Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Na njega je potroseno 25 mil €JTS je napisao/la:Zarate nikada nije bio precjenjen .. o njemu se pričalo shodno njegovim igrama, a kad je došao u Lazio igrao je odlično .. sad je propao zbog svog ponašanja, a i Reja ga je poj*bao kad ga je iz napada gurnuo na krilo .. šteta, mogao je dosta toga napraviti u karijeriHeller je napisao/la:Mauro Zarate
tačnije 22,5 mil € .. kao što sam već naveo, imao je sav talenat i potencijal da opravda te novce, da postane paklen igrač, ko ga je gledao, vidio je šta je sve radio i šta je sve mogao ostvariti u karijeri .. vodio je Lazio do osvajanja Coppa Italie .. malo njegovo qrčenje, malo ga i Reja poj*ebao i to je to .. tek mu je 26 godina, a propao je maximalnoHeller je napisao/la:Na njega je potroseno 25 mil €JTS je napisao/la:Zarate nikada nije bio precjenjen .. o njemu se pričalo shodno njegovim igrama, a kad je došao u Lazio igrao je odlično .. sad je propao zbog svog ponašanja, a i Reja ga je poj*bao kad ga je iz napada gurnuo na krilo .. šteta, mogao je dosta toga napraviti u karijeriHeller je napisao/la:Mauro Zarate
Čovjek je starter jednog od ponajboljih svjetskih klubova, i to iako je obični balavac i do ove sezone nije imao ni minute prvoligaškog nogometa. Prije je potcijenjen kad vidim koliko se o njemu malo priča u usporedbi s precjenjenim likovima tipa Balotelli ili El.JTS je napisao/la: - Verratti
nema sanse da je jovetic precijenjenAeGon099 je napisao/la:nani, modrić, joe allen, jovetić, tevez, sanchez, giroud, halilović, neymar, između ostalih.
ne seriJTS je napisao/la: Marquinhos
Verratti ima veliki potencijal, al' o njemu piše kao da je već sada neka igračina .. tek treba da se dokaže, nema ni jednu poštenu sezonu iza sebe u karijeriBlaszczykowski je napisao/la:Čovjek je starter jednog od ponajboljih svjetskih klubova, i to iako je obični balavac i do ove sezone nije imao ni minute prvoligaškog nogometa. Prije je potcijenjen kad vidim koliko se o njemu malo priča u usporedbi s precjenjenim likovima tipa Balotelli ili El.JTS je napisao/la: - Verratti
isto kao i VerrattiEvil Genius II je napisao/la:ne seriJTS je napisao/la: Marquinhos
Balotelli i El Shaarawy precjenjeniBlaszczykowski je napisao/la:Čovjek je starter jednog od ponajboljih svjetskih klubova, i to iako je obični balavac i do ove sezone nije imao ni minute prvoligaškog nogometa. Prije je potcijenjen kad vidim koliko se o njemu malo priča u usporedbi s precjenjenim likovima tipa Balotelli ili El.JTS je napisao/la: - Verratti
ti očito nikad nisi gledao Zaratea ..Johny je napisao/la:Pa nije ni Zarate dokazan igrac.Doveden za masne pare a nije 3 utakmice odigrao kako treba.
on je bio sebičan, al' je bio igračina ..Monolog je napisao/la:Zarate je najsebičniji lik koji se bavi(o) fudbalom.![]()
Bilo je i talentovanijih igrača koji su za manje novca došli u Evropu, što ga automatski svrstava u precijenjene igrače. I, ne znam opet kako Marquinosa stavi na tu listu, momak ima svega 19 godina. Došao za 4 puta manje novca od Zaratea, igrao dobro (barem koliko sam ja upratio) i to je to.
Pa mnogi ih precjenjuju. Recimo Faraonea se nakon jedne odlične sezone počelo trpati u top napadače svijeta, a sad se ista priča nakon par golova ponavlja sa Balotellijem. On je napredovao u Milanu, ali ne može se sad odjednom zaboraviti da je u jačem Premu bio loš, kao ni to da je u ovih 12 golova bar pola iz penala.meho-medo je napisao/la: Balotelli i El Shaarawy precjenjeni,El Shaarawy u prvom dijelu sezone sam nosio Milan ,19 golova ove sezone u svim takmicenjma nije mala cifra za igraca od 20 godina ,a Balotelli je se malo smirio u Milanu i zaista pruza odlicne partije,pazi statistike otkako je dosao u Milan 13 utakmica 12 golova i 4 asistencije za njega nije puno dati 24 miliona(ne znam cega da li su u pitanju funti ili eure ne znam
)
Nisu oni top napadaci naravno ,ali jesu na putu da to postignu ,pa valja znati dat gol i iz penalaBlaszczykowski je napisao/la:Pa mnogi ih precjenjuju. Recimo Faraonea se nakon jedne odlične sezone počelo trpati u top napadače svijeta, a sad se ista priča nakon par golova ponavlja sa Balotellijem. On je napredovao u Milanu, ali ne može se sad odjednom zaboraviti da je u jačem Premu bio loš, kao ni to da je u ovih 12 golova bar pola iz penala.meho-medo je napisao/la: Balotelli i El Shaarawy precjenjeni,El Shaarawy u prvom dijelu sezone sam nosio Milan ,19 golova ove sezone u svim takmicenjma nije mala cifra za igraca od 20 godina ,a Balotelli je se malo smirio u Milanu i zaista pruza odlicne partije,pazi statistike otkako je dosao u Milan 13 utakmica 12 golova i 4 asistencije za njega nije puno dati 24 miliona(ne znam cega da li su u pitanju funti ili eure ne znam
)
![]()
Veratti je u usporedbi s njima potcjenjen iako je najbolji mladi talijanski nogometaš.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.