Od ljubavi se ne živi.I istina je da im (barem jednom od njih)se duguju plate na osnovu ugovora od djelu.Za sve što su radili,trebali su biti plaćeni,ali nisu.Znači ljubav zaboravi.Isto kao i što Amar nije tu jednim dijelom iz ljubavi.Ko je malo bliže klubu zna o ćemu govorim.Od ljubavi se ni djeca danas ne prave!zeljo4life je napisao/la:
i da,neko spomenu Numu,Renkija,Seju i ostale za nekakvo ne placanje njima?Ja kolko znam oni su usli u sve to iz ljubavi i zelje da pomognu,o kakvom placanju pricamo?Sef je jedino tu kriv sto nije razgovarao sa njima o buducnosti u klubu,i sto momci vjerovatno ne znaju,da li nastaviti raditi ili ne,tj. Nisu dobili nokakvo priznanje za to sto su uradili
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
O cemu ovaj gore pise i da li si ti pratio Zelju kad je Telibecirevic bio ?Veze ti nemas, ovo sve fol navijaci Zelje samo za Osimove ere.
Covjek je napisao da bi on bio dobar da radi s Amarom jer covjek ima para, voli Zelju i sigurno kad bi se njih dvojica mogla sastati bilo bi to odlicno, ali je to prosto nemoguce tako da se tu pruca zavrsava.
Da ti nije bilo njega pitanje je da li bi dan danas imali stolica, sjedio bi na kamenu.
Pisete gluposti samo. Smo da je pljuvati po ljudima to je najlakse a svakakvog naroda braco mila
Covjek je napisao da bi on bio dobar da radi s Amarom jer covjek ima para, voli Zelju i sigurno kad bi se njih dvojica mogla sastati bilo bi to odlicno, ali je to prosto nemoguce tako da se tu pruca zavrsava.
Da ti nije bilo njega pitanje je da li bi dan danas imali stolica, sjedio bi na kamenu.
Pisete gluposti samo. Smo da je pljuvati po ljudima to je najlakse a svakakvog naroda braco mila

Zadnja izmjena: Guvo, dana/u 28 maj 2013, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Ubijate se glupostima i ispadate idioti.
Niko da kaze da su juniori u 12:00 (Bajic i Kjosovski) potpisali ugovore, da Bekric ostaje i da je Bogi blizu potpisa novog ugovora !!!!!!
Niko da kaze da su juniori u 12:00 (Bajic i Kjosovski) potpisali ugovore, da Bekric ostaje i da je Bogi blizu potpisa novog ugovora !!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kakav je LOL paket, kakvih kanala ima?Guvo je napisao/la:O cemu ovaj gore pise i da li si ti pratio Zelju kad je Telibecirevic bio ?Veze ti nemas, ovo sve fol navijaci Zelje samo za Osimove ere.
Pisete gluposti samo ..
@fossil
Više čitaj manje stavljaj uzvičnike.
- zeljo4life
- Kontakt:
Veze ti nemas...Guvo je napisao/la:O cemu ovaj gore pise i da li si ti pratio Zelju kad je Telibecirevic bio ?Veze ti nemas, ovo sve fol navijaci Zelje samo za Osimove ere.
Amare hvala ti...
Kakve veze ima sto Telibecirevic ima para, kad u vrijeme svog mandata igraci Zelji nisu znali za platu, doduse imali su da jedu jer su dobijali bonove u Vizi..... Al' zaebi to.... Neces samo jesti....
I to je razlog zasto se nije osvajala titula, a ni Kup tih godina bez obzira sto je Zeljo imao ubjedljivo tada najjaci tim u Ligi.....
Sto dalje staru garnituru uprave od Amara....
I to je razlog zasto se nije osvajala titula, a ni Kup tih godina bez obzira sto je Zeljo imao ubjedljivo tada najjaci tim u Ligi.....
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 28 maj 2013, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Decko stvarno me njegovi kanali ne zanimaju, a jos manje ono sto on radi. Ja sam pisem da covjek voli Zelju, da je dosta ulozio i da bi on s Amarom mogao svasta napraviti.DukeOfWellington je napisao/la:Kakav je LOL paket, kakvih kanala ima?Guvo je napisao/la:O cemu ovaj gore pise i da li si ti pratio Zelju kad je Telibecirevic bio ?Veze ti nemas, ovo sve fol navijaci Zelje samo za Osimove ere.
Pisete gluposti samo ..
@fossil
Više čitaj manje stavljaj uzvičnike.
Druga je stvar sto je on ispao budala pa preuzo Zelju kad nije ni jedna budala htjela, kad u klubu nije bilo 2 marke, kad nije bilo rata od Dzeke i svega ostalog.
Pokusavao je nesto i sta je uradio trebamo biti zahvalni na tome, a ne pljuvati samo.
Njegova greska su bili Ahmedbegovic i ostala kompanija, nego necu da ulazim dalje u tu pricu bezpotrebna samo smanjite dozivljaje jer niste upuceni ocigledno, pratite Zelju samo kad je Osim a sta je bilo prije to ste od nekog culi pa sad kao prosipate price.
Pa Zujo i kompanija su ostavila takav klub bez marke kad je on dosao? O cemu ti pises ?MrMuscle je napisao/la:Kakve veze ima sto Telibecirevic ima para, kad u vrijeme svog mandata igraci Zelji nisu znali za platu, doduse imali su da jedu jer su dobijali bonove u Vizi..... Al' zaebi to.... Neces samo jesti....
Mene prozivas?Guvo je napisao/la:O cemu ovaj gore pise i da li si ti pratio Zelju kad je Telibecirevic bio ?Veze ti nemas, ovo sve fol navijaci Zelje samo za Osimove ere.
decko provaljujes se konstantno,smiju ti se ljudi.Valjas gluposti od svog prvog posta.Ako nemas argumenata za neke stvari ne pisi bezveze,ispadas glup
SLOBODA NAVIJAČIMA
možda i još jedan omladinacbagrcavi je napisao/la:I Kjosevski potpisao ugovor, Bajić ovih dana potpisuje.
Pravis se ti ocigledno glup a argumente si dobio. On je dosao kad je Zujo poklepo sve para kad u klubu nije bilo 2 marke on je dosao na to mjesto. Sto mu Zuju nije ostavio nesto, nego zavalio klub i onda ganjaj ko ce ga vaditi iz govana. Apsurdno je citati da neko pise da je klub pokraden kad u tom klub tad kad je on dosao nije bilo marke, sta ce pokrati vazduh. Prijasnja garnitura sve pare pojela i budala covjek dosao da ispadne tenkre zbog ovakvih pacijenta da pisu o njemu.ennis je napisao/la:Mene prozivas?Guvo je napisao/la:O cemu ovaj gore pise i da li si ti pratio Zelju kad je Telibecirevic bio ?Veze ti nemas, ovo sve fol navijaci Zelje samo za Osimove ere.
decko provaljujes se konstantno,smiju ti se ljudi.Valjas gluposti od svog prvog posta.Ako nemas argumenata za neke stvari ne pisi bezveze,ispadas glup
Pitam te ko ti je napravio stolice na Grbavici? Ne znas ti to jer ti poceo ici na utakmice prije 3 godine. Hajd zdrao
Vidim ko je kad poceo gledat tekme,sve mi mozes reci to ne mozes..Ne bi pisao tako da znas neke stvari,vjeruj mi
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
- Kontakt:
Odakle informacija. Super vijesti. Čovjek na stranici prije napisao da je i Bajić potpisao. I Bekrić isto. Šta je sad istina?kvalitet je napisao/la:možda i još jedan omladinacbagrcavi je napisao/la:I Kjosevski potpisao ugovor, Bajić ovih dana potpisuje.
Ja sam vidim i znam da je Amar sve ljude rastjerao koji su bili u skupštini i u izvršnom odboru kluba, pa sad umjesto 20 imamo 7 članova skupštine niko mu živ ne valja njemu i Grediću, to kad on privatizuje klub onda može tako raditi sad nema prava ko je on?
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Kjosevski je potpisao do 2018 godine,Bajic treba tek da potpise,a i Bekric 99% potpisuje novi ugovor.zaboljisportuBiH je napisao/la:Odakle informacija. Super vijesti. Čovjek na stranici prije napisao da je i Bajić potpisao. I Bekrić isto. Šta je sad istina?kvalitet je napisao/la:možda i još jedan omladinacbagrcavi je napisao/la:I Kjosevski potpisao ugovor, Bajić ovih dana potpisuje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Odjavi se, i uzmi neki tvrd predmet pa lupaj glavom u njega koliko god možeš.zeljooooo je napisao/la:Ja sam vidim i znam da je Amar sve ljude rastjerao koji su bili u skupštini i u izvršnom odboru kluba, pa sad umjesto 20 imamo 7 članova skupštine niko mu živ ne valja njemu i Grediću, to kad on privatizuje klub onda može tako raditi sad nema prava ko je on?
DRUG NEBI TI PUNCA
- zeljo4life
- Kontakt:
Ma ja bi gurnuo Kjosevskog u vatru slijedecu sezonu...bagrcavi je napisao/la:I Kjosevski potpisao ugovor, Bajić ovih dana potpisuje.
Amare hvala ti...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Imate na stranici Radio Sarajeva 2 clanka o tome ko je potpisao...
Nadam se da cemo uspjeti prodati Adilovica, Svraku i Colica, i nadam se da ce City htjeti prodati Dzeku nakon ove reprezentativne pauze, dobili bi bas bruku love, rijesili bi klub za sljedece 2 godine, doveli igrace, uzeli titulu sljedece godine vrlo vjerovatno, u Evropi uz samo malo srece bili nosioci... Samo da je kako ove uvaliti.. I prosle godine se pisalo da ima ponuda, i to dobrih ponuda, pa na kraju nula bodova...
@zeljooooo, marš u jazbinu !
Nadam se da cemo uspjeti prodati Adilovica, Svraku i Colica, i nadam se da ce City htjeti prodati Dzeku nakon ove reprezentativne pauze, dobili bi bas bruku love, rijesili bi klub za sljedece 2 godine, doveli igrace, uzeli titulu sljedece godine vrlo vjerovatno, u Evropi uz samo malo srece bili nosioci... Samo da je kako ove uvaliti.. I prosle godine se pisalo da ima ponuda, i to dobrih ponuda, pa na kraju nula bodova...
@zeljooooo, marš u jazbinu !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Dobro ja nemam blage veze ti sve znas. Telibecirevic je dosao do Njukastla i onda sve pokrao pare , poslije toga je dosao Zujo i on nista nije napravio a imao je najbolji tim u ligi, jeste ali nije imao dovoljno dobre ljude oko njega, trenera pa da pokusa nesto napraviti. Nego je pokrao vazduh koji je kad je on dosao bio jedino u klubu. Ja sam glup a ti pametan, pa da zavrsimo ko ti je napravio stolice na kojima sad sjedis ???ennis je napisao/la:Vidim ko je kad poceo gledat tekme,sve mi mozes reci to ne mozes..Ne bi pisao tako da znas neke stvari,vjeruj mi
Trebao bi biti zahvalan svakome koje bilo sta uradio za Zelju a nje pljuvati, ti veliki navijac Zelje kojeg pratis 3 godine.
Zadnja izmjena: Guvo, dana/u 28 maj 2013, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.