GNK Dinamo Zagreb
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Alžirac El Soudani potpisao za Modre: Želim u Ligu prvaka
Dinamo je dobio još jedno pojačanje! Nakon Juniora Fernandesa za Modre je potpisao i 25-godišnji Alžirac El Arbi Hillel Soudani.
Dojučerašnji napadač portugalske Vitorije Guimaraes za taj je klub odigrao 20 utakmica i postigao 9 golova. Prije dvije godine je bio i prvak Alžira te najbolji strijelac lige. Za reprezentaciju Alžira postigao je sedam golova u 13 nastupa, od čega je čak šest zabio u službenim utakmicama. Talentirani napadač odsad će svoje nogometno umijeće pokazivati u modrome dresu.
- Vjerujemo da smo dobili kvalitetnog igrača. O tome svjedoče i brojne pohvale na njegov račun od strane struke i vjerujemo da će svoju kvalitetu potvrditi i u Dinamu – izjavio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.
Svoje uzbuđenje ne krije ni El Soudani: - Jako sam sretan što sam ovdje. Čuo sam već puno toga o Dinamu i svjestan sam velikih ambicija ovoga kluba. Uistinu čvrsto vjerujem da ću već na početku sljedeće sezone pokazati zašto me Dinamo želio i opravdati povjerenje svih. Jasno, vjerujem i da ću sa svojim novim suigračima slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru – izjavio je dobro raspoloženi alžirski reprezentativac nakon potpisivanja ugovora. Već u utorak Soudani odlazi iz Zagreba na okupljanje reprezentacije Alžira gdje ga dočekuje izbornik Vahid Halilhodžić, bivši trener Modrih koji o svom reprezentativcu ima samo riječi pohvale.
Dinamo je dobio još jedno pojačanje! Nakon Juniora Fernandesa za Modre je potpisao i 25-godišnji Alžirac El Arbi Hillel Soudani.
Dojučerašnji napadač portugalske Vitorije Guimaraes za taj je klub odigrao 20 utakmica i postigao 9 golova. Prije dvije godine je bio i prvak Alžira te najbolji strijelac lige. Za reprezentaciju Alžira postigao je sedam golova u 13 nastupa, od čega je čak šest zabio u službenim utakmicama. Talentirani napadač odsad će svoje nogometno umijeće pokazivati u modrome dresu.
- Vjerujemo da smo dobili kvalitetnog igrača. O tome svjedoče i brojne pohvale na njegov račun od strane struke i vjerujemo da će svoju kvalitetu potvrditi i u Dinamu – izjavio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić.
Svoje uzbuđenje ne krije ni El Soudani: - Jako sam sretan što sam ovdje. Čuo sam već puno toga o Dinamu i svjestan sam velikih ambicija ovoga kluba. Uistinu čvrsto vjerujem da ću već na početku sljedeće sezone pokazati zašto me Dinamo želio i opravdati povjerenje svih. Jasno, vjerujem i da ću sa svojim novim suigračima slušati himnu Lige prvaka na Maksimiru – izjavio je dobro raspoloženi alžirski reprezentativac nakon potpisivanja ugovora. Već u utorak Soudani odlazi iz Zagreba na okupljanje reprezentacije Alžira gdje ga dočekuje izbornik Vahid Halilhodžić, bivši trener Modrih koji o svom reprezentativcu ima samo riječi pohvale.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
jako lijepo to dinamo okuplja
dovesti igrace iz viktorije i iz leverkusena - nije mala stvar 
gledam snimke kako su sredili maksimir iznutra - svaka im cast na tom + sve sami finansirali
daleko najnapredniji klub ex yu 

gledam snimke kako su sredili maksimir iznutra - svaka im cast na tom + sve sami finansirali

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- Titova-Juga
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 28 maj 2013, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Sportfanatik
- Kontakt:
NAKON što je Alžirac Soudanija i službeno predstavljen na Maksimiru, Dinamo je podigao prašinu još jednim transferom.
Strane agencije i argentinski mediji pišu kako je i golman San Lorenza Pablo Migliore na pragu Dinama.
Podsjetimo, Argentinac iz kluba za kojeg navija novi papa, trebao je još prošle zime stići u Zagreb, ali je odlučio ostati završiti sezonu. No, u travnju je upao u probleme i završio u zatvoru zbog povezanosti sa ubojstvom iz 2011. godine.
Čim je izašao iz pritvora, u kojem je proveo 40 dana, potpisao je za hrvatski klub. Pušten je uz jamčevinu od 200 tisuća dolara.
Migliore je rekao da se ne želi vratiti u Argentinu i sretan je što će igrati u Hrvatskoj. U aktualnoj sezoni branio je u 26 utakmica i primio 23 gola, a 11 puta sačuvao mrežu netaknutom.
Trener Dinama Kruno Jurčić nakon nedjeljne pobjede na Maksimiru protiv Hajduka priznao je da su igrači, koji se najviše spominju u medijima, vrlo blizu Dinama, pa se uskoro očekuje službena objava i ovog transfera.
Strane agencije i argentinski mediji pišu kako je i golman San Lorenza Pablo Migliore na pragu Dinama.
Podsjetimo, Argentinac iz kluba za kojeg navija novi papa, trebao je još prošle zime stići u Zagreb, ali je odlučio ostati završiti sezonu. No, u travnju je upao u probleme i završio u zatvoru zbog povezanosti sa ubojstvom iz 2011. godine.
Čim je izašao iz pritvora, u kojem je proveo 40 dana, potpisao je za hrvatski klub. Pušten je uz jamčevinu od 200 tisuća dolara.
Migliore je rekao da se ne želi vratiti u Argentinu i sretan je što će igrati u Hrvatskoj. U aktualnoj sezoni branio je u 26 utakmica i primio 23 gola, a 11 puta sačuvao mrežu netaknutom.
Trener Dinama Kruno Jurčić nakon nedjeljne pobjede na Maksimiru protiv Hajduka priznao je da su igrači, koji se najviše spominju u medijima, vrlo blizu Dinama, pa se uskoro očekuje službena objava i ovog transfera.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
http://sprdex.com/2013-04/dinamovi-skau ... lada-suca/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sprdex.com/2013-04/ruski-kemicar ... od-dinama/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sprdex.com/2013-04/ruski-kemicar ... od-dinama/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobrodosao

Ne znam, znam da je atmosfera oko Dinama uzasna vec jako dugo, ali opet me raduju ova pojacanja i nadam se da nece biti vise kanta za napucavanje u LP, ako se do tamo dođe.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
a gdje je dio koji je za njega?Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito
Taj dio se bavi pisanjem po forumima.ciza je napisao/la:a gdje je dio koji je za njega?Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito
Ne dolaze na utakmice zbog huligana.ciza je napisao/la:a gdje je dio koji je za njega?Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito

- Titova-Juga
- Kontakt:
Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito
Ti inače voliš da lupaš ko maksim po diviziji i na drugim pdf-ovima.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Pa pravi navijač će uvijek doći i navijati za svoj klub bez obzira ko taj klub vodi i upravlja njime. Jednom prilikom navijači Uniteda su prosvjedovali protiv Glazera pred stadionom i onda napunili stadion i navijali za UnitedTitova-Juga je napisao/la:Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Tako je prijatelju.Sportfanatik je napisao/la:Pa pravi navijač će uvijek doći i navijati za svoj klub bez obzira ko taj klub vodi i upravlja njime. Jednom prilikom navijači Uniteda su prosvjedovali protiv Glazera pred stadionom i onda napunili stadion i navijali za UnitedTitova-Juga je napisao/la:Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito
Nas je bilo 4500 protiv Porta, 3000 protiv Kyeva i 100 dok su huligani bojkotirali - mi smo pravi navijači!
Ovih 1 000 000 dinamovaca koji su okrenuli leđa ovom atomskom Dinamu su rušitelji Dinama, Hrvatske i Mamića... Budale.
Pošto nas je tako puno koji želimo ići na Dinamove utakmice, Mamić nam je napravio još jedan klub koji je sada drugi, pa možemo i to pratiti...
Evo vam k...c svima!
NKZM!
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Zanimljivo kako u komentarima stoje dobrodoslice u Granadu i to prije par satiTitova-Juga je napisao/la:[youtube][/youtube]

- Titova-Juga
- Kontakt:

Dajgle ovog međeda

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nisu ludi. Pa oni djecu bacaju s tribina, yebote, lome kičme djedovima koji dovode unuke, pogode te bakljom sa 100 metara.SiamoNoi je napisao/la:Ne dolaze na utakmice zbog huligana.ciza je napisao/la:a gdje je dio koji je za njega?Sportfanatik je napisao/la:Zbog jednog dijela navijača atmosfera oko Dinama je nikakva. Samo najveće budale mogu biti protiv Mamića i Dinama općenito

Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Patniče fanatiče, nije li tebi rečeno da više ne stavljaš copy-paste tekstova po forumu? Stavi samo link, piši vlastitu konstruktivu (mada je to nemoguće).
Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:Patniče fanatiče, nije li tebi rečeno da više ne stavljaš copy-paste tekstova po forumu? Stavi samo link, piši vlastitu konstruktivu (mada je to nemoguće).

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Sportfanatik
- Kontakt:
Momci smirite se, protestujte protiv Maminja.
Čovjek stvara najjači Dinamo ikad
Čovjek stvara najjači Dinamo ikad
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.