MakeTZ je napisao/la:Jel nam i ovo sad derbi sa Kalesijom
Ni London nema ovoliko derbija,kao što ima TK

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
MakeTZ je napisao/la:Jel nam i ovo sad derbi sa Kalesijom
sa pokaznom pola gostovanja odradisHeller je napisao/la:Sljedece sezone u 1 Federalnoj Sloboda, Radnicki, Gradina, Bratstvo, Buducnost(?), Orašje je isto tu blizu![]()
samo nam Zvijezda fali za dernek al bolje nek oni nas u PL docekaju nego mi njih u 1 Federalnoj
5 juna je mislim prijateljska utakmica mladih reprezentacija BiH i Srbije na Tusnju, vjerovatno ova kup utakmica je 11 ili 12 juna ( ako do nje dode)samolukavac je napisao/la:Greška brate sutra oni igraju osminu finala sa Bosnom, trebali su igrati 15 maja, ali tad su igrali onu zaostalu utakmicu sa Braniteljom a i ove ostale nisu se igrale tad zbog poplava pa će sutra svi odigrati, Radnički Lukavac čeka pobjednika utakmice Sloboda-Bosna Kalesija, po svemu sudeći 1/4 finale Kupa TK na Tušnju Sloboda - Radnički (mislim da se igra 5 juna)
4. juna.benzz je napisao/la:5 juna je mislim prijateljska utakmica mladih reprezentacija BiH i Srbije na Tusnju, vjerovatno ova kup utakmica je 11 ili 12 juna ( ako do nje dode)samolukavac je napisao/la:Greška brate sutra oni igraju osminu finala sa Bosnom, trebali su igrati 15 maja, ali tad su igrali onu zaostalu utakmicu sa Braniteljom a i ove ostale nisu se igrale tad zbog poplava pa će sutra svi odigrati, Radnički Lukavac čeka pobjednika utakmice Sloboda-Bosna Kalesija, po svemu sudeći 1/4 finale Kupa TK na Tušnju Sloboda - Radnički (mislim da se igra 5 juna)
U pravu si, pokazna je zakon! Do sada sam isao autom, ali sada pokazna.nusmir je napisao/la:sa pokaznom pola gostovanja odradisHeller je napisao/la:Sljedece sezone u 1 Federalnoj Sloboda, Radnicki, Gradina, Bratstvo, Buducnost(?), Orašje je isto tu blizu![]()
samo nam Zvijezda fali za dernek al bolje nek oni nas u PL docekaju nego mi njih u 1 Federalnoj
![]()
![]()
a ovog iz livna jest se nalozio 24 h tu na temi![]()
idi baksuze malo napolje pusti nas da pisemo sta hocemo
![]()
![]()
svercajte se nema kontrole vikendomHeller je napisao/la:Šta ćemo mi bez pokazne![]()
Derbi sa Bosnom iz Kakesije brate hahahaba...jos samo da nas izazove OFK Tuzla I to bi bilo to hahajaaBaja_Zvjerka je napisao/la:S kim ovo igra Sloboda ? Cujem navijace ali nisam znao da ima tekma...
0-1 finiš prvog poluvremena.Casp3r je napisao/la:Ima li ko sa rezultatom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.