FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta više forsira ove stare štopere nije mi jasno, bolje mlade pokupiti onom Vidoviću štoperu iz olimpica je istekao ugovor ne kontam, ima onaj naš u Visočkoj Bosni ima onaj Kovačević iz Travnika 21 godina, mislim ova dva štopera su šuplja ko švicarski sir to smo više puta konstatovali.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Nemaš pojma.Vidović je prije svega zadnji vezni.zeljooooo je napisao/la:Šta više forsira ove stare štopere nije mi jasno, bolje mlade pokupiti onom Vidoviću štoperu iz olimpica je istekao ugovor ne kontam, ima onaj naš u Visočkoj Bosni ima onaj Kovačević iz Travnika 21 godina, mislim ova dva štopera su šuplja ko švicarski sir to smo više puta konstatovali.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
haj Bogi razumijem, al vasilica ostavit to ne razumijem i nadam se da ce Vasa otici hvala mu.Opet i da ostane AMAR ZNA
-
- Kontakt:
Uh,odavno me neka sportska vijest nije vise obradovala od ove za Kjosevskog i Bajica. Ovaj Amarov sistem sa mladima mi se nevjerovatno svidja. Tacno se vidi da su ova djeca fudbalski skolovanija od ovih starijih. Onaj mali Sadikovic ono sto je ulazio pomalo odigrao je bas pravilno,skolski,sto bi se reklo. Kod ovih starijih tu neku mirnocu vidim samo kod Tomica,ako se on uopste moze ubrojati u starije. Onda kod Zolotica. Usudicu se reci da u cijeloj ekipi ima mozda i najprecizniju dijagonalu,a momak zadnji vezni. O Hodzicu ne treba nista govoriti.
Nadam se da ce ovi momci ove sezone dobijati postepeno minutazu,bar kao Zola prosle sezone pa da vec nagodinu imamo prave fudbalere koji nisu priuceni "trkaci za loptom" poput nekih i poput vecine igraca u ligi.
P.S. @Zeljoooooo,primijetim da vec nekoliko dana dajes IZUZETNO glupe komentare. Ne znam koliko imas godina,ali de malo se saberi i razgledaj oko sebe.
Nadam se da ce ovi momci ove sezone dobijati postepeno minutazu,bar kao Zola prosle sezone pa da vec nagodinu imamo prave fudbalere koji nisu priuceni "trkaci za loptom" poput nekih i poput vecine igraca u ligi.
P.S. @Zeljoooooo,primijetim da vec nekoliko dana dajes IZUZETNO glupe komentare. Ne znam koliko imas godina,ali de malo se saberi i razgledaj oko sebe.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ma nije niko nikog za*ebo, ponuda Juventusa za Sehu je bila, u najmanju ruku, bezobrazno niska. Eto skontaj koliko se Seha vise isplatio klubu jer je ostao. Vjerovatno je isto sa Radovcem i Zenitom. Trebamo mi svi malo vise drzati do sebe, i forsirat te mlade igrace to je jedini pravi nacin, dat im da igraju i ne prodavat za mizerne cifre. Kad vidim kakvi igraci iz Hrvatske idu za milione tuga me uhvati, jer nisu nasa djeca nista losija, siguran sam u to. Al, mi nemamo lobi, reputaciju. Malo bolji rezultati klubova u Evropi i da se repka pokaze dobro na svjetskom, sve bi se promijenilo 100%DzoleZeljo je napisao/la:E sto me ova dvojica mladica obradovase. Jebote zivot, potpisati na 5 godina. Svaka cast...![]()
![]()
EDIT: avlami97 - tako je i Sarajevo Radovca zajebalo, jer su trazili ogromne pare, a mali nije imao nastupa za seniorski tim. Dodue, mali je isao na probu, a ovi nasi tada nisu dozvoli Sehi da uopste ode, radi glupe politike... pihh
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- SarajlijaTM
Kako me ova djeca obradovase 
Svaka čast amaru,njima i roditeljima!
A tuce je nas čovjek,ja sam to vazda pricao,a nema gdje ga nisu selili
ZA SVE TI HVALA AMAREEE!!!

Ipak nije sve dogovoreno s Bekricem. Ne zna se jos tacno sve. Treba pitati malo upucenije Aco nek nam javiSarajlijaTM je napisao/la:Kako me ova djeca obradovase

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
- SarajlijaTM
E.A. je sasvim dovoljan da javi,bitno je da nije bombasGuvo je napisao/la:Ipak nije sve dogovoreno s Bekricem. Ne zna se jos tacno sve. Treba pitati malo upucenije Aco nek nam javiSarajlijaTM je napisao/la:Kako me ova djeca obradovase

A ti nemoj prepisivati sa drugih foruma

omaldinci nekih hr klubova igraju europske jake trunire,i dobre rezutlate prave i igraju za mlade selekcije reprezentacije u17 u 19 koje igraju europska i svijetska prvenstva,i tamo su u izlogu dok to nije slucaj kod nas jer se za igraca sazna tek kad zaigra za A tim,a mladje reprezentacije nikad nigdje nisu igralemokhe je napisao/la:Ma nije niko nikog za*ebo, ponuda Juventusa za Sehu je bila, u najmanju ruku, bezobrazno niska. Eto skontaj koliko se Seha vise isplatio klubu jer je ostao. Vjerovatno je isto sa Radovcem i Zenitom. Trebamo mi svi malo vise drzati do sebe, i forsirat te mlade igrace to je jedini pravi nacin, dat im da igraju i ne prodavat za mizerne cifre. Kad vidim kakvi igraci iz Hrvatske idu za milione tuga me uhvati, jer nisu nasa djeca nista losija, siguran sam u to. Al, mi nemamo lobi, reputaciju. Malo bolji rezultati klubova u Evropi i da se repka pokaze dobro na svjetskom, sve bi se promijenilo 100%DzoleZeljo je napisao/la:E sto me ova dvojica mladica obradovase. Jebote zivot, potpisati na 5 godina. Svaka cast...![]()
![]()
EDIT: avlami97 - tako je i Sarajevo Radovca zajebalo, jer su trazili ogromne pare, a mali nije imao nastupa za seniorski tim. Dodue, mali je isao na probu, a ovi nasi tada nisu dozvoli Sehi da uopste ode, radi glupe politike... pihh
http://hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=3693" onclick="window.open(this.href);return false; primjera milion,a onda cemo se svi cudit kad za 5 godina neko od njih bude prodan za te cifre,mi vidimo samo finalni proizvod i naslov u novinama da je prodan neko za veliku cifru
Sabura, Bekrija je jos daleko od ostanka. Al svaka cast na ovim ugovorima sa juniorima
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Pa normalno da nije jos dogovoreno, tek se pregovorat poceli... aaa sve ce se znati za 15-ak dana,mada ja vjerujem da ce Rumeni ostati.
Imali ovdje ko sto prati ove dosta mladje selekcije da ne kazem (malu) djecu Zeljeznicara. Imali kakvo dijete sto se istice nesto od ostali. Golovi etc...?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
O cemu ti ? Momak nije jos potpisao tako da jos moze preseliti kako ti kazes. Znaci potpisao nije kako se prica i pise !!!SarajlijaTM je napisao/la:E.A. je sasvim dovoljan da javi,bitno je da nije bombasGuvo je napisao/la:Ipak nije sve dogovoreno s Bekricem. Ne zna se jos tacno sve. Treba pitati malo upucenije Aco nek nam javiSarajlijaTM je napisao/la:Kako me ova djeca obradovase
A ti nemoj prepisivati sa drugih foruma
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Zar stvarno mislis da nasi nebi slali djecu na ovakve turnire ? Ne mozes ti djecu ne pozvane poslati. Mislim mozes ali ce ti biti who are you.ciza je napisao/la:omaldinci nekih hr klubova igraju europske jake trunire,i dobre rezutlate prave i igraju za mlade selekcije reprezentacije u17 u 19 koje igraju europska i svijetska prvenstva,i tamo su u izlogu dok to nije slucaj kod nas jer se za igraca sazna tek kad zaigra za A tim,a mladje reprezentacije nikad nigdje nisu igralemokhe je napisao/la:Ma nije niko nikog za*ebo, ponuda Juventusa za Sehu je bila, u najmanju ruku, bezobrazno niska. Eto skontaj koliko se Seha vise isplatio klubu jer je ostao. Vjerovatno je isto sa Radovcem i Zenitom. Trebamo mi svi malo vise drzati do sebe, i forsirat te mlade igrace to je jedini pravi nacin, dat im da igraju i ne prodavat za mizerne cifre. Kad vidim kakvi igraci iz Hrvatske idu za milione tuga me uhvati, jer nisu nasa djeca nista losija, siguran sam u to. Al, mi nemamo lobi, reputaciju. Malo bolji rezultati klubova u Evropi i da se repka pokaze dobro na svjetskom, sve bi se promijenilo 100%DzoleZeljo je napisao/la:E sto me ova dvojica mladica obradovase. Jebote zivot, potpisati na 5 godina. Svaka cast...![]()
![]()
http://hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=3693" onclick="window.open(this.href);return false; primjera milion,a onda cemo se svi cudit kad za 5 godina neko od njih bude prodan za te cifre,mi vidimo samo finalni proizvod i naslov u novinama da je prodan neko za veliku cifru
Hrvatska reprezentacija i klubovi puno bbolje stoje u Evropi, a i kad pogledas igrace reprezentacije vidjet ces da je njih 90 % poniklo u domacim klubovima. I nije cudno sto prodaju igrace za milione
NO PYRO NO PARTY
Zeljo,jer je uzeo kredu na Zeljin racun...a kolko se sjecam,a ti mi pomozi,i navijaci su davali sedam ili devet maraka za stolice,sjecam se Kada su dosle,stajale tako iza zapada u celofanu,pa ih nosali na jug itd...[/quote]
Prva stvar Telibecirevic nije dosao do NUFC-a to je laz.
Covjek je dosao u zimu 2003/2004 doveo Odovica i zavrsili su drugi u ligi nakon 8 mjesta na polusezoni.
Faruka T. sam spomeno samo zbog toga jer je jedini ulagao i odrzavao stadion i da on to nije uradio danas ne bi mogli igrati ni PL na Grbavici jer ne bi imali stolica.
Sto se tice stvari 7 ili 9 KM stolica to je laz, placeno je od navijaca i neke akcije nekoliko stolica a ostalo je snosio klub.
I da smo pod njim jedinu eurotekmu sa Levskim igrali na Grbavici to je istina i to niko nikad ne moze osporiti.
Ovdje ne racunam Kemu Kozarica i obnavljanje drvene tribine na Grbavici koju je Zujo proglasio blagodeti.
P.S ove vijesti za Kjosevskog i Bajica su za mustuluka, jedino mozemo prezivjeti ako proizvodimo igrace, a ako budu upola ko Zola mozemo se nadati necemu za evrope. Kjosevskog treba istrpiti bit ce bolji golman od Sehica.[/quote]
ne lupetaj bezveze,sa Litexom smo igrali meč na Grbi 1:2,Levski na Koševu 0:0
Prva stvar Telibecirevic nije dosao do NUFC-a to je laz.
Covjek je dosao u zimu 2003/2004 doveo Odovica i zavrsili su drugi u ligi nakon 8 mjesta na polusezoni.
Faruka T. sam spomeno samo zbog toga jer je jedini ulagao i odrzavao stadion i da on to nije uradio danas ne bi mogli igrati ni PL na Grbavici jer ne bi imali stolica.
Sto se tice stvari 7 ili 9 KM stolica to je laz, placeno je od navijaca i neke akcije nekoliko stolica a ostalo je snosio klub.
I da smo pod njim jedinu eurotekmu sa Levskim igrali na Grbavici to je istina i to niko nikad ne moze osporiti.
Ovdje ne racunam Kemu Kozarica i obnavljanje drvene tribine na Grbavici koju je Zujo proglasio blagodeti.
P.S ove vijesti za Kjosevskog i Bajica su za mustuluka, jedino mozemo prezivjeti ako proizvodimo igrace, a ako budu upola ko Zola mozemo se nadati necemu za evrope. Kjosevskog treba istrpiti bit ce bolji golman od Sehica.[/quote]
ne lupetaj bezveze,sa Litexom smo igrali meč na Grbi 1:2,Levski na Koševu 0:0

Einigkeit und Recht und Freiheit
- ficobahtic
- Kontakt:
Odlicna vijest za ove momke i potpisivanje petogodisnjih ugovora, zaista za svaku pohvalu!
Htio sam samo da vam prenesem informacije vezano za onaj mail koji sam slao nacelniku Koldzi i nisam mogao da vjerujem kad me danas nazvao. Znaci ipak ima neke koristi, ako nista drugo razgovarali smo nekih 15-ak minuta i ovo su informacije koje je On meni prenio a vezano za izgradnju stadiona Grbavice.
Nije zaboravio obecanje i meni je djelovalo da iskreno govori. Naglasio je da je nemoguce da Opcina Novo Sarajevo sama finansira izgradnju i potrebno je da se svi nivoi vlasti ukljuce kako bi doveli ovo do kraja. Svi su dali svoju saglasnost (Opcina Novo Sarajevo, Grad Sarajevo, Vlada Kantona Sarajevo, Ministarstvo za kulturu i sport kantona, Vlada Federacije, Ministarstvo za kulturu i sport Federacije, kao i BH Telecom koji je takodjer zainteresovan za ovaj projekat) a takodjer je Gospodin Ivica Osim obecao da ce sa Platinijem razgovarati i vidjeti na koji nacin UEFA moze finansijski da podrzi ovu ideju! Trenutno je Osim malo zauzet oko reprezentacije BiH.
Ono sto se do sada zavrsilo je IDEJNI PROJEKAT i prezentacija istog, a sljedeci korak koji treba da uslijedi je IZVEDBENI PROJEKAT koji kosta izmedju 200.000- 250.000KM. Nacelnik Koldzo je obezbjedio 50.000KM, i Premijer Kantona Zeljkovic (koji je takodjer Zeljovac) isto tako 50.000KM a ostatak novca bi trebalo da obezbjedi Vlada Federacije i tu je problem Premijer Niksic (koji je isto tako dao saglasnost) ali je zbog mnogo problema u funksionisanju vlasti to nekako palo u drugi plan i doslo je do nekih mimoilazenja sa Ministrom za kulturu i sport Federacije Salmirom Kaplanom!
Nacelnik je takodjer naglasio da je istrajan u svojoj namjeri ali da nailazi na puno problema zbog cestih promjena u vlasti pa je tako do sada morao da razgovara sa nekoliko Premijera kantona i nekoliko resornih ministara koji se jako cesto mjenjaju. Po njegovim rijecima, taman kad uspije da dogovori sa jednim premijerom on se smjeni pa dodje drugi i onda sve ponovo, ista stvar je i sa ministrima za kulturu i sport u kantonu! Ono sto je jos jako bitno kod ovakve vrste projekata jesu izmjene u pravilnicima koji su jako cesti pa je recimo tokom izrade idejnog projekta od pocetka do kraja dolazilo do nekih promjena u kojima im je puno pomogao gospodin iz FSBiH!
Ono sto ide poslije, kad se ako Bog da zavrsi ovaj dio oko Izvedbenog projekta, onda bi svi nivoi vlasti trebalo da se kreditno zaduze na 9 godina, uzmu po nekih 4-5 milionaKM i na taj nacin obezbjede sredstva za izgradnju. Opcina Novo Sarajevo trenutno nema kreditnih zaduzenja i Oni mogu bez problema uzeti 3-4 milionaKM! Njegovo misljenje je da bi mnogo lakse bilo poslije zavrsetka projekta jer bi onda mogli i konkurisati kod UEFE a ako sve ovo prodje kod Vlade Federacije, onda bi se i BH Telecom ukljucio jer oni bez Vlade Federacije ne mogu nista! Na moje pitanje koliko FK Zeljeznicar moze tu novcano da ucestvuje, odgovorio mi je da je to jos jedan dodatni problem jer situacija nije nimalo sjajna (znaci FK nece davati lovu, jer je nema)! Nacelnik ce pokusati i preko Dzeke kojeg ce vidjeti u Latviji pokusati da o ovome svemu razgovara i da s'njim vidi na koji nacin Edin (preko svojih veza) moze pomoci?
Ovo je u sustini sve o cemu smo razgovarali a ako se jos neceg sjetim, prenijecu vam! Nadam se da nisam bio preopsiran ali ovo su stvari koje su mene jako zanimale, pa se nadam da ce i vas!
Htio sam samo da vam prenesem informacije vezano za onaj mail koji sam slao nacelniku Koldzi i nisam mogao da vjerujem kad me danas nazvao. Znaci ipak ima neke koristi, ako nista drugo razgovarali smo nekih 15-ak minuta i ovo su informacije koje je On meni prenio a vezano za izgradnju stadiona Grbavice.
Nije zaboravio obecanje i meni je djelovalo da iskreno govori. Naglasio je da je nemoguce da Opcina Novo Sarajevo sama finansira izgradnju i potrebno je da se svi nivoi vlasti ukljuce kako bi doveli ovo do kraja. Svi su dali svoju saglasnost (Opcina Novo Sarajevo, Grad Sarajevo, Vlada Kantona Sarajevo, Ministarstvo za kulturu i sport kantona, Vlada Federacije, Ministarstvo za kulturu i sport Federacije, kao i BH Telecom koji je takodjer zainteresovan za ovaj projekat) a takodjer je Gospodin Ivica Osim obecao da ce sa Platinijem razgovarati i vidjeti na koji nacin UEFA moze finansijski da podrzi ovu ideju! Trenutno je Osim malo zauzet oko reprezentacije BiH.
Ono sto se do sada zavrsilo je IDEJNI PROJEKAT i prezentacija istog, a sljedeci korak koji treba da uslijedi je IZVEDBENI PROJEKAT koji kosta izmedju 200.000- 250.000KM. Nacelnik Koldzo je obezbjedio 50.000KM, i Premijer Kantona Zeljkovic (koji je takodjer Zeljovac) isto tako 50.000KM a ostatak novca bi trebalo da obezbjedi Vlada Federacije i tu je problem Premijer Niksic (koji je isto tako dao saglasnost) ali je zbog mnogo problema u funksionisanju vlasti to nekako palo u drugi plan i doslo je do nekih mimoilazenja sa Ministrom za kulturu i sport Federacije Salmirom Kaplanom!
Nacelnik je takodjer naglasio da je istrajan u svojoj namjeri ali da nailazi na puno problema zbog cestih promjena u vlasti pa je tako do sada morao da razgovara sa nekoliko Premijera kantona i nekoliko resornih ministara koji se jako cesto mjenjaju. Po njegovim rijecima, taman kad uspije da dogovori sa jednim premijerom on se smjeni pa dodje drugi i onda sve ponovo, ista stvar je i sa ministrima za kulturu i sport u kantonu! Ono sto je jos jako bitno kod ovakve vrste projekata jesu izmjene u pravilnicima koji su jako cesti pa je recimo tokom izrade idejnog projekta od pocetka do kraja dolazilo do nekih promjena u kojima im je puno pomogao gospodin iz FSBiH!
Ono sto ide poslije, kad se ako Bog da zavrsi ovaj dio oko Izvedbenog projekta, onda bi svi nivoi vlasti trebalo da se kreditno zaduze na 9 godina, uzmu po nekih 4-5 milionaKM i na taj nacin obezbjede sredstva za izgradnju. Opcina Novo Sarajevo trenutno nema kreditnih zaduzenja i Oni mogu bez problema uzeti 3-4 milionaKM! Njegovo misljenje je da bi mnogo lakse bilo poslije zavrsetka projekta jer bi onda mogli i konkurisati kod UEFE a ako sve ovo prodje kod Vlade Federacije, onda bi se i BH Telecom ukljucio jer oni bez Vlade Federacije ne mogu nista! Na moje pitanje koliko FK Zeljeznicar moze tu novcano da ucestvuje, odgovorio mi je da je to jos jedan dodatni problem jer situacija nije nimalo sjajna (znaci FK nece davati lovu, jer je nema)! Nacelnik ce pokusati i preko Dzeke kojeg ce vidjeti u Latviji pokusati da o ovome svemu razgovara i da s'njim vidi na koji nacin Edin (preko svojih veza) moze pomoci?
Ovo je u sustini sve o cemu smo razgovarali a ako se jos neceg sjetim, prenijecu vam! Nadam se da nisam bio preopsiran ali ovo su stvari koje su mene jako zanimale, pa se nadam da ce i vas!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Iskreno mi se cini da je to malo suplja bacena od nacelnika... Nije do mene, ja razgovaram, ali kriza vlasti, ovo ono, mi ne daju da konkretno nesto ucinim... Zar Kaplan ionako nije SDA kao i Dzo Kol ? Nadam se da grijesim i da se mozemo nadati makar tom izvedbenom projektu... Tek kad taj projekat bude gotov onda tek slijedi ozbiljna prica o zaduzivanju... Ja predvidjam izvedbeni projekat u septembru sljedece godine, a pogadjajte zasto......
P.S. "Vidjet ću da li računaju na mene ili ne. Čistih papira i bez odštete, Željo bi za mene bio zanimljiva opcija. Branio sam godinu dana i dobro bi bilo da ostanem još i da se ustalim. Sve u vezi sa timom sa Grbavice mi se svidjelo. I grad je odličan. U ovom trenutku nemam ponudu iz inozemstva koja bi mi riješila egzistenciju. Zato su Plavi realna opcija“. Antolovic
P.S. "Vidjet ću da li računaju na mene ili ne. Čistih papira i bez odštete, Željo bi za mene bio zanimljiva opcija. Branio sam godinu dana i dobro bi bilo da ostanem još i da se ustalim. Sve u vezi sa timom sa Grbavice mi se svidjelo. I grad je odličan. U ovom trenutku nemam ponudu iz inozemstva koja bi mi riješila egzistenciju. Zato su Plavi realna opcija“. Antolovic
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- ficobahtic
- Kontakt:
Nisi me bas najbolje shvatio, doslo je do mimoilazenja izmedju Niksica i Kaplana! A ovo za suplju ti ne bih znao reci, ne mozes bas preko tel. ocjeniti jeli suplja ili ne, samo sam prenio njegove rijeci!Baja_Zvjerka je napisao/la:Iskreno mi se cini da je to malo suplja bacena od nacelnika... Nije do mene, ja razgovaram, ali kriza vlasti, ovo ono, mi ne daju da konkretno nesto ucinim... Zar Kaplan ionako nije SDA kao i Dzo Kol ? Nadam se da grijesim i da se mozemo nadati makar tom izvedbenom projektu... Tek kad taj projekat bude gotov onda tek slijedi ozbiljna prica o zaduzivanju... Ja predvidjam izvedbeni projekat u septembru sljedece godine, a pogadjajte zasto......
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma znam, ne govorim nista za tebe... Tebi svaka cast sto si pokusao i raspitao se... Ali mi ta njegova prica djeluje samo kao neko izvlacenje... Ok, nisam skontao da je Niksic, mislio sam da je on... Daj Boze da docekamo i taj izvedbeni projekat uskoro, pa da napokon vidimo neki pomak sto se tice stadiona...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.