FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GAL
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GAL » 28 maj 2013, 13:14

zjaka je napisao/la:Vidim da je Santana potpisao za Schalke sve mi to mirise da bi Hovedes mogao u Bayern jer ga zelimo vec dugo bio bi dobra zamjena za Van Baytena cisto sumnjam da ce mu produziti ugovor a ionako mislim da cemo dovest nekog stopera
tesko hovedes dodje mada ne ima nista protiv ,ali posto je sotona :lol: dosa iz domuzau sabpke ,opet veoma tesko ali ne i nemoguce hovedisa dovesti ,nije nam momentalno neophodan. U koji bi to masinerija bial klupa armirani beton, a prvih 11 mega sastav.
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 28 maj 2013, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 28 maj 2013, 14:16

GAL je napisao/la: U koji bi to masinerija bial klupa armirani beton, a prvih 11 mega sastav.

I opet valja primit pucu od Dortmunda. :mrgreen:

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 28 maj 2013, 14:29

zjaka je napisao/la:Vidim da je Santana potpisao za Schalke sve mi to mirise da bi Hovedes mogao u Bayern jer ga zelimo vec dugo bio bi dobra zamjena za Van Baytena cisto sumnjam da ce mu produziti ugovor a ionako mislim da cemo dovest nekog stopera
Mislim da su Talijan Ogbonna (ili tako nešto) i neki Španjolac iz Seville najizgledniji kandidati za novog Bayernova IV.

Nego da pitam jel ima ikakvih znakova života od Antona? Da nije izdahnuo na baušteli. :mrgreen: Mislim, vizualno ne djeluje kao lik u nekoj kondiciji. :lol:
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 28 maj 2013, 15:03

sta je s nils petersenom jel se vraca s posudbe il ga werder otkupio,a bujo ce ostat jos godinu sigurno, zasluzio je,a bilal ce malo prste umjesat.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 28 maj 2013, 15:12

dawud je napisao/la:sta je s nils petersenom jel se vraca s posudbe il ga werder otkupio,a bujo ce ostat jos godinu sigurno, zasluzio je,a bilal ce malo prste umjesat.
Sa Petersenom je završeno prodat Werderu prošle sedmice što je bilo i najrealnije ipak mislim da nije imao šansu ikakvu da bude i u kakvim kombinacijama za sljedeću sezonu evo i potvrda ti
http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... e122837c5f" onclick="window.open(this.href);return false;

Van Buyten je zaslužio slažem se da ostane ;)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 maj 2013, 16:10

Ja nezz,al koliko se sjecam Metzelder na kraju sezone ode ili zavrsava karijeru pa mislim da je radi toga Santana dosao kod njih...
Stern des Südens

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 28 maj 2013, 17:38

momci kad je super kup protiv onog vjestackog hibridnog kluba iz londona . :D aaa

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 maj 2013, 17:54

GAL je napisao/la:momci kad je super kup protiv onog vjestackog hibridnog kluba iz londona . :D aaa
30. Avgusta na Eden Areni u Pragu...

Svijetsko klupsko prvenstvo je na rasporedu od 11. do 21 Decembra, a predpostavlja se da ce Bayern igrati 1/2 finale 16/17. Decembra i eventualno finale 21., tako da ce te posljednje kolo prvog dijela naredne sezone morati igrati u nekom drugom terminu, a na DFL-u je da odluci kada ce to biti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 28 maj 2013, 20:26

Rummenigge rekao da ce sa Pizzarom i Buytom biti obavljeni razgovori poslije finala kupa ;)

Od ranije je poznato da se Tymo vraca u zenit,a sto se tice Billala on je izrazio volju da zavrsi karijeru u Bayernu,te je produzetak ugovora do 2017 u zavrsnim pregovorima uz poboljsanje godisnje plate preko 10 mil.

I na kraju su dogovorene premije ukoliko Bayern uzme i kup uprava je odlucila debelo nagraditi igrace Bayerna sa 400.000 hiljada eurica po igracu :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 maj 2013, 22:46

S obzirom na povredu Badstubera mislim da bi Buytko trebao ostati još 1 godinu a tu će biti i mladi Kirchhoff.Rafinhu takođe ne treba pustiti moramo imati tu širinu na klupi.Pizarro može ići jer imamo Mandžu, mladog Weihraucha koji treba dobiti više šanse i tu je Muller koji može pokriti poziciju špica.Po meni Gomez je 90% pred izlaznim vratima a njegova zamjena je Lewandowski koji samo što nije šarnuo ugovor.Gomo je killer i neće mi biti drago ako ode. :roll:

Pitanje je kakav će status kod Guardiole imati Emre Can,Højbjerg i Weiser.Na posudbe ili će ostati u klubu i dobivati šansu na kapaljku ili je nikako i ne dobiti. :?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 29 maj 2013, 00:53

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 3271_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; nasi ultrasi jos slave titulu :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 maj 2013, 01:12

Dominacija 8-)

slika

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 maj 2013, 01:24

Samo za raju u crvenim dresovima (mogu i zutalji ako medju njima ima mazohista :P ):
BVB-Bayern prvo poluvrijeme: https://hotfile.com/dl/224459169/7d80d6 ... 3.flv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
drugo poluvrijeme: https://hotfile.com/dl/224467101/501c0e ... 3.flv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Engleski komentator, slika dobra, sve zajedno malo manje od gige...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 maj 2013, 02:01

Evo jedna mini-kolumna BILD-a vezana za Deislera povodom 50 godina Bundeslige...

http://www.bild.de/sport/fussball/1-bun ... .bild.html

Neki kazu da su povrede bile uzrok njegovog psihickog stanja, no ja ipak mislim da je kod njega slicno kao i kod Enke-a depresija bila glavni uzrok tih problema.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 maj 2013, 02:05

Koja je to igračina bila. Majstor za slobodnjake, a kako je tek kornere izvodio. A povrede su i uzrok za depresiju uz svakakve komentare koje su bile upučenje na njegov račun.

Šteta, zaista šteta.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 maj 2013, 02:08

Jbt. kad se sjetim koji je to talenat bio :(

Koji god da je uzrok bio njegovog prekida karijere ostaje zal za tim igracem,svi priznati strucnjaci su mu predvidjali veliku karijeru ali jednostavno i povrede i psihicko stanje su dovele do preranog prekida karijere Deislera.

Stvarno mi je zao Deislera ali jednostavno nije mu bilo sudjeno da napravi veliku karijeru.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 maj 2013, 09:32

Weiser katastrofalan u Kaiserslauternu.
Gledam ga , hem fula lopte, hem ne zna je ni primit kako treba.
Samo mi Can obecava od ovih mladih talenata.

Ovaj Roster ce biti pun Zvijezda, ako znaci odbrana titule dovođenje Lewandovskog, samo naprijed.

Maria prodati sto skuplje, kao da nam pare trebaju.
Koliko je samo zaradio klub ove sezone ?!? :o

Ja sam za dovodjenja Messia, imamo para za njega, postujuci svaki financial fair play. :lol:

I on ce sam uvidjeti da treba doci u vecu instituciju koja ce sa njegovim najdrazim trenerom harati evropom jos 3-4 godine. Samo kod nas ne bi mogao spica igrati, vratio bi se carolijama na krilu.
Ima kvalitetu da rijesi sam utakmicu, nije sebican. Upoznati ste sa njegovim kvalitetama.
Svjestan je da sve vise Barca ovisi o njemu i da je Xavi usao u godine kada vise nema velike trkacke sposobnosti.
Prelaskom u Bayern, dosao bi u klub gdje moze igrati sa najboljim veznjakom danasnjice i najboljim destruktivcem danasnjice. Na suprotnom krilu bi imao covjeka jednake kreativnosti i lucidnosti. Ne bi sve sam rjesavao.
Nekad bi grijao i klupu, jer Robben je u strasnoj formi.
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 29 maj 2013, 09:55

BadrHari je napisao/la:Weiser katastrofalan u Kaiserslauternu.
Gledam ga , hem fula lopte, hem ne zna je ni primit kako treba.
Samo mi Can obecava od ovih mladih talenata.

Ovaj Roster ce biti pun Zvijezda, ako znaci odbrana titule dovođenje Lewandovskog, samo naprijed.

Maria prodati sto skuplje, kao da nam pare trebaju.
Koliko je samo zaradio klub ove sezone ?!? :o

Ja sam za dovodjenja Messia, imamo para za njega, postujuci svaki financial fair play. :lol:

I on ce sam uvidjeti da treba doci u vecu instituciju koja ce sa njegovim najdrazim trenerom harati evropom jos 3-4 godine. Samo kod nas ne bi mogao spica igrati, vratio bi se carolijama na krilu.
Ima kvalitetu da rijesi sam utakmicu, nije sebican. Upoznati ste sa njegovim kvalitetama.
Svjestan je da sve vise Barca ovisi o njemu i da je Xavi usao u godine kada vise nema velike trkacke sposobnosti.
Prelaskom u Bayern, dosao bi u klub gdje moze igrati sa najboljim veznjakom danasnjice i najboljim destruktivcem danasnjice. Na suprotnom krilu bi imao covjeka jednake kreativnosti i lucidnosti. Ne bi sve sam rjesavao.
Nekad bi grijao i klupu, jer Robben je u strasnoj formi.
slika
HAHA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 maj 2013, 11:49

Danas čitam jedan veoma zanimljiv članak na TZ, razgovor sa ekonimistom iz Hamburga Dr. Henning Vöpel o uspjesima Bayerna i koliko će se to ekonomski odraziti na klub.Jedna rečenica mi je odmah pala u oko.

Vöpel: Man spekuliert, dass es bis zu 500 Millionen Euro werden. Damit würde Bayern aufschließen zu Real, Barcelona, Manchester. Man hätte sich also auch wirtschaftlich an der Spitze Europas etabliert. :shock:

edit :

slika

slika

8-)
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 29 maj 2013, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 maj 2013, 12:41

Saurman je napisao/la:edit :

slika

slika
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Dilah i 4 gosta.