Ovo su lijepe vijesti.Ohrabruje me ovaj nacin razmisljanja ljudi u klubu ( Amara ). Ovo su oni oslonci za buducnost.Lijepo je kada se ove stvari desavaju.bagrcavi je napisao/la:I Kjosevski potpisao ugovor, Bajić ovih dana potpisuje.
Takodjer i ostanak Bekrica,Bogicevica je nesto sto garantuje odredjenu stabilnost bar u ovoj ligi.
Osvjezenje igrackog kadra za narednu sezonu je neminovno,ali dolasci ce biti praceni odlascima.Odlazaka nekih ce vjerovatno biti,a mnogo je imena ukljuceno u spekulacije dolazaka.Sve zavisi od uspjeha prodaje i pustanja pojedinih igraca,i vjerujem da ce kada se bude znalo koji igraci ce nas definitivno napustiti,da ce tek onda odredjeni prijasnji dogovori sa nekim igracima koji bi nas mogli pojacati ili obnoviti biti konkretni.
Fora je sto bar ja kontam,da se to mora uraditi prilicno brzo,jer nece imati bas puno vremena za odmor,15-20 dana.Ne bih volio da nam se neki igraci u pola priprema ubace u tim,a da neki tek tada odlaze.
Bajic,Kjosevski,mali Sadikovic,i jos poneki junior bi vec u narednoj sezoni trebali da dobiju neku manju minutazu.Pa lagano i strpljivo sa njima,nikada se ne zna kako i koliko ce oni postici u svojoj karijeri,ja se nadam da bar jedan od njih hoce imati ono nesto sto svi cekamo.Ali treba strpljenja.