Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

bevanda4
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la bevanda4 » 27 maj 2013, 22:50

bevanda4 je napisao/la:Skroz zaboravio da je snooker sutra. Odlična ponuda, yebene kvote.. Naći će se nešto prolaznih.
Turnir je u Kini, pobjednik dobiva 400 tisuća funti.. Svake godine budu velika imena u finalu, ne bi ni ove trebalo biti drukčije.

Wuxi Classic (kvalifikacije):

1. tiket (glavni)

Lisowski J.-Miah H. 1 @1,20
Bingham S.-Yan Li 1 @1,25
Fu M.-Wells D. 1 @1,25
Hawkins B.-Bedford S. 1 @1,25
Ford T.-Donaldson S. 1 @1,40

Ukupna kvota: 3,2813

2. tiket (moguća iznenađenja)

Walden R.-Advani P. 2 @2,70
White M.-Baird S. 2 @2,20
Selt M.-Zhe Chen 2 @2,30

Ukupna kvota: 13,6620

3. tiket (singl)

Dunn M.-Astley John 2 @2,00

O Fordu nemam riječi.. Na moj tiket neće još dugo dugo..

Što se tiče "iznenađenja", žao mi advanija.. Momak gubio 4-1, vratio se.. 4-4.. imao povaljat još jednu dvije kugle za pobjedu... Promaši.. I walden očisti stol! Šteta!
U desetom selu živi Antuntun!

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 28 maj 2013, 00:08

Kelner69 je napisao/la:15:00 Przysiezny - Williams Tip 1 @ 1.94 Marathonbet

Michal Przysiezny je iskusni poljski teniser ima 28 godina i 133 je na ATP listi.Najjači udarac mu je svakako servis.

Ovdje je prošao kvalifikacije gdje su stradali Burgues Davi,Martin Fisher i današnji protivnik Ryne Williams. Ryne Williams je 121 teniser svijeta,dolazi iz SAD i ovdje je na njegovu sreću upao kao Lucky Looser. Meč odigran prije 3 dana je dobio Przysiezny 6-4,6-4 ubacio 6 as udaraca i izborio 4 brejka.I tada sam igrao na Poljaka jer mislim da je kvalitetniji igrač iako nije klasični šljakaš.Williams s druge strane igra dobro na šljaci ali u Americi,dok je na ''Starom kontinentu'' rijetko imao neki zapažen nastup.
Kelner69 je napisao/la:15:00 Janowicz - Vinolas Tip: 1 @ 1.77 Pinnacle

Jerzy Janowicz je poljski teniser ima 22 godine i zauzima 23 poziciju na ATP listi,naravno,najveći uspjeh mu je finale ATP Mastersa u Parisu prosle godine,kada je nanizao Kohlschreiber,Čilića,Muraya,Tipsarevića i Simona u finalu je bolji bio David Ferrer.

Ove godine je imao par slabiji nastupa,ali je na nedavnom turniru u Rimu igrao sjajno,došao do 1/4 finala gdje je bolji bio Federer.Prije toga je dobio Gasqueta i Tsongu.

Albert Ramos Vinolas ima 25 godina,dolazi iz Španije i klasični je šljakaš,predvidjali su u sjajnu karijeru,ali je ostao u okvirima prosječnog ATP igrača.

Ono što me povuklo da igram ovu opkladu je to što je Janowicz na ovakvim turnirima izuzetno ''našpanovan'',voli igrati na velikoj pozornici,imat će sigurno veliku podršku vjerni poljski navijača te iako je ovo duel servera i klasičnog šljakaša ja igram protiv svoje filozofije i moj izbor je Janowicz. Prednost Vinolasa je pobjeda ove sezone u Barceloni.
Kelner69 je napisao/la: Berdych-Monfils
Monfils osvaja barem 1 set 1.50 BWIN

Na marathonbet i Pinnacle je kvota 1.67 ja sam tamo odigrao,al mislim da slabo k'o ima račun tu,pa se može uzeti ova sa BWINA,u najgorem slučaju kontrahendikep ili over gemova.
Mislim da Monfils moze do seta protiv Berdycha,igra se na Philip Chatriueru,gdje će imat sigurno ogromnu podršku publike,a zna se koliko on uživa u tome.

Flipkens-Penneta
Tip-Penneta
1.60

Kirsten Flipkens ima strašan forhend,bukvalno muški,medjutim njega je dosta teško iskontrolisanti na ''clayu'' a i Penneta je ušla u ritam mečeva,mislim da može u kontinuitetu dobro gadjati bekend stranu Flipkensove što bi automatski značilo kraću lopticu ili neforsiranu gresku belgijanke.
Uz to,Penneta je ovdje uvijek ''našpanovana'' odgovara joj Pariz i mislim da ovo lagano dolazi ovdje,i kvota u padu sa 1.90 do 1.50
3/4
Nije loše,šteta za Pennetu,raspala se nakon osvojenog seta.
Monfils u drugom kolu,očekivao sam da ga namuči,ali mi je drago da je slavio.
Sutra ima odlicne ponude,vec vidim par mrtvi zicera.

Adebayor
Kontakt:

Post Postao/la Adebayor » 28 maj 2013, 00:18

Varese - Siena 2 @ 2,50
Istina Varese je bila prvoplasirana momčad osnovnog dijela talijanske 1. lige. No, u play-offu sve to pada u drugi plan. Nakon što je Varese prošao Veneziu 4-1, a Siena puno teže Armani 4-3, na red je došao prvi susret ovih dviju momčadi. Siena je dobila 8 razlike. To je bila treća pobjeda Siene u nizu protiv Varesea, a druga u nizu u gostima. Siena je u osnovnu dijelu prvenstva imala 5 pobjeda manje od Varesea, no mislim da je za to zaslužna činjenica da je Siena igrala i Euroligu. Sutra očekujem pobjedu Siene.

Goppingen - Grosswaldstadt 2 @ 3,50
Goppingen ima 5 poraza u nizu. U zadnjih osam utakmica imaju 6 poraza, 1 nerješenu utakmicu i 1 pobjedu (obje te utakmice su bile protiv Maribora: 26:26 i 31:30). S druge strane Grosswaldstadt se pomalo budi jer mu gori pod nogama. U zadnjih 4 susreta imaju samo jedan poraza. Njima je ostalo još tri utakmice do kraja prvenstva. Trenutno su na poziciji za ispadanje iz lige. Eventualnom pobjedom bi došli na samo bod zaostatka do mjesta koji osigurava ostanak u ligi. A s obzirom da i u idućem kolu imaju nešto lakši raspored od Gummersbacha, moguće je očekivati jak aganžman u ovoj utakmici. U zadnja 4 susreta ove dvije ekipe omjer je 1-2-1. Goppingen je u prošlom susretu pobjedio 27:28, dva susreta su završila nerješeno (29:29 i 26:26), dok je Grosswaldstadt dobio 23:21. Dakle, vidi se da su susreti između ova dva time i inače jako neizvjesni, tako da bi neki hendi od 2,5 ili 3,5 na Grosswaldstadt treba biti jako sigurna opcija. Goppingen je siguran u ostanak, a ne mogu niti u Europu.

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 28 maj 2013, 00:36

:mrgreen: Montanes - Johnson 1 1,2 montanes sasvim solidan teniser,zemljas jos u dobroj formi,amerikanac nema sanse.
:x Berdych - Monfils 1,25 iako ludi francuz u zadnje vrijeme igra dobro,protiv berdycha mu ne dajem nikakve sanse.
:mrgreen: Janowicz - Ramos 1 1,75 ramos zemljas,al janowicz me impresionirao svojim igrama i moram ga ispratiti na ovakvu
kvotu.
:mrgreen: Bourchard - Pironkova 1,35 kanadjanka igra dobar tenis,iako sam pao neki dan na njoj protiv cornet,vjerujem da ce
ovaj mec lako rijesiti.

Sretno ko prati! :mrgreen:[/quote]

Odlicna igra monfilsa,iduce kolo protiv gulbisa vjerovatno igram vise gemova. Evo prijedloga za sutra,objasnjenja necu sad stavljat jer ih je puno,stavit cu sutra za glavni tiket s vecim ulogom.

Hanescu - B. Tomic 1 ,Dolgopolov - Tursunov 1 , Dodig - Pella vise gemova. , Y H Lu - Bolleli 1 ,Pospil - Zeballos vise gemova , Paire B. - Baghdatis 1.

Doque Marino - Pliskova 1 , Jelena Jankovic - Hantuchova 1 ,Shvedova - Vadeweghe 1 , Cornet - Koehler 1.

Peya/Soares - Lacko L/Cerratani 1 , Qureshi /Rojer - Tursunov/Donosky 1.

Kvote sad neznam tacno,al prilicno sam siguran da nijedan nece biti ispod 1,2 a ima i dobrih kvota. Mozda se nekom nesto svidi od ovoga,a glavni tiket cu staviti s objasnjenjima,jasno da ce izbor pasti na 5-6 parova a ostalo malo probat srecu izazivat. Sretno :mrgreen:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 28 maj 2013, 01:05

Ja bih licno pobjegao od tog Lu-a,Bolleli je klasican sljakas,iako vuece neku povredu,mislim da moze dobit ovaj meč.Lu s druge strane ne ulijva neko povjerenje na zemlji,tačnije bjezi od ove podloge.A nije za odbacit ni podatak da je ovdje u svih 5 nastupa u prvim kolima zabiljezio poraze,i mislim da nema nikakvog napredka na sljaci za njeg,pogotovo u 30-toj godini...
Cak cu probati i iznenadjenje
Pozdrav i sretno

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 28 maj 2013, 03:18

Wuxi classic (kvalifikacije) (2. dan)

McManus A.-Hill D. 1 @1,30
Poomjaeng D.-Cook D. 1 @1,25
Gould M.-Carty A. 1 @1,20
Wenbo L.-Patrick F. 1 @1,40
Higginson A.-Einsle P. 1 @1,25
Guodong X.-Norman A. 1 @1,40

Ukupna kvota: 4,7775

Un Nooh - R. Evans 1 @1,30 (???)

Ovoga nisam htio stavit među ostale jer je poseban.. Naime Un Nooh će u prvom kolu kvalifikacija morat proći ni više ni manje nego ŽENU :lol: :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/Reanne_Evans. Al dobro, šalu na stranu, kao što vidite cura je prvakinja u ženskoj konkurenciji. Ona i Tajlanđanin su se susreli već dva puta, oba puta je slavio Un Nooh, al ne treba zanemarit ni činjenicu da mu je uspjela ukrast 3 frejma. Ne znam, osobno preskačem, al ako tko želi - kvota na momka više nego poštena.

I uzimam jedan par u singlu.. Prošao je onaj jučer, al ovaj je malo škakljiviji. Tko je dovoljno hrabar (čitaj: glup) neka isprati.

J. Higgins - Wicheard 2 @5,00

Higgins je jedan od velikana i ikona ovog sporta. Tko se ne slaže s tim, budala je.
Mada.. Zadnjih par godina nije to to, čak su kružile priče o namještanju mečeva.. Iako je dokazao nevinost, izgubio je velik broj fanova. Vjerujem da je to djelomično i utjecalo na njegovu izvedbu za stolom. Dokaz govori i statistika iz 2012. : "od 1997. nikad nije pao ispod 7. mjesta!" Sve bi to bilo divno i krasno da trenutno nije 11. - najgori plasman u karijeri)
Iako je to još miljama udaljeno od njegova današnjeg protivnika (za kojeg iskreno nikad nisam čuo), a taj je vjerovatno sretan što je uopće dobio priliku zaigrati na istom stolu sa jednim od legendi sporta.. Higgins više nije onaj tip koji je osvojio 4 titule svjetskog prvaka, 20+ ranking titula, učinio 500+ centurya od kojih je 10-ak bilo maximum.. (većina igrača ne uspije napraviti nijedan u cijeloj karijeri, a karijera prosječnog snookeraša traje nekih 30-ak godina..)
Vjerujem da će se vratit, tek mu je 38. nije još za staro željezo :) Ali, dok je u krizi, nema smisla bacat lovu na njega i kvotu 1.10, ako se može pokušat kontra na 5,00!

GL!
U desetom selu živi Antuntun!

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 28 maj 2013, 10:46

LOKOMOTIVA KUBAN - ŽALGIRIS bezh 1 @ 1.45

CHANG THAILAND - S.M.BEERMEN bezh 2 @ 1.55

INDIANA - MIAMI bezh 1 @ 2.40

Ukupna kvota 5.39
Zadnja izmjena: Kladioholicar, dana/u 28 maj 2013, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 28 maj 2013, 10:46

12:15 Dodig-Pella tip 1 1.57
Dodig daleko kvalitetniji igrač,iako voli nesto brze uvjete,moze on odigrati dobar meč ili turnir i na zemlji.Prosle je sedmice imao Haasa na konopcima u Dizeldorfu,ali je izgubio taj meč.S druge strane Pella je igrao turnir karijere takodje u Dizeldorfu gdje je dosao do polufinala,ali pobjede protiv izgubljenog Tipsarevica i limitiranog Troickog po meni i nisu nesto.Igrali su jednom ove godine i Dodig je slavio.

11:00 Shvedova-Wandewedghe Tacan rezultat 2-0 1.50
Mislim da će Shvedova protutnjati kroz prvo kolo ovog turnira,prosle sezone je ovdje bila najprijatnije iznenadjenje,igrala QF uz neke odlicne pobjede.Tada je odigrala iu jedini mec sa danasnjom protivnicom,i prepustila joj 3 gema.

11:00 Kuznetsov-Pouille tip 1 1.60

Po meni mozda i najsigurniji par danas,Pouille je mladi Francuz rodjen 1994 godine,ovo mu je prvi nastup u prvom kolu nekog ATP turnira,do sada je stalno bio na ITF turnirima po Vijetnamu,Kambodji i slicno.Naravno,prvo kolo je obezbjedio pozivnicom,kao i njegov protivnik,ali ipak je Kuznetsov dosta kvalitetniji,zna tu i tamo ostvariti neku zapazenu pobjedu,cak ima i 4 chelenger titule,jednu sa sljakaske Sarasote ove godine i mislim da ce danas bez problema slaviti nad nedoraslim Francuzom

Matador
Kontakt:

Post Postao/la Matador » 28 maj 2013, 10:48

Barcelona kosarka kp1
Caja kp1
Haas
Verdasco
TIpsarevic

Ulog 25 km , dobitak 61

Azarenka - Vesnina (+5.5) 1
Hanescu 1
Wickmayer 1
Kanepi
Bartoli

Ulog 5 km , dobitak 30

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 28 maj 2013, 11:10

Mayer F. - Istomin D. 1 1.50
35.5/Kohlschreiber P. - Vesely J. 2 1.85
Kuznetsov Alex - Pouille L. 1 1.55

Ukupni koef. 4.30

cixso
Kontakt:

Post Postao/la cixso » 28 maj 2013, 11:18

sto su ovi iz premiera ludi stavili teodosica za koseve a frajer povrijedjen i ne igra ccc :D

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 28 maj 2013, 11:49

I.Dodig - Pella(s.t.) 28.5. 12:15 1 1,65
Igokea - Široki WWin (1:1) 28.5. 20:30 1 1,25
Partizan - Vojvodina(+16,5) 28.5. 19:00 1 1,85
Caja Laboral - Gran Canaria (1:1) 28.5. 20:30 1 1,25
Valencia - Zaragoza (1:1) 28.5. 20:30 1 1,25
CSKA M. - Khimki (1:1) 28.5. 17:00 1 1,45
Kanepi - Zakopalova 28.5. 13:45 1 1,30
Cibulkova - Tsurenko 28.5. 14:00 1 1,20
Azarenka - Vesnina(17,5) 28.5. 15:15 Manje 1,85

kvota: 24.95

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 28 maj 2013, 11:50

cixso je napisao/la:sto su ovi iz premiera ludi stavili teodosica za koseve a frajer povrijedjen i ne igra ccc :D
To mi je najdraže , samo treba biti 1000 % da neće igrati , pošto Premier kod igrača traži minimalno 3 tipa , ao vako odigram dva i Teodosića (za kojeg sam siguran da je kvota 1)
ZELJEZNICAR 1921!

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 28 maj 2013, 11:52

Adebayor je napisao/la:Varese - Siena 2 @ 2,50
Istina Varese je bila prvoplasirana momčad osnovnog dijela talijanske 1. lige. No, u play-offu sve to pada u drugi plan. Nakon što je Varese prošao Veneziu 4-1, a Siena puno teže Armani 4-3, na red je došao prvi susret ovih dviju momčadi. Siena je dobila 8 razlike. To je bila treća pobjeda Siene u nizu protiv Varesea, a druga u nizu u gostima. Siena je u osnovnu dijelu prvenstva imala 5 pobjeda manje od Varesea, no mislim da je za to zaslužna činjenica da je Siena igrala i Euroligu. Sutra očekujem pobjedu Siene.

Goppingen ima 5 poraza u nizu. U zadnjih osam utakmica imaju 6 poraza, 1 nerješenu utakmicu i 1 pobjedu (obje te utakmice su bile protiv Maribora: 26:26 i 31:30). S druge strane Grosswaldstadt se pomalo budi jer mu gori pod nogama. U zadnjih 4 susreta imaju samo jedan poraza. Njima je ostalo još tri utakmice do kraja prvenstva. Trenutno su na poziciji za ispadanje iz lige. Eventualnom pobjedom bi došli na samo bod zaostatka do mjesta koji osigurava ostanak u ligi. A s obzirom da i u idućem kolu imaju nešto lakši raspored od Gummersbacha, moguće je očekivati jak aganžman u ovoj utakmici. U zadnja 4 susreta ove dvije ekipe omjer je 1-2-1. Goppingen je u prošlom susretu pobjedio 27:28, dva susreta su završila nerješeno (29:29 i 26:26), dok je Grosswaldstadt dobio 23:21. Dakle, vidi se da su susreti između ova dva time i inače jako neizvjesni, tako da bi neki hendi od 2,5 ili 3,5 na Grosswaldstadt treba biti jako sigurna opcija. Goppingen je siguran u ostanak, a ne mogu niti u Europu.
pratim pa sta nam bog da - samo sto bih pokrio X na ovaj gopingen jer im kako vidim nije stran
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 28 maj 2013, 12:04

Citizen-X je napisao/la:
Adebayor je napisao/la:Varese - Siena 2 @ 2,50

pratim pa sta nam bog da - samo sto bih pokrio X na ovaj gopingen jer im kako vidim nije stran

Nemojte ljudi gopingena. Pa on ce danas s hendikepom pobjediti. Malo su losije igrali jer su igrali u kupu. Uglavnom savjet ili na njih ili nikako.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 28 maj 2013, 12:08

joj hajro sto me zezas :mrgreen:

ja kako god okrenem i vidim ovaj gopingen je jedva doslovno dobijao ove hadalje.... u go 2 razlike i to ja vidim samo zato sto se nisu bas najbolje snasli odigrat X hinjski ... :mrgreen:

a ovima gori pod nogama - jos gopingenu ni za sta ne treba - ubila se tekma za prodat :mrgreen:

a u zadnjih 10 tekmi pala 4 X-a...

ma masakrirala se za prodat :lol:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Delpa10
Kontakt:

Post Postao/la Delpa10 » 28 maj 2013, 12:11

Kelner69 je napisao/la:Ja bih licno pobjegao od tog Lu-a,Bolleli je klasican sljakas,iako vuece neku povredu,mislim da moze dobit ovaj meč.Lu s druge strane ne ulijva neko povjerenje na zemlji,tačnije bjezi od ove podloge.A nije za odbacit ni podatak da je ovdje u svih 5 nastupa u prvim kolima zabiljezio poraze,i mislim da nema nikakvog napredka na sljaci za njeg,pogotovo u 30-toj godini...
Cak cu probati i iznenadjenje
Pozdrav i sretno
Ima i tvoje brate,al Bolleli je zbog te povrede u zadnje vrijeme odigrao jako malo meceva i po mom misljenju totalno nespreman za roland garros,vise me strah da bi mogao predati nego sto ce dobiti tako da ga danas moram igrati,ako nista jedan od nas ce proci :D

Y.H. Lu - Bolleli 1 1,45
Dolgopolov - Tursunov 1 1,2
Duqoue Marino - Pliskova 1 1,3
Shvedova - Vandewgehe 1 1,15
Peya/Soares 1 1,3

kvota 3,38 uplata 50. Za ova 4 para mislim da je objasnjenje suvisno,naravno da su iznenadjenja moguca,al ovo bi sve redom trebali biti ziceri pa sretno nam. Vjerujem da cu kasnije odigrati jos jedan s malo manjim ulogom :mrgreen:

I jos dva para koja ce ici na taj tiket:

Wickmayer - Schmeidlova ht 2 ( 3,5 )
Dodig - Pella z2 1,85
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

STORIA DI UN GRANDE AMORE!

hajro
Kontakt:

Post Postao/la hajro » 28 maj 2013, 12:27

Citizen-X je napisao/la:joj hajro sto me zezas :mrgreen:

ja kako god okrenem i vidim ovaj gopingen je jedva doslovno dobijao ove hadalje.... u go 2 razlike i to ja vidim samo zato sto se nisu bas najbolje snasli odigrat X hinjski ... :mrgreen:

a ovima gori pod nogama - jos gopingenu ni za sta ne treba - ubila se tekma za prodat :mrgreen:

a u zadnjih 10 tekmi pala 4 X-a...

ma masakrirala se za prodat :lol:
Ma ok -on je meni u fiksu danas-neko ce proc od nas :D
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 28 maj 2013, 12:50

slika
slika
1946

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 28 maj 2013, 13:06

hamzaTM87 je napisao/la:
cixso je napisao/la:sto su ovi iz premiera ludi stavili teodosica za koseve a frajer povrijedjen i ne igra ccc :D
To mi je najdraže , samo treba biti 1000 % da neće igrati , pošto Premier kod igrača traži minimalno 3 tipa , ao vako odigram dva i Teodosića (za kojeg sam siguran da je kvota 1)

Teodosic ne igra 100000%. Za njega je sezona zavrsena. Propusta cak i EP.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.