BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Damir_BvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Damir_BvB » 29 maj 2013, 11:51

Semir bvb je napisao/la:Hajde druze zavuci se u misiju rupu odakle si izasao prije par dana. Sve najgore si govorio o BVB-u prosle godine prije finala kupa, a kad je pukla petarda nigdje te nije bilo. Sad opet dosao pametovati! Dobit' cete kur@c od Lewata, bez da i mi imamo neke koristi! On je nas igrac i mi postavljamo uslove koji se moraju ispuniti!
Sema moj ne obaziri se na pacijenta ove vrste kojem nema pomoci najbolje ignore i opcija cool ;) ...

Nego Sema kao sto ti kazes mi postavljamo uslove jer je nas igrac i mi diktiramo dosta tu oko tog transfera, eh sad da dobijemo Mandzu bilo bi super al nesto sumnjam u to . I danas kako Bild pise od Jackson Martineza nista nema al dobro to smo svakako svi i ocekivali ha ya, prema nagadjanju Bilda Dzeko ispada i dalje najrealnija opcija :D ... No vidjet cemo sve ...
BvB Echte Liebe !!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 12:11

muuuuuuuuu domuz kako slatko ponizenje domuzara ove sezone na svim frontovima ,pa im uzimmo najbolje igrace ha dje nam je kraj,trebali bi mi kupiti klub dortmund da nam razvijate igrace :D :lol: .

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 maj 2013, 12:26

Kako kod nekih kompleksi rade čuda. :lol: Kad vidiš koliko smo im patnje prouzročili zadnjih sezona, dođe ih čovjeku žao. Siroteki još ne mogu doći sebi od šoka jer su napokon ispred Kloppova BVB-a.

Ispuzalo se iz rupice

slika
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 12:35

Blaszczykowski je napisao/la:Kako kod nekih kompleksi rade čuda. :lol: Kad vidiš koliko smo im patnje prouzročili zadnjih sezona, dođe ih čovjeku žao. Siroteki još ne mogu doći sebi od šoka jer su napokon ispred Kloppova BVB-a.

Cuj drug ex KVISLE nije to vjeruj mi ovo sto smo mi uradili ove seyone je sve ukupno bolje nego ono sto ste vi uradili u predhodne dve seyone ,kakva je samo to dominacija bila u svim takmicenjima ,vi ste bili i ostali mali klub ,to sto ste uze pred.dve seyone svak posloyile se neke kockice i to je to ,ne postaje se veliki klub preko noci tu trebaju godine i godine uspjeha na svim poljima ,ya svaku je pohvalu da ste da kyemo stvorili jedan kontinuitet druge najace momcadi BL i podosta ste odmakli od dr.timova ,ako uspijete odrayti taj kontinuitet sto ce biti tesko ako ne zdryzite najvayznije igrace ,dodje te nam kao neka vrsta sparing partnera ,sto se tice evrope. :D 8-)

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 maj 2013, 12:40

Tvoja ograničenost svakom napisanom rečenicom postaje sve očitija. :roll: Čuj Borussia treba tek postati veliki klub. :lol: Borussia je već veliki klub sinko, a to što ti imaš kompleks "Borussia" ne mijenja ništa na stvari. Pretpostavljam da vam smeta što se i nakon ovog finala o sjajnoj Borussiji piše gotovo jednako kao i o Bayernu. Eto, mi izgubimo finale, a svijet nam se opet divi.

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 29 maj 2013, 12:43

Meni je ova još bolja:

slika
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 12:48

Jaki ste na slikama nema sta :lol: :lol: Mal ste klub to je vasa stvarnost,najveci vam ponos protekle dvije godine :lol: :lol: djeste ove godine , gdje ste bili prije te dvije godine gdje cete biti narednih 10 godina :lol: :lol: i onda sam ja pacient a vi niste sto ste se dizali u nebesa i sto se dizete opeet a znate da ce vam evropski velikani poharati sastav kao sto je Dodik poharo Rs..Zivite u bajkama nije vas bilo nigdje i sad mislite sto ste u dvije godine nesh postigli da se mozete mjeriti sa najvecim :lol: :lol: et koliko ste veliki ova vam sezona to dokaziva Bayern vam je vartio za sve i jos vam lapio dva dragulja :lol: :lol: Mal ste klub imajte to na umu vi ste za igrace samo tranzit klub stepenica ka najvecem u Bundesligi ! Jadni ste et da vas sad vidim naredne sezone necete biti u prva 3 kluba sigurno :lol: Uzdate se u Klopa e pacenici pacenici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 maj 2013, 12:51

Isto djeca. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 maj 2013, 12:54

Saurman je napisao/la:Isto djeca. :roll:
Potpis. Stvarno ne vidim zašto neki ovdje imaju potrebu dolaziti na BVB topic i provocirati. Ajd da su to one suptilne provokacije i nekako, ali ovo što pišu Baye na ovoj temi je nedostojno i desetogodišnjeg mentalno uskraćenog djeteta.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 29 maj 2013, 12:57

Covjek prosjecno vise smajlija naljepi nego sto napise slova :cry:

I kao on isfurava orascice iz anusa :roll:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 13:07

Blaszczykowski je napisao/la:Tvoja ograničenost svakom napisanom rečenicom postaje sve očitija. :roll: Čuj Borussia treba tek postati veliki klub. :lol: Borussia je već veliki klub sinko, a to što ti imaš kompleks "Borussia" ne mijenja ništa na stvari. Pretpostavljam da vam smeta što se i nakon ovog finala o sjajnoj Borussiji piše gotovo jednako kao i o Bayernu. Eto, mi izgubimo finale, a svijet nam se opet divi.

HAHAAHA ogranicenost :lol: e moj KVISLE nisi ti dzaba promenio nick :lol: ,ljudi su te tolio izblamirali i iydominirali ,narocito one lijepe diskusije sa zabrima :D ,domuz nikad nije bio veli klub niti ce biti da se razumijemo mozda kod vas domuzara , :lol: :lol: cuj pise se jednako ko o bayernu :lol: o majko moja , zar se jednan klub kao sto je domuz moze poerditi sa klubom koji je tako dominatno osvojio domace prvenstvo gle cuda isped domuza toliko o snazi ,dalje je supekup gle cuda osvojio protiv koga domuza,kup bazern izbacio domuza ,liga prvaka ko je osvojio bayern protiv koga gle cuda protiv domuza ,a sto je najbitnije domuz je nadirgan u svim mecevima ,sta hocete jos vise kakav dokaz hoce ,jel vm uzimamo najbolje igrace gecea i u skoro lewta,a sto li Boze zato sto ljudi imaju mozga da je sve ovo prolazno u BVB ,a u bazernu imaju dugorocnu slavu i trofej a i pare .

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 maj 2013, 13:11

Prema pisanju njemačkog Focusa, nakon što joj je Bayern "ukrao" Marija Götzea, te je na pragu da isto učini s Robertom Lewandowskim, Borussia Dortmund sprema se uzvratiti udarac.

Spomenuti izvor tvrdi da je trener europskog doprvaka, Jürgen Klopp, spreman odreći se poljskog napadača Lewandowskog, ali nikako bez borbe i pregovaranja. Naime, Focus tvrdi da će Klopp Bayernu ponuditi Lewandowskog, ali u zamjenu za hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, te Švicarca Xherdana Shaqirija kojeg bi doplatio.

"Biti će promjena, jer gradimo novu momčad. Stvaramo novi stroj. Nekoliko će igrača napustiti klub, no ja sam i dalje pozitivan da ćemo stvoriti momčad s kojom ćemo ponovno napasti vrh Bundeslige i Lige prvaka", rekao je Klopp za njemački Bild.

Borussija je dosada prodala stopera Felipea Santanu, a na njegovo mjesto dovela Grka Sokratisa iz Werdera. Špekulira se da bi uskoro novo pojačanje mogao biti Barcelonin 19-godišnji napadač Gerard Deulofeu.
Znači hoćemo i Mandžukića i Shaqirija! 8-)

Tako je! 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 13:11

GAL je napisao/la:
Blaszczykowski je napisao/la:Tvoja ograničenost svakom napisanom rečenicom postaje sve očitija. :roll: Čuj Borussia treba tek postati veliki klub. :lol: Borussia je već veliki klub sinko, a to što ti imaš kompleks "Borussia" ne mijenja ništa na stvari. Pretpostavljam da vam smeta što se i nakon ovog finala o sjajnoj Borussiji piše gotovo jednako kao i o Bayernu. Eto, mi izgubimo finale, a svijet nam se opet divi.

HAHAAHA ogranicenost :lol: e moj KVISLE nisi ti dzaba promenio nick :lol: ,ljudi su te tolio izblamirali i iydominirali ,narocito one lijepe diskusije sa zabrima :D ,domuz nikad nije bio veli klub niti ce biti da se razumijemo mozda kod vas domuzara , :lol: :lol: cuj pise se jednako ko o bayernu :lol: o majko moja , zar se jednan klub kao sto je domuz moze poerditi sa klubom koji je tako dominatno osvojio domace prvenstvo gle cuda isped domuza toliko o snazi ,dalje je supekup gle cuda osvojio protiv koga domuza,kup bazern izbacio domuza ,liga prvaka ko je osvojio bayern protiv koga gle cuda protiv domuza ,a sto je najbitnije domuz je nadirgan u svim mecevima ,sta hocete jos vise kakav dokaz hoce ,jel vm uzimamo najbolje igrace gecea i u skoro lewta,a sto li Boze zato sto ljudi imaju mozga da je sve ovo prolazno u BVB ,a u bazernu imaju dugorocnu slavu i trofej a i pare .
!!!!!

Nemozes ti dokazati njima nista,najgori su ovi nasi koje se lizu sa njima a prvom prilikom ce iz zutalji izvrijedjati i poniziti !! Ne moze biti normlano kad neko usporedjuje Borusiu sa Bayernom to normlanom svjetu je smjesno i tako ce vazda biti.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 13:12

Semir bvb je napisao/la:
Prema pisanju njemačkog Focusa, nakon što joj je Bayern "ukrao" Marija Götzea, te je na pragu da isto učini s Robertom Lewandowskim, Borussia Dortmund sprema se uzvratiti udarac.

Spomenuti izvor tvrdi da je trener europskog doprvaka, Jürgen Klopp, spreman odreći se poljskog napadača Lewandowskog, ali nikako bez borbe i pregovaranja. Naime, Focus tvrdi da će Klopp Bayernu ponuditi Lewandowskog, ali u zamjenu za hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića, te Švicarca Xherdana Shaqirija kojeg bi doplatio.

"Biti će promjena, jer gradimo novu momčad. Stvaramo novi stroj. Nekoliko će igrača napustiti klub, no ja sam i dalje pozitivan da ćemo stvoriti momčad s kojom ćemo ponovno napasti vrh Bundeslige i Lige prvaka", rekao je Klopp za njemački Bild.

Borussija je dosada prodala stopera Felipea Santanu, a na njegovo mjesto dovela Grka Sokratisa iz Werdera. Špekulira se da bi uskoro novo pojačanje mogao biti Barcelonin 19-godišnji napadač Gerard Deulofeu.

Tako je! 8-)

:lol: :lol: :lol: ,neko se najeo ludih gljiva iy ovog focusa

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 13:14

GAL je napisao/la:
Semir bvb je napisao/la:

Tako je! 8-)

:lol: :lol: :lol: ,neko se najeo ludih gljiva iy ovog focusa
a najaci su ovi njihovi pacenici ljudi se ponadali oni lafo dovesti sipca i mandzuku ahahahah kako jadno mene je sramota njih sami :lol:
Bojim se druze da ce nam uzeti i Riberya,Krossa,Alabu i Lahma :lol: :lol:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 maj 2013, 13:15

Ne nadajte se dzaba nema od toga nista,okrenite se igracima koje mozete dovesti a Mandzu i Shaqa necete nikad dobiti u to sam 100% siguran.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 maj 2013, 13:16

GAL je napisao/la: HAHAAHA ogranicenost :lol:
Pa eto iz korektnosti sam napisao "ograničenost", a ako te zanima medicinski termin napišem ti u inbox.
GAL je napisao/la: e moj KVISLE nisi ti dzaba promenio nick :lol: ,ljudi su te tolio izblamirali i iydominirali ,narocito one lijepe diskusije sa zabrima :D
Kako si me samo prokužio. :lol: Promijenio nick da me ljudi ne skuže, a onda napisao na par mjesta da sam ga promijenio. Baš sam glup. Ili je ovdje možda ipak netko drugi glup. :roll:
GAL je napisao/la: domuz nikad nije bio veli klub niti ce biti da se razumijemo mozda kod vas domuzara , :lol: :lol: cuj pise se jednako ko o bayernu :lol: o majko moja , zar se jednan klub kao sto je domuz moze poerditi sa klubom koji je tako dominatno osvojio domace prvenstvo gle cuda isped domuza toliko o snazi ,dalje je supekup gle cuda osvojio protiv koga domuza,kup bazern izbacio domuza ,liga prvaka ko je osvojio bayern protiv koga gle cuda protiv domuza ,a sto je najbitnije domuz je nadirgan u svim mecevima ,sta hocete jos vise kakav dokaz hoce ,jel vm uzimamo najbolje igrace gecea i u skoro lewta,a sto li Boze zato sto ljudi imaju mozga da je sve ovo prolazno u BVB ,a u bazernu imaju dugorocnu slavu i trofej a i pare .
OK, Dortmund je mali klub, a ja sam stvarno glup što s tobom uopće raspravljam išta.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 13:16

anelbavarac je napisao/la:Ne nadajte se dzaba nema od toga nista,okrenite se igracima koje mozete dovesti a Mandzu i Shaqa necete nikad dobiti u to sam 100% siguran.
Fino sam im predlozio da odu u Mostar po Vladavica on im je realna opcija i moguce da ga dovedu,a oni mene smatraju ludim :o

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 13:21

Rekordmeister je napisao/la:!!!!!

Nemozes ti dokazati njima nista,najgori su ovi nasi koje se lizu sa njima a prvom prilikom ce iz zutalji izvrijedjati i poniziti !! Ne moze biti normlano kad neko usporedjuje Borusiu sa Bayernom to normlanom svjetu je smjesno i tako ce vazda biti.

svega ima ,lazih ,tajnih ,licemjernih ,tyv fol navijaca al eto svako ima pravo na svoje misljenje.Normala da ne moze biti normalno ,moze za one koji su tek od juce poceli gledati nogomet.a ovaj forum je takvima preplavljen u zadnje vde godine.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 maj 2013, 13:23

Nije fora uzeti igrača, fora je "pokazati zube" i stav. Nije sve samo crno na bijelo. Ima tu i psihološke igre.

Mandžukić je svjestan da bi dolaskom Lewata on zauzeo mjesto na klupi. Shaqiri svaki dan pretrne kad se neko ime dovede u vezu s Jajernom, jer ionako nema mjesta, a kamoli kad Guardiola dovede još 2-3 igrača.

Također smo i mi svjesni da mnogi igrači žele da rade s Guardiolm iako bi bili na klupi. Gotze je zbog Pepa prešao u Bauern, a ne zbog kluba. To je potvrdio i Kloppu u razgovoru s njim. ;)

Da rezimiramo... Ovo je samo kontra BVB-a na interesovanje Bauerna za Lewata. To je znak i poruka da ne mogu dobiti našeg igrača tako lako. Gotzea su dobili zbog klauzule inače bi i tu dobili odbijenicu. ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.