FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Najbolji trener Premijer lige BiH - Amar Osim (FK Željezničar)
Najbolji mladi fudbaler Premijer lige BiH (do 21 godine) - Nermin Zolotić (FK Željezničar)
Najbolji juniorski fudbaler BiH (U-19) - Armin Hodžić (FK Željezničar)
Najbolji mladi fudbaler Premijer lige BiH (do 21 godine) - Nermin Zolotić (FK Željezničar)
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
P.S. "Vidjet ću da li računaju na mene ili ne. Čistih papira i bez odštete, Željo bi za mene bio zanimljiva opcija. Branio sam godinu dana i dobro bi bilo da ostanem još i da se ustalim. Sve u vezi sa timom sa Grbavice mi se svidjelo. I grad je odličan. U ovom trenutku nemam ponudu iz inozemstva koja bi mi riješila egzistenciju. Zato su Plavi realna opcija“. Antolovic[/quote]
Meni licno jedan od najzasluznih,ako ne i najzasluzni za osvajanje PLBiH ,nek prica ko sta hoce
Meni licno jedan od najzasluznih,ako ne i najzasluzni za osvajanje PLBiH ,nek prica ko sta hoce

Ma vi stvarno niste normalni !!!
Hvala sto si me ispravio, ima i kulturniji nacin da se to kaze.domorocki je napisao/la:
ne lupetaj bezveze,sa Litexom smo igrali meč na Grbi 1:2,Levski na Koševu 0:0

Tekme u Bugarskoj necemo spominjati.
Levski je bio 2001 a Litex 2004 u onim narandzastim dresovima.
Strijelac za nas Arben Avdija.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Čestitke,malo vam se Zoletić udebljaoBuu je napisao/la:Najbolji trener Premijer lige BiH - Amar Osim (FK Željezničar)

BANDOVIC PRIJE ANTOLOVICA ZA GOLMANA SEZONE?!!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zolotićvatreni je napisao/la:Čestitke,malo vam se Zoletić udebljaoBuu je napisao/la:Najbolji trener Premijer lige BiH - Amar Osim (FK Željezničar)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Primio manje golova kad je vec titula rijesena...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:BANDOVIC PRIJE ANTOLOVICA ZA GOLMANA SEZONE?!!![]()
HAHAHA eno sad,pusti suplju ba !
izvinjavam se,nije namjernogavran je napisao/la:Zolotićvatreni je napisao/la:Čestitke,malo vam se Zoletić udebljaoBuu je napisao/la:Najbolji trener Premijer lige BiH - Amar Osim (FK Željezničar)

ništa lično,volim podatkebhsport je napisao/la:Hvala sto si me ispravio, ima i kulturniji nacin da se to kaze.domorocki je napisao/la:
ne lupetaj bezveze,sa Litexom smo igrali meč na Grbi 1:2,Levski na Koševu 0:0![]()
Tekme u Bugarskoj necemo spominjati.
Levski je bio 2001 a Litex 2004 u onim narandzastim dresovima.
Strijelac za nas Arben Avdija.
Einigkeit und Recht und Freiheit
-
- Kontakt:
Ako neko nije pogledao , " onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false; forumaši šta kažete na ovo ? 

TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
Sta reci,koju posluku porati,komeMEGABASS je napisao/la: forumaši šta kažete na ovo ?

Ne bih komentarisao text pjesme (mada je odlican),osvrnuo bih se na posjetu na treningu pred derbi koja je ovdje u rangu sa nekim tekmama ove sezone

SLOBODA NAVIJAČIMA
- ficobahtic
- Kontakt:
Odlican tekst, ovo se pjevalo prvi put u ŠB kad smo izgubili isto kao i zadnji put...4-1 ali je na tribinama bilo zabavno...gubimo 2-0, nismo jos ni krenuli sa onog punkta prema Sirokom Brijegu a vec 30 minut u tokuMEGABASS je napisao/la: forumaši šta kažete na ovo ?

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Moramo kredit dići 400 ili 500 hiljada za pripreme i tekuće troškove plate nekim igračima i osoblju koje opslužuje stadion, kad budu pare od evrope banka će ih uzeti vratiti od tog kredita, znači moramo na klasu jesti.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Naporan si glodar postao, ili komentarisi u normalnom tonu, ili nemoj nikako...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kao prvo, ti si jedan od onih glodara koji izvire kad Zelji ide lose, samo si ove god. malo uranio jer jos nije pocela evropska avantura.....
Telibecirevicev agent, ebo li te on u gujicu.... Nece se doticni vratiti u Zelju ne brini se, i hvala BOGU pa nece, dok je Amara tu, nema mjesta gubarima i onim sto su srozali sto se srozati da..... A ti se jedi.....
I da, nemoj vise plasirati lazne informacije, jer Zeljo ni ne moze dobiti kredit od banke zbog ranijih dugovanja prema drzavi i prema dr. povjeriocima koji imaju veze sa bankama, a masu tih dugova je i napravio tvoj pulen, i dok se to ne vrati nema kredita.... Moze neko i povjerovati u te tvoje price....
Telibecirevicev agent, ebo li te on u gujicu.... Nece se doticni vratiti u Zelju ne brini se, i hvala BOGU pa nece, dok je Amara tu, nema mjesta gubarima i onim sto su srozali sto se srozati da..... A ti se jedi.....
I da, nemoj vise plasirati lazne informacije, jer Zeljo ni ne moze dobiti kredit od banke zbog ranijih dugovanja prema drzavi i prema dr. povjeriocima koji imaju veze sa bankama, a masu tih dugova je i napravio tvoj pulen, i dok se to ne vrati nema kredita.... Moze neko i povjerovati u te tvoje price....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- zeljo4life
- Kontakt:
Bila je prica:da se ponudila jedna firma,a ne banka,da uleti tu lovu Zelji,dok mi ne dobijemo pare od evrope...i to je to.Al to je ocigledno ublehaska prica,cini mi se sa org.-a...(ko i sve drugo)
Amare hvala ti...
imal ista novo o odlascima i pojacanjima?
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
zeljooooo je napisao/la:Moramo kredit dići 400 ili 500 hiljada za pripreme i tekuće troškove plate nekim igračima i osoblju koje opslužuje stadion, kad budu pare od evrope banka će ih uzeti vratiti od tog kredita, znači moramo na klasu jesti.
kakvo dizanje kredita a racun ti blokiran -.- dodji bolan sebi
pare ce se naci kao i uvijek i cuj 400 000 hiljada za pripreme i plate pa nismo bolan dinamo 100 000 pokrije sve al bas sve!!! xD
pitanje dana dzeko ides li nam igdje!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.