Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la harishp » 28 nov 2009, 17:55

Ma Jemso pametan satro se povrijedio da se bezveze ne blamira. :lol: :lol:
Ima Portsmouth pokusnog kunica. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 28 nov 2009, 18:43

Bega na goal.com dobio ocijenu 6...sto je normalna ocijena i za golmana kada ne primi gol...samo bolje ocijenjeni igrac u njegovom timu je Boateng. Bravo Bega...nisi mogao nista kod golova...u onim situacijama bi samo neko od ovih "strucnjaka" sa foruma skinuo 2 penala i slobodnjak... :mrgreen: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2009, 19:26

Necromacer je napisao/la:Bega na goal.com dobio ocijenu 6...sto je normalna ocijena i za golmana kada ne primi gol...samo bolje ocijenjeni igrac u njegovom timu je Boateng. Bravo Bega...nisi mogao nista kod golova...u onim situacijama bi samo neko od ovih "strucnjaka" sa foruma skinuo 2 penala i slobodnjak... :mrgreen: :lol:
Haman i bi,prije nego ovaj :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 28 nov 2009, 19:30

harishp je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:Bega na goal.com dobio ocijenu 6...sto je normalna ocijena i za golmana kada ne primi gol...samo bolje ocijenjeni igrac u njegovom timu je Boateng. Bravo Bega...nisi mogao nista kod golova...u onim situacijama bi samo neko od ovih "strucnjaka" sa foruma skinuo 2 penala i slobodnjak... :mrgreen: :lol:
Haman i bi,prije nego ovaj :lol:
:lol: S obzirom koliko si on line moj Hare daj Boze da ti mozes potrcati ,a kamoli braniti :mrgreen:
Salim se ja ...znam da si u top formi ...jednostavno ti si multitalenat.. :lol:
Jesi preuzeo koji uzrast golmana Zeljeznicara ili Sarajeva...da objasnis djeci kako da brane penale Rooney-u ili Kaki,Ronaldu i tako tim levatima...posto ocigledno imas formulu za uspijeh...vidim da si i ti licno daleko dogurao :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2009, 19:35

Sta si ti licni advokat.
Mani se gluposti i uzivaj u golovima :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 28 nov 2009, 19:43

harishp je napisao/la:Sta si ti licni advokat.
Mani se gluposti i uzivaj u golovima :mrgreen:
Vidis da si mi pogodio struku ;) Nemoj biti toliko strog prema nasem Begi...pruzi mu sansu :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2009, 19:48

Ma da je on bogdo bolji,pohvalio bi ga.
Ali ovakav valja mijenjati Hasagica jedinog normalnog golmana kojeg smo imali od postanka. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 nov 2009, 20:44

Vi svi neki strucnjaci opet se ponavlja historija brojnih komentara kako nije odbranio nista kako je ovo mogao primiti pa kako penal nije skinuo bl bla uvjek ista prica,sta je vama nije on svemirac on je golman kao i svaki drugi,odbrana 90 % stvari obavlja u ovom slucaju nisu nista uradili,isti slucaj kao i sa Wolfsburgom koji ima odbranu ja mislim da bi im vrbanjusa 3 dala,manite se tih prica vi niste strucnjaci da ga tu kudite i trazite neke mane i kojekave qurce,imaju strucni fudbalski radnici koji su ga proglasili kao veliki potencijal i svrstali ga medzu najbolje i najperspektivnije golmane,a vi se nesto ufatili ismijavati,mozete ismijavati odbrane koje dopusta da im protivnik iz nista napravi gol,sto je bio danas slucaj Wolfsburga,i Werder ima katastrofalnu odbranu,zato i igraju onako neka primimo 2-3 ali dajte da damo bar 4 tako i wolfsburg igra i jos mnogo ekipa.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 nov 2009, 21:02

Kako se ja sjecam nakon sto je Man Utd uvalio CSKA 3 komada osvanula je vijest po svim sportskim portalima da je Ferguson zainteresovan za Akinfeeva sto je i potvrdio (iako je kasnije napomenuo da to ne znaci da ga zeli dovesti, ma Skot ko Skot), ali je u svakom slucaju imao rijeci hvale ... tako da ne treba suditi po broju primljenih golova nego onome kako je doticni branio, ali ipak kakav Ferguson, kakav goal.com sve zive budale, ovi s naseg foruma najbolje znaju ... :roll:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 nov 2009, 21:12

Po meni je Akinfejev medzu 5 najbolji golmana na svijetu sada a i prije 5 godina kada je imao 17 godina i branio za Cska zato to jos jednom potvrdzuje da ako golman prima golove da je on kriv za te golove.
Pogledajte samo mog Buffona i sve ce vam biti jasno covjek vadi nemoguce a primi bezveze gol :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 nov 2009, 22:22

Solidan je Asmir bio danas. Gledo sam citavu utakmicu, i on je napravio jednu sjajnu odbranu na udarac Giggsa. Osim golova, i nije bas imo previse posla. Pompey je trebo i vodit poslje prvog. Begovic nije napravio nijednu gresku i cini mi se kao dosta siguran golman. Sigurno dobra zamjena za Kenu u najmanju ruku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 28 nov 2009, 22:48

Nama jedino Buric i Mujkic iz slobode mogu biti neka buducnost,Begovic je bogami pravo skakljiv...

nixo
Kontakt:

Post Postao/la nixo » 28 nov 2009, 22:53

Slazem se i ja sam gledao citavu tekmu. Njegova nesreca je ta sto ima jako slabu zadnju liniju mada ni ove ostale nisu bajne. Danas je izgledao dosta sigurno i nije nesto imao posla osim one super odbrane u 62 minuti. E malo mi je zasmetalo postavljanje zida i mislim da je to njegova greska, mada je i slobodnjak bio odlican. Samo utakmica i bice od njega golmana...nek mu je sa srecom

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 28 nov 2009, 22:57

ne znam sta vi vidite u ovom golmanu pa veci je potencijal seha lik je sila za njega
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 28 nov 2009, 22:58

tax je napisao/la:ne znam sta vi vidite u ovom golmanu pa veci je potencijal seha lik je sila za njega
Vidi se i gdje ko brani.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 28 nov 2009, 23:00

Nerko_Juventino je napisao/la:
tax je napisao/la:ne znam sta vi vidite u ovom golmanu pa veci je potencijal seha lik je sila za njega
Vidi se i gdje ko brani.
nije to uvjek vazno
evo keno ti je primjer za pola golmana evrope
a i sam znas da je sehu posmatro juve
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 nov 2009, 23:03

Posteno si me nasmijao sa sehom :lol: :lol:

Ti ili nemas oci ili sehu dobro znas pa ga malo dizes,seha zahvaljujuci nekim ljudi igra u zelji i u repki ;) :D

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 nov 2009, 23:06

Sehic je potencijal, to si dobro rekao. I mjesto mu je medju ostalim potencijalima, to jest u U-21 reprezentaciji.
Begovic je prerastao taj nivo.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 28 nov 2009, 23:07

ozb. ni Piplica se nebi ovako osramotio...pa on bi im barem penal skinuo
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

theM87
Kontakt:

Post Postao/la theM87 » 28 nov 2009, 23:08

e pasa nea veceg navijaca zelje od mene al dje sehu nadje svega ti lik nas svaku drugu unisti kontra slavije pitara begovic nije danas bio los giggsu skinuo 100% kod prvog penala dobro procitao stranu mislim sta ako je primio 4 komada nije kriv ni za jedan dobro napucava nezz sta hocete da vadi nemoguce
I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvijek!!! the ' ❶❾❽❼

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, aqarius, Beduin, Goalgetter, invincible1921, kakarut, lol89, nebeskasila, Proximic, Shategabri i 52 gosta.