da u subotu na pecari i u petak pod bijelim brijegom u 18:00h..ev opise i na ****...19UM94 je napisao/la:na indexu sam pročitao da je u subotu na pecari otvoreni trening ?!

da u subotu na pecari i u petak pod bijelim brijegom u 18:00h..ev opise i na ****...19UM94 je napisao/la:na indexu sam pročitao da je u subotu na pecari otvoreni trening ?!
Mislis crkni Šukeru?werly je napisao/la:trening reprezentacije u petak u 18 h pod bijelim brijegom.crknite dušmani
nego šta ??Bliss je napisao/la:Mislis crkni Šukeru?werly je napisao/la:trening reprezentacije u petak u 18 h pod bijelim brijegom.crknite dušmani
" je se " evo brate crkajem ali odwerly je napisao/la:trening reprezentacije u petak u 18 h pod bijelim brijegom.crknite dušmani
domorocki je napisao/la:rexxona je napisao/la:werly je napisao/la: koja su pojacanja,moze i privatna poruka
hahahaha,nemate za puta do bijeljine,kakva crna pojačanja
Jedan gol je dao a drugi namjestio ovde protiv Travnika kolko ja znam!Jericho je napisao/la:Popović je vrlo dobar napadač i odavno je na radaru Zrinjskog... u Travniku je ove sezone dao 6 golova što je za našu ligu, a i za klub u kojem je igrao i više nego dobro... Simeunović je mlad momak 21 godina, igra poziciju desnog veznog.. ako si gledao ove polusezone utakmicu Pod BB Zrinjski-Travnik nebi tako pričao protiv momka... toliko je brz s loptom da je to zastrašujuće, a čak je u toj utakmici i postigao gol... u njem vidim novog Smajića...
zasigurno će biti još pojačanja (i to provjerenih) jer će u rubrici "odlasci" biti preko 10 imena...
upravu si... asistirao je prvi gol i zabio drugiZrinjskiMostar je napisao/la:Jedan gol je dao a drugi namjestio ovde protiv Travnika kolko ja znam!
Pa pogledaj molim te Popoviceva 2 gola Leotaru pa reci, vidi se iz aviona da je utakmica odradjena prije nego je i pocela, pustaju ga da dadne golove, smijesna liga, klub iz kojeg on dolazi jos smijesniji..Jericho je napisao/la:Popović je vrlo dobar napadač i odavno je na radaru Zrinjskog... u Travniku je ove sezone dao 6 golova što je za našu ligu, a i za klub u kojem je igrao i više nego dobro... Simeunović je mlad momak 21 godina, igra poziciju desnog veznog.. ako si gledao ove polusezone utakmicu Pod BB Zrinjski-Travnik nebi tako pričao protiv momka... toliko je brz s loptom da je to zastrašujuće, a čak je u toj utakmici i postigao gol... u njem vidim novog Smajića...
zasigurno će biti još pojačanja (i to provjerenih) jer će u rubrici "odlasci" biti preko 10 imena...
Je li moguce da je derbi prosao bez Bekica ...bekicamir je napisao/la:Svasta se izdogadjalo u ovo tjedan dan ali najdraze je sto su nam nase komsinice pomogle da odemo u europu tako sto su se Topic i Tana dogovorili da bude nerjesen susret u Vrapcicima,stoga komsinicam hvala jer da smo zavrsili na 9.m nebi imali pravo nastupa!
Cvrsto odlucujem da cu se popraviti i da vise nikada necu napisati da je Mandzkic bolji od Dzeke!
Ne seri da si to napisao.bekicamir je napisao/la: Cvrsto odlucujem da cu se popraviti i da vise nikada necu napisati da je Mandzkic bolji od Dzeke!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.