Dobro, ne moramo Koldzi. Mozemo na upravu kluba slati mail-ove ili svaki dan telefonirati ili licno otici i pitati onda njih o svemu sto nas zanima! Zar ne bi trebalo da je njihov rad transparentan, jesu li Oni tu zbog Zelje i Nas navijača ili smo Mi i Zeljo tu zbog njih??? Vecina Zeljovaca ima osjecaj da u upravi niko nista ne radi i zato smo i dospjeli u situaciju u kojoj jesmo! Moraju se pokrenuti neke stvari da bi se privukla publika, Ja zaista ne vidim neki drugi nacin (osim da napravimo neki BUUM u europi)!ChWilla je napisao/la:počnimo mi od toga da na proslavu titule dođe više od 7.000 ljudi, a od koldže je ćorav posao...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ficobahtic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
ljože
- zeljo4life
- Kontakt:
Momak je bar nesto uradio,pa makar bilo dzaba,i mozda nekome smjesno,al je bar uradio,a ne prdio ko svi mi ostali po forumu...
Amare hvala ti...
Neko je nekad davno govorio da bi mogli Muhamed Konjic i Smajo Karacic doci u upravu. Previse je nesposobnih ljudi u klubu, Dželo i Gojer najveci paraziti.ficobahtic je napisao/la:Dobro, ne moramo Koldzi. Mozemo na upravu kluba slati mail-ove ili svaki dan telefonirati ili licno otici i pitati onda njih o svemu sto nas zanima! Zar ne bi trebalo da je njihov rad transparentan, jesu li Oni tu zbog Zelje i Nas navijača ili smo Mi i Zeljo tu zbog njih??? Vecina Zeljovaca ima osjecaj da u upravi niko nista ne radi i zato smo i dospjeli u situaciju u kojoj jesmo! Moraju se pokrenuti neke stvari da bi se privukla publika, Ja zaista ne vidim neki drugi nacin (osim da napravimo neki BUUM u europi)!ChWilla je napisao/la:počnimo mi od toga da na proslavu titule dođe više od 7.000 ljudi, a od koldže je ćorav posao...
NO PYRO NO PARTY
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Neka se Svraka prvo prestane hvaliti po gradu kako se opijao i kladio na Zelju, pa ce onda mozda i proigrati kako treba opet jer mu to bas i ne ide od ruke u posljednje vrijeme, pa ce ga ljudi mozda i voljeti. U svakom slucaju hvala i njemu i Adilovicu na svemu, ali valjalo bi ih prodatimaster44 je napisao/la:Nas problem je sto su navijaci navikli na trofeje i ocekuju jednu stepenicu vise. Zeljni su novih igraca, dobrih poteza ali ne mogu da shvate da para trenutno nema. Naravno da bih i ja volio Sehica, Cocalica, Zebu, Dialibu, Nyemu, Jesea, Corica i slicne igrace koji nisu preskupi ali dzabe kad nemamo kesa. Sto se tice sadasnjeg igrackog kadra valjda ce se uzeti pare od Colica, Svrake i Adilovica, posebno ove zadnje dvojice, nekako ih ljudi vise ne vole i ne cijene bez obzira sta su ucinili za nas klub. Za nadati se da ce se i Dzeko prodati pa da se malo situacija stabilizuje. Sto se Evrope tice ne nadam se nicemu, daje dobiti nekog atraktivnog protivnika, igrati prvu kucu i ne paliti baklje da sta zaradimo i eto ga i ako je kako moguce ne osramotiti seUglavnom treba nam strpljenja i pameti

- pintol_TM87
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem kakvi ste vi ljudi...Zamislite da navijate za Sarajevo, Borac, Čelik i da se radujete tituli najboljeg strijelca, osvajanjem treceg mjesta i odlaska u evropi ili cak radovanje, slavlje, vatromet za osvajanje cetvrtog mjesta koje ne donosi nista ama bas nista..a nama u glavama to sto smo izgubili kup i sto smo izgubili zadnju utakmicu sezone...sto nam je najbolji strijelac u dvije sezone "najgori" igrac (ironija)...sto jedini reprezentativac ne moze 2 pasa da sastavi a vi bi da on bude xavi, iniesta jer ipak on je reprezentativac... hocete stadione a na proslavu ne moze da dodje ni 10 hiljada ljudi...lako je pricati tacnije tipkati za kompjuterom i blatiti igrace i osporavati njihove uspjehe..
ONI su prolili znoja i znoja a i krvi vala da bi mi danas bili ponosni jer je ŽELJO ŠAMPION, ali vi to ne znate da cijenite jer vi zelite biti prvaci svemira, da imate grijanje pod guzicom, da gledate wonderkidove po terenu kako lete i kako ne smiju pogresan pas da naprave...
Ponosan sam sto navijam za Želju ali sve nas treba biti stid jer je nas odnos prema Želji sramotan i postali smo teletekst navijaci...
Volim te Željo !
ONI su prolili znoja i znoja a i krvi vala da bi mi danas bili ponosni jer je ŽELJO ŠAMPION, ali vi to ne znate da cijenite jer vi zelite biti prvaci svemira, da imate grijanje pod guzicom, da gledate wonderkidove po terenu kako lete i kako ne smiju pogresan pas da naprave...
Ponosan sam sto navijam za Želju ali sve nas treba biti stid jer je nas odnos prema Želji sramotan i postali smo teletekst navijaci...
Volim te Željo !
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- storm_raider
- Kontakt:
+1pintol_TM87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvi ste vi ljudi...Zamislite da navijate za Sarajevo, Borac, Čelik i da se radujete tituli najboljeg strijelca, osvajanjem treceg mjesta i odlaska u evropi ili cak radovanje, slavlje, vatromet za osvajanje cetvrtog mjesta koje ne donosi nista ama bas nista..a nama u glavama to sto smo izgubili kup i sto smo izgubili zadnju utakmicu sezone...sto nam je najbolji strijelac u dvije sezone "najgori" igrac (ironija)...sto jedini reprezentativac ne moze 2 pasa da sastavi a vi bi da on bude xavi, iniesta jer ipak on je reprezentativac... hocete stadione a na proslavu ne moze da dodje ni 10 hiljada ljudi...lako je pricati tacnije tipkati za kompjuterom i blatiti igrace i osporavati njihove uspjehe..
Volim te Željo !
Sport je lijek za tijelo i duh.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Zasto sada niko momku ne cestita na veoma dobrom postu?zubanovic89 je napisao/la:Ja imam 19 godina, i pun mi **** apatije i pasivnosti ljudi koji me okrzuju. Jos vise me nervira prica sta ces ti, kad ostaris skontaces. Vrijeme komunizma je drugovi i drugarice proslo, vi koji ste odrasli tad skonajte da su ovo vremena kada svako ima pravo da kaze sta hoce. Iskoristimo to. Kao sto rekoh, 19 mi je, i pun sam nekog revolucionarnog duha (kad cu ako necu sad). Od vas starih se i nekako ocekuje da budete mrzovoljni, pesimisticni i nadrkani, ali na nama mladjima je da pokrecemo stvari. Mailovi su previse pasivni, nisu dosadni i lako ih je ignorisati. Predlazem da skontamo gdje frajer zivi i navece nekad naprintamo stotinjak pisama i bacimo mu ih u avliju. Tako par dana za redom ako nista dosadice mu da cisti papire pa ce morat odgovorit. Meni kao studentu je printanje 5 feninga. Ako nista ne kaze, imam moralnu satisfkakciju da sam zajebavao nekoga a u tome strasno uzivam![]()
![]()
Ko je za nek posalje PP.

Pa majka mu stara ne mozemo uvijek spustati glavu, dok drugi dobijaju fotelje na osnovu lazi koje su sluzile kao promocija. Globalno gledano, kod nas ova je pojava toliko zastupljena da je postala realnost, da se vise niko nece da usudi uraditi nesto po tom pitanju....
Stvatite me sada nesto. Ovdje na foruma ima svakakvih sorti ljudi, tako neki na ovakve postove reaguju burnu, jer su takve persone, dok imas one druge ljude, koji ce te interesno degradirati sta god da napises u svrhu ovoga ili onoga.
Pisao sam jucer, nas najveci problem su ljudi unutar kluba, koji se nalaze tu gdje jesu, upravo radi stranke. (Vidjeli smo pred izbore sta je Zeljo sve prezivljavao zbog toga. Pokusala se napraviti slika muslimanskog kluba, u cemu nisu uspjeli ali dosta raje su otjerali sa tim) Dekle, cim si tu, ispred stranke su, zastupas stranacke interese. Dok se ovo pitanje ne rijesi, tesko, da mozemo nesto uciniti ili teorijski da jedna stranka definitinvo uzme vecinu pa da pocne forsirati rekonstrukciju jer bi vjerovatno bila primorana da ne bi upravo izgubila steknutu vecinu.
E sada, sta je Koldzo zapravo zelio? Nemojte me samo pogresno svatiti, jer iznosim samo cinjenice, zapravo, sta se uradilo za vrijeme Koldze za Zelju, interesno ili ne, mada iz svog iskustva znam, da ni ja sam ne bi nista radio da nemam nekog interesa, prema tome, da se odmah ne lazemo po pitanju toga.

- Dakle, 2009 Zeljeznicar dobiva reflektore koje je opcina obezbijedila;
- 2011, umjesto crvke, dzamije, Koldzo je uspio da se izbori za dvoranu pored plavog zamka, koja je trenutno u fazi konstrukcije, gdje je opcina trebala finansirati prvi dio, a vlada kantona drugi dio. Medutim, ovi drugi zakazase i probise termin, a dvorana je trebala biti u sklopu svjetskog prvenstva za mlade rukometase. Dakle, nije on zasrao sa tim, vec ovi drugi ili treci...
- Opet treba istaci da je u svakom projetku vezanom za stadion, sam nacelnik ucestvovao.
- E sada dolazi ono kobno obecanje, po meni nepotreno, jer se znalo da Grbavica nije prioritet niti ce biti, ali eto, opet je nesto pokusavao (mora se istici, interesno ili ne), na kraju mozemo komonto napraviti emisiju za glam-blam...
Sta sada ciniti? Najbolje je pritisnuti sve one koji su bili upetljani u ovo, da se cisto vidi ko je kakav interes imao. (Ne silom, ne narusavanjem privatnosti, vec jednostavni medijima, od slanja emailova do prozivanja, pa ce na kraju neko morati progovoriti)
.Nemojte takoder zaboravio da je Dzelo (SDP) slicne parole pucao, samo na blazi nacin. Dakle, svi su imali neke imaginarne ili stvarne interese u tome, zasto i sto je zapelo, to rijetko ko zna?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 27 maj 2013, 23:08, ukupno mijenjano 3 puta.
do groba,a i poslije toga!!! i mrtvi zive za Željukazu je napisao/la:ljože
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Momci, taman je vakat da se liga smanji? Borac standardno, prvi u prici zadnji u boju...

Borac, Olimpic istupe, Vitez ne dobije licencu za PL, ne znam koje u RS i njemu ne treba dati licencu PL. Dosta za pocetak..DzoleZeljo je napisao/la:Momci, taman je vakat da se liga smanji? Borac standardno, prvi u prici zadnji u boju...![]()

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
- ficobahtic
- Kontakt:
Cestitao sam @zubanovicu na pp
@Dzole odlicno si ovo obrazlozio, ove interesne strane i to... Ponekad imam osjecaj (mozda i grijesim) da na ovom forumu postoje neki ljudi koji destruktivno, odmah na prvu djeluju cim neko spomene neke stvari koje svi vide, samo ih Oni kao ne vide i pravdaju ih titulama i peharima! Kad se kaze uprava je sranje, odmah skacu i kazu hoces Hotica, Pliseka itd...mjesaju kruske i jabuke, vjerovatno iz nekih njihovih interesnih razloga!? ovo je samo moje misljenje i naravno da ne mora biti da sam ja u pravu!?
Ja zaista ne znam, odnosno nemam blage veze, koliko ko u klubu radi, i doprinosi nekom napretku??? Skoro svaki dan otvaram razne portale i pratim da vidim ima li nesto novo, ali uprava kao da radi u Pentagonu pa je sve prekriveno sa nekim tajnim velom? Naravno da nam u upravi treba dosta kvalitetnih ljudi, jer otisli su (Brkovic, Zujo, Cviko) koji nisu bas ispunjavali sve sto se trazilo ali bili su tu i radili kako su radili, dobro ili lose vrijeme ce pokazati. U buducnosti zaista treba akcenat staviti na rad odnosno ne-rad uprave. Na celu struke imamo Amara koji fenomenalno radi svoj posao, rezultati su tu, titule, rekordi, igraci se bore, izgaraju na terenu i hvala im na tome bez obzira sto su neki limitirani ali Boze moj imamo to sto imamo (bit ce vjerovatno i nekih promjena u timu) ali osim ovoga nista drugo, bar po meni, ne ide u pravom smjeru!? Forumasi koji sve lose sto se kaze pravdaju titulama i peharima nek' razmisle sta ce biti kad Amar (nedaj Boze) podigne sidro od svega zbog losih i nepromisljanih poteza nekih navijača (i ovih koji ne dolaze) a isti ti koji ne dolaze na Grbavicu su vec odavno poceli odustajati zbog ne-rada uprave i sta cemo onda, vrtimo se u krug sa tendencijom pada??? Dajte da ucinimo sve sto mozemo, dok jos ima vremena, bilo glupo ili ne, nebitno, jer ne smijemo dozvoliti da dodjemo u ovu situaciju jer ce onda biti kasno!

@Dzole odlicno si ovo obrazlozio, ove interesne strane i to... Ponekad imam osjecaj (mozda i grijesim) da na ovom forumu postoje neki ljudi koji destruktivno, odmah na prvu djeluju cim neko spomene neke stvari koje svi vide, samo ih Oni kao ne vide i pravdaju ih titulama i peharima! Kad se kaze uprava je sranje, odmah skacu i kazu hoces Hotica, Pliseka itd...mjesaju kruske i jabuke, vjerovatno iz nekih njihovih interesnih razloga!? ovo je samo moje misljenje i naravno da ne mora biti da sam ja u pravu!?
Ja zaista ne znam, odnosno nemam blage veze, koliko ko u klubu radi, i doprinosi nekom napretku??? Skoro svaki dan otvaram razne portale i pratim da vidim ima li nesto novo, ali uprava kao da radi u Pentagonu pa je sve prekriveno sa nekim tajnim velom? Naravno da nam u upravi treba dosta kvalitetnih ljudi, jer otisli su (Brkovic, Zujo, Cviko) koji nisu bas ispunjavali sve sto se trazilo ali bili su tu i radili kako su radili, dobro ili lose vrijeme ce pokazati. U buducnosti zaista treba akcenat staviti na rad odnosno ne-rad uprave. Na celu struke imamo Amara koji fenomenalno radi svoj posao, rezultati su tu, titule, rekordi, igraci se bore, izgaraju na terenu i hvala im na tome bez obzira sto su neki limitirani ali Boze moj imamo to sto imamo (bit ce vjerovatno i nekih promjena u timu) ali osim ovoga nista drugo, bar po meni, ne ide u pravom smjeru!? Forumasi koji sve lose sto se kaze pravdaju titulama i peharima nek' razmisle sta ce biti kad Amar (nedaj Boze) podigne sidro od svega zbog losih i nepromisljanih poteza nekih navijača (i ovih koji ne dolaze) a isti ti koji ne dolaze na Grbavicu su vec odavno poceli odustajati zbog ne-rada uprave i sta cemo onda, vrtimo se u krug sa tendencijom pada??? Dajte da ucinimo sve sto mozemo, dok jos ima vremena, bilo glupo ili ne, nebitno, jer ne smijemo dozvoliti da dodjemo u ovu situaciju jer ce onda biti kasno!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Ova Aca samo radi zbog nas na forumu. Zove sve redom. Ostao je jos Coca i Nijema bratBuu je napisao/la:Šehic i Kajkut demantovali, jos je ostao Cocalic

Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!
Ni jedan od igraca koji se povezuju s nama nije ni blizu prelaska..Novinari su na pravo losem tragu,o forumaskim patkama da ne pricamBuu je napisao/la:Šehic i Kajkut demantovali, jos je ostao Cocalic

SLOBODA NAVIJAČIMA
evo iskreno dosta raje poznajem koji rade na sportcentru i vjeujte sami pisu vijesti "vise iz dosade" , i ljudi se jednostavno pale na to, oni nabijaju posjecenost stranici klikovima itd .. bas radi tih UDARNIH VIJESTI ...
Nemojte nasjedati kako ni vi, tako ni ostali ..
Nemojte nasjedati kako ni vi, tako ni ostali ..

Mislim da je zaista vrijeme da se pozove na navijačko dostojanstvo.Ovoliki broj nezadovoljnih porazom ili odnosom u posljednjem kolu i to kolu koje novim starim šampionima ništa ne znači je sam po sebi apsurd.Osvojiš titulu,uzmeš kup,odbraniš titulu i opet nevalja.Izgubi finalista lige prvaka od otpisanog Hofeinheima u zadnjem kolu ,njima totalno nevažnom,pa se niko ne čudi jer je to bundes liga.Ali zato kad se to ovdje desi opleti odmah i što je još gore vrijeđaj one koji su znoj prosuli da sebi i nama u ovoj opštoj bijedi donesu malo sreće.Kolđo i kompanija ubiše svih ovih godina na radost svih onih manijaka koji im to pravo dadoše.Nije bio bolji ni sadašnji drug član biblioteke,pardon predsjedništva jer i on je bio načelnik.Grbavica je trebala i morala bio brend posljeratnog Sarajeva.Da se samo dio para, zlata koje je odvojeno, i poklonjeno za ovu jadnu Bosnu odvojio za sport imali bi manje omladine na drogama a više na terenima.Koliko je to stadiona bilo tako varvarski uništeno i na prvoj liniji. Nisu znali ni rodoljubi u klubu da iskoriste vrijeme kad su se u svijetu utrkivali ko će više pomoći.Ali ili ampak to bi bilo dosadno.Važnije je Želju povaliti i strpati ga u SDA ili SDP ili KKK toroveOvog zadnjeg načelnika najviše ističem jer je najsvježiji primjer beznađa.Davno sam rekao da mu klima dozvoli odavno bi čokoti loze i samoposluge gledali umjesto naše svetinje.Jeste teško i biće još teže jer ovi na vlasti će nastavaiti po starom.levata svuda ima.Još samo mi treba da ovim momcima okrenemo leđa pa da dernek bude potpun
-
- Kontakt:
bagrcavi propuh
Ne znam sta se lozite na moj post ko djeca na lizalo, brgacavi ti bi izgleda sve a kad treba neces,tako sam te sad zakljucio,mozda grijesim al ne interesuje me. Mislis da gospodin ne bi razmislio kad bi u roku 5 dana primio 500-1000 e mailova il sto onaj rece pisma mu trpat pred prag. ako nista sjebat ga za ono obecanje koje je dao, malo pritiska mu nece skodit kako god da okrenes.
Ne znam sta se lozite na moj post ko djeca na lizalo, brgacavi ti bi izgleda sve a kad treba neces,tako sam te sad zakljucio,mozda grijesim al ne interesuje me. Mislis da gospodin ne bi razmislio kad bi u roku 5 dana primio 500-1000 e mailova il sto onaj rece pisma mu trpat pred prag. ako nista sjebat ga za ono obecanje koje je dao, malo pritiska mu nece skodit kako god da okrenes.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Samo ti zovi i demantuj sve redom. Da vidim koga ce sada izvuci iz naftalinaaleksandar_veliki je napisao/la:Sta je s miljom, nekad i Acu nazovu, ipak je ovo SportSport.ba, koliko god to nekima smetaloGuvo je napisao/la:Ova Aca samo radi zbog nas na forumu. Zove sve redom. Ostao je jos Coca i Nijema bratBuu je napisao/la:Šehic i Kajkut demantovali, jos je ostao Cocalic
NO PYRO NO PARTY
Ma ljudi od toga nema nista,nije to projekat asfaltiranja 50 metara neke ulice.To je veliki projekat..Ne moze to Koldzo sve iznijeti sam i da hoce.Tako da taj pritisak ne pomaze,po meni...Pogotovo slanjem pisama,mailova.PlaviSaJUGA je napisao/la: bagrcavi propuh
Puno jaci odjek bi imala saopstenja,Udruzenja navijaca upucena vlastima na svim nivoima,trazenje sastanaka da bi se izvrsio pritisak,ista stvar i od uprave kluba.Pa recimo da poslije toga udruzenje organizuje jedan protest,okupljanje miting ili sta vec..
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, tiagofaria25 i 40 gostiju.