BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Neutral
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Neutral » 29 maj 2013, 01:28

Johny je napisao/la:
Neutral je napisao/la:BvB nije Granda da razvija igrače za druge klubove.
Nisu bas Granada ali su najbolja moguca Bayernova filijala.

To je bio Bayer Leverkusen, a Lahm-a smo uvalili Stuttgart pa je umalo i ostao tamo :mrgreen:

Isto kao što je Sevilla Realu i Barci ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 maj 2013, 01:56

slika

Ilkay nasao novu djevojku...
Mala je dobra, ali je prava k... i ukoliko bude sa njom dugo bojim se da se to ne odrazi na njegovu igru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 29 maj 2013, 02:06

amerosm je napisao/la:slika

Ilkay nasao novu djevojku...
Mala je dobra, ali je prava k... i ukoliko bude sa njom dugo bojim se da se to ne odrazi na njegovu igru.
Oko cega se ti zayebavas.Bolje da se brines sta ce ti yebat sutra a ne sta cjepa Gundogan :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 29 maj 2013, 07:05

Johny je napisao/la: Oko cega se ti zayebavas.Bolje da se brines sta ce ti yebat sutra a ne sta cjepa Gundogan :mrgreen:
NOVINAR: Rаst vаm je znаtno više nego u ostаlih ljudi, te vаs i po tome odmаh prepoznаju. Prve lepotice uvek su se vrzmаle oko privlаčnog i slаvnog nаučnikа, аli on je celog životа ostаo sаmаc.

TESLA: Mnogi su me ženili, аli nаjsmešnijа ženidbа bilа je onа kojoj je provodаdžisаo doktor Lаzа Kostić, inаče sjаjаn poetа. Pošto je sаm bio odbijen od Lenke Dunđerske, pisаo mi je dа jа trebа njome dа se oženim. Hteo je dа venčа nаjveći srpski um i nаjveću srpsku lepoticu. Potsećаlo je to nа njegovu filozofiju ukrštаjа, po kojoj je lepotа osnovno nаčelo u ustrojstvu svetа. Zаhvаlio sаm mu i objаsnio zаšto je to nemoguće.

NOVINAR: Zаšto, gospodine Teslа?

TESLA: On je želeo dа stvori nebeski pаr nа Zemlji, а vreme zа to nije. Reći ću vаm štа mislim o seksu. Dvа su putа: mnogo ili nimаlo seksа. Sredinа služi zа obnаvljаnje ljuskog rodа. Previše seksа kod izvesnih ljudi pothrаnjuje i snаži vitаlnost i duh. Uzdržаvаnje od seksа to isto čini kod drugih ljudi. Jа sаm izаbrаo tаj drugi put.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 maj 2013, 09:59

Johny je napisao/la:
Neutral je napisao/la:BvB nije Granda da razvija igrače za druge klubove.
Nisu bas Granada ali su najbolja moguca Bayernova filijala.
Ako je Barca zbog prodaje Figa postala filijala Realu, onda je i BVB filijala Bauerna. Zato se ne provaljuj. :oops:
Neće više niti jedan igrač lako u Bauern. Nema više klauzula. ;) Nemojte zaboraviti da je i BVB dovodio dobre igrače ili velike talente iz Bauerna (Nerlinger i Hummels). ;)

Eh sad ćemo vidjet' šta će biti za Lewandowskog. Igrač hoće da ide u Bauern, ali BVB ga ne želi prodati dole. Možda se i nađe neko rješenje. Ima i BVB svojih želja. Ima BVB muda i to mnogo više nego što neki misle. Evo danas čitam da u zamjenu za Lewandowskog BVB hoće Mandžukića ili Shaqirija plus pare. To bi bilo fer. :mrgreen: K'o voli nek' izvoli. 8-)
slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 maj 2013, 10:02

Uzmit Gomeza ili Pizarra. :mrgreen:

Vi odmah zagrizli za Mandzu. Samo mislim da bi Shaqiri bio dobar u Dortmundu, pod Klopovom palicom.
#divovi

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 29 maj 2013, 10:03

Zasluzena pobjeda Bajerna u finalu. Kao sto se moglo pretpostaviti, u korist Bajerna je islo iskustvo i mentalitet pobjednika. Dortmund se povukao u posljednjih 20 min. i to je bilo presudno. Vjerovatno ih je sputao ogroman pritisak koji je rastao kako se priblizavala 90 min... Bajern nije imao taj problem i zbog toga je dosao do pobjede. Inace, Dortmund je do 70 min. bio bolji tim.

Vidim opet su pocele price da bi Levandovski mogao put Bajerna. To bi bio ogroman psiholoski udarac. Bojim se da se od toga ne bi oporavili i da bi u narednom periodu ostali u sjeni Bajerna.

Ovo je odlicna prilika da Dortmund konacno prelomi i pokaze Bajernu da su dostojan rival. Ako se desi suprotno, Bajern ce opet raditi isto, igraci Dortmunda ce zeljeti u Bajern itd.. I ovo vrbovanje uoci samog finala je psiholoska igrica i pokusaj destabilizacije protivnika. Uprava Bajerna se poigrala sa upravom Dortmunda.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 29 maj 2013, 10:05

Uf Mandžo bi bio brutala, a pošto je inatljiv i prkosan mislim da bi se Bayama naebao mamice zbog Lewa. Inače, u nedjelju je na Fejsu objavio Kloppovu sliku uz naslov "RESPECT." Pošto su karakterno isti, mislim da bi odlično surađivali.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 maj 2013, 10:43

Nisam siguran koliko je ovo tacno sa Mandzukicem ali sigurno je da on poslije ove odlicne sezone nece biti spreman da sjedi na klupi i ulazi u igru kao npr. Gomez ove sezone,a dolazak Lewandowskog bi upravo i usmjerio stvari u tom pravcu.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 maj 2013, 10:47

Klopp zna da ne može dovesti nijednog igrača Bayerna i ova priča oko Mandže je šupljak.Mogu dobiti eventualno Pizarra jer mislim da na njega ne računaju.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 11:13

Jestel vi normalni,kakav Mandzo pa nije Hones lud da proda Mandzu glavnom konkurentu u ligi,mi im silujemo sastav i uzimamo najbolje a sad odjednom da im prodajemo naseg ovogodisnjeg najboljeg strijelca hahah pa nemojte biti smjesni ko uprava BVB i sam taj mali klub.Jedino moze Pizza doci kod njih al i to je upitno,nemogu oni dobiti ni jednog naseg glavnog igraca mal je to klub da se mjeri sa nama,kad vec hocete pojacanje hajte u Mostar pokusajte dovesti Vladavica,mada brijem da bi i on htio preci kod vas svjestan je da nakon 2 godine vasih dobri igara da sad jedino 10-15 godina vas nema nigdje.A vi levati se uzdate u Kloppa pa i on sam ce nakon ove sezone otici ako ne vec u zimu raspadate se komunizam pocetkom 90-tih.Kako ste jadan ocajan i mal klub dokazuje to sto vam silujemo sastav Gotze,Lewat nemojte vise nista ruzo reci za "RUMENOG" uzece vam i Klopa da nam trenira omladinski pogon! Mal ste klub,mali ste navijaci i to je to!
Zadnja izmjena: Rekordmeister, dana/u 29 maj 2013, 11:16, ukupno mijenjano 1 put.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 maj 2013, 11:16

Rekordmeister je napisao/la:Jestel vi normalni,kakav Mandzo pa nije Hones lud da proda Mandzu glavnom konkurentu u ligi,mi im silujemo sastav i uzimamo najbolje a sad odjednom da im prodajemo naseg ovogodisnjeg najboljeg strijelca hahah pa nemojte biti smjesni ko uprava BVB i sam taj mali klub.Jedino moze Pizza doci kod njih al i to je upitno,nemogu oni dobiti ni jednog naseg glavnog igraca mal je to klub da se mjeri sa nama,kad vec hocete pojacanje hajte u Mostar pokusajte dovesti Vladavica,mada brijem da bi i on htio preci kod vas svjestan je da nakon 2 godine vasih dobri igara da sad jedino 100-15 godina vas nema nigdje.A vi levati se uzdate u Kloppa pa i on sam ce nakon ove sezone otici ako ne vec u zimu raspadate se komunizam pocetkom 90-tih.Kako ste jadan ocajan i mal klub dokazuje to sto vam silujemo sastav Gotze,Lewat nemojte vise nista ruzo reci za "RUMENOG" uzece vam i Klopa da nam trenira omladinski pogon! Mal ste klub,mali ste navijaci i to je to!
Ti si jaro moj ograničen ko balkon. ;)

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 11:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:Jestel vi normalni,kakav Mandzo pa nije Hones lud da proda Mandzu glavnom konkurentu u ligi,mi im silujemo sastav i uzimamo najbolje a sad odjednom da im prodajemo naseg ovogodisnjeg najboljeg strijelca hahah pa nemojte biti smjesni ko uprava BVB i sam taj mali klub.Jedino moze Pizza doci kod njih al i to je upitno,nemogu oni dobiti ni jednog naseg glavnog igraca mal je to klub da se mjeri sa nama,kad vec hocete pojacanje hajte u Mostar pokusajte dovesti Vladavica,mada brijem da bi i on htio preci kod vas svjestan je da nakon 2 godine vasih dobri igara da sad jedino 100-15 godina vas nema nigdje.A vi levati se uzdate u Kloppa pa i on sam ce nakon ove sezone otici ako ne vec u zimu raspadate se komunizam pocetkom 90-tih.Kako ste jadan ocajan i mal klub dokazuje to sto vam silujemo sastav Gotze,Lewat nemojte vise nista ruzo reci za "RUMENOG" uzece vam i Klopa da nam trenira omladinski pogon! Mal ste klub,mali ste navijaci i to je to!
Kako si ti ograničen, ko balkon!
Kaze mi navijac ogranicenog kluba,nema gori karaktera od vas navijaca Liverpoola!Haj ljeci svoje komplekse od Uniteda kani se svabskog fudbala ovo je za tebe 4 klase iznad tvoji intektualnih mogucnosti!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 maj 2013, 11:19

Nije stvar u tome koji mi je tim drag, niti u tome o kojoj se ligi radi, pisati tako o velikanu kao što je Dortmund dokazuje čije su intelektualno mogućnosti ispod prosjeka.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 11:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:Nije stvar u tome koji mi je tim drag, niti u tome o kojoj se ligi radi, pisati tako o velikanu kao što je Dortmund dokazuje čije su intelektualno mogućnosti ispod prosjeka.
Kao sto zutalji zadnjih 2 godine pisu o Bayernu.Citav svjet postuje taj klub osim njih,oni se nasli nesto pricati a ovi Bayernovi jos gori od njih,maze se sa njima i prastaju im,sta im imas prastati i stavljati pod kapu reci im sto jeste,mal su klub,ogranicen bljesnuli su 2 godine i sad ih nema nigdje to nije nista strano to je ono sto im sljedi.Mal klub !!!Oni nasi nesh pricati nece Gotze nigdje,nece Lewat u Bayern hahaha et im dokaz koliko su maloumni,!!Mal ste klub nikad nece biti ni prosjek,digli ste se kao da se Real a ne jedan mali i ograniceni klub kao sto je BVB koji svakih 15-stak godina bude na rubu bankrota.

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 29 maj 2013, 11:28

I sad gledam i ne vjerujem oni jos vjeruju svakoj medijskoj patki lafo,nedaju oni Lewata hoce Mandzu ili Sipca hahahahaha dobicete vi to isto kao sto cu ja Bingo ubosti boze dragi mentalni sklopova hahahahah!Pa dacete vi nama Lewata i jos zapokvati ti ga i masnicu staviti kad vam "Rumeni" pare ponudi,sanjate vi Mandzu i Sipca!Mal ste klub svatite nema igraca Bayerna kod vas,doveli Humya tad kad nam je bio nepotreban i sta sad(momak dosao ko djete vi od njega napravili igraca,mi vama uzimamo gotove razvijene klase)? Sad vi veci od nas hahah!Jadni ste navijaci jednog malog jadnog kluba!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 maj 2013, 11:43

Koje frustracije iskazujes prema Dortmundu. :roll:

Jbt, ja da smatram da su mali klub ne bih uopste pisao o njima, ne bi me interesovali.
#divovi

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 29 maj 2013, 11:45

Hajde druze zavuci se u misiju rupu odakle si izasao prije par dana. Sve najgore si govorio o BVB-u prosle godine prije finala kupa, a kad je pukla petarda nigdje te nije bilo. Sad opet dosao pametovati! Dobit' cete kur@c od Lewata, bez da i mi imamo neke koristi! On je nas igrac i mi postavljamo uslove koji se moraju ispuniti!
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 11:47

Rekordmeister je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Nije stvar u tome koji mi je tim drag, niti u tome o kojoj se ligi radi, pisati tako o velikanu kao što je Dortmund dokazuje čije su intelektualno mogućnosti ispod prosjeka.
Kao sto zutalji zadnjih 2 godine pisu o Bayernu.Citav svjet postuje taj klub osim njih,oni se nasli nesto pricati a ovi Bayernovi jos gori od njih,maze se sa njima i prastaju im,sta im imas prastati i stavljati pod kapu reci im sto jeste,mal su klub,ogranicen bljesnuli su 2 godine i sad ih nema nigdje to nije nista strano to je ono sto im sljedi.Mal klub !!!Oni nasi nesh pricati nece Gotze nigdje,nece Lewat u Bayern hahaha et im dokaz koliko su maloumni,!!Mal ste klub nikad nece biti ni prosjek,digli ste se kao da se Real a ne jedan mali i ograniceni klub kao sto je BVB koji svakih 15-stak godina bude na rubu bankrota.
Rekordmeister je napisao/la:I sad gledam i ne vjerujem oni jos vjeruju svakoj medijskoj patki lafo,nedaju oni Lewata hoce Mandzu ili Sipca hahahahaha dobicete vi to isto kao sto cu ja Bingo ubosti boze dragi mentalni sklopova hahahahah!Pa dacete vi nama Lewata i jos zapokvati ti ga i masnicu staviti kad vam "Rumeni" pare ponudi,sanjate vi Mandzu i Sipca!Mal ste klub svatite nema igraca Bayerna kod vas,doveli Humya tad kad nam je bio nepotreban i sta sad(momak dosao ko djete vi od njega napravili igraca,mi vama uzimamo gotove razvijene klase)? Sad vi veci od nas hahah!Jadni ste navijaci jednog malog jadnog kluba!
svaka cast fantasticne rijeci nasim prijateljima iz domuza :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 maj 2013, 11:49

Semir bvb je napisao/la:Hajde druze zavuci se u misiju rupu odakle si izasao prije par dana. Sve najgore si govorio o BVB-u prosle godine prije finala kupa, a kad je pukla petarda nigdje te nije bilo. Sad opet dosao pametovati! Dobit' cete kur@c od Lewata, bez da i mi imamo neke koristi! On je nas igrac i mi postavljamo uslove koji se moraju ispuniti!

pukla je petarda jer je bayern popizdio sta su masili i sa je ona vas mrcina na golu branila.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 3 gosta.