FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeman » 28 maj 2013, 11:43

je li počelo šta? malo kritike nikom nije viška pa ni amaru...
NAPRIJED NARODE!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2013, 11:46

bhsport je napisao/la:Amar je dobar ali je tvrdoglav i rijetko ko ce uspjeti da radi sa njim.
Nikad mi nije bilo jasno sto nije htio sa Farukom T. da radi.
Pa covjek je jedini od rata ulozio u Grbavicu, pod njim smo jedino igrali eurotekme na nasem stadionu.

Ovi ublehasi Zujo, Brkovic i kompanija su tu samo zbog para od Dzeke, od Amara i to je to.

Dok su u klubu violina, Dzeko i ostali neradnici nama se dobro ne pise i to je tako.

Eto Numa je pokusao i uradio neke stvari sa svojom ekipom pa su protjerani. Nece da im plate.

Sto se tice Amara i Grbavice i tu grijesi opasno. Ovakva Grbavica za dvije sezone nece ispunjavati uslove za nasu ligu i ici cemo na Kosevo da igramo i ove domace utakmice.

To je sramota svih ljudi u klubu od uprave pa do Amara koji daje ovakve izjave. Evo samo nek pogleda igre ove godine na Grbavici. Pa bolan sramota je da do zadnjeg kola nismo nikom 2 gola dali sve nesto kilavo, mrljavo.

U prvom njegovom mandatu, zakasnis 5 minuta fulis 2 gola. Tad smo derali sve redom i tad si mogo vidjeti akciju, centarsut, go, dribling, biciklo Cice Mulaosmanovica.

Sta danas imamo - nista osim patnje Svrake i Jamaka. Nemamo krila da probije, sramota!

Jedino svjetlo su Kvesic, Zolotic i ovaj mali Hodzic koji ce biti igracina.

Sjecam se pripremne tekme 98 godine ili je 99 bila u pitanju. Ljeto na Grbavici, Sead Zilic dosao na probu, decko od 16 godina a mi igramo sa Celikom.
Napadamo na gol na sjeveru. Sead je prosao 5,6 puta ko brzi voz pored istoka, napravio budalama celikovce ali niko nije znao zabiti.
Tad je na pripremnoj bilo vise raje nego sada na prvenstvenoj i svi su pjevali u glas (mali, mali jer mu niko nije znao ime).

I Amar zna ko koliko radi u klubu i nece da prozove nikog ni tog Dzelu, ni Violinu ni Gredica koji je razocarao dibidus, a proziva navijace, sto je malo licemjerno prema ljudima koji dolaze u broju u kojem dolaze.

Zbog cega ih nema vise, Amar treba da se zapita sa svojom ekipom, jel to problem napraviti 5,6 klizecih na tekmi?

Na kraju krajeva covjek igra sa jednim spicem kuci, sta ocekivati tu nego patnju i mrljavu igru. Budimo realni.

Licno sam da Amar bude nas novi Ferguson, jer ima viziju, ali mu fali nesto da bi bio dobar menadzer.

Amar nikad nije imao/kupio dobre igrace. Najbolje smo imali dok njega nije bilo (Stilic, Cocalic, Dialiba, Amanaka, Vugdalic ...) ali njima je falio Amar a Amaru fale oni.

Njemu se moze zalomiti puka sreca pa da dobijemo novog Kvesica - jedini decko koji je kvalietom iznad ove ekipe i lige a kojeg je Amar doveo.
Zato sto je to nevidjena lopovcina...koliko je porodica ojadio svojim "poslovanjem" zajedno sa svojim prijateljem Enverom Zigom(cija je sestra trenutno direktor GRASA) sjeme im se zatrlo.. :twisted: :twisted:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 28 maj 2013, 12:02

Zeman je napisao/la:je li počelo šta? malo kritike nikom nije viška pa ni amaru...
Ja ne znam sta to nama daje za pravo da Amara kritikujemo? Covjek radi svoj posao,osvaja trofeje,i to je to...gledam navijace borca i celika kako slave i docekuju igrace i trenere koji u stvari nisu NISTA ni uradili ni osvojili,mene bude stid sta mi radimo...nista! Kritikujemo nacin na koji osvajamo titule?Apsurd...stvarno se trebamo zapitati :roll: mozda bi Amar trebao dovuci mjesalicu pred stadion,zasukati rukave,pa poceti mjesati beton za juga,mozda bi nam tada bilo taman,pominjemo Telebecirevica,taj covjek je samo digao ogroman kredit na Zeljin racun,znaci nista nije ulozio,od tada nam je racun i blokiran,i razgulio...
Amare hvala ti...

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 maj 2013, 12:03

Jel pričamo o onom Faruku T. koji je reklamirao svoju firmu na dresovima Želje za džaba? Pa ko ne bi želio da radi s tim rijetko viđenim mesijom.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 28 maj 2013, 12:12

Pročitao sam sam par sasvim o.k. razmišljanja i kako sam shvatio nije im bio za cilj kritika Amara. Problem je što mi rješenje svakog problema vidimo u Amarau. Dakle, odnos naše uprave prema stadionu je i odnos prema navijačima. Ukoliko želimo veću posjetu, a želimo, onda se i uslovi moraju poboljšati. Nemojte molim vas pominjati 1999 tada smo bili gladni fudbala. sada navijač za plaćenu kartu očekuje i određeni komoditet.
Ne možete platiti ulaznicu da bi čitavu utakmicu gledali u guzice igračima.
Istok se mora uraditi, makar postavili stolice na onakav kakav jeste, pa kad bude više para dizaćemo ga i pokrivat. Svlačionice dotjerati na UEFA standarde i bog te veselio.
Za neke značajnije zahvate čekati investitora koji je spreman uložiti novac i čekati desetak godina njegov povrat.
Gradačac je dobra slika i ogledalo kako se može napraviti dosta sa malo više volje i kvalitetnom ekipom, a ne čekati od pojedinca, u ovom slučaju Amara, da riješi i nogometne i nenogometne Željine probleme.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 maj 2013, 12:13

Sta se.rete na amara i igrače,jel vas stid?
Kad se odbiju kazne,klub je u godini dana od nas navijača zaradio sasvim dovoljno da plati struju,vodu,zaštitare i muriju, a igračima od sake do lakta. U kakvom je amar minusu to mi pomisliti ne smijem!
Znači koliko para toliko muzike, što znači budite sretni da su i igrači još tu a kamo li amar.stope da mu ljubite,a ne da se.rete
Veća prava ima mars deyton i onih par buregdzinica nego mi. Više su oni donjeli kesa klubu nego mi jbt
I nije stid nekoga da kaže protiv bilo koga iz kluba...

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 28 maj 2013, 12:16

TOJEMOJTIM je napisao/la:vidim ja da je od ovog foruma digao ruke gotovo svako pristojan...puno se traži a karte skupe. traže se trofeji pa i oni nisu dovoljni. traži se lepršavost u igri a bacaju su baklje i otima se i to malo sitotinje što 1 (jedan) !!!! čovjek namakne. ne postoji u ovom društvu svijest (to je ključna riječ) a pogotovo ne postoji svijest kod ljudi na tribinama (što i nije neka novost) kada se krene zajednički u nešto onda može tribina kakiti kako nešto ne ljava, a ne - vi bi da naš prvi tim sa šefom rudari i da bije svoju bitku - a tribina (tribine) da biju svoje bitke (koje uključuju direktnu sabotažu svega što se radi na terenu)...zato, radite ono što je jedino OK: podržavaj svoj tim i kad je teško - pa kad cijelu sezonu ne bude niti jedna!!! kazna za klub prouzrokovane od strane navijača - e onda se može reći da smo svi zajedno u ovome. Ovako, nema jedinstva, nema svijesti, nema pozitivne energije...nema ničega. Onaj koji priča o nekakvim igračima koje amar ne zna dovesti: pa taj pojma nema o fudbalu. Dečko dragi, od kad je došao A.O stvoreni/nadograđeni i za tržište "napucani" su (stvoreni, unatoč skepticizmu većine) Šehić (istrpit ga mogao je samo čovjek koji zna, vidi i koji ima muda), Višća, Bekrić, Zolotić, Kvesić, Svraka, Adilović...na tom putu su Tomić i Hodžić - a sve to za cca. 18.000 KM ulaganja!!!! (halo, 18k KM za Višću). Puno više respekta treba pokazati prema onima koji vrijede u ovom društvu. Uz nadu da će se Džeko prodati i da ćemo tušnuti Svraku, Adilovića i Čolića za pristojne pare - vidim bolje dane za naš klub. sportski pozdrav
+1 covjek u potpunosti objasnio situaciju

Kad svi zajedno budemo ucestvovali u stvaranju love i budemo doprinosili budzetu kluba onda mozemo ocekivati i bolje igrace i ulaganje u stadion,a ne ovako i ovi sto dolaze na stadion isto ko da i niko ne dolazi posto ode sve na kazne,svi zajedno trebamo da ucestvujemo u stvaranju evropskog zelje , ide to sve polahko jes da ne ide kako bi mi to zeljeli brzo al eto ide lagano, jer igraci nam ne idu za kikiriki kao sto je prije bilo vec mora da plate kolko osim trazi il igrac neci ici, al eto ako se dzeko proda i ova trojka onda ce i biti promjena a do tada nek se navijaci zapitaju kako da pomognu? a to je da dolaze na utakmice i da ne prave sranja pa da ima zeljo od tog koristi pa da imaju bar 200 do 300k samo od njih love

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 maj 2013, 12:31

D€LUX je napisao/la:Kao prvo dajem prijedloge ovo je forum gdje se razmjenjuju misljenja htio sam cuti sta drugi misle... a ti moderator pa glumis nekog boga ovdje , vidim da ti je ponasanje na nivou... znaci imam pravo postavljat linkove do sutra i postavljat cu ... ako ti smeta brisi ih.. sta ti sad mislis ako si moderator da si boga za jaja uhvatio... klosaru jedan... OVO JE FORUM , IZNOSE SE MISLJENJA ITD ITD... VALJDA BI BOLJE TREBAO ZNATI OD MENE , NE VIDIM STA SAM JA LOSE URADIO AKO STAVIM KOJI LINK SA TRANSFERMARKTA DA RASPRAVLJAMO O MOGUCIM IGRACIMA... ZASTO DA NE??????
Smiri dozivljaj mangupe.Zacatavas temu glupostima koje ionako nikog ne zanimaju.Sezona se zavrsila prije 2 dana a vi vec pravite timove neke,pa daj ba.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 maj 2013, 12:33

bistrikboy je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Kao prvo dajem prijedloge ovo je forum gdje se razmjenjuju misljenja htio sam cuti sta drugi misle... a ti moderator pa glumis nekog boga ovdje , vidim da ti je ponasanje na nivou... znaci imam pravo postavljat linkove do sutra i postavljat cu ... ako ti smeta brisi ih.. sta ti sad mislis ako si moderator da si boga za jaja uhvatio... klosaru jedan... OVO JE FORUM , IZNOSE SE MISLJENJA ITD ITD... VALJDA BI BOLJE TREBAO ZNATI OD MENE , NE VIDIM STA SAM JA LOSE URADIO AKO STAVIM KOJI LINK SA TRANSFERMARKTA DA RASPRAVLJAMO O MOGUCIM IGRACIMA... ZASTO DA NE??????
Smiri dozivljaj mangupe.Zacatavas temu glupostima koje ionako nikog ne zanimaju.Sezona se zavrsila prije 2 dana a vi vec pravite timove neke,pa daj ba.
oni misle da je ovo FM pa mogu dovoditi koje hoce igrace...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 28 maj 2013, 12:33

Ne može Amar praviti stadion, tražiti sponzore, održavati stadion, davati plate, i plus još i voditi ekipu.Njegov poso je samo ovo zadnje, i radi ga savršeno.Drugo je što ostali u klubu svoj poso ne rade ili ne znaju da ga rade.Da je nama još jedan ili dva "Amara" u administraciji, nečemu bi se mogli nadati, ovako osvajaj titule i šuti...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI ! AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 28 maj 2013, 12:49

bagrcavi je napisao/la:Ne može Amar praviti stadion, tražiti sponzore, održavati stadion, davati plate, i plus još i voditi ekipu.Njegov poso je samo ovo zadnje, i radi ga savršeno.Drugo je što ostali u klubu svoj poso ne rade ili ne znaju da ga rade.Da je nama još jedan ili dva "Amara" u administraciji, nečemu bi se mogli nadati, ovako osvajaj titule i šuti...

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI ! AMAR AMAR OSIM OSIM !!!
Ne ne prijatelju,On je kriv sto se stadion ne gradi,On je kriv sto ne dovodimo igrace od 500.000,On je kriv zasto nema navijaca na tribinama,On je kriv sto ostali hlade muda u upravi i predsjednistvu,itd...i,da,zaboravio sam On je kriv za TITULE! Fakat zasluzuje nase kritike...i da,neko spomenu Numu,Renkija,Seju i ostale za nekakvo ne placanje njima?Ja kolko znam oni su usli u sve to iz ljubavi i zelje da pomognu,o kakvom placanju pricamo?Sef je jedino tu kriv sto nije razgovarao sa njima o buducnosti u klubu,i sto momci vjerovatno ne znaju,da li nastaviti raditi ili ne,tj. Nisu dobili nokakvo priznanje za to sto su uradili
Amare hvala ti...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 maj 2013, 13:01

Prvo se izvinjavam svima koji su moj post drugacije shvatili.

Poenta je bila da uprava ne prati Amara i da prati danas bi imali i pristojan stadion i ostale sadrzaje.

Amar je mogao prozvati i nekog iz uprave sto ne radi svoj dio posla a ne samo navijace.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 28 maj 2013, 13:10

Jedno pitanje po vama da li su stroge ove kazne oko baklji ili bilo cega po cemu NS udara klubove po dzepu?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 28 maj 2013, 13:11

kinder_jaje je napisao/la:Jedno pitanje po vama da li su stroge ove kazne oko baklji ili bilo cega po cemu NS udara klubove po dzepu?
Kazne su blage ako imamo u vidu kakve kazne izriče UEFA. Red veličine kazni kod nas je nekoliko hiljada maraka, a u Europi nekoliko desetina hiljada eura. Dakle, kazne nisu stroge.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 maj 2013, 13:14

obija se raja 100% uslovima na stadionu,pa sjetite se zadnjeg derbija na jedan ulaz od 1 metar kolko je nas uslo..pa nismo stoka
Željeznicar za život cijeli !

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 28 maj 2013, 13:15

Koja rasprava zar smo i ovo dozivili :( :( ,nama stvarno niko ne moze ugoditi.
amare odlazi,da ne dozivis ponizenje kao prosli put,nisi zasluzio.
DukeOfWellington je napisao/la:Jel pričamo o onom Faruku T. koji je reklamirao svoju firmu na dresovima Želje za džaba? Pa ko ne bi želio da radi s tim rijetko viđenim mesijom.
e o tom Faruku ublehi oni pricaju,daleko mu kuca od nase,mozda ga prizeljkuje par navijaca koji su imali koristi od njega,koliko i on od Zelje
SLOBODA NAVIJAČIMA

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 28 maj 2013, 13:17

Raja, ignorisite pljuvace sa sjevera!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 28 maj 2013, 13:22

Ne razmijem samo jedno zasto vam Opstina ne pomaze vidim i Sarajevu su dali pare za stolice a ne sjecam se da sam negdje procitao da je Opstina nekad dala nesto Zelji :?

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 maj 2013, 13:24

bekrija ostajeee

Od ostalih fudbalera koji su bez ugovora, izvjesno je da će produženje saradnje potpisati Jadranko Bogičević i Velibor Vasilić, a najveće su nepoznanice statusi Eldina Adilovića i Muamera Svrake, za koje postoji veliki interes brojnih evropskih klubova.
Željeznicar za život cijeli !

petisesti98
Kontakt:

Post Postao/la petisesti98 » 28 maj 2013, 13:31

Ovdje pojedinci misle da je Amar svemoguc, da pored osvajanja trofeja, gradnje kvalitetnog kolektiva, ulaganje u mlade igrace zdravim i profesionalnim radom i pored svega toga zelite da vam jos i stadion gradi :o Ne moze ljudi sve sam, NE MOZE !!!

Neki su izgleda zaboravili kako je bilo biti 12 na tabeli, kako je tuzno bilo vidjeti istih 50 ljudi svake sedmice na jugu.

ZABORAVILA RAJA !!!

Amare za sve ti hvala !
SWRA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 39 gostiju.