesko u Briselu.
2:2 konacni rezultat, Dzeko, Ibisevic
Belgija je veoma jaka reprezentacija, i imaju slavnu istoriju. Ipak, nisu nista veliko pobjedili, ali su dosli blizu, puno puta. Trenutna repka je malo nestabilna sa rezulatatima ali mislim da ce nam ipak biti tesko u Briselu.
2:2 konacni rezultat, Dzeko, Ibisevic
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
2-2 bi bilo odlicno ali onda su 3 boda u Zenici imperativ. 

- Cincinnatus
- Kontakt:
4 pojena iz ove dvi tekme bi bilo odlicno..
mislim da imamo garant pobjedu u Zenici ako se ne bacaju bakljade ili nesto slicno te gluposti u Briselu
ako se to desi, ima mogucnost da igramo u praznim stadionu
mislim da imamo garant pobjedu u Zenici ako se ne bacaju bakljade ili nesto slicno te gluposti u Briselu

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Pa dobro, nebi se to trebalo desiti ali treba uvijek biti oprezan!Cincinnatus je napisao/la:4 pojena iz ove dvi tekme bi bilo odlicno..
mislim da imamo garant pobjedu u Zenici ako se ne bacaju bakljade ili nesto slicno te gluposti u Briselu![]()

Kada bi se to dogodilo onda bi bile velike kazne od strane FIF-E i UEF-E a ne samo nesto kao jedna utakmicu bez navijaca vec bismo bili izbaceni iz kvalifikacija.
Ali dobro, ruku na srce, bice sve uredu!

Cincinnatus je napisao/la:4 pojena iz ove dvi tekme bi bilo odlicno..
mislim da imamo garant pobjedu u Zenici ako se ne bacaju bakljade ili nesto slicno te gluposti u Briselu![]()
nerazumijem zasto sada toliko placete!!!!!jel gorilo u danskoj,belgiji,norveskoj,bosni itd.pa sta je bilo?ja sam bio u madjarskoj pa tamo je isto gorilo jos su stolice letjele na teren.to su samo novcane kazne.sve dok nema nacistickih navijanja i vecih tuca na tribinama nema niti velikih sankcija.a belgija je gorila i gorice

sve dok sjede oni isti u foteljama tako bi trebalo biti.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.