FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 maj 2013, 22:28

Guvo je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobro je covjek rekao za evropske utakmice i to treba postovati, ko "a" kaze, a poslusao je Osima u ovoj 79-oj epizodi, nije realan covjek u bilo kojem smislu... Necemo prodavati igrace za male pare, i to je odlicno, cekamo pravu ponudu, ako dodje, onda pustamo igraca... Sa ovim trenutnim sastavom sigurni smo u novu sampionsku titulu 100%... Ostali ce se uigravati 10 kola, a mislim da nam u prilog ide i cinjenica da ce se igrati 19 kola u prvom dijelu sezone...
Nemoj molim te reci da si ozbiljan. Sa ovim igrackim kadrom ti mozes opet osvojiti titulu 100 posto. Da li si ti gledao ovu patnju kroz citavu sezonu. Trebaju nam pojacanja podhitno, a neke otpustiti vrijeme im je.
Da li si ti gledao nase protivnike koji po svemu sudeci nece biti bolji jer nemaju para a otici ce im 100 igraca i 100 novih doci koji nisu nista bolji ??? Ili onako lupas glavom po tastaturi odgovarajuci svima redom a ne razmisljajuci zasto je to neko napisao...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 29 maj 2013, 22:31

Baja_Zvjerka je napisao/la:Mi kad budemo nosioci definitivno cemo se odmaci 100 svjetlosnih godina od ostalih, a sada smo 1 svjetlosnu godinu ispred... Samo treba redovno izlaziti u Evropu i biti prvak... Bitno je sljedece sezone ili u najgorem slucaju one tamo biti prvak i bicemo nosioci u ligi prvaka... Eh onda smo na konju...
Ulagat u svoje igrace i dovodit ta neka " pojacanja" iz nase lige,te neke "najbolje" i da su mladi i to je biznis! Na putu do uspjeha pomugnu nama,kako kroz utakice tako i prodajom i to je to!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 maj 2013, 22:38

Ostanak vecine igraca znaci uigranost,i da smo daleko ispred ostalih koji prave renoviranja svaku pauzu,nasa konstantnost bi nam vjerovatno donijela trofej.
Eh sad ima i druga strana medalje,trebaju se prodati 2-3 igraca,potrebno je osvjezenje ekipe,stoperski dvojac u ozbiljnim godinama.
Po meni dvije opcije..Prva:minimalne korekcije,odlazak maximalno 3 igraca i na osnovu konstantnosti lagano uzeti trofej :)
Druga:napraviti ozbiljnije promjene i osvjezenje ekipe,uzeti novce od svih igraca koje je moguce tusnuti (plus lova od Dzeke) i tako osigurati odredjenu finansijsku stabilnost,rijesiti se par flopova,dovesti adekvatne zamjene koliko je to moguce perspektivne igrace i sledecu sezonu dati vise prostora nasoj djeci.Sve ovo bi svoj vrhunac trebalo imati na sledece ljeto kad mozemo ocekivati mjesto nosioca pod uslovom sampionske titule.
Lijepo izgleda,ha.. :)
SLOBODA NAVIJAČIMA

Ikos

Post Postao/la Ikos » 29 maj 2013, 22:45

zeljooooo je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Kakvi ste sa titulama?
Ove godine za titulu za viceprvaka se dobija serpa. Stavi je na avatar umjesto te slike. Ti za Zelju navijas :lol:
Ja sam proslavio titulu na Grbavici an sjeveru i ibretio sam se kad sam vidio nekog nazovi navijača krkana guzlatog sa bijelim dresom, na njemu broj 13 kako otima Elviru Čoliću dres vjerovo ili ne živa istina koji mangup i krkan i zavuče ga ispod majice u onoj gužvi leti na čovjeka ko mamlaz i jest mamlaz.
:D Nastranu ove stvari sto pise, o parama i redovima za plate, za ovog krkana moram da kazem da je upravu. To se desava vec drugu proslavu zaredom. Lik koji je stajao odmah iza gola na sjeveru, blizu Stoleta cim je sudija svirao kraj utrcao je u teren, mrsnuo zastitara koji je htio da ga zaustavi i nasrnuo na Elvira Colica, bukvalno ga je iscjedio iz dresa, ovaj se malo opirao i odustao. Ista stvar se desila na proslavi prosle godine kada je neki glavonja sa juga jednog naseg igraca mladjeg poslao u svlacionicu u suzama i davio ga skidao dres sa njega dok ga nije skinuo na kraju.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 29 maj 2013, 22:47

@Zeljooooo
I da si upravu (ali znas i sam da lazes)nema potrebe da to ovdje postavljas ,digli kredit pa sta i da jesmo meni to nije frka nikakva.
Zelis samo da si u centru paznje pa makar bio dvorska luda.
Ako nisi pitarcic onda si fake simpatizer . Hvala ti sto nas informises a sad odleprsaj ganola.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 29 maj 2013, 22:52

Udjem da procitam nesta pametno vi sa ovim pitarom koji se krije ispod nicka zeljooo se raspravljate ne mogu da vjerujem ,pustite momka. Daleko je 2007 i jos dalja bila!
Ma vi stvarno niste normalni !!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 maj 2013, 22:57

joj glupe rasprave unazadio sam se mentalno na predhodnih nekolko stranica :? Nego da ne zna ko sta o pojacanjima kakvim ,kajukt coca seha onaj i zleotara ? imal ista da se suska ako nista i bomba kakva :D
=\_1921_/=

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 maj 2013, 22:59

invincible1921 je napisao/la:joj glupe rasprave unazadio sam se mentalno na predhodnih nekolko stranica :? Nego da ne zna ko sta o pojacanjima kakvim ,kajukt coca seha onaj i zleotara ? imal ista da se suska ako nista i bomba kakva :D
Strpi se jos malo explodirace :D
SLOBODA NAVIJAČIMA

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 29 maj 2013, 23:20

Sada ce nama ona dva indijanca dati neku informaciju iz prve ruke,izvrsiti bombaski napad po zivcima...
Amare hvala ti...

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 29 maj 2013, 23:25

zeljo4life je napisao/la:Sada ce nama ona dva indijanca dati neku informaciju iz prve ruke,izvrsiti bombaski napad po zivcima...
Nemoj tako ljudi pricaju sa igracima :D ,upuceni su
Ma dok ne bude zvanicno nista se ne zna,ni za jedan dolazak,zato ljudi ne sekirajte se.Kad neko dodje cucemo
SLOBODA NAVIJAČIMA

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 maj 2013, 00:24

iskreno se nadam da cemo prodati Svraku jer momak zasluzuje da napreduje a ako ostane u ovoj ligi to je nemoguca misija :) sto se tice dolazaka mislim da je rano da nagadjamo jedino cemo dovoditi u slucaju da prodamo igrace a to amar ponavlja ko papagaj samo sto kod nas cim prelazni rok nastupi pocne raja bacati suplje ovaj onaj, nadam se da ce mali Hodjic ostati jos godinu te da ce Antolovic zavrsiti sa Legijom te se vratiti nama :D bar ove dvije opcije su realne a ne ko sto portali pisi sehic, cocalic itd ...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 maj 2013, 00:29

Ja se iskreno takoder nadam da cemo uspjeti prodati Svraku, Adilovica i B.Colica. Sve se nesto bojim, ako ih sada ne uvalimo, da ce biti sve teze i teze...

Nadajmo se kakvo-takvoj zaradi, koja nam je u ovom trenutku vise nego dobro dosla...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 maj 2013, 00:42

Tifa - Koncert. 6. Juli 2013, Stadion Grbavica.

Manijaci ce imati svoj poseban ugodzaj, na svom mjestu za ovaj spektakl. Pratite detalje, i nemojte jos kupovati karte. Detalji uskoro...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 maj 2013, 00:42

DzoleZeljo je napisao/la:Ja se iskreno takoder nadam da cemo uspjeti prodati Svraku, Adilovica i B.Colica. Sve se nesto bojim, ako ih sada ne uvalimo, da ce biti sve teze i teze...
Ja se bojim ako ih prodamo da necemo naci bolje tj adekvatne zamjene za tu lovu :D jbga daleko smo mi jos od ozbiljnog kluba koji moze platiti za nekog dobrog igraca :)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 maj 2013, 00:44

bob je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Ja se iskreno takoder nadam da cemo uspjeti prodati Svraku, Adilovica i B.Colica. Sve se nesto bojim, ako ih sada ne uvalimo, da ce biti sve teze i teze...
Ja se bojim ako ih prodamo da necemo naci bolje tj adekvatne zamjene za tu lovu :D jbga daleko smo mi jos od ozbiljnog kluba koji moze platiti za nekog dobrog igraca :)
ja vjerujem da ima adekvatnih zamjena za njih vec neke i imamo u klubu . Sad je bitna lova i ja se nadam da cemo bar 2 od ta 3 uspjeti prodati i onda nema sikirancije nizasta.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 30 maj 2013, 01:55

Baja_Zvjerka je napisao/la:Tifa - Koncert. 6. Juli 2013, Stadion Grbavica.

Manijaci ce imati svoj poseban ugodzaj, na svom mjestu za ovaj spektakl. Pratite detalje, i nemojte jos kupovati karte. Detalji uskoro...
Cuo sam neke prijedloge kada se bude izvodila Grbavica, ako bude onako moze to zaista super ispasti :)

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 30 maj 2013, 02:27

Po meni su prioritet Adilović i Svraka. Oni su i u godinama u kojima u doživjeli kakav takav zenit u Premijer ligi.
Njih prodati za neku pristoju svotu, još kad bi se izganjale pare od Mersina to bi bilo super ( trenutno teško ) uz to pare od evropskih takmičenja i pare od PL, fina svota :mrgreen:
Edin ako ode, dobro i jest, ako ne ima vremena da ode :D
Čolić može ostati još bar jednu sezonu, po meni još može napredovati i ni on sam ne bi imao ništa protiv koliko sam shvatio.
Pristojne zamjene za Svraku i Adilovića imamo u svojim redovima ( Tomić i Pehilj ), eventualno bolje igrače možemo naći i u domaćim klubovima, pogotovo za Adilovića .
Svaki dolazak Šehe, Dialibe, Cocalića je ravan plasmanu Želje u Ligu prvaka :D
Što se ostalih igrača tiče, volio bih da ostane Smajić od ovih što se pominju da odlaze. I to samo ukoliko se procijeni ( ako je ikako moguće ) da će biti spremniji i manje sklon povredama nego ove sezone.
Ukoliko je rovit neka ide, sretno mu bilo.

A ovaj što spominje dugove, to ne razumijem nikako. I da jest tako, nije mjesto radi ljudi koji će to uzeti zdravo za gotovo.
Ja mislim da nije tako, evo i zašto : Bekrić koji je očigledno imao neki sukob sa Amarom izlgeda ostaje, Antolović mali milion puta izjavio da bi volio raskinuti ugovor sa Legiom i da se vrati u Želju, Svraka i Adilović ukoliko ne nađu ponudu koja zadovoljava njih i klub ostaju, Vasilić, Bogi, Čolić također i tako dalje.
Ukoliko je istina to što pričaš, zašto bi ostajali u Želji kad komotno imaju kvalitet da igraju u Kazahstanskoj ili Uzbekistanskoj ligi gdje bi imali 5 puta veće plate ?
Ja znam da nije sve bajno i da je daleko od toga, ali da je toliko crno-nije.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 30 maj 2013, 02:30

Zeljo bi trebao ciljati prodaju svrake a umjesto njega dovodzenje cajica kojem istice ugovor sa teplicama...

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 30 maj 2013, 06:47

Vasiliću ovoga ljeta ističe ugovor sa Željom ipak on vjeruje da će ostati na Grbavici.

''Pa već duži period razgovaram sa šefom i ostalo je još samo da dogovorimo neke sitnice. Ukoliko ne dođe ponuda iz inostranstva ostajem na Grbavici. Naravno svi očekujemo neku ponudu iz vana kojom bi riješili egzistenciju. Imam neke kontakte ali to još ništa nije zvanično. Kažem ukoliko ne dođe ponuda koja bi zadovoljila i mene i klub, ostajem na Grbavici jer mi je u Želji zaista prelijepo.
Znači i u 33 godini Vasilić ostaje , aznamo kako je igrao umjesto da dovedemo mlađeg i boljeg igrača mi se zadovoljavamo sa ovim više izraubovanim igračem, što će reći da nemamo para za takve bolje igrače nego krpi to što imaš.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 30 maj 2013, 07:30

Napadoste čovjeka ni kriva ni dužna.A u pravu je.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 20 gostiju.