Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zec nije igrao na poziciji napadača ne zna ni sam. Momak igre krilo u svom klubu i standardan je što je za svaku pohvalu.
Muslimović može igrati samo na oproštanoj utakmici u repki.
Sve opcije treba isprobati, Kajkut je bolji i od Adilovića i Hadžića. A neće valjda zvati onoga iz 3 talijanske lige.
Muslimović može igrati samo na oproštanoj utakmici u repki.
Sve opcije treba isprobati, Kajkut je bolji i od Adilovića i Hadžića. A neće valjda zvati onoga iz 3 talijanske lige.
dobar je Sasa igrac ali su tu vec 3 napadaca koji su bolji od njega i bez Muslimovica...mada treba mu dati sansu bar u nekim slabijim utakmicama...tipa LihtenstajnL_blancos je napisao/la:Najbolji igrac Premier lige BiH bi mogao biti u rosteru drzavnog tima, ako nista barem treci napadac.EmirTM87 je napisao/la:vjerujem da bi zaigrao pored Dzeke, Ibisevica,Muslimovica, Zeca...L_blancos je napisao/la:Kajkut Sasa
Pape ne racuna na Zlatana dok isti igra u Kini.
sta moze dati novo reprezentaciji Kajkut sto vec nemamo? iskreno ja mislim da nemoze dati nista
100% tacno, ali ako moze Sesar, onda treba dati sansu i KajkutuSakuragi je napisao/la:sta moze dati novo reprezentaciji Kajkut sto vec nemamo? iskreno ja mislim da nemoze dati nista
Ma neće Pape zvati ni Zeca, ni Adilovića, ni Hadžića a Boga mi ni Kajkuta.
DRUG NEBI TI PUNCA
ko koga ovdje farba
,jel ja ovo citam dobro.Sasa Kajkut u reprezentaciji,i jos najbolji igrac lige.od tolike perspektivne djece iz mlade repke i po Evropi,koja trebaju biti prioritet zvati Kajkuta.Ma salite se

SLOBODA NAVIJAČIMA
djaba hoce Zenicani Kajkuta, sta ces im 

Može donijet da se malo podigne rejting PL jer se sve danas sve u fudbalu prati, Kajkut je sigurno u ovom trenutku najbolji napadač u našoj ligi i vjerovatno može igrati max 30tak min protiv nekih selekcija i postići gol-dva.EmirTM87 je napisao/la:100% tacno, ali ako moze Sesar, onda treba dati sansu i KajkutuSakuragi je napisao/la:sta moze dati novo reprezentaciji Kajkut sto vec nemamo? iskreno ja mislim da nemoze dati nista
Ali šanse da ga Pape pozove su nikakve.
nije on los, ali ja sam vise za to da se gura neko mladji..neki talenat, mada ne vidim nekog takvog u Premier Ligi, tu je nas Armin Hodzic i iz celika onaj Mesanovic nije los ali su jos mladi za A reprezentaciju..
Kajkut ima 28 godina, on svakako ne moze sad neki veliki transfer napraviti

bas tako, ako se treba neko gurati da se digne rejting lige nek to onda budu nasi mladi igraci a ne covjek koji je sad dostigao svoj vrh u karijeri i ima 28 godina.EmirTM87 je napisao/la:nije on los, ali ja sam vise za to da se gura neko mladji..neki talenat, mada ne vidim nekog takvog u Premier Ligi, tu je nas Armin Hodzic i iz celika onaj Mesanovic nije los ali su jos mladi za A reprezentaciju..
Jos Torlaka i Dupovca i nema nam ravih.EmirTM87 je napisao/la:djaba hoce Zenicani Kajkuta, sta ces im
Fakat ne razumijme sta nekima pada na pamet, kojie igrace zvati u reprezetanciju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma sredit Lazi nabrzinu nase drzavljanstvo i pozvat ga u repkuElegant je napisao/la:Jos Torlaka i Dupovca i nema nam ravih.EmirTM87 je napisao/la:djaba hoce Zenicani Kajkuta, sta ces im
Fakat ne razumijme sta nekima pada na pamet, kojie igrace zvati u reprezetanciju.

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Drama Zenicani, odlucite se Kajkut ili Vrske, ne mogu obojica brate dragi.
Zaha je institucija njega ne racunam jer je van konkurencije, ali od ovih padobranaca dosta nam je jedan.
Zaha je institucija njega ne racunam jer je van konkurencije, ali od ovih padobranaca dosta nam je jedan.

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Jah, da zabije lihtenstajnu pa ga neces istjerat iz repke ni maljemEmirTM87 je napisao/la:dobar je Sasa igrac ali su tu vec 3 napadaca koji su bolji od njega i bez Muslimovica...mada treba mu dati sansu bar u nekim slabijim utakmicama...tipa LihtenstajnL_blancos je napisao/la:Najbolji igrac Premier lige BiH bi mogao biti u rosteru drzavnog tima, ako nista barem treci napadac.EmirTM87 je napisao/la: vjerujem da bi zaigrao pored Dzeke, Ibisevica,Muslimovica, Zeca...
Pape ne racuna na Zlatana dok isti igra u Kini.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sto se tice napadaca u reprezentaciji,puno sam vise ocekivao od Ermina Zeca u njegovoj karijeri.Mislio sam da mu je Genclerbirligi odskocna daska u karijeri,a ispade skoro da mu je to vrh.Od ostalih koji bi trebali biti u izboru kao treci napadac neprikosnovec je Zlatan Muslimovic. Eh sad,imamo i dosta napadaca koji su blizu nekog prosjeka medjutim nisu spremni za jace protivnike.Ocekivao sam puno i od Kujovica medjutim...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Live stream juniorskog kupa Slovenije (U19), Koper-Maribor. Za Maribor igra Dino Hotić: http://krajina.ba/30500/kljucanin-dino- ... zentacije/
Stream: http://www.nzs.si/
Stream: http://www.nzs.si/
Dilaver: Od Zmajeva najviše cijenim Misimovića
Nezaobilazna tema u razgovoru sa Dilaverom bila je i reprezentaciju BiH, koju kako kaže mnogo prati.
˝Pratim svaku utakmicu sa svojim prijateljima, i na dobrom smo putu da se plasiramo nakon dugo godina na to Svjetsko prvenstvo. Od igrača posebno bih izdvojio Misimovića kojeg sam imao priliku i upoznati kada je igrao u Dynamu iz Moskve. Moja mama zna često reći, da bi najviše voljela da ja zaigram nekad zajedno sa Misimovićem i Džekom u reprezentaciji˝, rekao je Dilaver, a potom dodao:
˝Ja sam prošao sve mlade selekcije Austrije, a iskreno očekivao sam i davno da me pozovu u mladu reprezentaciju BiH, međutim od poziva nije bilo ništa. O reprezentaciji BiH još uvijek ne mogu razmišljati jer mi se niko iz NSBiH nije javio, ali iskreno nadam da me prati selektor Sušić. Ono što mogu reći u ovom trenutku, jeste da imam veliku želju da u budućnosti igram za BiH, ali o tome nažalost ne odlučujem ja˝, rekao je Dilaver na kraju razgovora za SportSport.ba
Nadam se da ce ga savez kontaktirati.Moozda trenutno nije za prvih 11,ali momak ima potencijala,mogao bi nam u buducnosti biti od koristi
Nezaobilazna tema u razgovoru sa Dilaverom bila je i reprezentaciju BiH, koju kako kaže mnogo prati.
˝Pratim svaku utakmicu sa svojim prijateljima, i na dobrom smo putu da se plasiramo nakon dugo godina na to Svjetsko prvenstvo. Od igrača posebno bih izdvojio Misimovića kojeg sam imao priliku i upoznati kada je igrao u Dynamu iz Moskve. Moja mama zna često reći, da bi najviše voljela da ja zaigram nekad zajedno sa Misimovićem i Džekom u reprezentaciji˝, rekao je Dilaver, a potom dodao:
˝Ja sam prošao sve mlade selekcije Austrije, a iskreno očekivao sam i davno da me pozovu u mladu reprezentaciju BiH, međutim od poziva nije bilo ništa. O reprezentaciji BiH još uvijek ne mogu razmišljati jer mi se niko iz NSBiH nije javio, ali iskreno nadam da me prati selektor Sušić. Ono što mogu reći u ovom trenutku, jeste da imam veliku želju da u budućnosti igram za BiH, ali o tome nažalost ne odlučujem ja˝, rekao je Dilaver na kraju razgovora za SportSport.ba
Nadam se da ce ga savez kontaktirati.Moozda trenutno nije za prvih 11,ali momak ima potencijala,mogao bi nam u buducnosti biti od koristi
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Sta igra DIlaver?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Pohvale za ss.ba ako su kontaktirali momka i obavili snjim intervju! DIlaver igra ko MujĐa
Moze igrati stopera i zadnjeg veznog,ali mislim da mu je primarna pozicija desni bek.Tj pozicija na kojoj Mujdza igra.A s obzirom da Mujdza ima 29 godina,mogao bi nam dobro doci.Momku su tek 22 godinebhsport je napisao/la:Sta igra DIlaver?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.