GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Zeman
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Zeman » 28 maj 2013, 22:21

Sportfanatik je napisao/la:Momci smirite se, protestujte protiv Maminja.

Čovjek stvara najjači Dinamo ikad
Svi su ovdje savršeno smireni osim tebe. Tebi, kao i tvom idolu Maminju, treba pomoć psihologa. Prijateljski ti to kažem, nije još kasno... Za tebe, za Maminja je...
NAPRIJED NARODE!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 maj 2013, 22:22

badblueboylivno je napisao/la:
SiamoNoi je napisao/la:
ciza je napisao/la: a gdje je dio koji je za njega?
Ne dolaze na utakmice zbog huligana. :(
Nisu ludi. Pa oni djecu bacaju s tribina, yebote, lome kičme djedovima koji dovode unuke, pogode te bakljom sa 100 metara. :roll:
hahahahahaha :lol: :lol:

Jbg, covjek je stvorio jaku ekipu sto jest jest... Ali je unistio klub.

U Zagrebu nema vise nikakav interes za klub. Medvescak ima daleko vise gledatelja nego Dinamo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 maj 2013, 22:24

Ma kakav Medveščak, koga zanima hokej, to je samo hir jednog manjeg dijela
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 28 maj 2013, 22:33

Jel ti momak zivis u nekoj bajci. jer iz tvojih postova bi se to dalo zakljucit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 maj 2013, 22:33

Sportfanatik je napisao/la:Ma kakav Medveščak, koga zanima hokej, to je samo hir jednog manjeg dijela
ahan.

Ovako nabrzaka sam nasao statistiku od ove sezone:
Modre u prosjeku gleda 3200 navijača (prosjek diže 11 tisuća gledatalja protiv Hajduka i pet tisuća protiv Zadra)
http://www.index" onclick="window.open(this.href);return false; .hr/sport/clanak/analiza-gledanosti-12-europskih-liga--zvezda-sjajna-druga-hajduk-deveti-dinamo-i-partizan-katastrofalni/652788.aspx
Po podacima Međunarodne federacije hokeja na ledu Medveščak je ove sezone bio 13. najgledaniji hokejski klub u Europi s prosjekom od 7837 gledatelja po utakmici, a u samo četiri utakmice koje je odigrao u Areni privukao je više od 60.000 gledatelja.
http://www.tportal.hr/sport/ostalisport ... osija.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dakle 2,45 vise raje na Medvescaku nego na Dinamu.

Pa ti zivi u Mamicevoj bajci ako hoces, ja cu ostati u stvarnosti.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2013, 22:37

Kakav hir traje četiri godine? :lol: :lol:

Današnji Medveščak, najuspjeliji sportski projekt na prostoru bivše države, predstavlja sve ono što bi Dinamo trebao predstavljati. :oops:
Hayley <3

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 28 maj 2013, 22:41

badblueboylivno je napisao/la:Kakav hir traje četiri godine? :lol: :lol:

Današnji Medveščak, najuspjeliji sportski projekt na prostoru bivše države, predstavlja sve ono što bi Dinamo trebao predstavljati. :oops:
Ma koga ta glupost zanima, igrali jednu od slabijih liga u Europi, kako se tu niko ne pita okle gazdi pare i šta čini s njima
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2013, 22:44

Pa ta glupost zanima nekoliko puta više ljudi nego što ih zanima Dinamo. Brojke ne lažu.
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 maj 2013, 22:48

Eto "okle gazdi pare":
KHL MEDVESCAK Zagreb se financira iskljucivo iz vlastitih prihoda bez financijske podrske Grada i Drzave poput mnogih drugih klubova i kao takav gotovo je jedinstven profesionalni sportski klub u Hrvatskoj, ali i EBEL ligi. U slučaju KHL Medveščak Zagreb, klub placa koristenje svih dvorana u kojima igraci tijekom sezone treniraju i igraju. Budget kluba u sezoni krece se izmedu 12 i 15 milijuna kuna. Od prodaje ulaznica, sezonskih i dnevnih te posebnih visokocjenovnih VIP paketa, Medvescak u sezoni prihoduje oko 20% od ukupnog sezonskog budgeta Kluba. Ostatak budgeta, obzirom da nema financijsku podrsku Grada i Drzave, Medvescak je duzan osigurati kroz vlastite kanale - prvenstveno od sponzora, medijskih i marketinskih projekata, posebnih projekata koje organizira, a koji ukljucuje i igranje utakmice u Areni Zagreb i Areni Pula te manji dio od prodaje navijackih artikala.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 maj 2013, 22:55

Sportfanatik je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Kakav hir traje četiri godine? :lol: :lol:

Ma koga ta glupost zanima, igrali jednu od slabijih liga u Europi, kako se tu niko ne pita okle gazdi pare i šta čini s njima
Evo sada su usli u drugu najbolju ligu svijeta.

Sta ces na to reci, bas me zanima.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 maj 2013, 22:59

Taj Medvescak jeste navijacki hir. Nekad se DS punio bez problema, kao i Arena, a sad DS pun samo u doigravanju, dok se Arena ove sezone nije napunila niti jednom. Ja gledam taj Medvescak kad stignem na TV-u, gledao sam ih i u DS i u Areni dok sam bio u Zagrebu, dragi su mi, ali da nisu usli sad u KHL mislim da bi kroz par sezona spali s gledanoscu i dosli na prosjek EBEL-a. Naravno, zato su tu sposobni ljudi koji su napravili korak naprijed i koji ce vratiti navijace na tribine. To se zove marketing, a tog u Dinamu bas i nema, a i kad se napravi neka akcija to se ismije :?

Stvarao je i Tudjamn pa se pjevalo 'Je*i se Croatio', a Mamic Tudjamanu ni djonove cipela nebi mogao lizati da je doticni medju zivima. I dok se neki tjese cinjenicom da se ta borba zavrsila pobjedom ja se uvijek vratim u stvarnost cinjenicom da je ta borba zavrsena smrcu protivnika, a ne njegovom kapitulacijom. Nisam takav covjek koji bi Mamicu pozelio smrt, ali bi volio da se ta saga konacno okonca i da dosta stvari izadje na vidjelo. Ne samo Mamicev prljavi ves, nego i to za koga ce se glasati, kao i kolika i do kad ce biti takva gledanost, a nakon svega ocel se izroditi jos poneka borba. Neki dan bas ugledah neki naslov da je Dinamo uklet klub, tekst citao nisam, ali mi se sve cini da jest.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2013, 23:05

Signore je napisao/la:Taj Medvescak jeste navijacki hir. Nekad se DS punio bez problema, kao i Arena, a sad DS pun samo u doigravanju, dok se Arena ove sezone nije napunila niti jednom. Ja gledam taj Medvescak kad stignem na TV-u, gledao sam ih i u DS i u Areni dok sam bio u Zagrebu, dragi su mi, ali da nisu usli sad u KHL mislim da bi kroz par sezona spali s gledanoscu i dosli na prosjek EBEL-a. Naravno, zato su tu sposobni ljudi koji su napravili korak naprijed i koji ce vratiti navijace na tribine. To se zove marketing, a tog u Dinamu bas i nema, a i kad se napravi neka akcija to se ismije :?
Hir traje par mjeseci, najviše godinu. Medveščak četiri godine ima praktički punu dvoranu, rasprodane godišnje prije početka sezone. Halo, tko je tu lud!?

Arena se ove godine nije napunila jer se odvijala za vrijeme užasnog nevremena kad je u gradu nastupio prometni kolaps - a opet je svaki put imala više gledatelja nego Dinamo na Ligi prvaka. :oops:

Koja Dinamova akcija? Liga prvaka za kunu? Plavko? Kalendar? Daj me nemoj yebat. :lol: :lol: :lol:
Hayley <3

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 28 maj 2013, 23:13

Milja za pun stadion.Najjača akcija ikad.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2013, 23:26

A to je tek ubilo, suze mi naviru na oči. :lol: :lol: :lol:

Zašto ismijavamo??? :lol: :lol: :lol:
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 maj 2013, 23:31

Pa bilo je 7 ili 8 utakmica, a ni jednom nije napunjeno. Cak i ono u Puli sto je bilo, karte su se mogle kupiti do zadnjeg dana. Nemoj ko oni iz Viteza, cijelu sezonu im matura. Ajde, nije hir, ali svakako nije nesto sto traje, barem ne u EBEL-u. Igrao je taj Medvescak ove 4 sezone i Hrvatsku ligu, ali dvorana je zjapila prazna. Taj EBEL je dovukao navijace, isti su se zasitili, pa ce ih nazad vratiti KHL. Kad se zasite uprava ce smisliti nesto novo i vratit nazad. Evo, ja sam prvi koji je prvu sezonu buljio u TV svaku utakmicu, drugu i trecu sezonu sam i bio na utakmicama kad sam stigao, a ovu zadnju nisam pogledao ni jednu utakmicu u kompletu.

A Dinamo je radio bas te akcija, LP za kunu, ono dijeljenje dresova s Hajdukom, salovi i kape s PAOK-om. Moze se to ismijavati koliko oce, ali je akcija za privuci ljude na stadion. Kad se na utakmici Medvescaka dijele ulaznice za Cibonu nisam vidio da se itko smijao, svi su uredno pokupili, medju njima i ja. Da su se dijelile za Dinamo necu ni pitat sta bi bilo.

Ajde, ako je netko toliko pametan. Kakvu bi vi akciju pokrenuli da privucete ljude na stadion. Ono sto je najbitnije je da ste marketing strucnjak i ograniceni ste, nema otkaza upravi i slicnih stvari, samo akcija koja je u vasoj moci. Kao da bi napravili ista bolje. Ja ne podrzavam upravu, ali u pm, s nekim stvarima bas pretjerujete.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2013, 23:43

Ljude ne možeš pokrenuti dok se ne naprave promjene u klubu i nikakva akcija neće privući ljude dok su u klubu i dalje oni koji su napravili ovo i ovo i milijun puta ovo.

Nema smisla išta osim ovoga reći, odnosno, glupo je govoriti što bih ja (ili netko drugi) uradio po pitanju marketinga dok oni koje nikakav marketing ne može oprati i dalje jašu i orgijaju nad nekad slavnim klubom.

A ne znam zašto spominješ Cibonu?! Pa taj je klub stoput gori od Dinama... u klupskom kafiću dijele ulaznice, yebote, a onda kukaju da nemaju prihoda od ulaznica. :lol: :lol:
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 maj 2013, 23:52

Pa ne zjapi Dinamov stadion prazan zbog loseg rada marketing tima, drugi su razlozi ipak...kakvu god oni akciju napravili nece napunit stadion, pa makar dovukli Messia i Ronalda jednog dana u Dinamo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 maj 2013, 20:31

Nisam ja rekao da ce ti potezi donijeti ucinak, nego da je glupo da se to ismijava. Ljudi iz marketinga barem nesto pokusaju, ne uspijeva i puno vecim strucnjacima, a jako dobro znamo kakvi strucnjaci sjede u Dinamovom marketing timu.

I Cibonu sam spomenuo cisto onako, i sam navodis kako dijele ulaznice. Cudno mi da taj klub nitko ne ismijava dok se Dinamo konstantno ismijava od strane vlastitih navijaca. Ta uprava ce kad-tad otici, docekat cemo to, Hvala Bogu pa smo mladji od Mamica za 30 godina, ako nista umrijet ce prije nas, barem bi bio red :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 maj 2013, 21:58

Yebiga, ako ce Mamic bit do kraja zivota u Dinamu, onda zajebi sve ovo...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 29 maj 2013, 22:35

Lillard je napisao/la:Yebiga, ako ce Mamic bit do kraja zivota u Dinamu, onda zajebi sve ovo...
Ne vjerujem ja da on moze jos dugo drzat ovaj tempo, otic ce na zivcima, iscrpit ce se i odje*at sve. Ja prognoziram da ce bit tu jos dvije sezone, odnosno, da ce osvojit tih 10 u nizu, a onda napustiti klub govoreci da je izvsio misiju, ne priznajuci da ne moze vise. Samo se bojim da ce malo prije odlaska napraviti stetu klubu, da Dinamo nebi mogao uzeti i 11 u nizu, jer sumnjam da bi on podnjeo osvajanje titule bez njegovog komandovanja.

A kad nesto razmislim, i prelazak u Lokomotivu mi se cini dosta izglednim. Tamo ga barem nitko dirao nebi.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.