Pa niko ni ne misli da znas.Pipita je napisao/la:ako je marquez puni pogodak onda ja ne znam...hujka komandant je napisao/la:barca ce abd zgaziti reala mrskog i odvratnog ogavnog i bez ikakve polemike miljama je ispred reala....sam podatak protiv intera xavi,iniesta,valdez,puyol,pique,pedro,pa krkic,busquets,pa kad jos dodas mesija sve igraci koji su vlastiti izdanak skola barce je za svaki respect u danasnjem svjetu fudbala gdje se samo kupuje i rasipa a i ono sto se kupi hvala bogu pun pogodak yaya toure,alves,abidal,marquez,itd...tako da ne mogu shvatiti da ima neko da kritikuje barcu bar zasad na bilo koji nacin...i jos nesto sto me stvarno cudi da neko ko ima 30 i vise godina moze navijati za real je za mene porazavajuce haj djeca koja se furaju na nakve nazovi zvjezde al ozbiljan covjek ne mogu da shvatim navijati za klub koji kupi sve na dunjaluku i opet nista ne naprave muce se itd...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
znas, moja recenica je trebala zavrsiti s ruznim rijecima, ali sam zato stavio tri tacke...
pa ti kontaj sta je trebalo biti iza ja ne znam
pa ti kontaj sta je trebalo biti iza ja ne znam

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Bit će dobra utakmica, šteta što nedostaje rezultatske neizvjesnosti ali opet vrijedi pogledati. Nadam se da će Ibra uvaliti koji.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
- -Barcelona-
- Kontakt:
ako mislis naEl Clasico, morat cu te razocarat. utakmica je u nedelju.-Barcelona- je napisao/la:veceras neka pobjedi ekipa za koju ja navijam
- -Barcelona-
- Kontakt:
ebiga zahebo seWolverine je napisao/la:ako mislis naEl Clasico, morat cu te razocarat. utakmica je u nedelju.-Barcelona- je napisao/la:veceras neka pobjedi ekipa za koju ja navijam

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
pojedinci ne znaju kad im klub igra utakmicu a sve veliki navijači koji prate svoj klub-Barcelona- je napisao/la:ebiga zahebo seWolverine je napisao/la:ako mislis naEl Clasico, morat cu te razocarat. utakmica je u nedelju.-Barcelona- je napisao/la:veceras neka pobjedi ekipa za koju ja navijam
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
mirza hocemo im malo slika staviti ovdje

ovog se ne sjecate

ovog se ne sjecate

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
hahahahaha
samo ti postavljaj.....daj nam barcu da se igramooo igramooo

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- rob do bagro
- Kontakt:
haj kad ste vec kod toga da i ja jednu postavim

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da i kod vas prognoziram: 7+......
Ocekujem dobru tekmu, valjda nece biti razocarenja.

Ocekujem dobru tekmu, valjda nece biti razocarenja.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
11-3 es hist...

Trebala bi biti dobra tekma, sto se tice prednosti dao bih je Barceloni zbog domaceg terena, ali mana Barce je odbrana i Valdez. Real bi svoje sanse trebao vrebati iz kontri i prekida. Pelegrini porucuje da ce napasti od prve minute, ukoliko se to desi, ponovice se scenarij(2-6) od prosle sezone.
eh veceras ocekujem strasnu utakmicu sa preko 4 gola a ujedno jedva cekam gledati po meni 4 najbolja fubalera svijeta (Ibra i Messi vs Kaka' i Ronaldo). ufff jedva cekam
- Gerrard Pique
- Kontakt:
Ako je mana Barcelone odbrana sta je onda mana Reala.Barcelona 16 puta ima bolju i jacu odbranutrebevic je napisao/la:Trebala bi biti dobra tekma, sto se tice prednosti dao bih je Barceloni zbog domaceg terena, ali mana Barce je odbrana i Valdez. Real bi svoje sanse trebao vrebati iz kontri i prekida. Pelegrini porucuje da ce napasti od prve minute, ukoliko se to desi, ponovice se scenarij(2-6) od prosle sezone.
Alves-Ramos
Alves i Ramos su jedni od najboljih desnih bekova na svijetu.Alves je odlican u odbrani ali i u napadau takodjer.Ramos nije los al on zna zasrati ko sto niko ne zna.Prosle sezone kriv je za 2 gola Barcelone protiv Reala,2 puta mu je Henry pobjegao i oba puta
je dao go,a takodje utakmica Real Madrid-Milan Ramos je dodao loptu Ambrosiniju koji je prebacio za Pata a ovaj donio pobjedu Milanu od 3-2.
Pique-Albiol
Pique je za mene 25 puta bolji od Albiola.Pique je stoper koji postize golove kad mu to pane na pamet.U Spanskoj reprezentaciji je dao 4 gola u kfalifikacijama za SP 2010.Vise golova cak i od Fernanda Toressa koji nije postigao nijedan.Uvjerio nas je to i u Zenici kada je pogodio za Spaniju protiv BiH za 1-0.Dao je go i Real Madridu kada je na Bernabeu bilo 6-2,a utorak je pogodio i protiv Intera za svoj 3 go ove sezone.Osim toga drugi je najbolji stoper prosle sezone u Ligi Prvaka a na Castrol rang listi je 4 najbolje ocjenjeni igrac Prvi je Henry,drugi Messi treci Ronaldo a cetvrti Pique.
Puyol-Pepe
Puyol je igrac koji moze cuvati bilo kojeg igraca samo ako ima volju za to uvjerio nas je prosle sezone u Ligi Prvaka kad Ronaldu nije dao da 2 puta sutira prema golu u cijeloj utakmici.Pepe je igrac koji samo faulove pravi kada ne moze cuvati igraca i lako izgubi zivce.
Abidal-Arbeloa
Abidal je igrac koji kad se postavi Ronaldo i Kaka ne mogu proci ni pomocu trikova.Arbeloa nije los ali ipak iskustvo je na Abidalovoj strani.
Jedino je Casillas bolji od Valdesa.
Moc imam u sebi,pravilo jedno sam je*i imaj obraz i karatker i ni od kog se ne grebi...
-
- Kontakt:
koliko god covjek pokusao da opise osjecaj koji ima sad pred utakmicu, ne bi uspio da ga opise....
cekam ovu utakmicu od kad je ronaldo dosao u real, od kada je pocela prica od strane realovaca "nabicemo vas, tam vam..." . Veceras cemo aBd vidjeti kako ce se zavrsiti, evo zadnjih mjesec dana knjige ne mogu da otvorrim zbog tekme u pm
Molim Boga samo da ide sve kako treba, pa da se to zavrsi kako nama godi...
Takodjer, ako ako budu radili onako kako je pellegrini rekao, tj. da ce odmah krenuti u napad, onda sam 99 % siguran da pobjeda Barce nece doci u pitanje, jer mi straaasno volimo da igramo protiv protivnika koji se otvore,.. Tako je bilo i na Bernabeu, rezultat 1-2 , Real se otvara, i ..... to je to ....
Sretno nasi ....
cujemo se poslije utakmice, da prokomentarisemo sve .....
cekam ovu utakmicu od kad je ronaldo dosao u real, od kada je pocela prica od strane realovaca "nabicemo vas, tam vam..." . Veceras cemo aBd vidjeti kako ce se zavrsiti, evo zadnjih mjesec dana knjige ne mogu da otvorrim zbog tekme u pm

Molim Boga samo da ide sve kako treba, pa da se to zavrsi kako nama godi...
Takodjer, ako ako budu radili onako kako je pellegrini rekao, tj. da ce odmah krenuti u napad, onda sam 99 % siguran da pobjeda Barce nece doci u pitanje, jer mi straaasno volimo da igramo protiv protivnika koji se otvore,.. Tako je bilo i na Bernabeu, rezultat 1-2 , Real se otvara, i ..... to je to ....

Sretno nasi ....
cujemo se poslije utakmice, da prokomentarisemo sve .....
- -Barcelona-
- Kontakt:
daj molim te nemoj se glupirati tu,normalno da znam kad je utakmica al svakom se desi da pogrjesiMirza_Hordas je napisao/la:pojedinci ne znaju kad im klub igra utakmicu a sve veliki navijači koji prate svoj klub
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
kralju moj kako ti napisa isto kao da igraju barselona i grashopers....Gerrard Pique je napisao/la:Ako je mana Barcelone odbrana sta je onda mana Reala.Barcelona 16 puta ima bolju i jacu odbranutrebevic je napisao/la:Trebala bi biti dobra tekma, sto se tice prednosti dao bih je Barceloni zbog domaceg terena, ali mana Barce je odbrana i Valdez. Real bi svoje sanse trebao vrebati iz kontri i prekida. Pelegrini porucuje da ce napasti od prve minute, ukoliko se to desi, ponovice se scenarij(2-6) od prosle sezone.
Alves-Ramos
Alves i Ramos su jedni od najboljih desnih bekova na svijetu.Alves je odlican u odbrani ali i u napadau takodjer.Ramos nije los al on zna zasrati ko sto niko ne zna.Prosle sezone kriv je za 2 gola Barcelone protiv Reala,2 puta mu je Henry pobjegao i oba puta
je dao go,a takodje utakmica Real Madrid-Milan Ramos je dodao loptu Ambrosiniju koji je prebacio za Pata a ovaj donio pobjedu Milanu od 3-2.
Pique-Albiol
Pique je za mene 25 puta bolji od Albiola.Pique je stoper koji postize golove kad mu to pane na pamet.U Spanskoj reprezentaciji je dao 4 gola u kfalifikacijama za SP 2010.Vise golova cak i od Fernanda Toressa koji nije postigao nijedan.Uvjerio nas je to i u Zenici kada je pogodio za Spaniju protiv BiH za 1-0.Dao je go i Real Madridu kada je na Bernabeu bilo 6-2,a utorak je pogodio i protiv Intera za svoj 3 go ove sezone.Osim toga drugi je najbolji stoper prosle sezone u Ligi Prvaka a na Castrol rang listi je 4 najbolje ocjenjeni igrac Prvi je Henry,drugi Messi treci Ronaldo a cetvrti Pique.
Puyol-Pepe
Puyol je igrac koji moze cuvati bilo kojeg igraca samo ako ima volju za to uvjerio nas je prosle sezone u Ligi Prvaka kad Ronaldu nije dao da 2 puta sutira prema golu u cijeloj utakmici.Pepe je igrac koji samo faulove pravi kada ne moze cuvati igraca i lako izgubi zivce.
Abidal-Arbeloa
Abidal je igrac koji kad se postavi Ronaldo i Kaka ne mogu proci ni pomocu trikova.Arbeloa nije los ali ipak iskustvo je na Abidalovoj strani.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
pa sta je pogrifjesio pa nisu madridzani daleko od shoperaneno#4 je napisao/la:kralju moj kako ti napisa isto kao da igraju barselona i grashopers....Gerrard Pique je napisao/la:Ako je mana Barcelone odbrana sta je onda mana Reala.Barcelona 16 puta ima bolju i jacu odbranutrebevic je napisao/la:Trebala bi biti dobra tekma, sto se tice prednosti dao bih je Barceloni zbog domaceg terena, ali mana Barce je odbrana i Valdez. Real bi svoje sanse trebao vrebati iz kontri i prekida. Pelegrini porucuje da ce napasti od prve minute, ukoliko se to desi, ponovice se scenarij(2-6) od prosle sezone.
Alves-Ramos
Pique-Albiol
Puyol-Pepe
Abidal-Arbeloa

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.