moRAja je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:To i jest problem, sto takvi poput tebe (a Boga mi i u Upravi) smatraju da se pravila na njih ne odnose i da samo budale izvrsavaju svoje obveze prema drzavi i igracima. J.ebo to, ja sam Velez/Celik/Borac/Sloboda, ja sam europski velikan, ja to ne moram.
Vidim UEFA tako ne misli, doduse.
Ovo je bio odgovor ne vezan za temu o licenciranju klubova. Samo sam ispravio momka i nisam nista slagao,treba odvojiti velike klubove od malih,poznate od nepoznatih. Vidim kako se nalazite u komentarima
Nisam ni ja nista slagao. Mozes se ti prisjecati ili pametovati o tome koliko hoces, ali realnost je takva da ukoliko nemas uvjeta - ne mozes ni igrati. Pa mozes se ti stoput zvati Velez i soliti pamet ''malim klubovima'', od proslosti se ne zivi niti to placa racune, a puno, PUNO veci klubovi od Veleza i ostalih ovdje su propadali zbog takvih stvari i danas se vise za njih ne cuje fakticki, kamoli da se ovdje netko usudjuje da nesto izdize izmedju ostatka ili naziva ''velikim klubovima'', omalozavajuci pritom one koji su danas u organizacijskom smislu svemirski brod za njih, a jedva da ispunjava uvjete i za ovu ligu. Mislim, glupa prica.
Da se razumijemo, ja postujem Velez, kao i sve klubove, ja bi volio da svi ispunjavaju uvjete i da je liga sto kvalitetnija i jaca samim time, zato apsolutno podrzavam sto stroze mjere, ali kad vidim ovu pacenicku pricu da netko ''treba'' ili ''mora'' igrati zato sto je u bivsoj (da usput kazem i neslavno propaloj) drzavi, za razliku od danas, bio netko, dodje mi da se ranim. I sto je najgore, takvi ni ne shvacaju da bas zbog takvog pristupa i jesu tu gdje jesu. Ne ocekujes valjda da te i dan danas u kapitalistickom drustvu netko spasava i izdvaja ti novac za potrebe za koje se ne zelis ti sam pobrinuti?
Mozes ti sad do sutra nabrajati s kim se igralo u bivsoj drzavi, koliki je broj navijaca i sta god hoces, to ako tebe tjesi nesto, u redu, ali ta vremena su davno prosla, kao i vrijeme kada su takvi klubovi cuclali na sisu gradskih i drzavnih proracuna naustrb ostalih, no to u konacnici sve ne mijenja cinjenicu da se nikome nema sta gledati kroz prste niti treba igrati itko tko ne ispunjava minimalne uvjete za licencu.
...Život za Široki...