FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 28 maj 2013, 14:17

bagrcavi je napisao/la:I Kjosevski potpisao ugovor, Bajić ovih dana potpisuje.
Ovo su lijepe vijesti.Ohrabruje me ovaj nacin razmisljanja ljudi u klubu ( Amara ). Ovo su oni oslonci za buducnost.Lijepo je kada se ove stvari desavaju.
Takodjer i ostanak Bekrica,Bogicevica je nesto sto garantuje odredjenu stabilnost bar u ovoj ligi.
Osvjezenje igrackog kadra za narednu sezonu je neminovno,ali dolasci ce biti praceni odlascima.Odlazaka nekih ce vjerovatno biti,a mnogo je imena ukljuceno u spekulacije dolazaka.Sve zavisi od uspjeha prodaje i pustanja pojedinih igraca,i vjerujem da ce kada se bude znalo koji igraci ce nas definitivno napustiti,da ce tek onda odredjeni prijasnji dogovori sa nekim igracima koji bi nas mogli pojacati ili obnoviti biti konkretni.
Fora je sto bar ja kontam,da se to mora uraditi prilicno brzo,jer nece imati bas puno vremena za odmor,15-20 dana.Ne bih volio da nam se neki igraci u pola priprema ubace u tim,a da neki tek tada odlaze.
Bajic,Kjosevski,mali Sadikovic,i jos poneki junior bi vec u narednoj sezoni trebali da dobiju neku manju minutazu.Pa lagano i strpljivo sa njima,nikada se ne zna kako i koliko ce oni postici u svojoj karijeri,ja se nadam da bar jedan od njih hoce imati ono nesto sto svi cekamo.Ali treba strpljenja.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 28 maj 2013, 14:17

I Bajić i Kjosevski su već potpisali petogodišnje ugovore i to se već znalo nekoliko dana ranije da će potpisati. Za ostale omladince još se čeka i ako bude potrebe potpisat će se ugovor sa još jednim, maksimalno dvojicom i to je to. Volio bih samo da im Amar pruži šansu, nek pokažu mogu li ili ne, a na osnovu toga neka ih ostavi ili pošalje na posudbu - kaljenje.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 28 maj 2013, 14:18

Bajić i Kjosevski potpisali petogodišnje ugovore

http://fkzeljeznicar.ba/bajic-i-kjosevs ... vore/5473/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 28 maj 2013, 14:19

Pa dobro koji vam je više ????

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 28 maj 2013, 14:20

Guvo je napisao/la:
ennis je napisao/la:Vidim ko je kad poceo gledat tekme,sve mi mozes reci to ne mozes..Ne bi pisao tako da znas neke stvari,vjeruj mi
Dobro ja nemam blage veze ti sve znas. Telibecirevic je dosao do Njukastla i onda sve pokrao pare , poslije toga je dosao Zujo i on nista nije napravio a imao je najbolji tim u ligi, jeste ali nije imao dovoljno dobre ljude oko njega, trenera pa da pokusa nesto napraviti. Nego je pokrao vazduh koji je kad je on dosao bio jedino u klubu. Ja sam glup a ti pametan, pa da zavrsimo ko ti je napravio stolice na kojima sad sjedis ???
Zeljo,jer je uzeo kredu na Zeljin racun...a kolko se sjecam,a ti mi pomozi,i navijaci su davali sedam ili devet maraka za stolice,sjecam se Kada su dosle,stajale tako iza zapada u celofanu,pa ih nosali na jug itd...
Amare hvala ti...

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 28 maj 2013, 14:21

ipetm je napisao/la:Bajić i Kjosevski potpisali petogodišnje ugovore

http://fkzeljeznicar.ba/bajic-i-kjosevs ... vore/5473/" onclick="window.open(this.href);return false;

Svaka cast. Jedna od ljepsih vijesti.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 28 maj 2013, 14:22

5 godina sa mladim igračima koji obećavaju to je već poso za svaku pohvalu :D

o stadionu nemojte dzabe pricat dok ne bude prosjek na Grbavici 8000-10 000 2-3 sezone uzastopno.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 maj 2013, 14:23

boccaccio je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:I Kjosevski potpisao ugovor, Bajić ovih dana potpisuje.
Ovo su lijepe vijesti.Ohrabruje me ovaj nacin razmisljanja ljudi u klubu ( Amara ). Ovo su oni oslonci za buducnost.Lijepo je kada se ove stvari desavaju.
Takodjer i ostanak Bekrica,Bogicevica je nesto sto garantuje odredjenu stabilnost bar u ovoj ligi.
Osvjezenje igrackog kadra za narednu sezonu je neminovno,ali dolasci ce biti praceni odlascima.Odlazaka nekih ce vjerovatno biti,a mnogo je imena ukljuceno u spekulacije dolazaka.Sve zavisi od uspjeha prodaje i pustanja pojedinih igraca,i vjerujem da ce kada se bude znalo koji igraci ce nas definitivno napustiti,da ce tek onda odredjeni prijasnji dogovori sa nekim igracima koji bi nas mogli pojacati ili obnoviti biti konkretni.
Fora je sto bar ja kontam,da se to mora uraditi prilicno brzo,jer nece imati bas puno vremena za odmor,15-20 dana.Ne bih volio da nam se neki igraci u pola priprema ubace u tim,a da neki tek tada odlaze.
Bajic,Kjosevski,mali Sadikovic,i jos poneki junior bi vec u narednoj sezoni trebali da dobiju neku manju minutazu.Pa lagano i strpljivo sa njima,nikada se ne zna kako i koliko ce oni postici u svojoj karijeri,ja se nadam da bar jedan od njih hoce imati ono nesto sto svi cekamo.Ali treba strpljenja.
Ne treba zaboraviti ni Emraha Hasanhodžića koji je proveo ovu sezonu u Bosni iz Visokog, odigrao standardno čitavu sezonu, 19 godina ima, možda će i on dobiti priliku u Želji sljedeće sezone.Zolotić, Kvesić, Sadiković, Bajić, Kjosevski, Hasanhodžić, Čolić to je 7 veoma mladih momaka na kojima se mogu uzeti lijepe pare.
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 maj 2013, 14:25

Ne znam za Vas ali meni je drago sto ce po svemu sudeci i Bekric ostati u klubu...Nadam se da ce od naredne sezone biti nas glavni igrac na terenu, jer su i njega ovu polusezonu kao i cijeli klub pratili ogromni pehovi.

Ja i dalje smatram da ce biti potrebno 5-6 promjena u prvih 11, jer se ova trenutna ekipa pomalo i zasitila i mislim da su predugo skupa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 28 maj 2013, 14:25

Guvo je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Kakve veze ima sto Telibecirevic ima para, kad u vrijeme svog mandata igraci Zelji nisu znali za platu, doduse imali su da jedu jer su dobijali bonove u Vizi..... Al' zaebi to.... Neces samo jesti....
I to je razlog zasto se nije osvajala titula, a ni Kup tih godina bez obzira sto je Zeljo imao ubjedljivo tada najjaci tim u Ligi.....

Sto dalje staru garnituru uprave od Amara....
Pa Zujo i kompanija su ostavila takav klub bez marke kad je on dosao? O cemu ti pises ?
Istina je da su ostali dugovi,ali je ostala i ekipa čija je vrijednost tada bila sigurno duplo veča od dugova.Ko li to rasproda?Žujo nije,jer nije bio tu.Moj Guvo moj.Da i ti nisi radio u Logosoftu?
Zadnja izmjena: DANAN, dana/u 28 maj 2013, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 maj 2013, 14:26

zeljo4life je napisao/la:
Guvo je napisao/la:
ennis je napisao/la:Vidim ko je kad poceo gledat tekme,sve mi mozes reci to ne mozes..Ne bi pisao tako da znas neke stvari,vjeruj mi
Dobro ja nemam blage veze ti sve znas. Telibecirevic je dosao do Njukastla i onda sve pokrao pare , poslije toga je dosao Zujo i on nista nije napravio a imao je najbolji tim u ligi, jeste ali nije imao dovoljno dobre ljude oko njega, trenera pa da pokusa nesto napraviti. Nego je pokrao vazduh koji je kad je on dosao bio jedino u klubu. Ja sam glup a ti pametan, pa da zavrsimo ko ti je napravio stolice na kojima sad sjedis ???
Zeljo,jer je uzeo kredu na Zeljin racun...a kolko se sjecam,a ti mi pomozi,i navijaci su davali sedam ili devet maraka za stolice,sjecam se Kada su dosle,stajale tako iza zapada u celofanu,pa ih nosali na jug itd...
Prva stvar Telibecirevic nije dosao do NUFC-a to je laz.
Covjek je dosao u zimu 2003/2004 doveo Odovica i zavrsili su drugi u ligi nakon 8 mjesta na polusezoni.
Faruka T. sam spomeno samo zbog toga jer je jedini ulagao i odrzavao stadion i da on to nije uradio danas ne bi mogli igrati ni PL na Grbavici jer ne bi imali stolica.
Sto se tice stvari 7 ili 9 KM stolica to je laz, placeno je od navijaca i neke akcije nekoliko stolica a ostalo je snosio klub.
I da smo pod njim jedinu eurotekmu sa Levskim igrali na Grbavici to je istina i to niko nikad ne moze osporiti.

Ovdje ne racunam Kemu Kozarica i obnavljanje drvene tribine na Grbavici koju je Zujo proglasio blagodeti.

P.S ove vijesti za Kjosevskog i Bajica su za mustuluka, jedino mozemo prezivjeti ako proizvodimo igrace, a ako budu upola ko Zola mozemo se nadati necemu za evrope. Kjosevskog treba istrpiti bit ce bolji golman od Sehica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 28 maj 2013, 14:28

Kad bi doveli lijevo krilo koje je to od pocetka karjere i koje zna ubacit lijevom nogom, onda bi i Bekric pokazao puno vise na poziciji ofanzivnog veznog. Kako god, drago mi je sto ostaje, po meni se njegovim odlaskom otvara sansa da sa manje srkleta prodamo nekog igraca.

I da, ebo vas Telibecirevic.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 28 maj 2013, 14:34

Zeljo,jer je uzeo kredu na Zeljin racun...a kolko se sjecam,a ti mi pomozi,i navijaci su davali sedam ili devet maraka za stolice,sjecam se Kada su dosle,stajale tako iza zapada u celofanu,pa ih nosali na jug itd...[/quote]
Prva stvar Telibecirevic nije dosao do NUFC-a to je laz.
Covjek je dosao u zimu 2003/2004 doveo Odovica i zavrsili su drugi u ligi nakon 8 mjesta na polusezoni.
Faruka T. sam spomeno samo zbog toga jer je jedini ulagao i odrzavao stadion i da on to nije uradio danas ne bi mogli igrati ni PL na Grbavici jer ne bi imali stolica.
Sto se tice stvari 7 ili 9 KM stolica to je laz, placeno je od navijaca i neke akcije nekoliko stolica a ostalo je snosio klub.
I da smo pod njim jedinu eurotekmu sa Levskim igrali na Grbavici to je istina i to niko nikad ne moze osporiti.

Ovdje ne racunam Kemu Kozarica i obnavljanje drvene tribine na Grbavici koju je Zujo proglasio blagodeti.

P.S ove vijesti za Kjosevskog i Bajica su za mustuluka, jedino mozemo prezivjeti ako proizvodimo igrace, a ako budu upola ko Zola mozemo se nadati necemu za evrope. Kjosevskog treba istrpiti bit ce bolji golman od Sehica.[/quote]

sta je bolan ne bio laz? Pa i ja sam dao pare,i jos mnogo ljudi,i ti sada govoris da je laz? A ovo si dobro napisao,za stolice je zasluzan klub,a ne Rukfa...
Amare hvala ti...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 maj 2013, 14:34

Tako je Bagrcavi...Mnogo mladih igraca,solidnog potencijala,dva bisera vec imamo,nadam se da ih povrede nece zaustaviti u napretku,a ovi ostali mladi momci imaju sve uslove da se nametnu kvalitetom i trudom.Uvijek volim ovakve varijante.Ovo su fenomenalne vijesti i raduje me cinjenica da ce ovi mladici igrati kod Amara samo u slucaju da posjeduju taj Zeljin gen,borbenost,puno rada i lijepo skolovanje u omladinskoj skoli.To treba da iskoriste i sve je do njih.Amar daje tu sansu.
Vec godinama su tu kao jako mladi igrali i dobivali sansu,od Cocalica,Sehica,Svrake,Jamaka,B Colica,Stanica,Bekrica,Visce,Kerle...bez obzira jesu li iz nase skole ili nisu,dobivali su sansu i igrali kao jako mladi.Neki su ostvarili potencijal,neki nisu,ali igraju u ekipi koja osvaja trofeje.Nadam se da ce i ovi novi mladici biti trofejni.
Ne volim samo momenat,sto svi mi generalno gledamo te mladice kao meso koje ce se dobro prodati.Ja bi volio da mi je Kvesic pred ocima cijelu karijeru,da je Zola tu uvijek,jer ih je lijepo gledati.Iako svjestan da se od njih zivi,meni uvijek bude zao kada neki dobar igrac odlazi.Ovi sto sada potpisuju nisu dobili ni prve minute,a mi vec gledamo kako ce i za koju cifru otici ako budu kvalitetni ovde.Trljamo ruke.Prodali meso,prodali proizvod.Nazalost,surova realnost.Ali neka ih mi proizvodimo,pa je puno lakse imati uspjesniji klub.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 28 maj 2013, 14:37

bagrcavi je napisao/la:

slika
ima li u fan shopu ovih bijeli majica zna li neko ?

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 maj 2013, 14:38

Guvo agentura,hoce Faruka nazad u Zelji :lol: :lol: ,ovo mi je popravilo dan :lol: danas..
Jos kad sam vidio ovo za Riada i Vedrana 8-) 8-)
Vedran bi mogao komotno biti drugi golman sledece sezone,napunio je 18 :D
Sadikovic vec ima minute za prvi tim,polako se sve slaze
SLOBODA NAVIJAČIMA

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 28 maj 2013, 14:43

ennis je napisao/la:Guvo agentura,hoce Faruka nazad u Zelji :lol: :lol: ,ovo mi je popravilo dan :lol: danas..
Jos kad sam vidio ovo za Riada i Vedrana 8-) 8-)
Vedran bi mogao komotno biti drugi golman sledece sezone,napunio je 18 :D
Sadikovic vec ima minute za prvi tim,polako se sve slaze
I to solidno odigrane prve minute ima Sadikovic.Bas sam ga posmatrao kako se kretao i kako je igrao,cinjenica je da je bio bez pritiska,ali imao je jako fino kretanje i mirnu predaju lopte.Jos kada ojaca i navuce nekoliko kg u buducnosti,to bi moglo puno da znaci za nasu veznu liniju.Treba ipak biti strpljiv i sa njim i sa ovim sto nadolaze.Do njih je da rade maksimalno profesionalno.Ovo im je sansa zivota,da postanu dobri igraci.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 28 maj 2013, 14:51

Fantastična vijest za ovu dvojicu mladih igrača. Obadvojica su mladi, talentovani. Najvažnije od svega je da su potpisali na duži, za naše prilike, haman pa nemogući vremenski period. Mali Bajić već sada može u prvih 11.
Hvala, Amare ;)

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 maj 2013, 14:52

Imam osjecaj da Sadikovic ima nesto mangupski,i ja sam ga pratio malo vise protiv Leotara,nudi se konstantno nisam brojao ali vecina pasova mu je milimetarski precizna,u svakom slucaju obecava decko,samo da nastavi ovako uz Amara ne treba da se brine,dobice prostora koliko god bude zasluzio,i vise
SLOBODA NAVIJAČIMA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 28 maj 2013, 14:54

Ovakve vijesti volim čitati. Dugogodišnji ugovori s našim najvećim talentima. I Amar je postao svjestan da od ovih polovnjaka nema ništa. Ovako nek' se djeca kale, još se na njima na kraju može dobro i zaraditi, sve ovisi o njima i njihovom trudu i zalaganju. Valjda i ostaloj djeci (bolje rečeno njihovim roditeljima) dođe iz dupeta u glavu da ne trče za raznoraznima menadžerima i očekuju odmah instant lovu u nekim trećerazrednim klubovima iz Hrvatske, Češke...nego da se drže Želje i Amara.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 49 gostiju.