Što su ti bolji Fulham i Tottenham od Arsenala bogati?Heller je napisao/la:Nešto sumnjam da će u Fulham, nadam se da neće u Arsenal, ostaje L´pool![]()
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Marsal
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ne mogu Arsenal i Pedofila organskiMarsal je napisao/la:Što su ti bolji Fulham i Tottenham od Arsenala bogati?Heller je napisao/la:Nešto sumnjam da će u Fulham, nadam se da neće u Arsenal, ostaje L´pool![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Neki problem? Jednostavno ne želim golmana reprezentacije moje zemlje u meni jako mrskom klubuMarsal je napisao/la:
Nullius in verba
Ja bih ga volio vidjeti da igra ligu sampiona... A sa Liverpulom slijedece sezone nece ni Evropsku ligu vidjeti...Heller je napisao/la:Neki problem? Jednostavno ne želim golmana reprezentacije moje zemlje u meni jako mrskom klubuMarsal je napisao/la:
Pravda za Papeta!
Umjesto da želi bolje za Asmira , on želi bolje za sebe. Majko draga mislio sam da ovo neću u životu vidjeti , al eto vidjeh.Heller je napisao/la:Neki problem? Jednostavno ne želim golmana reprezentacije moje zemlje u meni jako mrskom klubuMarsal je napisao/la:
U Liverpoolu ce mu bit loše? Ako ti tako kažeš.viKK je napisao/la:Umjesto da želi bolje za Asmira , on želi bolje za sebe. Majko draga mislio sam da ovo neću u životu vidjeti , al eto vidjeh.Heller je napisao/la:Neki problem? Jednostavno ne želim golmana reprezentacije moje zemlje u meni jako mrskom klubuMarsal je napisao/la:
Nullius in verba
- Amoxicillin
- Kontakt:
Ma Liverpool je imao loše razdoblje, iako ih ne gotivim, ni ne mrzim ih, i mislim da ima mjesta za napredak, vrlo velikog jer polagano se dižu. Mali Coutinho je pravo osvježenje i neće me čudit ako slijedeće godine napadnu prva 4 mjesta u Ligi
Ako dovedu Bega naravno, jer ih je Reina ukopav'o redovito, primajući zicere

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Liverpool ima više šanse za napredak jer ulažu pare istina na glupane tipa Carrol al ulažu ako dođe neki normalan trener krenuće ih vrlo brzo a onda bi L´pool mogo da se vrati u četvorku koja nastupa u Ligi prvaka
Arsenal ima golmana i sumnjam da ce Wenger izletiti pare za Begovica
Arsenal ima golmana i sumnjam da ce Wenger izletiti pare za Begovica
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 24 maj 2013, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Ako on potpise za Liverpool, a Reina ode, onda mu sigurno nece biti lose, medjutim Asmir je se dokazao kao odlican golman i potajno se nadam da ce potpisati za nekoga ko ce igrati znacajnu ulogu u europskim takmicenjima... Liverpool je defintivno pao u Engleskoj...Prve pozicije drze dva Manchestera i Chelsea, Arsenal se tuce sa Totenhemom, a uz to je Everton nadmasio Liverpool (barem u ovoj sezoni)... Ja bih volio da Asmir potpise za M.U. ili Arsenal, jer tu mu je maksimalno sto moze izvuci u ovom trenutku u Engleskoj, iako M.U. organski ne mogu podnijeti, ali ako ce sa njima se boriti za osvajanje premijer lige i igrati ligu sampiona, neka potpise...U Liverpoolu ce mu bit loše? Ako ti tako kažeš.
Pravda za Papeta!
Arsenal je najbolje što trenutno može , MU i Chelsea ne dolaze u obzir... De Gea je veoma dobar golman , mlad je , Ferguson mu je vjerovao tako da mislim da će i Moyes. Chelsea ne znam zašto se spominjao kao opcija , imaju jednog od najboljih golmana na svijetu , Čecha , a kao rezervnog imaju najboljeg mladog golmana na svijetu , Courtoisa (ili kako se već piše) koji je trenutno na posudbi u Atleticu.
- el-fighter
- Kontakt:
United i Chelsea su vec obezbjedjeni za buducnost sto se tice golmanske pozicije, te je sigurno da bi Asmir tu bio "visak". U Unitedu bi se cak mogao i boriti sa De Geom za mjesto prvog golmana, ali mislim da do toga nece doci.
Arsenalu i Liverpoolu trebaju golmani i po meni vise sanse da bude prvi golman bi imao u Liverpoolu, mada bi mi bilo draze da predje u Arsenal. Mislim da bi Begovic bez problema uzeo "jedinicu" Poljaku i vec sljedece sezone bi igrao Ligu prvaka sa Arsenalom.
Takodjer i u Liverpoolu moze biti broj 1, jer Reina je dosta sklon kiksevima, a i sve je izvjesnije da ce napustiti klub. Isitna da Liverpool nije imao dobru sezonu ove godine, ali je cinjenica da imaju dobru ekipu i da uz 2-3 ciljana pojacanja mogu opet napasti prve 4 pozicije.
Arsenalu i Liverpoolu trebaju golmani i po meni vise sanse da bude prvi golman bi imao u Liverpoolu, mada bi mi bilo draze da predje u Arsenal. Mislim da bi Begovic bez problema uzeo "jedinicu" Poljaku i vec sljedece sezone bi igrao Ligu prvaka sa Arsenalom.
Takodjer i u Liverpoolu moze biti broj 1, jer Reina je dosta sklon kiksevima, a i sve je izvjesnije da ce napustiti klub. Isitna da Liverpool nije imao dobru sezonu ove godine, ali je cinjenica da imaju dobru ekipu i da uz 2-3 ciljana pojacanja mogu opet napasti prve 4 pozicije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Čuj Fulham i Tottenham.Heller je napisao/la:Ne mogu Arsenal i Pedofila organskiMarsal je napisao/la:Što su ti bolji Fulham i Tottenham od Arsenala bogati?Heller je napisao/la:Nešto sumnjam da će u Fulham, nadam se da neće u Arsenal, ostaje L´pool![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
I Arsenal i Liverpool su korak naprijed. Pogotovo Arsenal. Samo da se izvuce iz onog mesarskog Stoke. Svakako bi uskoro mogli biti optuzeni za pokusaj ubistva, u vise navrata. Bolje igrati protiv Travnika u Travniku nego protiv njih bilo gdje.
Arsenal bi Asmiru bio super a i Asmir Arsenalu. Vec sam negdje citao da je Wenger navodno izjavio da hoce novog golmana. U Asmiru ima kvalitetno rjesenje na duzi vremenski period.
Arsenal bi Asmiru bio super a i Asmir Arsenalu. Vec sam negdje citao da je Wenger navodno izjavio da hoce novog golmana. U Asmiru ima kvalitetno rjesenje na duzi vremenski period.
http://www.news-liverpoolfc.com/news/la ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma meni ce biti iznimno drago ako Asmir predje u Liverpool. Istina da su pali u zadnje vrijeme, ali ipak je to klub sa istorijom i siguran sam da ce se sa nekoliko pojacanja opet boriti za Top 4 u ligi.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ukoliko se pridruzi Liverpool-a, ovo ce nositi za narednu sezonu:
http://store.liverpoolfc.tv/LFC-Mens-Aw ... /pid-38077" onclick="window.open(this.href);return false;
A bog te sacuva..

Treba i malo sale jbg
http://store.liverpoolfc.tv/LFC-Mens-Aw ... /pid-38077" onclick="window.open(this.href);return false;
A bog te sacuva..

Treba i malo sale jbg

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Tebi je do sale ha, a ja se ovdje mucim da li da napadnem porciju cevapa sa desne starne ili sa lijeve....
Batko je napisao/la:Tebi je do sale ha, a ja se ovdje mucim da li da napadnem porciju cevapa sa desne starne ili sa lijeve....

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.