Ima Portsmouth pokusnog kunica.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Haman i bi,prije nego ovajNecromacer je napisao/la:Bega na goal.com dobio ocijenu 6...sto je normalna ocijena i za golmana kada ne primi gol...samo bolje ocijenjeni igrac u njegovom timu je Boateng. Bravo Bega...nisi mogao nista kod golova...u onim situacijama bi samo neko od ovih "strucnjaka" sa foruma skinuo 2 penala i slobodnjak...![]()
harishp je napisao/la:Haman i bi,prije nego ovajNecromacer je napisao/la:Bega na goal.com dobio ocijenu 6...sto je normalna ocijena i za golmana kada ne primi gol...samo bolje ocijenjeni igrac u njegovom timu je Boateng. Bravo Bega...nisi mogao nista kod golova...u onim situacijama bi samo neko od ovih "strucnjaka" sa foruma skinuo 2 penala i slobodnjak...![]()
Vidis da si mi pogodio strukuharishp je napisao/la:Sta si ti licni advokat.
Mani se gluposti i uzivaj u golovima
Vidi se i gdje ko brani.tax je napisao/la:ne znam sta vi vidite u ovom golmanu pa veci je potencijal seha lik je sila za njega
nije to uvjek vaznoNerko_Juventino je napisao/la:Vidi se i gdje ko brani.tax je napisao/la:ne znam sta vi vidite u ovom golmanu pa veci je potencijal seha lik je sila za njega
tax je napisao/la:ne znam sta vi vidite u ovom golmanu pa veci je potencijal seha lik je sila za njega
Sehic je potencijal, to si dobro rekao. I mjesto mu je medju ostalim potencijalima, to jest u U-21 reprezentaciji.tax je napisao/la:ne znam sta vi vidite u ovom golmanu pa veci je potencijal seha lik je sila za njega
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Blackwargreymon, Cwirek, Goalgetter, invincible1921, jasmin10, kakarut, Mostarska, s4mke, Shogun, Zglavkar i 69 gostiju.