Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
crvenocrni je napisao/la:Treba i nas savez ponudit Litvancima premije da pobjede Grke, ha ja, bar po jedno 200€ po igracu, sto da ne? Nisu ni oni neki bogatasi...
Sabinho je napisao/la:Jbg meni je ona stvar u tvojim ustima da prostis,tako da mi je u prvoj ruci informacijaRedLondon je napisao/la:kako is prve ruke kad mi je prva ruka na onoj stvari da prostis, a druga takodje...Sabinho je napisao/la:Sto se tice Kolasinca,on je zavrsena stvar.Ovo je info iz prve rukeNije suplja,kunem se.
Ista situacija kao i "kenonan" na temi Alen Halilovic. Svi fino diskutovali i onda se on poceo javljati sa nekim balavim forama i onda mu moras nesto napisati da ga spustis,jbg.Bosniacum Lilium je napisao/la:mislim da je red london zavrsio svoju karijeru wannabe glavne lude
drug samo spustaj ovakvim panjevima, meni je s ovim "forama" vec poceo da voza po zivcimaSabinho je napisao/la:Ista situacija kao i "kenonan" na temi Alen Halilovic. Svi fino diskutovali i onda se on poceo javljati sa nekim balavim forama i onda mu moras nesto napisati da ga spustis,jbg.Bosniacum Lilium je napisao/la:mislim da je red london zavrsio svoju karijeru wannabe glavne lude
Head je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Jbg meni je ona stvar u tvojim ustima da prostis,tako da mi je u prvoj ruci informacijaRedLondon je napisao/la: kako is prve ruke kad mi je prva ruka na onoj stvari da prostis, a druga takodje...
![]()
jbmilan je napisao/la:A ja se nadam da ce ti se najmiliji navuci na heroin, i prodavat tijelo na M17 da imaju za šutapile87 je napisao/la:Nadam se da ce borac istupiti iz lige, da ce Gracic da se pocne baviti stocarstvom a da ce cernobilci ostati kod svoga omiljenog sporta ragbija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.