FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 27 maj 2013, 01:42

steta za gabeljane sto se potrosise prosle sezone :D :D ..mada bi licno jaku gidu napravio da su ovi iz vrapcica ispali al et..ovi sad a anamo oni iduce godine aBd :D :D ..ima Boga :D :D ....i onako su premrli kad je beka mali zavuce..u strahu su velike oci :lol: :lol: ..sto se nas tice...ispostovat ovo jos jedno kolo i u kupovinu...masnu...utakmica,mislim....kakav crni fudbal i pojacanja na vecini onih livada...pa i da dovedes kakvo kvalitetno ime jel stvarno mislite da bi se neko mogao snaci na onim odronima od stadiona i 100 pacenika na nekim kvazi tribinama...samo KUPOVINA,KUPOVINA I KUPOVINA...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 maj 2013, 01:47

staragarda je napisao/la:steta za gabeljane sto se potrosise prosle sezone :D :D ..mada bi licno jaku gidu napravio da su ovi iz vrapcica ispali al et..ovi sad a anamo oni iduce godine aBd :D :D ..ima Boga :D :D ....i onako su premrli kad je beka mali zavuce..u strahu su velike oci :lol: :lol: ..sto se nas tice...ispostovat ovo jos jedno kolo i u kupovinu...masnu...utakmica,mislim....kakav crni fudbal i pojacanja na vecini onih livada...pa i da dovedes kakvo kvalitetno ime jel stvarno mislite da bi se neko mogao snaci na onim odronima od stadiona i 100 pacenika na nekim kvazi tribinama...samo KUPOVINA,KUPOVINA I KUPOVINA...
Džaba krivite Velež kad smo sami krivi, mi smo s njima mutili i odbilo nam se od glavu, znaš i sam da je Red Army htio sranje pravit zbog toga...

Al eto nama GOŠK-a, nadam se da neće doć poderanih gaća :mrgreen:

I treba se prestat zajebavat i stvorit prijateljske odnose sa dva tri kluba(Čelik, Velež, Zvijezda) jer samo tako može se naš glas u savezu čut, da nas ne jebu "Hercegovci" i Sarajlije sve zajedno
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 maj 2013, 12:18

Heller je napisao/la:
I treba se prestat zajebavat i stvorit prijateljske odnose sa dva tri kluba(Čelik, Velež, Zvijezda) jer samo tako može se naš glas u savezu čut, da nas ne jebu "Hercegovci" i Sarajlije sve zajedno

Sa njima nikad :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 27 maj 2013, 13:45

OOo komsije evo nas ponovo u istom rangu nakon dugo ,dugo, godina...sad kad pocne derbi za derbijom..ahahahha...pozz iz srebrenika

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 27 maj 2013, 15:10

SaltCityAttack je napisao/la:eh sad smo ga tek najebali :).. pa valja nam sad kupovat utakmice nema nam druge .. fakat treba Buducnosti dati bodove sad da ostanu i osigurat se za lijedecu godinu .. treba Gracanici debelo platiti da imamo sigurne bodove , jer sad ce nam brate opet ovi sa parama stvarat muku.. ili se pojacat toliko da nam ne mogu nista.. doduse imamo tamo Bekica koji ce sad sigurno se vratiti kuci vamo gdje mu je mjesto, jer zasto bi igrao za Gosk u federalnoj kad moze to i u Slobodi

Sto se tice Almira Bekića; koliko znam on je Dinamov igrač, od Dinama ima placu 2500 eura, kod nas se u ovoj polusezoni i vise nego dokazao (4 gola i 5 asistencija). Mislim da ce ga Mamic spremit u neki puno bolji klub i od GOŠKa i slobode a i on je sam zimus izrazio zelju za tim
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 maj 2013, 15:26

LG97DM je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:eh sad smo ga tek najebali :).. pa valja nam sad kupovat utakmice nema nam druge .. fakat treba Buducnosti dati bodove sad da ostanu i osigurat se za lijedecu godinu .. treba Gracanici debelo platiti da imamo sigurne bodove , jer sad ce nam brate opet ovi sa parama stvarat muku.. ili se pojacat toliko da nam ne mogu nista.. doduse imamo tamo Bekica koji ce sad sigurno se vratiti kuci vamo gdje mu je mjesto, jer zasto bi igrao za Gosk u federalnoj kad moze to i u Slobodi

Sto se tice Almira Bekića; koliko znam on je Dinamov igrač, od Dinama ima placu 2500 eura, kod nas se u ovoj polusezoni i vise nego dokazao (4 gola i 5 asistencija). Mislim da ce ga Mamic spremit u neki puno bolji klub i od GOŠKa i slobode a i on je sam zimus izrazio zelju za tim
Jeste Dinamov igrač i postoji mogućnost da se vrati u Slobodu jer njemu je manje-više nebitno gdje će igrat, bitno je da pare kapaju :). Sloboda je njegov tim i normalno da postoji mogućnost da će igrat u Slobodi(čak i u II. ligi) pogotov sad kako se klub stabilizovo. Što se tiče Mamića taj bi njega već "tisno" negdje da ej mogao tako da..
075

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 27 maj 2013, 15:39

TzBulevar87 je napisao/la: Jeste Dinamov igrač i postoji mogućnost da se vrati u Slobodu jer njemu je manje-više nebitno gdje će igrat, bitno je da pare kapaju :). Sloboda je njegov tim i normalno da postoji mogućnost da će igrat u Slobodi(čak i u II. ligi) pogotov sad kako se klub stabilizovo. Što se tiče Mamića taj bi njega već "tisno" negdje da ej mogao tako da..
On po meni moze komotno igrat u Lokomotivi u Zagrebu, momak je okretan i ima zivota, brz, ima prodor i itekakvu sutinu... Pogledaj izvjestaj (ako vec nisi) iz ove sezone Zrinjski 0-3 GOŠK. Jedino ako on sam izrazi zelju da se vrati u Slobodu, ili da ostane kod nas jer meni se cini curu je vamo nasao :D

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 maj 2013, 15:45

LG97DM je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la: Jeste Dinamov igrač i postoji mogućnost da se vrati u Slobodu jer njemu je manje-više nebitno gdje će igrat, bitno je da pare kapaju :). Sloboda je njegov tim i normalno da postoji mogućnost da će igrat u Slobodi(čak i u II. ligi) pogotov sad kako se klub stabilizovo. Što se tiče Mamića taj bi njega već "tisno" negdje da ej mogao tako da..
On po meni moze komotno igrat u Lokomotivi u Zagrebu, momak je okretan i ima zivota, brz, ima prodor i itekakvu sutinu... Pogledaj izvjestaj (ako vec nisi) iz ove sezone Zrinjski 0-3 GOŠK. Jedino ako on sam izrazi zelju da se vrati u Slobodu, ili da ostane kod nas jer meni se cini curu je vamo nasao :D
Ma sve znam, nagledo sam se prodora njegovih prošlih sezona. Po meni prošle sezone bio u top 3 igrača PL, ne znam za ovu nisam baš pratio. Poznajem momka lično i znam koliko voli Slobodu tako da me ne bi čudilo da se vrati. Imamo mi takvih talenata rasutih po bijelom svijetu, kad bi ih barem pola vratili gdje bi nam bio kraj :) :D
075

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 27 maj 2013, 15:57

TzBulevar87 je napisao/la:Ma sve znam, nagledo sam se prodora njegovih prošlih sezona. Po meni prošle sezone bio u top 3 igrača PL, ne znam za ovu nisam baš pratio. Poznajem momka lično i znam koliko voli Slobodu tako da me ne bi čudilo da se vrati. Imamo mi takvih talenata rasutih po bijelom svijetu, kad bi ih barem pola vratili gdje bi nam bio kraj :) :D
Kod nas je prvo poceo na.lijevom bocnom pa je onda 2-3 utakmice igrao na lijevom krilu jesenas da bi ga shebala ozljeda pa nam je falio puno, jbg samo je uspio upisati 7 nastupa i 1 gol u ligi a u kupu 1 gol i 2 asistencije u 4 nastupa, ipak na proljece je bio extra al nemozemo ocekivati od njega da rijesi svaku tekmu

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 maj 2013, 17:29

Fukare bez glasa zbog Kapije!

Na stadionu Tušanj danas se nije čuo navijački glas Fukara. Zbog 25. maja i sjećanja na masakr tuzlanske mladosti kod Kapije, prije 18. godina, danas nisu pjevali i skandirali svojim ljubimcima.
Umjesto toga, u 25. minuti susreta Sloboda – Krajina, podigli su transparent kojim su na svoj način odali počast žrtvama kod Kapije.
Pobjeda je bolja od orgazma!

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 28 maj 2013, 10:09

U predstojecoj sezoni dosta klubova koji su nekad igrali Premijer ligu, klubova koji nisu smjeli iz nje ispasti ukljucujuci i vas. Nece biti nimalo lako da se vratite, zelim vam puno srece, ja ne znam sta bih radio da 2 godine Celika nema u PL. Svaka cast na pozitivnom razmisljanju.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 maj 2013, 11:47

zicer je napisao/la:U predstojecoj sezoni dosta klubova koji su nekad igrali Premijer ligu, klubova koji nisu smjeli iz nje ispasti ukljucujuci i vas. Nece biti nimalo lako da se vratite, zelim vam puno srece, ja ne znam sta bih radio da 2 godine Celika nema u PL. Svaka cast na pozitivnom razmisljanju.
Sad su sve kantonalni derbiji, neće se puno trošiti novca na putovanja, 4 sigurne ekipe sa TK, možda i Budućnost, Orašje koje je nama blizu.......:)

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 28 maj 2013, 12:07

Kako vi igrate Finale Kupa TK sa Bosnom iz Kalesije kad je ovo takmičenje tek došlo do 1/8 finala :S

slika

"Fudbaleri tuzlanske Slobode i kalesijske Bosne sutra će na stadionu Tušanj igrati u finalu Kupa Tuzlanskog kantona."

:?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 maj 2013, 12:12

samozeljo1987 je napisao/la:Kako vi igrate Finale Kupa TK sa Bosnom iz Kalesije kad je ovo takmičenje tek došlo do 1/8 finala :S

slika

"Fudbaleri tuzlanske Slobode i kalesijske Bosne sutra će na stadionu Tušanj igrati u finalu Kupa Tuzlanskog kantona."

:?
Greška brate sutra oni igraju osminu finala sa Bosnom, trebali su igrati 15 maja, ali tad su igrali onu zaostalu utakmicu sa Braniteljom, a i ove ostale nisu se igrale tad zbog poplava pa će sutra svi odigrati, Radnički Lukavac čeka pobjednika utakmice Sloboda-Bosna Kalesija, po svemu sudeći 1/4 finale Kupa TK na Tušnju Sloboda - Radnički (mislim da se igra 5 juna)
Zadnja izmjena: samolukavac, dana/u 28 maj 2013, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 28 maj 2013, 12:13

samozeljo1987 je napisao/la:Kako vi igrate Finale Kupa TK sa Bosnom iz Kalesije kad je ovo takmičenje tek došlo do 1/8 finala :S
Moze nam se :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 28 maj 2013, 12:16

@samolukavac, sve ja to razumijem al vidiš ovo sad

"Sutra na stadionu Tušanj
Sloboda i Bosna za trofej Kupa TK
Osvajač Kupa TK najesen će učestvovati u šesnaestini finala Kupa BiH. Inače, Slobodi je ovo prvi put da igra Kup Tuzlanskog kantona, jer je ranijih sezona igrala u Premijer ligi BiH"

druga.tv

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 maj 2013, 12:20

samozeljo1987 je napisao/la:@samolukavac, sve ja to razumijem al vidiš ovo sad

"Sutra na stadionu Tušanj
Sloboda i Bosna za trofej Kupa TK
Osvajač Kupa TK najesen će učestvovati u šesnaestini finala Kupa BiH. Inače, Slobodi je ovo prvi put da igra Kup Tuzlanskog kantona, jer je ranijih sezona igrala u Premijer ligi BiH"

druga.tv
Svi griješe pa tako i oni.....;)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 maj 2013, 18:34

Jel nam i ovo sad derbi sa Kalesijom :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 28 maj 2013, 18:49

To je super klasiko. :lol:
Pa dobro, za nas klub(Kalesiju) bi veliki uspjeh bio Slobodu pobjediti. :D
Mada smo vec jednom ovaj kup TK-a osvojili, nakon toga razbili Sirokog 4:0, da bi poslije ispali od Kozare. :lol:
Pozz prijatelji.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2013, 19:49

Dosta više seljaka, cigana, majke. OK?

moderator

Evo sve o Kupu za sljedeću sezonu
http://bs.wikipedia.org/wiki/Kup_Bosne_ ... 013./2014.
Hayley <3

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.