FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To nikakvog odjeka kod bitnijih ljudi nema što ćemo mi nešto kao se oglašavati.Možda dan, dva i svi će na to zaboraviti.Klub treba to da pokrene, sastanci sa predstavnicima svih nivoa vlasti, sa potencijalnim investitorima, prezentovati im projekat (koji još nije urađen), i tako dalje i tako dalje.A ovo što ćemo mi kao palamuditi, i nešto slate mailove, nikakve koristi nema.Eno Grasovci svako malo štrajkuju, nema plata, nema osiguranja, pa ih političari ne je.bu 5 %, osim kad zaustave sav saobraćaj.
Mogla bi biti uskoro jedna dobra vijest, o jednom mladom igraču o kojem je nekoliko vas pričalo u superlativima, kako sam čuo potpisaće višegodišnji ugovor.
Mogla bi biti uskoro jedna dobra vijest, o jednom mladom igraču o kojem je nekoliko vas pričalo u superlativima, kako sam čuo potpisaće višegodišnji ugovor.
DRUG NEBI TI PUNCA
- The Maniacs '87
- Kontakt:
nista od sehe
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Sledece godine su izbori i to pravo vazni izbori,treba krenuti sa pritiskom (al ovo sa mailovima ne pije vode,ljudi ne trudite se dzabe),nego sa ovim pomenutim trazenjem sastanaka.Moglo bi biti zainteresovanih strana za razgovor nismo mi malo biracko tijelobagrcavi je napisao/la:To nikakvog odjeka kod bitnijih ljudi nema što ćemo mi nešto kao se oglašavati.Možda dan, dva i svi će na to zaboraviti.Klub treba to da pokrene, sastanci sa predstavnicima svih nivoa vlasti, sa potencijalnim investitorima, prezentovati im projekat (koji još nije urađen), i tako dalje i tako dalje.A ovo što ćemo mi kao palamuditi, i nešto slate mailove, nikakve koristi nema.Eno Grasovci svako malo štrajkuju, nema plata, nema osiguranja, pa ih političari ne je.bu 5 %, osim kad zaustave sav saobraćaj.

SLOBODA NAVIJAČIMA
Bice milja obecao sam ti. Kad bude ti na racunu nemoj se iznenaditi.aleksandar_veliki je napisao/la:Sta je s miljom, nekad i Acu nazovu, ipak je ovo SportSport.ba, koliko god to nekima smetaloGuvo je napisao/la:Ova Aca samo radi zbog nas na forumu. Zove sve redom. Ostao je jos Coca i Nijema bratBuu je napisao/la:Šehic i Kajkut demantovali, jos je ostao Cocalic

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
ma ljudi ba ovo pricanje za odlazak Amara je po meni cista glupost. Gdje ce to on otici realno, ovdje mu je sve, frajer ima para, tu zivi, lagano vodi klub uzme se koja para osvoje se trofeji, sto bi se reklo U SVOM NA SVOM. Haj da je njemu tridesetak god al fakat bas nema smisla sad kao da odstupa jer gdje ce. Jednostavno to je neko realno misljenje a ni on nije frajer pa gdje god da i ode, a niko ga ne trazi nema ovu mogcnost sto ima u ZELJI, ovdje ima ruke odrijesene i njegova se pika, a sad da on negdje ide ili da onako napusti klub mislim da od toga nema nista bar u neko dogledno vrijeme. A ovo iz emisije je jednostavno da malo probudi svijest i kod navijaca pa da malo vise zagrizemo za tekme, smanjimo paljenje bakljade bar na ovim nebitnim utakmicama, ali i naavijaci ce dolaziti u vecem broju kada se malo pocne ekipa mijenjati, koje pojacanje da se dovede, malo tim osvjezi stvori se jos veca pozitiva oko kluba i onda eto i raje i para, titulu smo hvala dragom Bogu uzeli ali se za dalje mora neki iskorak probati napraviti ali bit ce samo lahkapo LIMVO TE LJOZE
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
ovo grijesisQWERTZ je napisao/la:ma ljudi ba ovo pricanje za odlazak Amara je po meni cista glupost. Gdje ce to on otici realno, ovdje mu je sve, frajer ima para, tu zivi, lagano vodi klub uzme se koja para osvoje se trofeji, sto bi se reklo U SVOM NA SVOM. Haj da je njemu tridesetak god al fakat bas nema smisla sad kao da odstupa jer gdje ce. Jednostavno to je neko realno misljenje a ni on nije frajer pa gdje god da i ode, a niko ga ne trazi nema ovu mogcnost sto ima u ZELJI, ovdje ima ruke odrijesene i njegova se pika, a sad da on negdje ide ili da onako napusti klub mislim da od toga nema nista bar u neko dogledno vrijeme. A ovo iz emisije je jednostavno da malo probudi svijest i kod navijaca pa da malo vise zagrizemo za tekme, smanjimo paljenje bakljade bar na ovim nebitnim utakmicama, ali i naavijaci ce dolaziti u vecem broju kada se malo pocne ekipa mijenjati, koje pojacanje da se dovede, malo tim osvjezi stvori se jos veca pozitiva oko kluba i onda eto i raje i para, titulu smo hvala dragom Bogu uzeli ali se za dalje mora neki iskorak probati napraviti ali bit ce samo lahkapo LIMVO TE LJOZE

Željeznicar za život cijeli !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
2009 bio je trazen od FC Metalist Kharkiv;
2010 je bas bio zapao za oko Hajduku, takoder malo falilo da postane selektor A selekcije BIH;
2011 Mamic se pravo zagrijao za njega...
EDIT: Bar su se ove informacije vrtile po medijima.
Dakle, sa vremena na vrijeme izleti tu neko, ali sada da bi on mogao tamo raditi kao sto radi ovdje, veoma tesko. Voli on Zelju, samo jednostavno vise nije do njega, vec do nas. Nit njega ko tjera niti on zeli ici sad zasad, ali budi li on jedini radio pomak, a drugi stagnirali, postat ce sve to nasa surova realnost, zeljeli mi to priznati ili ne, ali svatit cemo prije ili kasnije, neko na laksi nacin, neko na tezi.
2010 je bas bio zapao za oko Hajduku, takoder malo falilo da postane selektor A selekcije BIH;
Dakle, sa vremena na vrijeme izleti tu neko, ali sada da bi on mogao tamo raditi kao sto radi ovdje, veoma tesko. Voli on Zelju, samo jednostavno vise nije do njega, vec do nas. Nit njega ko tjera niti on zeli ici sad zasad, ali budi li on jedini radio pomak, a drugi stagnirali, postat ce sve to nasa surova realnost, zeljeli mi to priznati ili ne, ali svatit cemo prije ili kasnije, neko na laksi nacin, neko na tezi.

-
- Kontakt:
Ima Amar talenta i to dobrog talenta ,njemu samo treba dat prosjecne dobre igrace i vise para na raspolaganju i eto ti evrope i svegaDzoleZeljo je napisao/la:2009 bio je trazen od FC Metalist Kharkiv;
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Ja se samo bojim da kod nas ne zavlada kriza ako sad odu ovi igraci a ne dođu adekvatna pojacanja.
Samo da se ova liga skrati bilo bi bolje za sve, ova pravila ce biti sve strozija a tako je i bolje.
Samo da se ova liga skrati bilo bi bolje za sve, ova pravila ce biti sve strozija a tako je i bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
@aleksandre
Sta ti mislis ko ce biti najbolja zamjena ako Amar ode sto nije iskljuceno ??
Aj ne budali.Guvo je napisao/la:@aleksandre
Brate nije budalastina ozbiljno je pitanje, posto se treba i o tome na vrijeme pisati.
Ako bude opet neki los rezultat u evropi na zalost svih nas mislim da ce otici. Odnosno ako u evropi bude opet pali baklje 50.000E kazne.
Ako bude opet neki los rezultat u evropi na zalost svih nas mislim da ce otici. Odnosno ako u evropi bude opet pali baklje 50.000E kazne.
Nemas ti pojma idi spavaj .Guvo je napisao/la:Brate nije budalastina ozbiljno je pitanje, posto se treba i o tome na vrijeme pisati.
Demir HoticGuvo je napisao/la:@aleksandre
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Samo vi palite baklje, nemojte te na tekme, proslave pa ce te gledati Hotica!
Simo KrunićnummaLFCŽ je napisao/la:Demir HoticGuvo je napisao/la:@aleksandre
Hvala aco ! Sad nek se ovi nastave sprdati. 

Bice obecao sam ti ! zahebo sam stvar. 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nemoj Simu dirati. Osvojio covjek sa Jagodinom kup Srbije. Nije mala stvar, kako god da okrenes.kvalitet je napisao/la:Simo KrunićnummaLFCŽ je napisao/la:Demir HoticGuvo je napisao/la:@aleksandre

Pa gdje si Jure, tebe trebamo!?Guvo je napisao/la:Samo vi palite baklje, nemojte te na tekme, proslave pa ce te gledati Hotica!

Mah... KLUB mora osigurati da se kazne i izbace svi remetilački faktori na tribini koji tjeraju raju. Nije to više ni (ne)kvalitet fudbala. Jednostavno nema tu izgovora ne možemo mi i tako to, mora se naći način! Nešto se mora drastično promijeniti. Ovo je došlo do neke tačke gdje se mora nešto srediti ili...ne smijem ni da zamislim šta bi bilo da Amar ode...

Osim - drugo ime za Želju !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.